Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Gimine
Replies: 3388

Eiti rašyti

Skelbimai » Perku maisto papildus (bendra tema) » 2020-07-16 09:05

Kas turit Creapure®?

Gimine
Replies: 3388

Eiti rašyti

Skelbimai » Perku maisto papildus (bendra tema) » 2018-05-27 20:57

Ieškau amerikietiškos sudėties orange triad arba optimen. ne milteliais.

Gimine
Replies: 3388

Eiti rašyti

Skelbimai » Perku maisto papildus (bendra tema) » 2017-11-27 22:06

Ar yra šansų gauti Orange triad Marijos žemėj?

Gimine
Replies: 3955

Eiti rašyti

Farmakologija » Orginalas/klastotė » 2016-11-21 18:40

Prudas rašė:

Nu nu ir koks kaltinimas lieka jei paaiskeja kad ten ne aas?

Sukčiavimas

Gimine
Replies: 8591

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2016-11-18 15:44

KTM9 rašė:

sveiki, gal galt kazkas pakomentuoti tyrimus? aciu

https://s16.postimg.org/7yb9uf711/Scree … 3_08_2.jpg

https://s18.postimg.org/n5ufiszix/Scree … 9_08_2.jpg 

planuojama nuo pirmdienio kursuoti.

Pagal progesteroną panašu, kad per daug sportuoji.

Visa kita OK.

Gimine
Replies: 32608

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2016-11-18 11:03

WhateverItTakes rašė:

Su natrio chloridu negalima saldytuve laikyt? Kai perki hcg tai net buna prideta natrio chlr...

Laikyti galima, bet iš jo naudos bus 0. Natrio cloridas būna įdėtas, nes pagal instrukciją tu turi pasiruošti tirpalą ir iš karto visą suvarototi, o ne susidalinti ir vartoti kelias savaites.

Gimine
Replies: 32608

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2016-11-18 10:50

GARMUS rašė:

Natrio chloridas tinka hcg maisyt?

Tinka, bet praktiškai reikia iš karto vartoti. Jei nori ilgiau laikyti, reikia BAC vandens.

Gimine
Replies: 32608

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2016-11-17 20:45

upthedose rašė:

azuolyno bicas rašė:

Suprantu iejima i kursa su propu, bet nesuvokiu isejimo?!

Va tema su grafikais.
http://forums.steroid.com/pct-post-cycl … -time.html

Esme tokia, kad sumazinamas laikas iki PCT. Maziau laiko sedima "tusciai".

Nu jo, yra šiokia tokia logika.
Pabaigoj vartojant propą, Sustos decanoate groja dar kokias 6 savaites po paskutinės Sustos injekcijos, todėl testas iki 0 nenukrenta. Šito neįvertinau.
Abiem atvejais PCT pradeti kai decanoate "paleidžiamas" testas +/- pasiekia maždaug fiziologinę testo ribą. Abiem atvejais PCT maždaug panašus. Bet su propu dar pratesi ~3 savaites kursines dozes, t.y. pailgini kursą. Gerai čia ar blogai, individualus klausimas.
Bet realiai abiem atvejais nei duobė, nei PCT neturėtų labai skirtis.
O va jei kursas vien prop, tada manau mano aukščiau aprašyta duobė neišvengiama.

Gimine
Replies: 32608

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2016-11-17 20:23

Eazy rašė:

azuolyno bicas rašė:

Suprantu iejima i kursa su propu, bet nesuvokiu isejimo?!

Daug geriau baigt su propu nes gali iskarto baigus pradet PCT ir palaikyt testa tolygu.

Jūs man paaiškinkit, kaip Jūs su propu palaikysit tolygų testą? Baigiat propą, pradedat PCT. Po kokios savaitės testas link 0, nes sintetinis jau baigėsi, o kiaušai dar tikrai nedirba. Na gerai, dar po kokios savaitės kiaušai jau kokius 5 - 10 nmol gal ir išbezdės. Bet tai tą savaitę sėdėsit su 0 testo (bet greičiau kokias 2 savaites).
Dabar užbaikim kursą su ilgu testu. Geriausiai susta (dėl decanoate). 2-3 savaitės po paskutinės injekcijos pasidarom tyrimą. Testas ~30 nmol. Pradedam clomidą. Kol per 3 savaites sintetinis testas nukris iki 10 nmol, kiaušai jau kažką gamins ( nors 5 nmol, o gal ir 10). Taigi, testas neturėtų kristi žemiau 15 nmol.

?

Aišku kurso pabaigoj HCG.

Gimine
Replies: 32608

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2016-11-15 16:55

zenklas123 rašė:

utiutiu bandziau i pecius leist, tai nieko gero nesigavo, aliejus atrodo, kad po insulkes adata net nepraejo, o kita diena jau smausmas, noreciau irgi i sparnus arba i kojas dar ismokt, bet jau baisu, kad nepaeisiu, kaip buna po pirmu suviu.

Kokio dydžio buvo švirkštas?
Su aliejum ir insulino adatom yra papratas bairis. Per insulino adatą aliejus labai sunkiai eina. Kuo mažesnis švirkšto stūmoklio diametras tuo lengiau (elementari fizika, aliejui išstumti reikalingas slėgis, o slėgis atvirkščiai propocingas paviršio į kurį veikia jėga, plotui, todėl kuo "siauresnis švirkštas" tuo mažiau jėgos reikia, kad išspausti aliejų). Bet, yra vienas bet. Jei bandysi suleisti greitai, tai gali "nušauti" adatą nuo švirkšto.
Lengviausiai leidžiasi su insulino švirkštu, bet ten tik 1 ml.
Kakžkiek lengiau turėtų eiti pašildžius.

Gimine
Replies: 32608

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2016-11-13 21:21

Nu jei taip yra, tai tada bėda.

Gimine
Replies: 32608

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2016-11-13 18:50

Net nebandžiau.
Bet tu supranti, kad pas moteris truputį kitaip veikia. Nei mes gimdą turim nei placentą.
Jei skaitoma, kad HCG pas AS vartotojus kelia e2, nes pas nėščias moteris HCG kelia e2, nu tai ką aš žinau. + pas nėščias moteris HCG šimtais ar net tūkstančiais kartų daugiau negu yra vienoje ampulėje.
Dar nebent Zuikis ką parašys, bet suprantu, kad info, kad HCG pas AS vartotojus kosmiškai kelia e2, yra gandų lygyje, taip sakant bro science.

Gimine
Replies: 32608

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2016-11-13 18:04

VarztaZz rašė:

Prudas rašė:

VarztaZz rašė:


Tai tu paimk pasaudyk hcg, pasidaryk tyrimus pries ir po hcg injekciju ir pamatysi pats.is kur kaip kas - nepaaiskinsiu, bet kad taip yra tai faktas.

Palaukim gal kas uzsuks ir gales tai paaiskint...
Beje kiek naudojama buvo testo i savaite? Kokie testo ir e2 parodymai pries ir po hcg administravimo?

As tau neparodysiu skaiciu, nes ju neturiu. Naudodamas hcg tiesiog buvau pajunges papidomai AI, ir gavosi kad e2 isliko principe nepakites, is to padariau prielaida kad hcg pakele o AI sumazino.

O kodėl nepadarei prielaidos, kad tavo AI tuščias? Ar iš vaistinės buvo? Barygos pasakymas "Мамои клинусь" nesiskaito.
Jei rimtai, kokios dozės buvo HCG ir kokios AI? Aplamai, kaip viskas laike buvo išdėstyta?

Gimine
Replies: 32608

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2016-11-13 12:25

Gal kas žinot mechanizmą, kaip HCG didina e2? Manęs kažkaip neįtikina.
Mano supratimu tai teorija tokia, aromatizacijai reikia:
1. Substrato, t.y. testosterono ar kitų AS.
2. Fermento aromatazės.
Tuomet jau viskas priklauso nuo koncentracijų, bet iš esmės aromatazė verčia testosteroną (ar kitą AS) į e2. Virsmas į e2 be aromatazės yra neįmanomas.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/13/Steroidogenesis.svg/1920px-Steroidogenesis.svg.png

Tai vienintelis variantas, kurį aš sugalvoju, kaip HCG gali kelti e2: HCG priverčia kiaušinius gaminti testą, o tas papildomas testas virsta papildomu e2. Bet tai turėtų būti mizeris, to testo max gamyba 50 mg/week, kai kurse vartojama >500 mg/week.

Gimine
Replies: 32608

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2016-11-12 19:58

VarztaZz rašė:

O seip nepatikeciau, kad suvalgius metano tablete hipofizis iskarto issijungia, netikiu smile

Išsijungia kai tik hipofizis "užuodžia" tam tikrą metano koncentraciją. Jei tai viena tabletė, tai paros bėgyje turėtų įsijubgti atgal.
Aišku, 10 mg gal pilnai ir neišjungus, bet 20 mg jau turėtų.

Gimine
Replies: 32608

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2016-11-12 17:20

VarztaZz rašė:

Prudas rašė:

As nlb suprantu kodel kiti laikos nuomones kad kurso metu nereikia hcg o uztenka sujabacint megadozes hcg kurso gale. Gal kas galetu argumentuot ju pozicija?

As pabandysiu pasinaudoti logika, nezinau kiek tai arti mokslo bet .... Visu pirma, tavo hipofizis neisijungia su pirma injekcija, priklausomai nuo kurso esteriu.
HCG irgi nera nekaltas dalykas, kaip ir betkoks vaistas, juo labiau kad tai is salies. Kurso metu as manau kursuodamas tu ir taip save gan smarkiai gruzini, tai betkoks papildomas vaistas, ar tai nekaltas aspirinas ar hcg, ar AI ir kiti dalykai - papildomas gruzas, tai geriau save kuo maziau gruzint.
kitas dalykas - nemanau, kad jeigu tu pradesi po kokiu 2sav nuo kurso pradzios saudyt hcg iki kurso pabaigos, nei kad pradetum ten sakykim 2-3sav iki kurso pabaigos, kad butu kazkoks drastiskas atsistatyme skirtumas, nemanau, bus viskas panasiai greiciausiai, tik pirmu atveju tu i save busi susaudes daugiau hcg (vaistu), o antru atveju - maziau.
Dar vienas niuansas, nepamirsk, kad HCG turi kosmine aromatizacija, tai reiskia, kad jeigu prie testo (kursi aromatizuojasi) tu pajungsi dar viena preparata, kuris dar tai paashtrins - tai automatiskai 100proc be AI neissiversi, o tai bus dar papildoma chemija, ir dar papildomas gruzas tavo kunui, o ar atsistatysi greiciau po kurso - vargu.
I kurso pabaiga hcg jungia tam, kad nulipus nuo testo tavo kiausai jau butu atsigave, ir neatsiliktu nuo hipofizio atsistatymo. Kitaip tariant, tu su pilnais kiausais po kurso pradedi zadint hipofizi, automatiskai po kurso einanti duobe buna ne tokia gili ir toj duobej tiek ilgai neuzsibuni.

Hipofizis išsijungia po pirmos AS dozės (gali LH pasidaryti, jei netiki). Galima sakyti, kad jis neužmiega po pirmos dozės, bet tai kiaušams nerūpi. Nėra LH ir kiaušai pradeda atrofuotis. Use it or loose it.
Jau rašiau, priešingai negu Clomidas, HCG yra natūralus hormonas, kuris ir išgaunamas iš žmonių (nėščiųjų šlapimas), kurio lygiai vienu tavo gyvenimo laikotarpiu buvo daug didesni negu yra vienoje ampulėje.

Gimine
Replies: 1907

Eiti rašyti

Apie viską » Tik vyrams [N18] » 2016-11-11 11:46

Eazy rašė:

Jei patinka mergos siknaskyle tai tu gejus, net nera ko gincytis. Jei kistum i mergos rura tai galetum ir i berno. Iskrypeliai.

Tai pagal tokią logiką jei tau čiulpia vyras ir tau tai patinka tu nesi gėjus , nes taigi ne į šiknaskylę. Nusišneki.
Gejus esi jei tau patinka vyrai, hetero - jei moterys. O sex'as yra sex'as, nesvarbu kas per kokią skylę ką daro, svarbu ar vyras su moterim ar vyras su vyru.

Gimine
Replies: 8591

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2016-11-07 17:35

Eazy rašė:

vlow34 rašė:

Eazy rašė:


Gerai, kad pasidalinai viskuo, iskarto aiskiau ir vaizda susidariau kaip tas 'TRT' mazdaug atrodo!

Kiek skaitinejausi tai visur labai neaiskiai apie ta 'TRT' raso, o cia forume irgi dar nelabai kas supranta, vienas sako i savaite 250, kitas i dvi sav, o kiti isvis nieko nezino.

Man idomu, nes Testas visada zemas ir galvoju, kad kazkada gyvenime reikes 'sesti ant 'TRT'. Dabar baiginejantis kursui, galvojau,  laikysiu Testo mazas dozes iki kito kurso, bet geriau padarysiu PCT ir pailsesiu. Mintis apie 'TRT' ir badymasi kas savaite net nupurto.

man tai kazkaip problemu nekeltu kas savaite idurt ta adata, pora minuciu darbo.. big_smile

Jei sukurtu Testa tabletese tai butu kaifas. Kazin kodel nera dar tokio ? 😁 As kai ant kurso bunu ir skaiciuoju dienas, kad tik kuo leciau ateitu diena kai reiks best alah Tau be emociju eina ? I sikna ?

Taigi yra Androgelis. Tik tu nenori žinoti kainos smile

Gimine
Replies: 8591

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2016-11-07 15:20

mzslave rašė:

Gimine rašė:

Eazy rašė:

Wow. PCT su Arimidexu, dar negirdejau tokios teorijos! Nei Clomido, Nei Tamox ir taip gerai atsistatei. Kodel nusprendei toki PCT daryti, o ne standartini su Clomid ?

Na mano istorija šiuose reikaluose truputį kitokia.
Aš 2014 vien Adex'ą varotodamas testą buvau pasikėlęs.
O teorija labai paparasta. Adex'as muša E2, įsijungia negative feed back loop, hipofizė jungia daugiau LH, kyla testas ir E2. Niekam tokio nerekomenduoju, nes Adex'as ne saldainiai.
O šito forumo farmos temas perskaičiau vėliau.

visiska tiesa, taip ir su letro galima pakelt testa, yra tik viena salyga jeigu tai taikoma intaktinei hormonalkei wink

Kas tas yr? (intaktinei hormonalkei) smile

Gimine
Replies: 8591

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2016-11-07 15:18

MrBurbulas rašė:

utiutiu su e2 30 tai sanariai dalim subyreje butu. Libido isviso nulinis.  Gryzus namo poteriaut ir gult

Nu nereikia. Nebuvo man nieko iš tavo išvardinto. O dar 2015 pradžioje toj pačioj MP norma buvo 28 - 156 pmol/l.

Gimine
Replies: 8591

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2016-11-07 15:05

Eazy rašė:

Wow. PCT su Arimidexu, dar negirdejau tokios teorijos! Nei Clomido, Nei Tamox ir taip gerai atsistatei. Kodel nusprendei toki PCT daryti, o ne standartini su Clomid ?

Na mano istorija šiuose reikaluose truputį kitokia.
Aš 2014 vien Adex'ą varotodamas testą buvau pasikėlęs.
O teorija labai paparasta. Adex'as muša E2, įsijungia negative feed back loop, hipofizė jungia daugiau LH, kyla testas ir E2. Niekam tokio nerekomenduoju, nes Adex'as ne saldainiai.
O šito forumo farmos temas perskaičiau vėliau.

Gimine
Replies: 8591

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2016-11-07 14:43

Loge neužsirašiau, kodėl nutraukiau, o neprisimenu smile Greičiausiai todėl, kad nebuvo "afygieno pagerėjimo" (prieš TRT buvo Testosteronas 12,33 nmol/l (norma 8,64 - 29,00 nmol/l)), o pradėjau užkraudamas, pirmas šūvis buvo pilna ampulė, todėl galit nesikabinėti, kad Susta "nespėjo įsivažiuoti" smile
Mano experimenas nebuvo labai ilgas, ~ 2 mėn.
Nu, o dėl PCT tai tuoj akmenys pradės skraidyti smile PCT padariau su Adex smile Po 20 dienų Adex 1 mg ED:

FSH 8,34 IU/L (norma 1,5 - 12,4 IU/L)
LH 6,2 IU/L (norma 1,7 - 8,6 IU/L)
E2 44,9 pmol/l (norma 99,4 - 192,0 pmol/l)
Testosteronas 28,88 nmol/l (norma 8,64 - 29,00 nmol/l)

Dar po 3 savaičių Adex 1 mg EOD:
FSH 6,08 IU/L (norma 1,5 - 12,4 IU/L)
LH 7,6 IU/L (norma 1,7 - 8,6 IU/L)
E2 39,5 pmol/l (norma 99,4 - 192,0 pmol/l)
Testosteronas 19,86 nmol/l (norma 8,64 - 29,00 nmol/l)

Tada Adex nutraukiau.
Po mėnesio:

FSH 4,2 IU/L (norma 1,5 - 12,4 IU/L)
LH 4,0 IU/L (norma 1,7 - 8,6 IU/L)
E2 94,2 pmol/l (norma 99,4 - 192,0 pmol/l)
Testosteronas 14,68 nmol/l (norma 8,64 - 29,00 nmol/l)
SHBG 33,84 nmol/l (norma 18,30 - 54,10 nmol/l)

Leidau į petį su ilgesne insulino adata, užsidėjęs ilgą adatą gali ir į gluteus maximus varyti.

Gimine
Replies: 8591

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2016-11-07 14:12

Mano exp su "TRT" (pats sau paskyriau pernai smile, dabar natūralas):
Ampulę sutraukdavau lygiom dalim į tris insulino švirkštus. Po 0,1 ml lieka adatoje, tai gaunasi ~0,25 ml dozė,. Šaudavau dozę 2x week. Gaunasi Sustos ~125 mg/week. Testo turėtų gautis ~85 mg/week. Tai būtų maždaug ~60% daugiau negu natūraliai gamina. Šaunant 2x savaitę svyravimai minimalūs (Max Min tūrėtų skirtis ~33%), t.y. jei min ~35 nmol/l (žr. žemiau), tai max turėtų būti ~50 nmol/l.


Tyrimas (AI nevartota):
(rytinis 08:30, 72 val po paskutinio šūvio Susta ~62 mg, 12 val iki sekančio šūvio):
FSH 0,1 IU/L (norma 1,5 - 12,4 IU/L)
LH 0,105 IU/L (norma 1,7 - 8,6 IU/L)
E2 217,1 pmol/l (norma 99,4 - 192,0 pmol/l)
Testosteronas 36,07 nmol/l (norma 8,64 - 29,00 nmol/l)
SHBG 32,18 nmol/l (norma 18,30 - 54,10 nmol/l)

Laisvas testas gaunasi 2,49 %, 0,899 nmol/L, 25,9 ng/dl (259 pg/ml)


TEORIŠKAI
Jei dalinti ampulę į keturias dalis, tuomet viena dozė būtų 0,15 ml. Per savaitę gautųsi 75 mg Sustos, tai atitinka ~ 50 mg testo. Koncentracija kraujyje turėtų svyruoti 21 nmol/l - 32 nmol/l. Tai būtų tikras TRT. Ko gero nei su E2 nei su hemoglobinu problemų neturėtų būti. Vaistinės kainomis gautųsi ~20 eur/mėn.


IMHO jei jautiesi kaip šūdas po lapu ir testas <15 nmol/l ir jau viską pasitikrinai/išsityrei/išbandei, verta pabandyti TRT kelis mėn. Jei savijauta skiriasi kaip diena ir naktis - valio. Jei nėra skirtumo, darai PCT ir ieškai kame šaknys.


Kai pasensiu turbūt taip ir darasysiu smile (jei Susta vis dar bus prieinama).

Gimine
Replies: 8591

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2016-11-03 20:24

Aizen rašė:

Gal kas galit paaiškint kaip čia yra su ta viena ampule 200k TV/ml . Man buvo keista dėl pasisavinimo.

Ko tu kabinėjies? smile Taigi vaistinis receptinis preparatas, o ne koks Animal produktas.
Jei riebalus organizmas normaliai pasisavina, tuomet visas vitaminas pasisavins. O jei šiki "riebiai", tada nepasisavins.
Nemaišyk su vandeny tirpiais vitaminais, jų perteklius pasišalina su šlapimu.
Riebaluose tirpūs vitaminai tuo ir pavojingi, kad jų organizmas lengvai nešalina, todėl galima perdozuoti.

Gimine
Replies: 8591

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2016-11-03 20:16

azuolyno bicas rašė:

As kiek girdejau tai max 5000iu

Man vartojant 5000 iu/d kraujas rodė 109,9 nmol/l (norma 75 - 107 nmol/l).
realūs šalutiniai atsiranda per kelis mėnesius vartojant po 50000 iu/d. Taip, 50000.
Dėl normų, tai jau esu rašęs. Jei dėl kokio kataklizmo daugiau kaip pusė gims daunai, tai norma bus daunai, o mes busim nenormalūs ir mus reiks gydyti.
Nenormalu yra nebūti saulėje ir turėti žemą vitaminą D . O statistiškai gaunasi taip, šiaurėje mažai saulės, o kai yra saulės tai dermatologai psichuoja ir liepia nuo jos slėptis. Tada gaunasi, kad visa populiacija su vitaminu D šiknoj, ir ta šikna patampa norma. O po to vai vai osteoporozė, davai visi vartokit kalcio papildus...
IMHO 5000 IU/d suaugusiam good to go.

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2021 Kulturizmas.net