Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

nenugalimas
pulsometras
Registravosi: 2011-03-15
Žinutės: 4026
Atsiliepimai: 12

#676 2016-09-16 20:18

Re: PCT

LT irgi skiria lh/fsh mixus? Yra kas jau gal bandęs?

Neprisijungęs

 
Zuikis13
Chemijos policija
Vietovė: Pravėnai
Registravosi: 2015-01-20
Žinutės: 6033
Atsiliepimai: 96

#677 2016-09-16 21:55

Re: PCT

Nu taip, kai rašiau, kad HCG yra sintetika, tai žinojau, kad kažkas prisikabins, bet mintis labai nesikeičia..

Neprisijungęs

 
Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 1088
Atsiliepimai: 10

#678 2016-09-28 15:36

Re: PCT

Gimine rašė:

Ir aš paklausiu Jūsų nuomuonės. Prieš kursą vartojant Clomidą 25 mg ED buvo taip:
Testosteronas 28,68 nmol/l (norma 8,64 - 29,00 nmol/l)
LH 21,6  IU/L (norma 1,7 - 8,6 IU/L)

Dabar po kurso, Clomidas irgi ėjo 25 mg ED:
Testosteronas 21,49 nmol/l (norma 8,64 - 29,00 nmol/l)
LH 10,5 IU/L (norma 1,7 - 8,6 IU/L)

Galvoju dar pakramtyti clomidą 25 mg ED 2-3 savaites ir tada vėl tyrimą pasidaryti?

Nu va, palaikiau Clomidą dar 3 savaites, rezultatas toks įdomus:

Testosteronas 21,18 nmol/l (norma 8,64 - 29,00 nmol/l)
LH 7,8 IU/L (norma 1,7 - 8,6 IU/L)

Testas kaip ir nepasikeitė, o LH 25% krito. Taip išeina, hipofizei išsivystė "Clomid resistance"? smile

Bus MZ teisus, visą kursą laikydamas HCG (800 IU/week, per 2 kartus) būsiu sumažinęs kiaušų jautrumą. Kaži kiek laiko užtrunka, kol "HCG padeginti" kiaušai atsitato (jei atsistato)?
PCT baigiu, žiūrėsiu kas bus po 1-2 mėn.

Neprisijungęs

 
MrBurbulas
Shy Gym Rat
Registravosi: 2011-07-11
Žinutės: 13186
Atsiliepimai: 23

#679 2016-09-28 15:56

Re: PCT

Nori pasakyt kad kurso metu nebelaikyt hcg?

Neprisijungęs

 
Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 1088
Atsiliepimai: 10

#680 2016-09-28 16:04

Re: PCT

MrBurbulas rašė:

Nori pasakyt kad kurso metu nebelaikyt hcg?

Ne, MZ nuolat agituoja už nenuolatinį HCG, ta prasme suvarai 5000 IU per kelis kartus E3D, tada 1-2 mėn. pertrauka ir tada vėl HCG. Kažkas tokio.

Neprisijungęs

 
nenugalimas
pulsometras
Registravosi: 2011-03-15
Žinutės: 4026
Atsiliepimai: 12

#681 2016-09-29 07:02

Re: PCT

Iš ko sprendi kad sėklidžių jautrumas sumažėjęs? Nes aš matau kad tik hipofizės jautrumas sumažėjęs, su sėklidėm kaip buvo prieš taip ir dabar, gal net geriau(?). Jei pirma su LH 21 buvo testas 28, o dabar su LH 7,8 testas 21 tai nepanašu, kad kad jautrumas sumažėjo, net gi sakyčiau padidėjo. HCG daug kas laiko 250iu 2x week, arba 500iu 2x week.

Neprisijungęs

 
Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 1088
Atsiliepimai: 10

#682 2016-09-29 08:07

Re: PCT

nenugalimas rašė:

Iš ko sprendi kad sėklidžių jautrumas sumažėjęs? Nes aš matau kad tik hipofizės jautrumas sumažėjęs, su sėklidėm kaip buvo prieš taip ir dabar, gal net geriau(?). Jei pirma su LH 21 buvo testas 28, o dabar su LH 7,8 testas 21 tai nepanašu, kad kad jautrumas sumažėjo, net gi sakyčiau padidėjo. HCG daug kas laiko 250iu 2x week, arba 500iu 2x week.

Tyrimas:
Tyrimas Medicina practica 2015 11 23 (rytinis 08:00):
Testosteronas 28,68 nmol/l (norma 8,64 - 29,00 nmol/l)
E2 134,4 pmol/l (norma 99,4 - 192,0 pmol/l)
LH 21,6  IU/L (norma 1,7 - 8,6 IU/L) - clomidas 25 mg ED

Berods Mauglio komentaras buvo (labai tikėtinas), maždaug: kiaušiniai turi max kiek gali pagaminti testosterono, tada jau nesvarbu ar LH 10, ar 20, ar 100, ar 200, jie daugiau pagaminti nesugeba. Tarkime tuo metu mano testo MAX buvo 28.

Toliau, paskutiniai 2 tyrimai:

Tyrimas Medicina practica 2016 09 08 (08:00):
Testosteronas 21,49 nmol/l (norma 8,64 - 29,00 nmol/l)
LH 10,5 IU/L (norma 1,7 - 8,6 IU/L)

Tyrimas Medicina practica 2016 09 27 (08:00):
Testosteronas 21,18 nmol/l (norma 8,64 - 29,00 nmol/l)
LH 7,8 IU/L (norma 1,7 - 8,6 IU/L)

Ar LH 10,5, ar LH 7,8 (abiem atvejai tikrai didelis), testas vistiek 21. Darau ušvadą, kad šiuo metu mano testo MAX yra 21. Na ok, ne kiaušų jautrumas sumažėjo, kiaušų "gamybiniai pajėgumai" sumažėjo.

Toliau, mano ankstesni tyrimai (nekursuojant):

Tyrimas Medicina practica 2015 05 08(rytinis):
FSH 5,63 IU/L (norma 1,5 - 12,4 IU/L)
LH 6,0 IU/L (norma 1,7 - 8,6 IU/L)
Testosteronas 12,33 nmol/l (norma 8,64 - 29,00 nmol/l)

Tyrimas Medicina practica 2015 08 07 (rytinis 08:00):
FSH 6,08 IU/L (norma 1,5 - 12,4 IU/L)
LH 7,6 IU/L (norma 1,7 - 8,6 IU/L) - čia buvo anastrazole 1 mg EOD
E2 39,5 pmol/l (norma 99,4 - 192,0 pmol/l)
Testosteronas 19,86 nmol/l (norma 8,64 - 29,00 nmol/l)

Tyrimas Medicina practica 2015 09 18 (rytinis 08:00):
FSH 4,2 IU/L (norma 1,5 - 12,4 IU/L)
LH 4,0 IU/L (norma 1,7 - 8,6 IU/L)
Testosteronas 14,68 nmol/l (norma 8,64 - 29,00 nmol/l)

Tyrimas Medicina practica 2015 11 23 (rytinis 08:00):
Testosteronas 28,68 nmol/l (norma 8,64 - 29,00 nmol/l)
LH 21,6  IU/L (norma 1,7 - 8,6 IU/L) - clomidas 25 mg ED

Tyrimas Medicina practica 2016 01 11 (rytinis 08:00):
Testosteronas 18,03 nmol/l (norma 8,64 - 29,00 nmol/l)
LH 1,4 IU/L (norma 1,7 - 8,6 IU/L) - va čia buvo įdomus experimentas smile, spėkite, kodėl LH toks sąlyginai mažas, o testas sąlyginai normalus? Kas buvo šaudoma?

Tyrimas Medicina practica 2016 02 19 (rytinis 09:30):
Testosteronas 12,78 nmol/l (norma 8,64 - 29,00 nmol/l)
LH 3,3 IU/L (norma 1,7 - 8,6 IU/L)

Na toliau buvo kursas.

Jo pažiūrėjus mano ankstesnius tyrimus, gal tikrai mano norma ir yra LH 4-7, o testas 13-20.
Norėjau ankstesniai tyrimais pagrįsti savo aukščiau išdėstytą hipotezę, bet atidžiau pasižiūrėjus gaunasi, kad pats ją ir paneigiau. Bet tiek rašiau, gaila trinti, gal kam bus įdomu.



Dar grafikėlį sudėliojau:
https://scontent.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14435283_10202186471061242_2920050038343348473_o.jpg

Jei ne vienas taškas (LH 6, testas 12; matomai iš vakaro su žmona buvo stipriai draugauta smile ), gaunasi labai graži priklausomybė smile

Paskutinį kartą taisė Gimine (2016-09-29 08:21)

Neprisijungęs

 
Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 1088
Atsiliepimai: 10

#683 2016-09-29 08:18

Re: PCT

.

Paskutinį kartą taisė Gimine (2016-09-29 08:19)

Neprisijungęs

 
bender
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-12-05
Žinutės: 4851
Atsiliepimai: 33

#684 2016-09-29 08:33

Re: PCT

HCG saudei kai testas buvo normalus, o LH beveik niekinis? smile

Prisijungęs

 
Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 1088
Atsiliepimai: 10

#685 2016-09-29 08:40

Re: PCT

bender rašė:

HCG saudei kai testas buvo normalus, o LH beveik niekinis? smile

Gudročius. Taip, ėjo HCG 125-150 IU ED. Tyrimas buvo po 10 dienų.
Iš šito mano eksperimento galima daryti išvadą, kad man  HCG 125-150 IU ED +/- atitinka fiziologinę LH dozę, nes LH jau artėjo link nulio, o testas buvo normalus.

Neprisijungęs

 
vlow34
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2016-09-21
Žinutės: 1451
Atsiliepimai: 4

#686 2016-09-29 08:45

Re: PCT

kas yra LH? nepykit uz durna klausima big_smile

Neprisijungęs

 
Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 1088
Atsiliepimai: 10

#687 2016-09-29 08:48

Re: PCT

vlow34 rašė:

kas yra LH? nepykit uz durna klausima big_smile

hormonas
LH aprašymas

Neprisijungęs

 
vlow34
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2016-09-21
Žinutės: 1451
Atsiliepimai: 4

#688 2016-09-29 08:51

Re: PCT

taai realiai geriau, kad jo butu daugiau nei maziau ?

Neprisijungęs

 
Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 1088
Atsiliepimai: 10

#689 2016-09-29 08:55

Re: PCT

vlow34 rašė:

taai realiai geriau, kad jo butu daugiau nei maziau ?

Jo turi būti norma, turbūt geriausiai apie viduriuką. Iš tikro išvadas galima daryti tik kai žinai LH ir T, vienas LH nieko nepasako, kaip ir vienas T nedaug pasako.

Neprisijungęs

 
mzslave
Enciklopedija
Registravosi: 2012-08-21
Žinutės: 5939
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 50

#690 2016-09-29 14:43

Re: PCT

nu LH skiacius irgi gali svyroti , cia nera kazkokios tai taisykles kad va laikai clmida  ir turi buti virs lubu.  kiausai kiek gamina tiek pagamina, pats matai kazkur isibegeti nepavyko uz 30+ ribu.

del HCG ir kitu dalyku nekomentuosiu, nes cia tik mano patarimai, remiantys patirtimi ir tyrimais simtu kitu kacioku, nesu daktaras kazkoks. tai jusu teise rinktis kuria info teisinga.

tik galiu pasakyt hcg  iki 8sav kurse absoliuciai nereiklaingas.

Neprisijungęs

 
vlow34
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2016-09-21
Žinutės: 1451
Atsiliepimai: 4

#691 2016-09-29 14:45

Re: PCT

hcg i paodi duriamas yra ?

Neprisijungęs

 
mzslave
Enciklopedija
Registravosi: 2012-08-21
Žinutės: 5939
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 50

#692 2016-09-29 14:51

Re: PCT

vlow34 rašė:

hcg i paodi duriamas yra ?

taip patariama. geriau issisavina negu i raumeny

Neprisijungęs

 
vlow34
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2016-09-21
Žinutės: 1451
Atsiliepimai: 4

#693 2016-09-29 14:53

Re: PCT

o kokie salutiniai poveikiai buna hcg ar to pacio clomido ?

Neprisijungęs

 
bender
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-12-05
Žinutės: 4851
Atsiliepimai: 33

#694 2016-09-29 14:59

Re: PCT

ar tu google nemoki pasinaudoti ir tokius dalykus pats susirasti? smile

Prisijungęs

 
mzslave
Enciklopedija
Registravosi: 2012-08-21
Žinutės: 5939
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 50

#695 2016-09-29 15:05

Re: PCT

vlow34 rašė:

o kokie salutiniai poveikiai buna hcg ar to pacio clomido ?

nesioja big_smile

siaip nuo hcg  spuogais gali metyt.  e2 sukyla, vandens prikaupt gali.

clomidas yra super jautrus kuriem regejimas plaukia.

Neprisijungęs

 
vlow34
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2016-09-21
Žinutės: 1451
Atsiliepimai: 4

#696 2016-09-29 15:57

Re: PCT

mzslave rašė:

vlow34 rašė:

o kokie salutiniai poveikiai buna hcg ar to pacio clomido ?

nesioja big_smile

siaip nuo hcg  spuogais gali metyt.  e2 sukyla, vandens prikaupt gali.

clomidas yra super jautrus kuriem regejimas plaukia.

aciu uz atsakyma smile

Neprisijungęs

 
mauglis
Chemikas teoretikas
Registravosi: 2009-05-03
Žinutės: 988
Atsiliepimai: 11

#697 2016-09-29 18:26

Re: PCT

Gimine rašė:

bender rašė:

HCG saudei kai testas buvo normalus, o LH beveik niekinis? smile

Gudročius. Taip, ėjo HCG 125-150 IU ED. Tyrimas buvo po 10 dienų.
Iš šito mano eksperimento galima daryti išvadą, kad man  HCG 125-150 IU ED +/- atitinka fiziologinę LH dozę, nes LH jau artėjo link nulio, o testas buvo normalus.

250 IU EOD, kaip jau nekartą buvau sakęs ir pagrįsta tyrimais. Bet administruoti velniškai nepatogu. Vardan patogumo manau 2x savaitėje g2g, mano nuomone.
Kas liečia mzslave teoriją apie tai, kad HCG ilgalaikis vartojimas mažomis dozėmis, gali silpninti atsaką į LH tai nesutiksiu. Svarbiausia taisyklė šitoje vietoje turbūt būtų, geriau mažesnė dozė HCG, nei didesnė, nes per G proteiną veikiantis procesai pradeda silpnėti perstimuliavus. Kas liečia jautrumą, LH receptorių kiekį, tuo pačiu iš dalies atsaką, reikėtų nepamiršti visų steroidinių hormonų, kurie turi įtakos, bet ji nėra tokia akivaizdi ir ištirta.

Neprisijungęs

 
Prudas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2016-07-28
Žinutės: 543
Atsiliepimai: 2

#698 2016-09-29 19:45

Re: PCT

mauglis rašė:

Gimine rašė:

bender rašė:

HCG saudei kai testas buvo normalus, o LH beveik niekinis? smile

Gudročius. Taip, ėjo HCG 125-150 IU ED. Tyrimas buvo po 10 dienų.
Iš šito mano eksperimento galima daryti išvadą, kad man  HCG 125-150 IU ED +/- atitinka fiziologinę LH dozę, nes LH jau artėjo link nulio, o testas buvo normalus.

250 IU EOD, kaip jau nekartą buvau sakęs ir pagrįsta tyrimais. Bet administruoti velniškai nepatogu. Vardan patogumo manau 2x savaitėje g2g, mano nuomone.
Kas liečia mzslave teoriją apie tai, kad HCG ilgalaikis vartojimas mažomis dozėmis, gali silpninti atsaką į LH tai nesutiksiu. Svarbiausia taisyklė šitoje vietoje turbūt būtų, geriau mažesnė dozė HCG, nei didesnė, nes per G proteiną veikiantis procesai pradeda silpnėti perstimuliavus. Kas liečia jautrumą, LH receptorių kiekį, tuo pačiu iš dalies atsaką, reikėtų nepamiršti visų steroidinių hormonų, kurie turi įtakos, bet ji nėra tokia akivaizdi ir ištirta.

Tj po 500 kas tris keturias dieneles butu pats gazas taip?

Neprisijungęs

 
Building
Varžybų dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-07-23
Žinutės: 6736
Atsiliepimai: 6

#699 2016-10-05 00:07

Re: PCT

kaip ta pregnyli ruost jopapa big_smile pirma kart bandysiu, uzteks 1000iu kas 5 diena?

Neprisijungęs

 
fitnesas
buvęs <3 fitness
Vietovė: Juiceland
Registravosi: 2008-03-01
Žinutės: 8727
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 20

#700 2016-10-05 00:24

Re: PCT

Building rašė:

kaip ta pregnyli ruost jopapa big_smile pirma kart bandysiu, uzteks 1000iu kas 5 diena?

Kiek is viso zadi saut?

Paskutinį kartą taisė <3 fitness (2016-10-05 00:24)

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2021 Kulturizmas.net