Puslapiai: 1
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Ar normalu per dvi savaites priaugti svorio?
- Swisas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2023-09-13
- Žinutės: 1
- Atsiliepimai: 0
#1 2023-09-13 21:44
Ar normalu per dvi savaites priaugti svorio?
Labas ar normalu? Ir šiaip įdomu turiu skrandžio žarnyno problemų dirgliosios žarnos sindroma. Tai daug ko negaliu valgyti pvz riešutų, kiaušinių, pieno produktų, gliuteno. Mano ūgis 1.78cm svoris dabar priaugus 73kg. Ar su tokia mityba viskas gerai bus ar reikėtų kažką pakeisti? Vienu žodžiu skaičiau, kad maždaug reikėtų suvalgyti apie 1500 kalorijų angliavandenių, tai pagrindas mano avižos, grikiai, ryžiai, kokuruzai, Apie 500kaloriju riebalų, lašiša ir avokadai ir kartais koks nors aliejus ir veganų sviestas. Ir apie 500kaloriju baltymų tai būna mėsa.
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
- Vietovė: Juiceland
- Registravosi: 2008-03-01
- Žinutės: 6497
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 23
#2 2023-09-14 14:51
Re: Ar normalu per dvi savaites priaugti svorio?
Swisas rašė:
Labas ar normalu? Ir šiaip įdomu turiu skrandžio žarnyno problemų dirgliosios žarnos sindroma. Tai daug ko negaliu valgyti pvz riešutų, kiaušinių, pieno produktų, gliuteno. Mano ūgis 1.78cm svoris dabar priaugus 73kg. Ar su tokia mityba viskas gerai bus ar reikėtų kažką pakeisti? Vienu žodžiu skaičiau, kad maždaug reikėtų suvalgyti apie 1500 kalorijų angliavandenių, tai pagrindas mano avižos, grikiai, ryžiai, kokuruzai, Apie 500kaloriju riebalų, lašiša ir avokadai ir kartais koks nors aliejus ir veganų sviestas. Ir apie 500kaloriju baltymų tai būna mėsa.
Temos pavadinimas neaiskus. Ir per 1 diena svorio gali priaugti... posto klausimas irgi neaiskus kazkoks
Neprisijungęs
- imu_pertrauka
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2023-12-20
- Žinutės: 68
- Atsiliepimai: 0
#3 2023-12-21 12:05
Re: Ar normalu per dvi savaites priaugti svorio?
Ne, tai yra nenoramalu.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Ar normalu per dvi savaites priaugti svorio?