- Edvinas999
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2024-09-24
- Žinutės: 3
- Atsiliepimai: 0
#1 2024-09-24 21:42
Mk-677.
Sveiki. Kas yra vartoja mk-677?
Atsakykit, tai kas tikrai yra vartoja.
Esu sportuojantis, apie metus laiko. Lengva sudėjima esu pasiekes. Bet toliau nelabai nori augti svoris. Atrodo valgau normaliai. Aišku su maistu šiek tiek problemu yra, nevisada yra kada pavalgyt, bet paskutiniu metu stengiuosi suvalgyt, kiek reikia man koloriju, visa gyvenima buvau smulkus vaikinukas, tad pradėjus sportuot, masė augo. dasiauginau iki 74kg. Vasara nukrito iki 61. Ir dabar vėlais pradėjus sportuot dakilo iki 64-66. Ir 66kg daugiau neina perlipti, kad ir padidinu kolorijas. Daug valgyt negaliu, nes td sustoja skrandis, tad valgau dažnai bet po mažai. Dienos valgis.
Rytas:8:00- 2-4 kiaušiniai.
Praėjus 2h. Varskė 180g. 1 bananas.
Praėjus 2h. Jautienos 50-70g. Daržovės
Praėjus 2-3h. Vištiena, kalakutiena 70g. Daržovės
Lengvai vakare prieš miega. Užkandu kažka tai iš anglevandeniu košiu ar baltyminiu košiu.
Darbas fizinis. Ant stogo. Programa 3 dienu.
1. Krūtinė-pečiai- tricas
2. Nugaras- bicas.
3. Kojos.
Rimtesniu kursu nesinori.
Neprisijungęs
- bakas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2017-05-09
- Žinutės: 943
- Atsiliepimai: 6
#2 2024-09-24 22:51
Re: Mk-677.
O koks tas klausimas?
Neprisijungęs
- Edvinas999
- Naujas dalyvis
#3 2024-09-25 01:31
Klausimas buvo pačioj pradžioj.
Ar yra kas nors vartoja mk-677.
Noriu sužinot. Plačiau apie šita produkta. Kaip vartot, ir dar yra papildomų priedų prie jo ir panašiai.
Ar efektyvus, ar kažkas yra geriau.radau tik sena diskusija 2017 m. Tad užklausiau dar karta. Kreipiuosi į tuos žmones, kas tikrai esa tai išbande.
Neprisijungęs
- Magnis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2021-08-28
- Žinutės: 387
- Atsiliepimai: 1
#4 2024-09-26 09:24
Edvinas999 rašė:
Sveiki. Kas yra vartoja mk-677?
Atsakykit, tai kas tikrai yra vartoja.
Esu sportuojantis, apie metus laiko. Lengva sudėjima esu pasiekes. Bet toliau nelabai nori augti svoris. Atrodo valgau normaliai. Aišku su maistu šiek tiek problemu yra, nevisada yra kada pavalgyt, bet paskutiniu metu stengiuosi suvalgyt, kiek reikia man koloriju, visa gyvenima buvau smulkus vaikinukas, tad pradėjus sportuot, masė augo. dasiauginau iki 74kg. Vasara nukrito iki 61. Ir dabar vėlais pradėjus sportuot dakilo iki 64-66. Ir 66kg daugiau neina perlipti, kad ir padidinu kolorijas. Daug valgyt negaliu, nes td sustoja skrandis, tad valgau dažnai bet po mažai. Dienos valgis.
Rytas:8:00- 2-4 kiaušiniai.
Praėjus 2h. Varskė 180g. 1 bananas.
Praėjus 2h. Jautienos 50-70g. Daržovės
Praėjus 2-3h. Vištiena, kalakutiena 70g. Daržovės
Lengvai vakare prieš miega. Užkandu kažka tai iš anglevandeniu košiu ar baltyminiu košiu.
Darbas fizinis. Ant stogo. Programa 3 dienu.
1. Krūtinė-pečiai- tricas
2. Nugaras- bicas.
3. Kojos.
Rimtesniu kursu nesinori.
Dieve dieve 🥴😵💫..iš ko žmogau nori augt su tokia savo mityba..
Panos an cuting daugiau valgo sverdamos 60kg..
O čia vyras..dar fizini darba dirba..🥴🤦
Ne apie sarm's reik svaiguliuot ar kursus - o pradet nuo normalios mitybos ..pradesi reikiamus makro rinkt - prades ir kūnas keistis..
O db tai graudi mityba 🤦
Paskutinį kartą taisė Magnis (2024-09-26 09:26)
Neprisijungęs
- Edvinas999
- Naujas dalyvis
#5 2024-09-27 17:40
Pirmas dalykas, Yra problemu su skrandžiu, tad neina valgyt kaip Jaučui. Prieš 2 metus taip, galėjau kimšti ir kimšau ir svoris augo, dabar jau taip neis. Užtat domiuosi apie mk677. Ir taip dabar valgau kiek išeina. Bet negaliu perkrauti skrandžio, nes kitaip jisai nebedirba. Taip tavo tiesa, kad apie mityba reikia šiek tiek daugiau suvalgyti, tą ir darau. Perkraunu skrandį dinksta visos jėgos ir t.t. Daug nesiplėsiu apie skrandžio problemas. Jei galėčiau suvalgyti 2500 kaloriju, tai čia niekas ir nebūtų nei raše apie mk677. Kadangi yra problemu su skrandžiu, negaliu aš jo perkrauti ir neina surinkti tam tikro masės auginimo kalorju.😉 jei niekas neduos išsamesnė informacijos apie mk677, tai pasidomėsiu kažkuo tai kitu. Kol rasiu sau tinkama mažai kenksminga produkta.
Neprisijungęs
- Magnis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2021-08-28
- Žinutės: 387
- Atsiliepimai: 1
#6 2024-09-27 19:58
Edvinas999 rašė:
Pirmas dalykas, Yra problemu su skrandžiu, tad neina valgyt kaip Jaučui. Prieš 2 metus taip, galėjau kimšti ir kimšau ir svoris augo, dabar jau taip neis. Užtat domiuosi apie mk677. Ir taip dabar valgau kiek išeina. Bet negaliu perkrauti skrandžio, nes kitaip jisai nebedirba. Taip tavo tiesa, kad apie mityba reikia šiek tiek daugiau suvalgyti, tą ir darau. Perkraunu skrandį dinksta visos jėgos ir t.t. Daug nesiplėsiu apie skrandžio problemas. Jei galėčiau suvalgyti 2500 kaloriju, tai čia niekas ir nebūtų nei raše apie mk677. Kadangi yra problemu su skrandžiu, negaliu aš jo perkrauti ir neina surinkti tam tikro masės auginimo kalorju.😉 jei niekas neduos išsamesnė informacijos apie mk677, tai pasidomėsiu kažkuo tai kitu. Kol rasiu sau tinkama mažai kenksminga produkta.
Na pamastyk logiškai..
sakai yra problemos su skrandžiu..
tai kas pasikeis su mk677? (jis juk tu bedu nesutvarkis) Tik dar bus daugiau problemu😵💫
Ne nuo to galo ieškai sprendimo būdo
Neprisijungęs
- bakas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2017-05-09
- Žinutės: 943
#7 2024-09-27 23:21
Edvinas999 rašė:
Noriu sužinot. Plačiau apie šita produkta. Kaip vartot, ir dar yra papildomų priedų prie jo ir panašiai.
Ar efektyvus, ar kažkas yra geriau.radau tik sena diskusija 2017 m. Tad užklausiau dar karta. Kreipiuosi į tuos žmones, kas tikrai esa tai išbande.
As vartojau,vartoju.Ir koks klausimas bus?Jei ar verta,tai tau tikrai ne.
Neprisijungęs
- Wiliukazz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2012-01-13
- Žinutės: 2199
#8 2024-09-30 13:43
Edvinas999 rašė:
ple ivesk i google "mk-677 reedit".
Neprisijungęs