Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

killax
Replies: 1705

Eiti rašyti

Farmakologija » PCT » 2015-07-13 19:31

Toki pct daryti patarie du forumieciai, nicku neminesiu... Verciau paklausysiu rimtesniu ir kur kas daugiau nusimananciu, mzslave dekui tau uz konkrecius tolimesnius nurodymus, po 2 savaiciu idesiu tyrimu rezultatus. Ir kiek supratau, tai mano pautai dar funkcionuoja, o tai svarbiausia

killax
Replies: 1705

Eiti rašyti

Farmakologija » PCT » 2015-07-13 14:59

Sveiki visi, pasidalinu savo PCT, kuris vis dar tesiasi ir noriu paprasyti jusu patarimu siuo klausimu, nes daug klausimu man iskilo ir sunku priimti tolimesni teisinga sprendima.

Tyrimas 1 pries PCT:              E2               185.6     <39-146.1
                                                   DHEA-S     188        80-560
                                                   SHBG         28          10-57
                                                   TESTO       7.68        8.4-28.7
                                                   PRL            232.3     45-375
                                                   PRG           1.43        0.89-3.88
                                                   FSH            2.6          1.4-18.1
                                                   LH              2.8           1.5-9.3

Vaistai Pregnyl, Arimidex ir Clomid. Clomid pirmos 5 dienos po 100mg/day, toliau po 50mg/day; Arimidex po 1mg 2x/week; Pregnyl po 1000IU kas antra diena.

Tyrimas 2 po 2 savaiciu PCT:      E2               158.8        <39-146.1
                                                          TESTO        26.65        8.4-28.7
                                                          PRL             97.8          45-375
                                                          PRG            1.63          0.89-3.88
                                                          FSH             1               1.4-18.1
                                                          LH               1               1.5-9.3

Is cia matyti, jog Arimidex ko gero fake (idomu bus isgirst jusu nuomones), prolaktinas smarkiai krito, cia gerai, gerai ir truputi pakiles progesteronas, testa stebina, bet kas nutiko FSH ir LH? Ar tai smarkiai dirbtinai uzkelto LH nuo HCG pasekmes? Kraujas imtas po 38h nuo paskutines Pregnyl injekcijos. Ir ar gali Pregnyl buti fake bei jo vietoje atsidurti sintetinis testas? Nes pozymiai tokie tarsi butu suleista testo. Po sio tyrimo ejo dar 2 injekcijos Pregnyl. Del kritusio LH ir FSH savaitei laiko Clomid nuo 50mg pakeliau vel prie 100mg ir iki trecio tyrimo dar 3mg Arimidex nuejo.

Tyrimas 3 praejus savaitei po tyrimo 2:     E2               120.8        <39-146.1
                                                                          TESTO        8.25        8.4-28.7
                                                                          PRL             91.1          45-375
                                                                          PRG            1.11          0.89-3.88
                                                                          FSH             2.4               1.4-18.1
                                                                          LH                3.4               1.5-9.3

Nezymus E2 kritimas, matyt Clomid deka, prolaktinas norma, progesteronas pakrito, kas nera gerai, bet dar normose, LH ir FSH vietoj, bet wtf su testu? Ar tai E2 toks poveikis ar jau laikas baimintis del apmirusiu pautu? Siuo metu tesiu Clomid po 50mg/day, Arimidex metu lauk, nes fake. Ka patartumet daryt toliau? Vel Arimidex imt ar Aromasin, kad nezaist su E2? Ka manot apie testo suoli ir kritima bei kokia jusu nuomone apie pregnyl darba? Ar butent taip ir turejo but su juo?

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2020 Kulturizmas.net