Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

transporteris
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-07-16
Žinutės: 433
Atsiliepimai: 1

#26 2010-12-03 14:48

Re: Pasigamink geineri pats

zookyto rašė:

bananass

reiks snd pabandyti, ivertinsim smile

Neprisijungęs

 
Valdas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-08-21
Žinutės: 965
Atsiliepimai: 2

#27 2010-12-04 10:20

Re: Pasigamink geineri pats

transporteris rašė:

Valdas rašė:

transporteris rašė:


pvz as ta avizu kose 2men kiekwiena ryta walgiau tj db neina net ziuret ;D
tai galima isgerti kaip gerima smile

As avizu kose valgau kasryta jau kokie 5 metai jei ne daugiau....Visada valgau su svieziais vaisiais ir iki siol man neatsibodo...
Jei kisi ja viena ir apysause tai tikrai nusibos volioti burnoje smile

valgau su uogiene. o su kokiais vaisiais valgai?

Pgrinde su obuoliais ar persikais...super...

Neprisijungęs

 
eimiss
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-01-03
Žinutės: 3
Atsiliepimai: 0

#28 2011-01-03 19:30

Re: Pasigamink geineri pats

man skaniausia avizu kose su zaliomis trintomis braskemis... aisku, vasara reikia jomis pasirupinti... smile) dar prie to ir banana isimeti.... toks skonis tikrai nenusibos... sutinku, jei sausa kose kisi, tai ir po savaites jau vemt vers... smile)) taciau pritariu, atsibodus kosei, sumali su blenderiu ar kavamale tas avizas iki miltuku, ir kali i kokteili... bet jei jau pradesi ten pirkinet avizas su skoniais, kaip kazkas minejo, ar kitas nesamones issigalvot, tai paskaiciavus gal pigaiu gausis normalus gaineris, uz savadarbi... smile)

Neprisijungęs

 
karaj
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-11-04
Žinutės: 276
Atsiliepimai: 0

#29 2011-02-22 23:18

Re: Pasigamink geineri pats

o tai tuos visus miltus (maltas avižas, baltymus, gliukozę) reikia užpilti pienu, ar galima ir vandeniu?

Neprisijungęs

 
gedemas
Dažnas senbūvis
Vietovė: norvegija
Registravosi: 2010-12-29
Žinutės: 2748
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 4

#30 2011-02-23 00:08

Re: Pasigamink geineri pats

uzpili kuo nori, bet pienu skanaiu geriasi..

Neprisijungęs

 
Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#31 2011-02-23 09:19

Re: Pasigamink geineri pats

vandeniu kaži ar skanu bus

Neprisijungęs

 
gedemas
Dažnas senbūvis
Vietovė: norvegija
Registravosi: 2010-12-29
Žinutės: 2748
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 4

#32 2011-02-23 13:39

Re: Pasigamink geineri pats

kiti neturi ant pieno pinigu...

Neprisijungęs

 
gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385
Atsiliepimai: 6

#33 2011-02-23 13:53

Re: Pasigamink geineri pats

Aš su vandeniu geriu, man skaniau ir nebūna tiršta.

Neprisijungęs

 
gedemas
Dažnas senbūvis
Vietovė: norvegija
Registravosi: 2010-12-29
Žinutės: 2748
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 4

#34 2011-02-23 14:08

Re: Pasigamink geineri pats

skonio reikalas...

Neprisijungęs

 
karaj
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-11-04
Žinutės: 276
Atsiliepimai: 0

#35 2011-02-23 16:19

Re: Pasigamink geineri pats

su pienu maistingiau gal?

Neprisijungęs

 
gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385
Atsiliepimai: 6

#36 2011-02-24 09:23

Re: Pasigamink geineri pats

karaj rašė:

su pienu maistingiau gal?

Sekantis klausimas bus "o kiek įpilti"?

Neprisijungęs

 
karaj
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-11-04
Žinutės: 276
Atsiliepimai: 0

#37 2011-02-25 08:57

Re: Pasigamink geineri pats

o kiek įpilti? big_smile

Neprisijungęs

 
Shvedas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Bromölla
Registravosi: 2009-05-15
Žinutės: 1468
Atsiliepimai: 1

#38 2011-02-26 01:05

Re: Pasigamink geineri pats

karaj rašė:

su pienu maistingiau gal?

ir naudingiau gal

Neprisijungęs

 
Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#39 2011-03-31 20:40

Re: Pasigamink geineri pats

geras ingredientas savos gamybos plakalams - kakava. Joje ~20proc baltymu, ~15proc riebalo, kad ir augalines kilmes, bet vis sis tas kaip savadarbiui maisto pakaitalui. Beto, darant plakinius is grynu beskoniu ar prasto skonio baltyminiu misiniu, dar ir skoni siektiek pataisys.

Neprisijungęs

 
boozer
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-05-10
Žinutės: 1841
Atsiliepimai: 44

#40 2011-03-31 21:56

Re: Pasigamink geineri pats

Robšė rašė:

geras ingredientas savos gamybos plakalams - kakava. Joje ~20proc baltymu, ~15proc riebalo, kad ir augalines kilmes, bet vis sis tas kaip savadarbiui maisto pakaitalui. Beto, darant plakinius is grynu beskoniu ar prasto skonio baltyminiu misiniu, dar ir skoni siektiek pataisys.

Taip, dar kakavoje yra teobromino ir PEA, dar ir nuotaika pataisys smile

Neprisijungęs

 
?uess
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-06-17
Žinutės: 1363
Atsiliepimai: 7

#41 2011-03-31 22:02

Re: Pasigamink geineri pats

Robšė rašė:

geras ingredientas savos gamybos plakalams - kakava. Joje ~20proc baltymu, ~15proc riebalo, kad ir augalines kilmes, bet vis sis tas kaip savadarbiui maisto pakaitalui. Beto, darant plakinius is grynu beskoniu ar prasto skonio baltyminiu misiniu, dar ir skoni siektiek pataisys.

O jei i beskoni proteina imesti tavo siulomos kakavos, tai dar reiktu gliuokozes? Nes nlb zn kas i ta kakava ieina.

Neprisijungęs

 
boozer
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-05-10
Žinutės: 1841
Atsiliepimai: 44

#42 2011-03-31 22:08

Re: Pasigamink geineri pats

?uess rašė:

Robšė rašė:

geras ingredientas savos gamybos plakalams - kakava. Joje ~20proc baltymu, ~15proc riebalo, kad ir augalines kilmes, bet vis sis tas kaip savadarbiui maisto pakaitalui. Beto, darant plakinius is grynu beskoniu ar prasto skonio baltyminiu misiniu, dar ir skoni siektiek pataisys.

O jei i beskoni proteina imesti tavo siulomos kakavos, tai dar reiktu gliuokozes? Nes nlb zn kas i ta kakava ieina.

Gliukoze ar kitas saldesis nepakenktu, nes pati kakava kartoka

Neprisijungęs

 
rocesnulis
Naujas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-12-22
Žinutės: 40
Atsiliepimai: 0

#43 2011-04-07 20:28

Re: Pasigamink geineri pats

kur galima isigyti wpc 80? smile

Neprisijungęs

 
Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#44 2011-04-07 20:35

Re: Pasigamink geineri pats

skelbimuose/parduotuvei

Neprisijungęs

 
rocesnulis
Naujas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-12-22
Žinutės: 40
Atsiliepimai: 0

#45 2011-04-07 20:53

Re: Pasigamink geineri pats

Bardo rašė:

skelbimuose/parduotuvei

O kokioj parduotuvej kaip pvz? skelbimuose radau,bet neatraso hmm gal tu zinai,dar kokiu skelbimu smile

Neprisijungęs

 
boozer
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-05-10
Žinutės: 1841
Atsiliepimai: 44

#46 2011-04-07 21:16

Re: Pasigamink geineri pats

rocesnulis rašė:

Bardo rašė:

skelbimuose/parduotuvei

O kokioj parduotuvej kaip pvz? skelbimuose radau,bet neatraso hmm gal tu zinai,dar kokiu skelbimu smile

As zinau tokiu skelbimu ir jie visai salia smile

Neprisijungęs

 
rocesnulis
Naujas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-12-22
Žinutės: 40
Atsiliepimai: 0

#47 2011-04-07 21:18

Re: Pasigamink geineri pats

boozer rašė:

rocesnulis rašė:

Bardo rašė:

skelbimuose/parduotuvei

O kokioj parduotuvej kaip pvz? skelbimuose radau,bet neatraso hmm gal tu zinai,dar kokiu skelbimu smile

As zinau tokiu skelbimu ir jie visai salia smile

kiek skaiciau,tai man atrodo tu pardavineji ar klystu? smile

Neprisijungęs

 
Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#48 2011-04-07 21:19

Re: Pasigamink geineri pats

rocesnulis, gal gali tokius klausimus per ap uzdavinet?

Neprisijungęs

 
rocesnulis
Naujas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-12-22
Žinutės: 40
Atsiliepimai: 0

#49 2011-04-07 21:25

Re: Pasigamink geineri pats

Robšė rašė:

rocesnulis, gal gali tokius klausimus per ap uzdavinet?

no problem wink

Neprisijungęs

 
Nemirtingas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-03-06
Žinutės: 12
Atsiliepimai: 0

#50 2011-04-18 15:23

Re: Pasigamink geineri pats

Robšė rašė:

~1kg proteino (tarkim WPC 80) + ~0,5kg gliukozės + ~0,5kg smulkiai maltų avižų dribsnių. Gauname 2kg puikaus geinerio kokybiškai masei auginti, kuriame baltymų/angliavandenių santykis ~50/50, o 1kg kaina gaunasi ~30Lt. Vartoti galima kaip paprastą geinerį, prieš po trenkės, tarpuose tarp valgymų, mokykloj...
Baltymų/angliavandenių kiekį galima koreguoti parenkant atitinkamus komponentų kiekius...
Beje lawlis berods jau išbandė, taigi galite smulkiau klausinėti jo... wink

O kas čia gausis ? Košė ? Kaip paskui iš to gauto reikia gamintis jau valgymui ? Kaip ir su visais milteliais tiesiog tą kas gaunasi su pienu ar vandeniu suplakt ?

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net