Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

invisibble
Replies: 1539

Eiti rašyti

Asmeniniai treniruočių žurnalai » invisibble logas » Vakar 18:26

Treciadienis:
Apsilimas 10min
Pritupimai: 15x20, 5x60, 4x5x100
Lygiagretes: x15 ir 5x5x40
Hanteliu spaudimas sedint: 12x18, 4x5x22, 5x24
Plaktukas: 15x6, 5x5x16
Presas treniruoklyje: 4x12x52.5

invisibble
Replies: 34507

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » Vakar 17:33

Hematogens rašė:

Susta rašė:

Hematogens rašė:

Tyrimai po 6 savaičių  test c 500/ prima 500/ npp 300/ week
E2     184
PRL  188
Dar 8 sav. kurso, ar reikia pradėt anastrazol..?

Vėl , nežinau , kaip paprasti žmonės ( ne atletai kursuoja) , bet anatrozol, arimedex visada on since week one ir ne tik , priklauso ar glands išimtos ar ne ir tt . Aš asmeniškai nesu blood work žmogus , ir skaičiai nėra autoritetas . Tai tik + - bendri duomenys tinkantis daugumai. Žinau žmonių su gerais rodikliais be erekcijos ir tt žinau su “blogais” kurių žmonos verke nes miegot naktim negali , moralas , žiūrėkit savijauta , žinoma blood work gerai ir tt .

Tavo atveju damesčiau puse tabl kas 3d pagal savijauta , looks jei tu jauti kažką .

Savijauta jau pora sav. prastesnė, kaip kad sirgčiau lengvai...
Tai pradedu gerti po 0,5 mg. anastrazole kas 3d. ir žiūriu ar gerėja, o jei pagerės nutraukti jį ar vėl tyrimus daryti..?
P.S. kurso pradžioj e2 buvo 73.

Ne per daug tie 0,5 mg kas 3 d?smile Cia juk po 1mg kas savaite,manau uztektu tau ir 0,125 ar 0,25,nes siaip stiprus vaistas ir greit gali ta E2 nusimusti i dugna smile

invisibble
Replies: 1539

Eiti rašyti

Asmeniniai treniruočių žurnalai » invisibble logas » 2022-05-16 20:49

Pirmadienis:
Apsilimas 10min
DL: 15x20, 5x70, 5x100, 3x5x140
Stangos spaudimas kampu: 15x20, 5x60, 2x5x65, 2x5x70
Stangos trauka iki smakro: 12x20, 5x5x45
Prisitraukimai siauri: x12 ir 5x5x15
Koju kelimas: 3x15

invisibble
Replies: 1539

Eiti rašyti

Asmeniniai treniruočių žurnalai » invisibble logas » 2022-05-15 12:57

nagas rašė:

bender rašė:

Tu ne sutrikima turi, o tai jog daznai save kcal deficite laikai, todel pas tave ghrelino hormonas gana aukstas, o leptinas zemas. Pabandytum normalei auginti svori, kai diena is dienos pavalgytum pakankama kieki kcal, greit ateitu tas kas sotus butum ir nebenoretum apsivalgyt, saika jaust pradetum.

Cia bender teisus per viena karta o dar kai pries tai deficite esi tai sueina neblogai bet tereik 2 3  dienas paryt daugiau kai jau tik ir mastai kad visai neblogai tas toks paprastas maisto kiekis jauties toks apsunkes galva nebetaip dirba dar ziurek ir su zarnynu niunsai visokie prasideda nes nesamoniu visokiu pririjes buni asmeniskai man sunkiausia dalis yra daug ir pastoviai ryt:)

Na jo,po tokiu persivalgymu,kokia 15-16h buna koma smile Skrandis sustojes,miegas prastas,toks jausmas,kad nuolatos pykina,nu zodziu, tokia savijauta kaip po geru pagyriu smile

invisibble
Replies: 1539

Eiti rašyti

Asmeniniai treniruočių žurnalai » invisibble logas » 2022-05-14 20:03

Sestadienis:
Apsilimas 10min
BP: 15x20, 5x60, 4x5x90
Stangos trauka iki preso: 15x20, 5x60, 4x5x90
Pranc. spaud. 20x7.5, 2x5x37.5, 3x5x40
Hip abduction: 4x12x102.5 - susimazinau svori ir isejo full range padaryti
Blauzda sedint: 4x15x80

Pasirodo pas mane yra persivalgymo sindromas kaip Giedrius minejo instagrame smile blyn,jeigu nachaliavu maista dalina,tai nera stabdziu,valgau kiek eina big_smile tai per toki viena karta,galiu ir 3-4 tukst kaloriju suvalgyti,o sotumo jausmas neateina. Tai per vakar tiek privalgiau,kad snd + 1,5kg ant svarstykliu big_smile Zinau blogas iprotis,kazkaip negaliu jo atsikratyti,o dar aplinkiniai kai sako,valgyk,valgyk,nepalik,juk uzsakyta tiek maisto,nemesim lauk.

invisibble
Replies: 1539

Eiti rašyti

Asmeniniai treniruočių žurnalai » invisibble logas » 2022-05-11 19:49

Treciadienis:
Apsilimas 10min
Pritupimai: 15x20, 5x60, 4x5x100
Stangos spaudimas nuleistu kampu: 15x20, 5x60, 4x5x100
OHP: 12x20, 4x5x45, 4x50
Bicepsas su lenkta stanga: 15x7.5, 5x5x27.5
Presas treniruoklyje: 4x12x45

invisibble
Replies: 34507

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2022-05-10 10:57

bakas rašė:

intuziastas rašė:

enox rašė:

Nu  staigiai prisipažystate,- kas konsultavo nacionalinį kraujo centrą,atnaujinant registracijos anketą "apse"? big_smile iš kur tokie mieli širdžiai punktai kaip " ar kada nors vartojote narkotines medžiagas ar kitas nelegaliai įsigytas ( anabolinius steroidus), ypač injekcines"? big_smile yra dar punktas apie gonadotropinius hormonus ir augimo hormoną big_smile

Nu va, prisipizdielinote 😂 turbut invisible… 🤦‍♂️

Isivaizduok ka jis sneka savo aplinkiniu rate... Kraujo centras cia tik gelytes...uz liezuvio niekas netempe.

Nieko nebesneku jau smile tik tada 2021 pavasari buvau uzsimines kraujo centre,tai turejo jie jau seniai pamirsti,kad ka pries metus buvau pasakes smile Dabar vis klausineja,karts nuo karto,tai sakau,kad jau seniai nebeesu ant vaistu,tai drasiai ir priimineja krauja.

invisibble
Replies: 1539

Eiti rašyti

Asmeniniai treniruočių žurnalai » invisibble logas » 2022-05-09 18:30

Pirmadienis:
Apsilimas 10min
DL: 15x20, 5x70, 5x100, 5x130, 4x150, 3x150 - kazkaip jegu nebuvo,galvoju,gal rimtai susimazinti svorius ir ant pritupimu ir BP ir labiau ant technikos padirbeti smile
Stangos spaudimas kampu: 15x20, 5x60, 5x65, 3x5x67.5 - susimazinau ant 7.5kg svori ir pilna amplitude isejo pasidaryti ir labiau pajauciau krutine smile
Stangos trauka iki smakro: 12x20, 5x5x45 - vel 5kg susimazinau svori,bet pilna amplitude isejo pasidaryti smile
Prisitraukimai siauri x12 ir 5x5x15 - susimazinau per 5kg ir isejo grazius prisitraukimus pasidaryti,be cheatinimo smile
Koju kelimas 3x15

Pastarasias 3 d,buvo gimtadieniai,cheat mealai,tai ir svoris 59kg,privalgiau kaip reikiant big_smile

invisibble
Replies: 4776

Eiti rašyti

Mityba ir dietos » Svorio metimas » 2022-05-07 21:33



19.20,va cia tai maisto kiekiai ir kalorijos,kosmosas big_smile 20.50 ypac tiek maisto dezuciu maisto,cia jau uztektu kokius 5 zmones gerai pavalgydint big_smile

invisibble
Replies: 1539

Eiti rašyti

Asmeniniai treniruočių žurnalai » invisibble logas » 2022-05-07 19:13

Sestadienis:
Apsilimas 10min
BP: 15x20, 5x60, 5x72.5, 5x82.5, 5x90, 3x97.5
Stangos trauka iki preso: 15x20, 5x60, 4x5x90
Pranc. spaud: 15x7.5, 2x5x27.5, 5x37.5, 2x5x40 - PR
Hip abduction: 3x12x130
Blauzda sedint: 5x5x90

invisibble
Replies: 125

Eiti rašyti

Apie viską » Blevyzgos™ VI dalis » 2022-05-06 10:18

Sveiki draugai smile pradejau nauja veikla, kuri susijusi su gyvybes draudimu smile Mes visi sportininkai daznai susiduriam su traumom, tai gal kam aktualu butu daugiau suzinoti apie gyvybes draudima ir jo teikiamas naudas smile Geriausia,kad butumet is Klaipedos ar Klaipedos rajono smile Jeigu kam kils klausimu, kreipkites i PM.

invisibble
Replies: 3115

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt) » 2022-05-06 10:13

Il rašė:

Il rašė:

Gerieji zmones, isburkit man kazka.

https://ibb.co/drQ2GCX

Eina 300test e 600deca, buvau pajunges 12,5 aromasin 2x week ir 0,25 caber 2x week. Viskas kaip ir ok buvo, bet pradejo lauzyt low e2 simptomai, pries gera menesi nutraukiau tiek asin tiek caber, dabar kaip ir ok savijauta, jau galvojau jungt atgal asin/caber nes biski spenius niezti, bet padariau tyrimus ir va.. Ar galejo caber sukrasint prl taip baisiai? Menesio begi deca keisis i tren, test tiek pat liks, tai galvoju ka del e2/prl daryt, poto ant tren jau e2 tyrimo nepasidarysiu, ten vejus rodys, o prl panasu kad laukt reik ir tyrima kartot..

P.s. Dekui zuikis uz nuolaidas

Pakartojau e2 / prl tyrimus

https://ibb.co/X8WvWDy

Tai prolaktina dar po kokio menesiuko pasidarysiu pakartotinai, e2 jau neiseis, tai del e2 koki protokola bandyt? ketvirciuot tab galiu po 6.25 kad butu, pagal half life 2x a week aromasin reiktu, bet suicidal jis tai gal nereiktu i tuos half life isvis ziuret ir karta i sav. atsikast kampuka? labai nesinori nusinulint vel e2, nes toks perluzes buni, kad baisu.. o, pagal tyrimus, e2 atsistatineja labaii ilgai.. Siaip tai tas high e2 gal ir nera labai blogai, savijauta zymiai geresne su aukstesniu, bet mini guziuka turiu po kairiu speniu, tai gyno paranoja daro savo.

O ka tu cia nori daryti su tuo E2?smile viskas su juo tvarkoje. Pas mane ant TRT,didesnis E2 ir nesuku sau del to galvos,o tu ant tokio rimto kurso,tai nesuk galvos smile Raumeninei masei augintis geriau aukstesnis E2.

invisibble
Replies: 1539

Eiti rašyti

Asmeniniai treniruočių žurnalai » invisibble logas » 2022-05-05 18:44

Ketvirtadienis:
Apsilimas 10min
Pritupimai: 15x20, 5x60, 5x100, 2x5x110, 5x112.5
Lygiagretes x15 ir su 40kg svoriu 5x5
OHP: 15x20, 3x5x50, 5x52.5, 5x55 - PR
Lari skotas: 15x7.5, 5x5x27.5
Presas treniruoklyje: 3x12x52.5
Rytinis svoris 57,8kg

invisibble
Replies: 4776

Eiti rašyti

Mityba ir dietos » Svorio metimas » 2022-05-03 15:45

bender rašė:

invisibble rašė:

nagas rašė:

https://youtu.be/WvKRZuf_x4g

As irgi ziurejau smile tai iskilo klausimu,sako chimikams isvis riebalo nereikia,uztenka ir 20g palaikyti smile Tai ka jus apie tai manot? TRT doze(100mg/week),tai man gal irgi pakaktu tu 20g riebalo,nebutina man 1g/kg kaip naturalui rinkti smile

Riebalu uztektu 50-60g, kad patenkinti organizmo funkcijas uz kuriuos atsakingi riebalai. Bet tu kai sveri tiek tai tau ir iseina 1g. Del 0.5-0.7g/kg riebalo ir uzteks.

Bet jis 100kg sveria, o renka 20g riebalo.

invisibble
Replies: 4776

Eiti rašyti

Mityba ir dietos » Svorio metimas » 2022-05-03 14:19

nagas rašė:

https://youtu.be/WvKRZuf_x4g

As irgi ziurejau smile tai iskilo klausimu,sako chimikams isvis riebalo nereikia,uztenka ir 20g palaikyti smile Tai ka jus apie tai manot? TRT doze(100mg/week),tai man gal irgi pakaktu tu 20g riebalo,nebutina man 1g/kg kaip naturalui rinkti smile

invisibble
Replies: 1539

Eiti rašyti

Asmeniniai treniruočių žurnalai » invisibble logas » 2022-05-02 18:46

Pirmadienis:
Apsilimas 10min
Sumo DL: 15x20, 5x70, 5x110, 5x140, 5x150 ir 3x160 - PR smile + 1 reps
Stangos spaudimas kampu: 15x20, 5x60, 2x5x70 ir 2x4x70 - krito svoriai,pradejau siek tiek taisyklingiau daryti,bandau paliesti krutine,tai blyn ziauru,krito darbiniai big_smile
Stangos trauka iki smakro: 15x20, 5x5x50
Prisitraukimai siauri: x12 ir 4x5x20 ir 4x20
Koju kelimas: 4x12

invisibble
Replies: 34507

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2022-05-02 18:42

Makintoss rašė:

Hebra kaip mazint hematokrita?keista kad ant trt dozes kyla jis man 150 week cypos.galvojau kursa pradet bet visai zopa butu?donoryste kiek zinau macintu bet tik geguzes viduri galesiu pasidaryt.gal yra kokiu vaistu?
Norma iki 50.5 pas mane 50.6
Ar labai nesukt pautu?

Nesuk pautu kol nera 52-55 %

invisibble
Replies: 1539

Eiti rašyti

Asmeniniai treniruočių žurnalai » invisibble logas » 2022-04-30 15:42

Na siandien geerule treniruote buvo smile nors ir svoris sumazejas iki 58kg,bet BP pirma karta isejo 5x95,kai prie 60-62kg svorio nepavykdavo smile

Sestadienis:
Apsilimas 10min
BP: 15x20, 5x60, 5x70, 5x80, 5x90, 5x95 - PR
Stangos trauka iki preso: 15x20, 5x60, 4x5x100
Pranc spaud. su lenkta stanga: 5x5x37.5 - sunkiau buvo negu su tiesia stanga
Hip thrust: 5x60, 5x80, 5x90, 2x5x100
Blauzda sedint: 5x5x90 - PR

invisibble
Replies: 1539

Eiti rašyti

Asmeniniai treniruočių žurnalai » invisibble logas » 2022-04-29 13:47

nagas rašė:

Cia siaip pamastymui:)

Na TRT tai irgi kaip kursas smile

invisibble
Replies: 1539

Eiti rašyti

Asmeniniai treniruočių žurnalai » invisibble logas » 2022-04-27 17:48

Treciadienis:
Apsilimas 10 min
Pritupimai: 15x20, 5x60, 5x100, 3x5x110
Stangos spaudimas nuleistu kampu: 15x20, 5x60, 2x5x100, 2x5x102.5 ir 5x105 - PR
Hanteliu spaudimas sedint: 12x16, 3x5x22 ir 2x5x24 - PR
Plaktukas: 15x7, 5x5x18 - PR, visos serijos gavosi smile
Susirietimai su 25kg blynu: 4x8
Rytinis svoris 57.9 kg. Bf jau 15 %

invisibble
Replies: 104

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai ir jų analizė. » 2022-04-27 11:48

Magnis rašė:

invisibble rašė:

Magnis rašė:

Už paskutinius šiuos tyrimus (aš čia neįmetes tik Estradiolio ir Prolaktino) nes kita diena rezultatai atejo ...tai viso sumokėjau 59.92€...pagal kulturizmas.net tai programai 30% o ten kur kitam lape vitaminai tai 10% padare medicinos praktika pati
https://i.postimg.cc/7bLVYq2w/IMG-20220427-105956.jpg

gaila nera testo rezultato,idomu kiek prie tokios dozes yra smile arba as nematau

Nedariau test nes MP yra lubos daugiau 53 nmol nerodo....18 dienoj kurso prie testE 400/w rode 40 nmol, o dar po mėnesio jau buvo lubos viršytos tai realiai nežinau

Na geras, sito nezinojau smile

invisibble
Replies: 104

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai ir jų analizė. » 2022-04-27 11:12

Magnis rašė:

Už paskutinius šiuos tyrimus (aš čia neįmetes tik Estradiolio ir Prolaktino) nes kita diena rezultatai atejo ...tai viso sumokėjau 59.92€...pagal kulturizmas.net tai programai 30% o ten kur kitam lape vitaminai tai 10% padare medicinos praktika pati
https://i.postimg.cc/7bLVYq2w/IMG-20220427-105956.jpg

gaila nera testo rezultato,idomu kiek prie tokios dozes yra smile arba as nematau

invisibble
Replies: 1539

Eiti rašyti

Asmeniniai treniruočių žurnalai » invisibble logas » 2022-04-26 07:29

Tormentor rašė:

invisibble rašė:

Sveiki draugai,na pirma karta tokia turejau treniruote.... dariau DL ir vos neisvemiau visko ir siaip pykino poto sad Pasinaudosiu bender patarimu ir pameginsiu susimazint TRT doze iki 90mg,o poto iki 80mg/week.Pasiziuresiu,gal savijauta bus net geresne su maziau testo 27-30 nmol negu su 35nmol,nes nemiga baisiai kankina. 5 men kaip ant test esu ir 5 men kaip su 35 nmol esu ir padidintu E2,tai nemiga kankina,net nesuprantu ar as miegojau ar ne,atsikeles jauciuos nepavarges,bet gali buti perdegimas smile Kitas dalykas,kuri padarysiu,tai issitirsiu feritina,niekad nedariau tyrimo,esu jau pridaves 25 kartus,gal bus liudni reikalai.Uzmaciau amerikono tyrimus,tai hemoglobinas ir feritinas niekaip nesusije,tokie jo tyrimai:

Red Blood Cells: 6.37 ( Range 4.2-5.8 )
Hemaglobin: 18.6 ( Range 13.2-17.1 )
Hematocrit: 54.9 ( Range 38.5-50 )
Ferritin: 23  ( Range 38-380 )

Gal ir man po tu donorysciu, feritinas bus dugne,nes kas 2 men priduodu krauja.

Pirmadienis:
Apsilimas 10min
DL: 15x20, 5x60, 5x110, 5x140, 5x150 - bet jau ant 5 karto jau pradejo viskas lysti i virsu,maniau apsivemsiu big_smile ir poto 2x160
Stangos spaudimas kampu: 15x20, 5x60, 5x70, 5x72,5, 4x75, 4x70, 5x60
Stangos trauka iki smakro: 12x20, 5x5x50
Prisitraukimai siauri su 21,5kg svoriu: 4x5 ir x4
Koju kelimas: 4x12

Aš irgi kas du mėnesius donuoju kraują, tai kraujo centre gydytoja feritino tyrimą paskyrė. Rezultatas - 35 (norma 25-330), pasiėmiau geležies kapsulių pagraužt, po to reiks iš naujo pasitikrint.

Ir kaip savijauta? Man kazkaip nuo vaikystes visi sako,kad ko toks isblyskes esu big_smile

invisibble
Replies: 1539

Eiti rašyti

Asmeniniai treniruočių žurnalai » invisibble logas » 2022-04-26 07:26

bakas rašė:

Tormentor rašė:

invisibble rašė:

Sveiki draugai,na pirma karta tokia turejau treniruote.... dariau DL ir vos neisvemiau visko ir siaip pykino poto sad Pasinaudosiu bender patarimu ir pameginsiu susimazint TRT doze iki 90mg,o poto iki 80mg/week.Pasiziuresiu,gal savijauta bus net geresne su maziau testo 27-30 nmol negu su 35nmol,nes nemiga baisiai kankina. 5 men kaip ant test esu ir 5 men kaip su 35 nmol esu ir padidintu E2,tai nemiga kankina,net nesuprantu ar as miegojau ar ne,atsikeles jauciuos nepavarges,bet gali buti perdegimas smile Kitas dalykas,kuri padarysiu,tai issitirsiu feritina,niekad nedariau tyrimo,esu jau pridaves 25 kartus,gal bus liudni reikalai.Uzmaciau amerikono tyrimus,tai hemoglobinas ir feritinas niekaip nesusije,tokie jo tyrimai:

Red Blood Cells: 6.37 ( Range 4.2-5.8 )
Hemaglobin: 18.6 ( Range 13.2-17.1 )
Hematocrit: 54.9 ( Range 38.5-50 )
Ferritin: 23  ( Range 38-380 )

Gal ir man po tu donorysciu, feritinas bus dugne,nes kas 2 men priduodu krauja.

Pirmadienis:
Apsilimas 10min
DL: 15x20, 5x60, 5x110, 5x140, 5x150 - bet jau ant 5 karto jau pradejo viskas lysti i virsu,maniau apsivemsiu big_smile ir poto 2x160
Stangos spaudimas kampu: 15x20, 5x60, 5x70, 5x72,5, 4x75, 4x70, 5x60
Stangos trauka iki smakro: 12x20, 5x5x50
Prisitraukimai siauri su 21,5kg svoriu: 4x5 ir x4
Koju kelimas: 4x12

Aš irgi kas du mėnesius donuoju kraują, tai kraujo centre gydytoja feritino tyrimą paskyrė. Rezultatas - 35 (norma 25-330), pasiėmiau geležies kapsulių pagraužt, po to reiks iš naujo pasitikrint.

Galima butu suzinoti,kokiu tikslu donuojate krauja?Nuo AS sukile RBC ir HCT?Ar siaip pilietine pareiga jauciate?
Visada darykit ir gelezi ir feritina!!!!! Zemas feritinas,nereiskia kad yra gelezies trukumas!!!

2014 pirma karta pridaviau ir tai tapo kaip iprotis.

invisibble
Replies: 1539

Eiti rašyti

Asmeniniai treniruočių žurnalai » invisibble logas » 2022-04-25 18:25

Wiliukazz rašė:

tas atsikėlęs ir nepavargęs tai tricky. Kad nepavargęs būni ir net pailsėjęs jauties ryte po mažai miego (čia dėl test), tai viena, bet antra miego tai trūksta realiai ir tai atsilieps, jei nesusitvarkys.

Tas teisybe,jeigu ne fiziskai atsilieps,tai emociskai tikrai smile

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2022 Kulturizmas.net