UltraVit Vitaminas C 60 kaps.

2007 metų reitingo ir nominacijų laureatai

 

Lietuvos kultūrizmo ir fitneso federacija paskelbė sportininkų, trenerių ir klubų reitingo bei nominacijų 2007 metų laureatus. Geriausiais tapo:

Sportininkas– Rolandas Pocius
35-erių atletas, pastaruoju metu atstovaujantis Marijampolės „Taurui“, pernai pagaliau įgyvendino savo svajonę: po dviejų sidabro medalių pasaulio čempionatuose (2004 ir 2006 m.), pagaliau iškovojo auksą.

Sportinikė – Elena Stasiukynienė
Itin sėkmingas klubo „Tauras“ 45-erių (!) metų kultūristės sezonas: 11-oji ir 7-oji vietos atitinkamai pasaulio ir pasaulio veteranių čempionatuose, kur kategorijose buvo per 20 varžovių plius pergalė Latvijos atvirajame čempionate.

Klubas ir treneris – Marijampolės „Tauras“ ir Rinaldas Česnaitis
Pastarųjų penkerių metų lyderiai (tik kartą – 2005-aisiais – marijampoliečiai buvo antri) patvirtino produktyviausiai dirbančio klubo vardą. Klubas ir treneris pirmavo Lietuvos čempionate bei taurės turnyre.

PRO veidas – Živilė Raudonienė


Antri metai Profesionalų (PRO) Lygoje dalyvaujanti 25-erių fitneso atletė daug kam už Atlanto tapo metų atradimu. Jau kuris laikas JAV gyvenanti ir žinomoje maisto papildų firmoje dirbanti lietuvė laimėjo turnyrą Niujorke, o Hiustone buvo antra. Taip pelniusi kelialapį į „Figure Olympia“ Živilė šiose didžiausią prestižą pasaulyje turinčiose varžybose tarp 28 dalyvių finišavo 12-ta (geriausiai iš europiečių). Ji taip pat buvo pripažinta žurnalo „FLEX“ laureate FLEX Awards 2007 konkurse – apdovanota prizu „Už didžiausią pažangą“.

Retro asmenybė – Leonas Pivoriūnas

Pernai savo 60-metį sutikęs vilnietis, skulptorius, Lietuvos dailininkų sąjungos narys, daugelio parodų bei kūrinių Lietuvoje ir užsienyje dalyvis bei autorius, buvo ir septintojo dešimtmečio Lietuvos kultūrizmo lyderis: dukart Lietuvos čempionas, Lietuvos absoliutus čempionas, Pabaltijo ir „Gintaro prizo“ turnyro absoliutus čempionas.


Amix Ecdy Sterones 90 kaps.Amix Ecdy Sterones 90 kaps.Plataus poveikio testosterono ir baltymų sintezės skatintojas.Sužinok daugiau!

Parašykite komentarą