Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

bdb
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-08-13
Žinutės: 47
Atsiliepimai: 0

#101 2009-02-16 23:05

Re: elis laimis FOTO GALERIJA :D

elislaimis rašė:

bdb rašė:

elislaimis rašė:

jo vat labai tiksliai pasakyta cia yra, cia jau nėra smile

durnas tas zmogaus kunas.... smile labai daug reik idet darbo i islaikyma.... ir progresa.... bisky apleidi ir dingsta metu metus idetas darbas smile aisku turi atminty raumuo.... bet pastoviai vytis tai ka buvai pasiekes ar ten kovot uz islaikyma tai ilgainiui pradeda nusibost smile ...

jo uzaugint taip sunku o prarast tai akyse viskas krenta jei tik nesirūpini... nu man dar kol kas smagu  niekad nk nebuvau prarades vis geryn po biskia einu ir tiek smile

smile nu dar neilgai sportuoji ..... praeis dar 5 metai gal kitaip atrodys ... aisku geriau kad taip nebutu smile

Neprisijungęs

elislaimis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-12-23
Žinutės: 632

#102 2009-02-16 23:07

bdb rašė:

elislaimis rašė:

bdb rašė:

durnas tas zmogaus kunas.... smile labai daug reik idet darbo i islaikyma.... ir progresa.... bisky apleidi ir dingsta metu metus idetas darbas smile aisku turi atminty raumuo.... bet pastoviai vytis tai ka buvai pasiekes ar ten kovot uz islaikyma tai ilgainiui pradeda nusibost smile ...

jo uzaugint taip sunku o prarast tai akyse viskas krenta jei tik nesirūpini... nu man dar kol kas smagu  niekad nk nebuvau prarades vis geryn po biskia einu ir tiek smile

smile nu dar neilgai sportuoji ..... praeis dar 5 metai gal kitaip atrodys ... aisku geriau kad taip nebutu smile

nu kokie 4metai tai nėra taip ir mazai wink

Neprisijungęs

bdb
Naujas dalyvis

#103 2009-02-16 23:16

elislaimis rašė:

bdb rašė:

elislaimis rašė:

smile dar tik pradzia .... aisku 4 metai ne 4 menesiai bet sitam sporte 4 metai mazai... mano akim.

Neprisijungęs

Ingrida H2O
Varžybų dalyvė
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2006-09-20
Žinutės: 3571
Atsiliepimai: 2

#104 2009-02-16 23:18

elislaimis rašė:

bdb rašė:

elislaimis rašė:

nera mazai wink
realiai, tai turetum labiau akcentuot nugaros ploti ir ilgi, krute pildyt, pecius, ypac galine dali.. nes rankos dominuoja... na ir aisku kojas man atrodo..

Neprisijungęs

elislaimis
Dažnas dalyvis

#105 2009-02-16 23:20

Ingrida H2O rašė:

elislaimis rašė:

bdb rašė:

nera mazai wink
realiai, tai turetum labiau akcentuot nugaros ploti ir ilgi, krute pildyt, pecius, ypac galine dali.. nes rankos dominuoja... na ir aisku kojas man atrodo..

rankų tai kaip ir nedarau biski ten pazaidziu man jos pacios auga smile kojų negaliu daryt del sveikatos problemų. papams nugarai ir peciams skiriu daug dėmesio bandau yvairiausias sistemas bet is prigimties kūnas mano ziauriai siauras, osu genetika sunku pakovot bet kiek ymanoma tiek stengemės taisyt vaizda wink

Neprisijungęs

Ingrida H2O
Varžybų dalyvė

#106 2009-02-16 23:25

elislaimis rašė:

Ingrida H2O rašė:

elislaimis rašė:

nera mazai wink

rankų tai kaip ir nedarau biski ten pazaidziu man jos pacios auga smile kojų negaliu daryt del sveikatos problemų. papams nugarai ir peciams skiriu daug dėmesio bandau yvairiausias sistemas bet is prigimties kūnas mano ziauriai siauras, osu genetika sunku pakovot bet kiek ymanoma tiek stengemės taisyt vaizda wink

nykstys
svarbu nepersistengti su taisymu, kitaip tariant su  bandymu pertreniruot ir ''nudrozti'' .. tada progresas gali but atvirkstinis..

Neprisijungęs

Alibras
Varžybų dalyvis
Registravosi: 2006-07-21
Žinutės: 3684

#107 2009-02-16 23:28

bdb rašė:

elislaimis rašė:

bdb rašė:

sad

ka padarysi būsiu laibakojis big_smile

dzin... grazu svarbu virsus geras big_smile

Sneki tai ta pati kaip ir "metanas+varske=utiutiu" ...

Neprisijungęs

Ingrida H2O
Varžybų dalyvė

#108 2009-02-16 23:30

Alibras rašė:

bdb rašė:

elislaimis rašė:

va, to posto nemaciau big_smile cia is serijos.. jei salej pamatai (o tokiu pas msu daug salej) virsus labai galingas, kojos stankietai big_smile tai disproporcija didele ir vaizdas tai... kas kam :DDD beabejo :DDD

Neprisijungęs

bdb
Naujas dalyvis

#109 2009-02-16 23:32

Alibras rašė:

bdb rašė:

elislaimis rašė:

cia jumoras smile metanas tu metanas... pagauk minti tada kritikuok.

Neprisijungęs

bdb
Naujas dalyvis

#110 2009-02-16 23:33

Ingrida H2O rašė:

Alibras rašė:

bdb rašė:

va, to posto nemaciau big_smile cia is serijos.. jei salej pamatai (o tokiu pas msu daug salej) virsus labai galingas, kojos stankietai big_smile tai disproporcija didele ir vaizdas tai... kas kam :DDD beabejo :DDD

cia is tos serijos kad jumora suprast reik smile o ne siknoj slieku ieskot....  kazkoki persistengia jus man visur kazka izvlget rimto...

Neprisijungęs

Alibras
Varžybų dalyvis

#111 2009-02-16 23:36

bdb rašė:

Ingrida H2O rašė:

Alibras rašė:

cia is tos serijos kad jumora suprast reik smile o ne siknoj slieku ieskot....  kazkoki persistengia jus man visur kazka izvlget rimto...

Keistas tas tavo jumoras.. Kazko sunku suprast, ziuriu ne man vienam. Tai kam cia isvadas reiktu daryt ? Supaprastek, juokas neima is tavo to jumoro, o ir zmones gali klaidingai suprast smile

Neprisijungęs

Ingrida H2O
Varžybų dalyvė

#112 2009-02-16 23:37

bdb rašė:

Ingrida H2O rašė:

Alibras rašė:

ar tikrai persistengiame? big_smile nieko nepadarysi...etikete jau tokia, tai ir nesuprantam to humoro wink

Neprisijungęs

bdb
Naujas dalyvis

#113 2009-02-16 23:55

Alibras rašė:

bdb rašė:

Ingrida H2O rašė:

Keistas tas tavo jumoras.. Kazko sunku suprast, ziuriu ne man vienam. Tai kam cia isvadas reiktu daryt ? Supaprastek, juokas neima is tavo to jumoro, o ir zmones gali klaidingai suprast smile

uzaugsi suprasi smile ka tau pasakyt galima.... ziurek piesinuka prie sakinio gal pades.... sako vaikam pagal piesinukus lengviau orientuotis.

Paskutinį kartą taisė bdb (2009-02-16 23:55)

Neprisijungęs

Alibras
Varžybų dalyvis

#114 2009-02-17 00:01

bdb rašė:

Alibras rašė:

bdb rašė:

uzaugsi suprasi smile ka tau pasakyt galima.... ziurek piesinuka prie sakinio gal pades.... sako vaikam pagal piesinukus lengviau orientuotis.

Nu jo, ka padarysi, vaikas dar esu, uzaugsiu suprasiu tavo bajerius smile

Paskutinį kartą taisė Alibras (2009-02-17 00:01)

Neprisijungęs

bdb
Naujas dalyvis

#115 2009-02-17 00:01

Alibras rašė:

bdb rašė:

Alibras rašė:

Nu jo, ka padarysi, vaikas dar esu, uzaugsiu suprasiu tavo bajerius smile

teisingai ....

Neprisijungęs

Alibras
Varžybų dalyvis

#116 2009-02-17 00:02

Jei pagal metus vertini zmogaus gyvenimo patirti bei supratima, tada neturiu ka su tavim sneket smile

Neprisijungęs

bdb
Naujas dalyvis

#117 2009-02-17 00:06

Alibras rašė:

Jei pagal metus vertini zmogaus gyvenimo patirti bei supratima, tada neturiu ka su tavim sneket smile

kad nematau as nei tavo gyvenimo patirties nei supratimo del to vaikai jumoro formoj ir panaudoti buvo ko tu vel nesupratai .... del to pacio supratimo... apie kuri sneki stokos wink o pagal metus tai visas baxuras jau .... bet ir vel tavo teiginys kad ne metuose esme smile))) labai tau tinka.

Paskutinį kartą taisė bdb (2009-02-17 00:08)

Neprisijungęs

Captain Anabolic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-10-14
Žinutės: 1633

#118 2009-02-17 00:43

bdb rašė:

Alibras rašė:

kad nematau as nei tavo gyvenimo patirties nei supratimo del to vaikai jumoro formoj ir panaudoti buvo ko tu vel nesupratai .... del to pacio supratimo... apie kuri sneki stokos wink o pagal metus tai visas baxuras jau .... bet ir vel tavo teiginys kad ne metuose esme smile))) labai tau tinka.

tu man juokingas, laikai save vienu laipteliu auksciau? nusileisk, niekam idomus neesi, nebent savo tusciom snekom smile smile geriausiai veikia tavo formule metanas + varske = jumoras, visus cia laikai kazkokiais vaikais ir pan., gedos turetum, kur pas tave kultura? man asmeniskai skirstyt zmones pagal ju amziu yra labai vaikiska, o skirsto tokie, kurie yra patys vaikai su savo beribiais ego...

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969

#119 2009-02-17 09:08

bdb rašė:

tai paprasyk trenerio kad tupt taisyklingai pamokytu smile .... negali keleniai uz pirstu issikist.... ir uzpakalis atgal eina... nugara kaip styga.... galva i virsu akys i virsu kazkur ziuret turi smile ... mazdaug taip.... jei trenerio nera... gal kiek pades... ateityje.

Akys į viršų, kad galvą lengviau pakeltą laikyt būtų? Ar čia kokis dar fintas yra?

P.s. O gal čia jumoras? big_smile

P.p.s rimtai klausiu

Neprisijungęs

elislaimis
Dažnas dalyvis

#120 2009-02-17 10:53

ėi blyn.... nenoriu nk yzeist, bet gal nebepjaukit grybo mano temoi.... savo gincus galit per pm aiskintis  ar bent jau savo temose wink

Paskutinį kartą taisė elislaimis (2009-02-17 10:54)

Neprisijungęs

elislaimis
Dažnas dalyvis

#121 2009-02-17 10:56

Ingrida H2O rašė:

elislaimis rašė:

Ingrida H2O rašė:

nera mazai wink

nykstys
svarbu nepersistengti su taisymu, kitaip tariant su  bandymu pertreniruot ir ''nudrozti'' .. tada progresas gali but atvirkstinis..

tai zinoma, nedroziu taip kad persitreniruot wink o ir seip as jėgai orientuojuosi, o raumuo man antroi vietoi wink tai per daug nepergyvenu dėl to ar ano smile

Neprisijungęs

studentas
......
Registravosi: 2006-09-29
Žinutės: 4263
Atsiliepimai: 7

#122 2009-02-17 11:02

Butelis rašė:

bdb rašė:

tai paprasyk trenerio kad tupt taisyklingai pamokytu smile .... negali keleniai uz pirstu issikist.... ir uzpakalis atgal eina... nugara kaip styga.... galva i virsu akys i virsu kazkur ziuret turi smile ... mazdaug taip.... jei trenerio nera... gal kiek pades... ateityje.

Akys į viršų, kad galvą lengviau pakeltą laikyt būtų? Ar čia kokis dar fintas yra?

P.s. O gal čia jumoras? big_smile

P.p.s rimtai klausiu

Dėl akių tai tikrai teko skaityt, kad atliekant spaudimo veiksmus arba atliekant pritūpimus jei akis pakeli į viršų natūraliai didesnius svorius galima pakelt, nes ten ka-kokie nervai yra, o traukas darant lyg tai nuleist akis reiktų, bet čia tik teoriškai, praktiškai skirtumo didelio nejaučiau tai negaliu patvirtint. O dėl galvos tai per daug į viršų pakelt negerai, dėl kaklo slankstelių.

Neprisijungęs

0maro
Dažnas dalyvis
Vietovė: Denmark
Registravosi: 2007-09-12
Žinutės: 412

#123 2009-02-17 15:01

elislaimis rašė:

0maro rašė:

Tai kas benutiko?

kelių sanariai parėjo

Nunu.. Sakėm, kad tūpimas pas tavęs tragiškas.. :\ +neskauda nereiškia, kad nėra blogai smile Manau, tai atsiminsi visą savo gyvenimą.. smile
Rezultatai, tai super, pagal mane. Juolab, kad jėgai sportuoji, jei neklystu.
Sėkmės su sąnariais.. smile

Neprisijungęs

BadSanta
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-04-05
Žinutės: 347

#124 2009-02-17 17:59

0maro rašė:

elislaimis rašė:

0maro rašė:

Tai kas benutiko?

kelių sanariai parėjo

Nunu.. Sakėm, kad tūpimas pas tavęs tragiškas.. :\ +neskauda nereiškia, kad nėra blogai smile Manau, tai atsiminsi visą savo gyvenimą.. smile
Rezultatai, tai super, pagal mane. Juolab, kad jėgai sportuoji, jei neklystu.
Sėkmės su sąnariais.. smile

kada jus matet jo tupima?

Paskutinį kartą taisė BadSanta (2009-02-17 17:59)

Neprisijungęs

TUANAS
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2006-12-26
Žinutės: 317

#125 2009-02-17 18:03

na ir už ką buvo išmestas bdb ? smile na aš tikrai nieko nei teisinu, nei užtariu, bet žmogus dėstė savo nuomonę aiškiai, pagrįsdamas, o jeigu čia dėl to, kad nukrypta nuo temos, tai visi užsibaninkim smile
daug kam nepatiko, kad savimeilės nepaglostė ?... wink

Paskutinį kartą taisė TUANAS (2009-02-17 18:04)

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net