Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Forumo taisyklės

Kulturizmas.net diskusijų forumo administracija neatsako už žalą, kurią galite tiesiogiai ar netiesiogiai patirti dėl informacijos, gautos ar paskelbtos forumo diskusijose ar skelbimų lentoje, turinio, jos patikimumo, praradimo arba vėlavimo.

 

Pagrindiniai nuostatai

1. Administracija gali pakeisti šias taisykles atskirai neįspėdama kiekvieno nario apie pakeitimus. Šios taisyklės, o taip pat ir visi būsimi jų papildymai ar pakeitimai pradeda galioti nuo jų paskelbimo šioje skiltyje.

2. Forumo taisyklių nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės, jas pažeidus vartotojai bus įspėjami arba jiems uždraudžiama prieiga pagal šią tvarką:

   2.1. Pirmas įspėjimas

   2.2. Pakartotinis įspėjimas

   2.3. Gavus trečią įspėjimą bus apribota vartotojo prieiga prie forumo. Draudimo terminas ir būdas parenkamas individualiai.

   2.4. Pasibaigus draudimo terminui, narys vėl gali dalyvauti forume, tačiau dar kartą pažeidus taisyklės, prieigos draudimas gali būti pratęstas ilgesniam ar neribotam laikui

   2.5. Išskirtiniais atvejais nario teisės gali būti apribotos ne atskirų įspėjimų.

 

Bendravimas forume

1. Prieš kuriant naują temą įsitikinkite ar tokia tema dar nebuvo diskutuota (šiam tikslui įdiegta paieška).

2. Draudžiama skelbti tą pačią temą keliose diskusijų skiltyse vienu metu.

3. Temų pavadinimai turi būti prasmingi ir aiškūs:

   3.1. Antraštė yra netinkama, jeigu vien iš jos negalima suprasti, apie ką tiksliai temoje yra diskutuojama.

   3.2. Temų pavadinimuose nestandartinius simbolius ~!@#$%^&*+ naudoti draudžiama.

   3.3. Įsitikinkite, kad išjungtas rašymas DIDŽIOSIOMIS RAIDĖMIS.

4. Diskusijos:

   4.1. Diskusijų metu privaloma laikytis visų etikos normų: nesikeikti, neįžeidinėti ir negrasinti.

   4.2. Draudžiamam rašykite kelis pranešimų iš eilės toje pačioje temoje, siekiant padidinti jos populiarumą, nebent pateikiama nauja informacija.

   4.3. Pranešimai pažeidžiantys etikos normas, pranešimai siekiant atkreipti dėmesį, reklaminiai pranešimai, kiti beverčiai pranešimai gali būti trinami be perspėjimo, o jų autoriai baudžiami.

   4.4. Asmeniniai ginčai tarp narių sprendžiami asmeninėmis žinutėmis arba už forumo ribų - jei to nepaisoma, abejoms šalims laikinai apribojamos rašymo teisės.

5. Temos, kuriose skelbiama apie parduodamus (perkamus) produktus (paslaugas) gali būti kuriamos tik skelbimų skiltyje, kurioje galioja papildomos nuostatos.

   5.1. Skelbimo pavadinimas turi būti glaustas, informatyvus, parašytas visiems suprantama lietuvių kalba;

   5.2. Skelbimo turinys turėtų pateikti kuo daugiau informacijos apie parduodamą prekę/paslaugą;

   5.3. Būtina nurodyti prekės/paslaugos kainą, kontaktinį telefono numerį ir miestą;

   5.4. Draudžiama talpinti nuorodas be jokio paaiškinimo, kelis kartus skelbti tuos pačius skelbimus, rašyti "up" pranešimus siekiant atkreipti dėmesį.

   5.5. Pardavus prekę/nustojus teikti paslaugą apie tai būtina informuoti pardavimo/paslaugos teikimo temoje;

   5.6. Reklaminio, komercinio pobūdžio skelbimai šalinami be perspėjimo!

6. Skelbimai, neatitinkantys reikalavimų, bus trinami be išankstinio perspėjimo. Piktybiškai nesilaikant reikalavimų gali būti skirtas įspėjimas arba uždraustas prisijungimas prie diskusijų forumo.

7. Netoleruojamas kito žmogaus temos panaudojimas savo naudai bei kenkimas temos autoriui pranešimais apie konkurentų teikiamas paslaugas.

8. Komercinė veikla ir/ar reklama Kulturizmas.net portale privalo būti suderinta su administracija (asmeniniai skelbimai nėra draudžiami).

 

Forumo dalyvių apribojimai

1. Vienas asmuo gali turėti tik vieną Kulturizmas.net paskyrą. Išsiaiškinus, jog tas pats asmuo forume naudojasi keliais slapyvardžiais, visi jie bus užblokuoti neribotam laikui.

2. Dalyvio parašas negali būti daugiau nei keturios eilutės teksto. Parašuose yra draudžiama viskas, kas draudžiama diskusijų pranešimuose.

3. Masinis privačių žinučių siuntinėjimas yra netoleruojamas ir traktuojamas kaip grubus nusižengimas, už kurį narys gali būti šalinamas iš forumo be teisės sugrįžti.

4. Draudžiama rašyti pranešimus vardu tų žmonių, kurie yra išmesti iš forumo arba kurių rašymo teisė yra sustabdyta.

 

Norint sugrįžti į diskusijų forumą

Išmestiems nariams norint sugrįžti į forumą reikia rašyti prašymą forumo administracijai (info@kulturizmas.net) dėl leidimo sugrįžti į forumą - kitų variantų nėra. Iš forumo pašalintiems nariams draudžiama registruotis iš naujo - jei narys užsiregistruoja forume dar kartą, anksčiau ar vėliau tai paaiškėja ir jis vėl būna išmetamas.

 

Iškilus problemoms

Jeigu kyla problemų dėl moderatorių darbo, prisijungimo prie forumo, pranešimų rašymo - kreipkitės į administratorių privačia žinute arba el.paštu info@kulturizmas.net. Rašydami, nurodykite kuo daugiau informacijos apie susiklosčiusią problemą.

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net