Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

minK
Replies: 31653

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2020-09-07 22:25

enox rašė:

minK rašė:

bender rašė:

Gal kas turi naujausia power pct protokola?

Jei esate girdėję apie HAARLEM studiją, tai PCT protokolus gali reikėti perrašyti, jei jie apskritai reikalingi.
Realiai vienintelis įrodytas PCT vyrams yra Enclomiphenas: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articl … po=37.8205
Protokolas pagal šituos duomenis turėtų būti 6 sav: 25 / 25 / 12.5 / 12.5 / 12.5 / 12.5.

O enclomifenas jau paleistas į rinką? smile praėjo visas klinikines tyrimų stadijas? Tyrimas  2013 m. Man rodos, enclomifenas dar nepaleistas smile

Azijoj paleistas. Indų pharmos pramonė gamina.
EU oficialiai nepatvirtintas dar, bet UK galima nusipirkti.

minK
Replies: 31653

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2020-09-05 16:38

bender rašė:

Gal kas turi naujausia power pct protokola?

Jei esate girdėję apie HAARLEM studiją, tai PCT protokolus gali reikėti perrašyti, jei jie apskritai reikalingi.
Realiai vienintelis įrodytas PCT vyrams yra Enclomiphenas: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articl … po=37.8205
Protokolas pagal šituos duomenis turėtų būti 6 sav: 25 / 25 / 12.5 / 12.5 / 12.5 / 12.5.

minK
Replies: 2560

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt) » 2020-07-20 19:10

Uzsirasiau pas endokrinologa. Ar Provironui LT recepta galima gauti?

minK
Replies: 2560

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt) » 2020-07-17 11:51

Savage rašė:

As rizikuociau provo pagert solo kad shbg pamust o poto clomida pagerciau

Provo tai cia Proviron?

minK
Replies: 2560

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt) » 2020-07-09 15:03

invisibble rašė:

minK rašė:

Padėkit susigaudyti kraujo tyrimuose, nes nerandu aiškios info apie Free testo normas.

Bendras cholesterolis 4.10
HDL 1.44 (norm >1.55)
LDL 2.3 (norm <2.6)
Bendras T 15.53 nmol/L
SHBG 69.31 nmol/L (norm 18.30-54.10)
Albuminas 50.33 g/l
Laisvas T 1.17 (neaišku kokie vienetai ir nenurodė normų, bet pagal formulę spėju čia %)
E2 45.37 pmol/L (norm 41.40-159.00)
FSH 6.26 IU/L (norm 1.50-12.40)
LH 2.21 IU/L (norm 1.7-8.6)
PRL 144 mIU/L (norm 86-324)
Progesteronаs 0.409 nmol/L
Kortizolis 447.20 nmol/L (norm 133-537)

Sportuoju natūraliai, jokių kursų kol kas nevartojau. Man 45 m.

geresni tyrimai negu mano,bunant 25 m.,tik manau tu prastai turetum jaustis,nes SHBG pas tave labai aukstas,pas mane jis trigubai zemesnis. Ir siaip FSH labai skiriasi nuo LH,pas mane jie panasus buna.

Pastaruoju metu esu išsiblaškęs ir bendrai yra letargo. Bet kiek spėjau perskaityti nelabai kas padeda sumažinti SHBG. Pabandysiu Boro papildų. O tai laisvo T čia pakankamai? Kokios jo normos?

minK
Replies: 2560

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt) » 2020-07-09 13:49

Padėkit susigaudyti kraujo tyrimuose, nes nerandu aiškios info apie Free testo normas.

Bendras cholesterolis 4.10
HDL 1.44 (norm >1.55)
LDL 2.3 (norm <2.6)
Bendras T 15.53 nmol/L
SHBG 69.31 nmol/L (norm 18.30-54.10)
Albuminas 50.33 g/l
Laisvas T 1.17 (neaišku kokie vienetai ir nenurodė normų, bet pagal formulę spėju čia %)
E2 45.37 pmol/L (norm 41.40-159.00)
FSH 6.26 IU/L (norm 1.50-12.40)
LH 2.21 IU/L (norm 1.7-8.6)
PRL 144 mIU/L (norm 86-324)
Progesteronаs 0.409 nmol/L
Kortizolis 447.20 nmol/L (norm 133-537)

Sportuoju natūraliai, jokių kursų kol kas nevartojau. Man 45 m.

minK
Replies: 2

Eiti rašyti

Skelbimai » Delfi sporto centras/ GETFIT kuponas » 2020-07-02 17:09

Parašykit už kiek parduodat.

minK
Replies: 12

Eiti rašyti

Treniruočių programų kritika » Metabolizmo sutrikimas? » 2020-06-04 10:42

Pirmiausia reikia atmesti medicinines priežastis, t.y. pasitikrinti hormonus, ypač skydliaukę.
Jei nėra medicininių probemų, tuomet keisčiau mitybą ir treniruotes.
Bendrai manau kad nuolatinis kalorijų deficitas yra bloga praktika, kuri realiai "suvaro" medžiagų apykaitą. Medžiagų apykaita tiesiog sulėteja ir neatsistato. Pagooglinkit "adaptive thermogenesis" ir įsitikinsit, kad ne pats sugalvojau.
Kaip atstatyti yra atviras klausimas ir mokslinių tyrimų iš esmės nėra.
Pabandyčiau paeksperimentuoti su tokiais režimais (bet tik tuo atveju jei sveikata realiai ok) - 6 dienos valgymo 100-200 kalorijų pertekliuje + 1 diena (pvz. pirmadienis) badavimas tik su vandeniu ir elektrolitais. Turi būti 24+ val. pasniko, t.y. 2 naktys ir viena diena.
Kitas variantas 4 savaitės maintenance valgymo, 3 dienos (80+ val. badavimo tik su vandeniu ir elektrolitais).
Priešingai nei daugelis mano, tokie badavimai pagreitina medžiagų apykaitą, ir jie žymiai veiksmingesni (aišku gali būti ir sunkesni) nei protarpinis badavimas.
Sportą sumažinčiau iki 3 dienų, nes manau dažniau ypač prie kalorijų deficito taip pat stabdo medžiagų apykaitą. Čia pakankamai nauja nuomonė, kurią kol kas palaiko tik dalis mokslo (pagooglinkit Herman Pontzer straipsnius), bet kai nėra ką prarasti ir galit paeksperimentuoti, tai kodėl ne.

minK
Replies: 0

Eiti rašyti

Treniruočių programų kritika » Patarkit dėl viso kuno A/B treniruočių programos » 2020-06-03 23:57

Sveiki.
Keleta metų kiloju svorius, kad atstyti fizine forma (man 45 m.), bet niekada didelis sportininkas nebuvau.
Dariau senovines programas 3 kartus per savaite išskaidant rumenu grupemis (krūtinė-pečiai / nugara-rankos / kojos), bet dabar noriu pabandyti viso kūno programa 3 kart per savaite. Pirmą savaitę darysiu A-B-A, antrą savaitę B-A-B ir t.t.
Sportuoju namie, neturiu stakliu, bet turiu pakankamai ivairiu svoriu hanteliu ir suoliuka.
Noriu labiau fokusuotis i krutine ir pecius ir siek tiek dvejoju ar pakankamai pečių A treniruotėje ir krūtinės B treniruotėje.
Pratimu pavadinimus rasau angliskai, nes net nzn kaip lietuviskai teisingai vadinasi.
Ačiū už pagalbą.

Treniruotė A:

1. Squat – DB arm curl - DB overhead press (kojos-biceps-shoulder) 3 x 8-10

2. DB chest press (chest-triceps-shoulder rotators) 3 x 10

3. Chest fly (chest) 3 x 10

4. Lying DB pulls (back) 3 x 10

5, Step-back split squat with DB in arms (legs) 3 x 8

6. Hip rises (glutes) 3 x 30

7. Rubber band face pulls / extended rubber band back hold (corrective – upper back) 2 x 30


Treniruotė B:

1. Deadlift with DB (legs – lower back) 3 x 8-10

2. Atsispaudimai (chest-shoulders-core) 3 x 20

3. Alternating front-lateral rises (shoulders) 3 x 10

4. Chest iso holds (krūtinės statika su ziogeliu) chest-shoulders) 3 x 30 sec

5. One-legged DB pulls (glutes-back) 3 x 8-10

6. Lying hamstring curls with DB between legs (hamstrings) 3 x 10-12

7. Farmers carry 2 x 50 zingsnių

minK
Replies: 7

Eiti rašyti

Pradedantiems » Asmeninis treneris tiems kam 40+ » 2017-05-30 14:20

Sveiki.
Ačiū atsakiusiems.
Turiu problemų su kelio sanariais (traumos ir susidėvėjimas), petim (buvusi trauma + buvęs lūžis), plius dar stuburo isvarza.
Ankstesnė (10 metų atgal) patirtis su asmeniniu treneriu Impulse optimistiškai nenuteikia. Galbūt užtaikiau ant neteisingo žmogaus.
Man svarbiausia, kad žmogus realiai skirtų dėmesį, kad prižiūrėtų, jog pratimai daromi teisingai, koreguotų pratimus pagal problemas ir pan., o ne vien sudarytų bendrą pratimų sąrašiųką, ką šis forumas gali geriau.
Dėl asm. trenerio-kineziterapeuto - būtų puiku, bet tokio kol kas nepavyko rasti.
Sportuoti galiu važiuoti bet kur Vilniuje, geriausia Centras-Šnipiškės-Baltupiai.

minK
Replies: 7

Eiti rašyti

Pradedantiems » Asmeninis treneris tiems kam 40+ » 2017-05-10 15:52

Sveiki. Parekomenduokit prašau asmeninį trenerį Vilniuje, kuris supranta apie mediciną, sanarių problemas ir dirba ne su jaunuoliais.
Reikia pagalbos atsikratant pilvo riebalu ir padidinant bendra raumenu masę.
Ačiū.

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2020 Kulturizmas.net