Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

floto
Naujas dalyvis
Registravosi: 2016-04-21
Žinutės: 12
Atsiliepimai: 0

#1 2016-04-21 21:38

Ištvermė

.

Paskutinį kartą taisė floto (2016-04-22 11:39)

Neprisijungęs

BloodyZero
Visagino fenomenas
Vietovė: Kaunas/Visaginas
Registravosi: 2013-03-24
Žinutės: 6429
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 15

#2 2016-04-21 21:52

Re: Ištvermė

Gerai supratom, gana kartot, kovotojau. Jesus... Normalia atsispaudimu programa surask ir daryk. Ka antra diena iki negalejimo. Nu jo, protingai.

Neprisijungęs

Peltor
Dažnas dalyvis
Vietovė: Norvegija
Registravosi: 2016-03-04
Žinutės: 772
Atsiliepimai: 7

#3 2016-04-21 21:54

floto rašė:

Sveiki,
Noriu sugebėti padaryti 100 atsispaudimu, 30 prisitraukimų ir nubėgti 10 km normaliu tempu ypatingai nepavargęs. :

Man tik klausimas kyla - tu čia šituos normatyvus nori padaryt po 5 mėn ir kiekvieną padaryt be sustojimo? Nu ta prasme atėjai utiutiu ir 100 atsispaudimų stanga

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#4 2016-04-21 21:55

Neprisijungęs

floto
Naujas dalyvis

#5 2016-04-21 21:55

.

Neprisijungęs

floto
Naujas dalyvis

#6 2016-04-21 21:58

.

Neprisijungęs

Peltor
Dažnas dalyvis
Vietovė: Norvegija
Registravosi: 2016-03-04
Žinutės: 772
Atsiliepimai: 7

#7 2016-04-21 21:59

floto rašė:

Ne be sustojimo nejuokauk. Atskirai

Čia aš juokauju...? Tu gal geriau parašyk kiek dabar atsispaudi, prisitrauki ir nubėgi per kartą smile

Stafui +1 offtopic

Neprisijungęs

floto
Naujas dalyvis

#8 2016-04-21 22:00

.

Neprisijungęs

TomasToma5V
Dažnas dalyvis
Vietovė: Lietuva.
Registravosi: 2015-07-07
Žinutės: 263

#9 2016-04-21 22:01

One week later... 'aMeciau sporta, psirodo kovotojo gyvenimas ne man. Aciu uz visus jusu patarimus bei  stafui uz  pamoka.'

Neprisijungęs

floto
Naujas dalyvis

#10 2016-04-21 22:02

.

Neprisijungęs

BloodyZero
Visagino fenomenas

#11 2016-04-21 22:03

floto rašė:

Suprantu, kad viskas nieko lengvai nebus, bet taip, stengsiuosi

Nepradejes, neragaves nieko tu nesupranti big_smile O mesiniais, kad pavadinai, tai thanks. Cia tik pagyrei big_smile

Neprisijungęs

floto
Naujas dalyvis

#12 2016-04-21 22:05

.

Paskutinį kartą taisė floto (2016-04-22 11:40)

Neprisijungęs

BloodyZero
Visagino fenomenas

#13 2016-04-21 22:08

floto rašė:

TomasToma5V rašė:

One week later... 'aMeciau sporta, psirodo kovotojo gyvenimas ne man. Aciu uz visus jusu patarimus bei  stafui uz  pamoka.'

Kovotojo gyvenimas tvaju mat. Aš tik taip norėjau paminėti kokiu tikslu žadu sportuoti. Graužk ta savo hanteli toliau

Laizyk linoliauma i kuri darai atsispaudimus?

Neprisijungęs

floto
Naujas dalyvis

#14 2016-04-21 22:11

.

Neprisijungęs

floto
Naujas dalyvis

#15 2016-04-21 22:12

.

Paskutinį kartą taisė floto (2016-04-22 11:40)

Neprisijungęs

BloodyZero
Visagino fenomenas

#16 2016-04-21 22:15

Matai su tokiais issireiskimais, kaip griauzk hanteli, mesgali tai tik kovotojams, kaip atletams geda darai. Normaliu pazistu kalna, gerbia visas sporto sakas, o ne kriause ar dar ka griauzia tik...Ir svori nebijo pakilot, nes JIEMS TAI YRA NAUDINGA, bet ir siaip ant kitu saku nestumia. O kaip paskutinis duchelis atejai i apskritai kulturizmo foruma ir pisi prota visiems is eiles.

Neprisijungęs

floto
Naujas dalyvis

#17 2016-04-21 22:25

.

Paskutinį kartą taisė floto (2016-04-22 11:38)

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#18 2016-04-21 22:26

BloodyZero rašė:

Gerai supratom, gana kartot, kovotojau. Jesus... Normalia atsispaudimu programa surask ir daryk. Ka antra diena iki negalejimo. Nu jo, protingai.

tau iskart bloodis patare, nera kojios magijos darai iki negalejimo ir padarysi su laiku.

Paskutinį kartą taisė Staffordshire (2016-04-21 22:27)

Neprisijungęs

BloodyZero
Visagino fenomenas

#19 2016-04-21 22:31

floto rašė:

BloodyZero rašė:

Matai su tokiais issireiskimais, kaip griauzk hanteli, mesgali tai tik kovotojams, kaip atletams geda darai. Normaliu pazistu kalna, gerbia visas sporto sakas, o ne kriause ar dar ka griauzia tik...Ir svori nebijo pakilot, nes JIEMS TAI YRA NAUDINGA, bet ir siaip ant kitu saku nestumia. O kaip paskutinis duchelis atejai i apskritai kulturizmo foruma ir pisi prota visiems is eiles.

Tu matai kaip čia kas. Ačiū už Dos and Don't pamoka kaip elgtis forumuose, tik jeigu nepastebėjai, man paklausius patarimo, gavau tik pamoka kaip straipsniolikinėm gintis nuo įtūžusio staffo prasidėjus lomkėm nepavartojus anabolikų. Žodžiu gerai, jasna viskas čia eik varškytės pakaposi prieš miega

Matai, kad sustipret atsispaudimuose ir valgyt normaliai reikia. Pvz tas pacias varskytes pries miega...

Neprisijungęs

Pauliakas
buvęs pauliakas88
Vietovė: \_(ツ)_/
Registravosi: 2014-03-01
Žinutės: 3322
Atsiliepimai: 10

#20 2016-04-22 00:48

Kovotojas... https://www.facebook.com/deejay.dextero … mp;theater

http://lmgtfy.com/?q=kaip+padaryti+kuo+ … sispaudimu

Nereiks gal svaigt tipo šūstru kaimo žargonu: klasna mėsiniai, graužk hantelį, bratanūlia (WTF?) pavalgyk varškės... Matos, kad nedraugiškoj aplinkoj augi. Manau armija į naudą bus, nusiraminsi bent meteliams, pagarbos gal kažkiek atsiras ir šiaip aplinką pakeisi į draugiškesnę... Gal...

Paskutinį kartą taisė pauliakas88 (2016-04-22 01:03)

Neprisijungęs

floto
Naujas dalyvis

#21 2016-04-22 15:31

Aišku aišku. Atsiprašau jūsų, salės dievai, kad drįsau kažką ne taip pasakyti apie jūsų mylimą sportą .

http://imgur.com/gallery/k1ma69d

Šiaip nelabai supratau, kodėl iš kart visi tokie butthurt dėl žodžio ne ta linkme, bet tiek to - nesigilinsiu. Ką padarysi, patas kaltas, jog aš, paprastas kaimo Jurgis, drįsau tiesiogiai kreiptis į pasaulio sostinės, Kauno slabotkės galiūnus. Ypač, atsiprašau už nepagarbą pauliako, matosi, kad žmogus prasimušęs, Norgėj penkis metus žuvį valo, o aš, eilinis mirtingasis gaišinu jo laiką. Žodžiu , užkaskim karo kirvį, nes dar užkais riešuto dydžio raumuo galvoj, ir nebegalėsi atlikti elementariu motorinių judesių , pvz. pastumdyt kokį kūdena.

...Vienaip, ar kitaip dabar nesu tokioj situacijoj, kad galėčiau kažką įžeidinėti. Palyginus su daugeliu jūsų, tikrai esu paliegėlis . Geriau, po 5 mėnesiu, pranešiu čia, pavyko ar nepavyko man pasiekti savo tikslus. Gal tada bus šiek tiek pagarbos iš abiejų pusių, ir galėsim diskutuoti kaip normalūs žmonės. O iki to,kaip matau, neverta toliau kažką ir kalbėti. Peace

Neprisijungęs

BloodyZero
Visagino fenomenas

#22 2016-04-22 15:35

floto rašė:

Aišku aišku. Atsiprašau jūsų, salės dievai, kad drįsau kažką ne taip pasakyti apie jūsų mylimą sportą .

Šiaip nelabai supratau, kodėl iš kart visi tokie butthurt dėl žodžio ne ta linkme, bet tiek to - nesigilinsiu. Ką padarysi, patas kaltas, jog aš, paprastas kaimo Jurgis, drįsau tiesiogiai kreiptis į pasaulio sostinės, Kauno slabotkės galiūnus. Ypač, atsiprašau už nepagarbą pauliako, matosi, kad žmogus prasimušęs, Norgėj penkis metus žuvį valo, o aš, eilinis mirtingasis gaišinu jo laiką. Žodžiu , užkaskim karo kirvį, nes dar užkais riešuto dydžio raumuo galvoj, ir nebegalėsi atlikti elementariu motorinių judesių , pvz. pastumdyt kokį kūdena.

...Vienaip, ar kitaip dabar nesu tokioj situacijoj, kad galėčiau kažką įžeidinėti. Palyginus su daugeliu jūsų, tikrai esu paliegėlis . Geriau, po 5 mėnesiu, pranešiu čia, pavyko ar nepavyko man pasiekti savo tikslus. Gal tada bus šiek tiek pagarbos iš abiejų pusių, ir galėsim diskutuoti kaip normalūs žmonės. O iki to,kaip matau, neverta toliau kažką ir kalbėti. Peace

Na, kai nesportaves kazkoks atvaro i sportininku foruma ir kiekvienoje zinuteje stumia, del to, kad su svoriais sportuojam...tai ok, toliau lauk pagarbos.

Neprisijungęs

floto
Naujas dalyvis

#23 2016-04-22 15:42

BloodyZero rašė:

floto rašė:

Na, kai nesportaves kazkoks atvaro i sportininku foruma ir kiekvienoje zinuteje stumia, del to, kad su svoriais sportuojam...tai ok, toliau lauk pagarbos.

Niekad nebandžiau aš kažko įžeisti, iki šiol nesuprantu kodėl taip aštriai viską paimė čia visi, žodžiu, žinosiu

Neprisijungęs

BloodyZero
Visagino fenomenas

#24 2016-04-22 16:21

floto rašė:

BloodyZero rašė:

floto rašė:

Niekad nebandžiau aš kažko įžeisti, iki šiol nesuprantu kodėl taip aštriai viską paimė čia visi, žodžiu, žinosiu

Gerai, vadinkim tiesiog eiliniu pizdavojimusi. Supranti. Cia tas pats kas ateitum i bikeriu bara ir pradetum dergt ant motociklu...

Neprisijungęs

floto
Naujas dalyvis

#25 2016-04-22 16:46

BloodyZero rašė:

floto rašė:

BloodyZero rašė:

Gerai, vadinkim tiesiog eiliniu pizdavojimusi. Supranti. Cia tas pats kas ateitum i bikeriu bara ir pradetum dergt ant motociklu...

Čia labiau būtų panaši tokia situacija. Atvažiuoju aš į baikerių barą su savo pusnauja audi 80 , su kuria tik kunigas Vokiečiuos sekmadieniais  į bažnyčia tevažinėdavo, ir baikeriai pradeda stumt ant mano bulkos. Tada natūralu, kad aš atsišaudau ir pradedu dergt jų motociklus m8 lol Žodžiu nebepilstom iš tuščio į kiaurą.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net