Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

drs
Kalbus dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2010-01-06
Žinutės: 72
Atsiliepimai: 0

#1 2017-02-12 23:17

Riebalo deginimas

Labas,

Ugis 174, svoris 82

Naudojami papildai: proteinas, bcaa, vitaminai

1. Avižinė košė 50g su riešūtų sviestu ~1 v.š. ir bananas arba šiek tiek uogų + 3 pilni virti kiaušiniai
2. Proteino kokteilis
3. Vištienos krūtinėlė 150g, pilno grūdo makaronai 100g
4. Vištienos krūtinėlė 150g, pilno grūdo makaronai 100g
5. Lašiša 100g, 2 pilni virti kiaušiniai
6. Varškė 180g

Per treniruotė bcaa, po jos proteino kokteilis.
Dažniausiai sunku surinkti riebalų, naudoju alyvuogių aliejų, sukertu papildomus kelis šaukštus riešutų sviesto.
Kaip dėl angliavandenių? Kokius būtų naudingiausia naudoti? Ryžiai makaronai ar saldžios bulvės? Ar vieni ir kiti taip pat naudingi jei kiekis normalus?

Surenku maždaug ~2200kcal, 215angl, 170baltymo, 60riebalo.

Neprisijungęs

 
Pauliakas
buvęs pauliakas88
Vietovė: \_(ツ)_/
Registravosi: 2014-03-01
Žinutės: 3322
Atsiliepimai: 10

#2 2017-02-12 23:38

Re: Riebalo deginimas

Angliavandeniai, tai nėra didelio skirtumo iš ko renkasi- ryžiai, makaronai, grikiai, avižos ar kaip ir pats sakei saldžiosios bulvės. Tik aišku žymiai geriau rinktis rudus ryžius ar kokius basmati nei baltus, makaronus irgi pilno grūdo, ką kaip matau ir darai. Riebalui nebijok sviesto, drąsiai viską gali kept ant jo. Mėsą irgi gali pakeist kartais, ne visad tą papą valgyt.

Neprisijungęs

 
saulius7
Dažnas dalyvis
Vietovė: Norvegija-Alytus
Registravosi: 2016-12-04
Žinutės: 251
Atsiliepimai: 0

#3 2017-02-12 23:50

Re: Riebalo deginimas

ismesk banana , ir pamazink makaronu , suvalgyk avokada, ir riesutu , arba biski sviesto , as asmeniskai visada imaisau kiaulienos ar jautienos  bent po 50g ne vien vista. anglis mazink iki  150 , riebalo reik apie 90 . Na palauksiu ir as kol ateis rimti dedes pakritikuot big_smile

Neprisijungęs

 
drs
Kalbus dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2010-01-06
Žinutės: 72
Atsiliepimai: 0

#4 2017-02-12 23:50

Re: Riebalo deginimas

Na makaronai man geriausiai valgosi, neatsibosta, o dėl papų tai jo, paivairinu smile  o vat sviesta reikės pabandyt, nenaudojau tikrai, dėkui.

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net