Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Ptycka
Replies: 2560

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt) » 2020-06-01 17:43

Anapa rašė:

Buvot varniu mp? Galioja musu nuolaidos?

Jau veikia?

Ptycka
Replies: 8442

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2020-05-18 14:49

Bombibon rašė:

Pregnilis kurso gale pries pati PCT, paminejau taip, nes laikau ji kaip PCT preparata.

Kaip kraujas? Atrodo, kad viskas ten nera blogai. Daryt antra rata su Clomidu? (Tikrinant ar jis veikia)

Kaip sex drive’a kelt staigiai?

As tai tokios nuomones, kad darant pct o ne b&c nenaudot 19nor, nes tiek po dekos tiek po treno dauguma skundziasi, o jie ir lieka ilga laika organizme.

Ptycka
Replies: 2560

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt) » 2020-05-13 20:16

Sveiki, buvot kas MP KAUNE Savanorių pr. 137, ar pritaiko nuolaidas ? nes rašo , kad pradėjo priiminet

Ptycka
Replies: 8442

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2020-04-30 15:23

Zudikas kudikio veidu rašė:

invisibble rašė:

Zudikas kudikio veidu rašė:

250mg /w kursas 12 savaiciu testo
150mg /w npp nuo 6 savaites kazkur

atsistatymui hcg pries pct pus antros savaites kas antra diena po 500-700iu ir po to 50mg clomkes i diena visa menesi.

Tyrimus dariau praejus menesiui po clomkes paskutines tab. lh 3.50 (normoj), fsh 1.20 (norma nuo 1.50).  Labai prasta situacija?  Kiek suprantu turetu tikrai daugiau but, testo 22 rodo

Luktelet dar ar kartot clomke?

blogai kad FSH zemiau normu,bus sunkiau vaiku susilaukti.Nes kai pas mane buvo 0,80-1,20,tai urologas sake,kad sunku bus vaiku susilaukti

as dar tikiuosi, kad tas fsh levelis pakils biski.  nezinau, kiek tikimybe, kad cia sitas kursiukas man supiso ta fsh?  as pries tai tyrimu nesidariau ,nezinau baseline, gal visa gyvenima su juo mazesniu gyvenau?

Gali būti, dėl to reikia darytis ir prieš tyrimus, kad nesukt galvos poto. Šiaip pas mane 1.5 fsh yra nekursavus tai nepanikuok , kad pas tave toks, greičiausiai prieš kursą panašiai buvo.

Ptycka
Replies: 31653

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2020-04-30 15:21

invisibble rašė:

ciaupas rašė:

Ok o tarkim nuejus pas urologa galetu man pagelbet su testu ir visais tais reikalais, nes pagrinde tai mane nuovargis pjauna.

Nuovargis kaip simptomas gali turet aibe ligu.Nebutinai zemas testas,bet gal ir vitamino D trukumas,miego trukumas,fizinis pasyvumas,nutukimas ir pan.

Jeigu pas jį testas 5nmol tai čia ir bus problema, dabar reikia išsiaiškinti dėl ko toks yra. Taigi bičiuli daugiau tyrimų ir įmeti rezultatus čia. Lh, Fsh, SHBG, prolaktinas, E2, pakartot testosterona, kaip minimum. Taip pat reikėtu skydliaukę išsitirti  t3, t4, tth., vitaminas d3.

Ptycka
Replies: 5276

Eiti rašyti

Farmakologija » Pirmas kursas: patarimai » 2020-04-24 11:44

Savage rašė:

Ptycka rašė:

Kiek dosinot AI pirmam kursui prie standartinio 500mg testo? Lauket simptomu ar pradejot testui isivaziavus ir tada pagal tyrimus keitet?

Tyrimu reiktu,bet jei is akies,tai nuo trecios savaites 12.5mg aromasin 2-3s kart i sav

Adex 0.25-0.5mg 2k?

Ptycka
Replies: 5276

Eiti rašyti

Farmakologija » Pirmas kursas: patarimai » 2020-04-24 10:53

Kiek dosinot AI pirmam kursui prie standartinio 500mg testo? Lauket simptomu ar pradejot testui isivaziavus ir tada pagal tyrimus keitet?

Ptycka
Replies: 31653

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2020-04-24 10:13

Tai nolva kurso metu naudoja tik tada kai gyno reikia suvaldyt.
Kas esat bande aromasin/ adex kuri renkates? Anastrazole, ar esat susidure su estro reboundu nutrauke ji?

Ptycka
Replies: 31653

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2020-04-21 14:42

Idomu kodel cia visi clomida siulo, nors dauguma forumu rekomeduoja nolvadex

Ptycka
Replies: 8442

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2020-02-26 09:27

Skaičiau,kad kieno aukštas shbg vartojant testa padeda kasdieninis ar eod vartojimas, bet vel kasdiena badytis..

Ptycka
Replies: 8442

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2020-02-26 08:33

Robšė rašė:

Ptycka rašė:

zweriss rašė:


Susisiekiau su daktaru, pasakiau kad nenoriu nolvadex, tai ierase clomid. Bet biski doze nejuokinga 50mg/day visus puse metu. Su 25mg sukele iki 27nmol, tai su 50mg kartwis nepersoka visas ribas?
Biski pergyvenu del E2, siuo metu yra sukiles, tai pavartojus Clomid sukils dar daugiau. Bet daktaras nieko neisrase kad numusti E2. Ar cia nebutina ar vis delto tureciau paprasyti?

Vaistus kompensuos draudimas - pasiseke...

Aš irgi nekursavęs bandžiau žaisti su tuo clomidu, bet man asmeniškai tai neverta. 50mg į diena per didelė dozė. Užkelia LH į kosmosą, desentizuojas poto lh receptoriai, nutraukus gali būt problemų. Toliau šalutiniai, estrogenas kaupiasi po truputį, daraisi irzlus kaip boba... optimaliausia dozė buvo 25mg kas antrą dieną ir turėjau testa 28nmol, Lh 10 berods, e2 150 nmol/l. Ir pagal tyrimus atrodo viskas utiutiu, bet realiai jautiesi taip pat ir čia beveik visiems taip buna.

shbg tyrima darytis reikia, tada realus vaizdas matosi, kiek tie dideli test skaiciai reiksmingi

Pamiršau paminėti. Taip pat ir shbg pakėle. Iki 65nmol/l kas ganėtinai virš normos jau, nuo 45 nmol/l tai laisvo testo nekažką ir padaugėjo

Ptycka
Replies: 8442

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2020-02-26 08:18

Targetas rašė:

Ptycka rašė:

zweriss rašė:


Susisiekiau su daktaru, pasakiau kad nenoriu nolvadex, tai ierase clomid. Bet biski doze nejuokinga 50mg/day visus puse metu. Su 25mg sukele iki 27nmol, tai su 50mg kartwis nepersoka visas ribas?
Biski pergyvenu del E2, siuo metu yra sukiles, tai pavartojus Clomid sukils dar daugiau. Bet daktaras nieko neisrase kad numusti E2. Ar cia nebutina ar vis delto tureciau paprasyti?

Vaistus kompensuos draudimas - pasiseke...

Aš irgi nekursavęs bandžiau žaisti su tuo clomidu, bet man asmeniškai tai neverta. 50mg į diena per didelė dozė. Užkelia LH į kosmosą, desentizuojas poto lh receptoriai, nutraukus gali būt problemų. Toliau šalutiniai, estrogenas kaupiasi po truputį, daraisi irzlus kaip boba... optimaliausia dozė buvo 25mg kas antrą dieną ir turėjau testa 28nmol, Lh 10 berods, e2 150 nmol/l. Ir pagal tyrimus atrodo viskas utiutiu, bet realiai jautiesi taip pat ir čia beveik visiems taip buna.

Tau lh tik iki 10 uzkele, man buvo iki 37 😄😄 ka galvoti tada isviso? 😄 bet testas 20+, o e2 ties 100.

Galvot,kad su kiaušiukais kažkas įdomiau jei tik 20 testas prie 37Lh big_smile

Ptycka
Replies: 8442

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2020-02-26 05:07

zweriss rašė:

enox rašė:

Aš tau rekomenduoju jo nenaudoti nei  testosterono pakėlimo terapijai nei per pct. Vienas didelis šalutinis nuo jo, be kitų, gali būti laikinas erekcijos sutrikimas,- nepadės  tau nei cialis nei viagra pakelti savo kotą. TT  pakėlimo terapija,- bazė bus clomidas, max. 25 mg/ED, vit. D kokie 5000 IU, cinko ir magnio adekvatūs kiekiai, pakankamas riebalų kiekis mityboje, fizinio aktyvumo ir poilsio riežimas, tinkamas miegas nei negerų dalykų, tokių kaip alko, rūkymas ar "junk food" vartojimas smile mano subjektyvi nuomonė.

Susisiekiau su daktaru, pasakiau kad nenoriu nolvadex, tai ierase clomid. Bet biski doze nejuokinga 50mg/day visus puse metu. Su 25mg sukele iki 27nmol, tai su 50mg kartwis nepersoka visas ribas?
Biski pergyvenu del E2, siuo metu yra sukiles, tai pavartojus Clomid sukils dar daugiau. Bet daktaras nieko neisrase kad numusti E2. Ar cia nebutina ar vis delto tureciau paprasyti?

Vaistus kompensuos draudimas - pasiseke...

Aš irgi nekursavęs bandžiau žaisti su tuo clomidu, bet man asmeniškai tai neverta. 50mg į diena per didelė dozė. Užkelia LH į kosmosą, desentizuojas poto lh receptoriai, nutraukus gali būt problemų. Toliau šalutiniai, estrogenas kaupiasi po truputį, daraisi irzlus kaip boba... optimaliausia dozė buvo 25mg kas antrą dieną ir turėjau testa 28nmol, Lh 10 berods, e2 150 nmol/l. Ir pagal tyrimus atrodo viskas utiutiu, bet realiai jautiesi taip pat ir čia beveik visiems taip buna.

Ptycka
Replies: 2131

Eiti rašyti

Farmakologija » Vartojimas ir pasekmės » 2020-02-16 20:21

Tai pas mus vaistinese tik susta ir test undecanote lyg yra? Hcg kiek zinau nera

Ptycka
Replies: 31653

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2020-02-14 16:37

Wiliukazz rašė:

https://www.delfi.lt/sportas/kitos-sporto-sakos/lsu-profesoriaus-reklamuotas-steroidu-ekspertas-pila-purva-ant-olimpines-cempiones.d?id=83519595

Nežiūrėjau to video, bet žinau ta diedą , jis tikrai daug kam gerai žinomas.
Kas liečia AS tai manau, kad čia visi žino tai tik kalbeti apie tai yra tabu, yra nusistatymas pries tai ir siekiama iteigti kad tai yra blogis, cia gal del masiu , kad galvotu jog tai nevyksta ir visi sportininkai svarus
Imeskit linka to video kas.

Ptycka
Replies: 31653

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2020-02-13 22:49

^ manau kad pistu vistiek, ne visiem tinka tai tikrai, iskart mest lauk jei regejimui kenkia

Ptycka
Replies: 31653

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2020-02-13 19:39

valdas4x4 rašė:

invisibble rašė:

Na as sakau man veikia tas clomidas ir gerai jauciuos,nera noro nei badytis,nei dar ka. Jeigu neveiktu clomidas,tai jo durciausi adatom kas beliktu. As dar 10 d pavartosiu,bus lygiai kaip men,kai 15 tabsu busiu suvalges,po men padarysiu po paskutines tabletes pasidarysiu tyrimus ir ikelsiu cia.

Cia neaisku kas geriau, ar kas 12 sav  susileist nebido, ar pastoviai est clomifena, tas clomidas nera koks vitaminas C , kad jo bilekiek galetum kramtyt, o realiai nauda bus tol kol ji kramtysi

Kas 12 sav tai didoki tarpai atrodo, nebanguoja testas?

O kas liecia clomida, tai jis gi sudarytas is enclomipheno ir zuclomipheno, tai vienas is ju tas gerasis ir kelia testa, bande ji pramust iteisint bet atmete kazkodel, butu idealus kelt lh ir testa, be estrogeno salutiniu poveikiu, kuri didina tas kitas.

Ptycka
Replies: 2560

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt) » 2020-02-13 19:34

Garmus rašė:

Ptycka rašė:

Kazkada turi atsidaryt naujas labas Mp Kaune. Yra iskaba jau bet dar tik isikurineja.

Varniu g?skambinau nekelia net

Jo, man ir nekele big_smile

Ptycka
Replies: 2560

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt) » 2020-02-13 19:09

Kazkada turi atsidaryt naujas labas Mp Kaune. Yra iskaba jau bet dar tik isikurineja.

Ptycka
Replies: 31653

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2020-02-13 18:56

invisibble rašė:

Na as sakau man veikia tas clomidas ir gerai jauciuos,nera noro nei badytis,nei dar ka. Jeigu neveiktu clomidas,tai jo durciausi adatom kas beliktu. As dar 10 d pavartosiu,bus lygiai kaip men,kai 15 tabsu busiu suvalges,po men padarysiu po paskutines tabletes pasidarysiu tyrimus ir ikelsiu cia.

Man irgi veikė clomidas, bet po 2 menesiu realiai visas veikimas sustoja ir čia ne man vienam taip , o tik vienetai tokių kuriem ilgą laiką veikia ir naudoja. Būtų jis toks geras daiktas tai nieks ant trt nebūtų

Ptycka
Replies: 1755

Eiti rašyti

Farmakologija » PCT » 2019-12-23 22:11

enox rašė:

Bune rašė:

Man asmeniskai jau 2tra karta per pct dariausi tyrimus tai kas is ju negerai tai e2 kyla bent 2 3 sav po kurso. Uztekdavo 12.5mg eksemestane.
Tai neverta svaistyti pinigu. Geriau pharmos dasipirkti uz juos big_smile

Nafik farmą bent jau iki pavasario/vasaros nors sakiau, kad nebeimsiu big_smile Bune, aš su klasikiniu pwo (c.malatas+aakg+b.alaninas+kofeinas atskirai) skraidau salėje, o nuo farmos, nu blin savijauta pastoviai šudina,- nėra jokio draivo, prakaituoju kaip paršas, nuotaikų svyravimai, toks jausmas, kad trenktas su šlapiu skuduru, visada prislopsta noras ką nors veikti. Ir galiu pasakyti, kad libido kažkoks netoks pasidaro, svyruojantis...

Tai su e2 nesusitvarkei?

Ptycka
Replies: 2560

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt) » 2019-12-19 21:13

0maro rašė:

Didelis dekui Zuikiui! Siandien pasidariau gana extensive tyrima.

Results: Bendras - viskas labai gerai normos ribose.
Hormonai:
Prolaktinas 227 (86-324),
Testas 25 (8-29),
LH 5.2 (1.7-8.6),
FSH 3.4 (1.5-12.4),
SHBG 36 (18-54),
Estradiolis 90 (41-159),
Progesteronas 0.73 (0.15-0.47).
Wow. Kas idomiausia, gyno jokiu zenklu nera. Tik fatigue tai taip, savo duoda zinot. Bet vel, neturetu kiti rezultatai irgi but issibalansave jei progesteronas sukiles? Kaip man dabar su juo kariaut?

Prie ko čia gyno? big_smile tai progesteronas sukiles nuo nuovargio, pailsek per sventes ir nukris

Ptycka
Replies: 208

Eiti rašyti

Farmakologija » Viagra, cialis... » 2019-12-15 21:50

invisibble rašė:

Na jeigu pas tave testas 20-29,viskas gerai su kraujotaka,manau ir tu viagru nereikia,drasiai galesi ir be viagros 3-5 kartus isspausti per nakti. Cia manau tik pinigu leidimas,aisku tokiems zmonems,kuriems su kraujotaka sudinai ir su testu,tai iseitis,bet sveikiems zmonems manau to nereikia.

Kad ir toks testas, pats seksas malonesnis, didesni pojuciai, zodziu reikia isbandyt kad suprast

Ptycka
Replies: 208

Eiti rašyti

Farmakologija » Viagra, cialis... » 2019-12-15 11:48

valdas4x4 rašė:

Ptycka rašė:

enox rašė:


Man asmeniškai cialis, 25 mg., ir viagra 25 mg. (Baikalo Wood)  veikia idealiai. Bet vis tik pastebėjau,- jeigu esu pervargęs po darbų, nelabai jis ir padės  jeigu norisi veiksmo, bet organizmas sako Niu niu niu, sofkutė, lova, tv big_smile

Nu man atvirai kalbant tai taip: cialis uztenka mazos dozes, jokiu salutiniu, tokia savaitgalio tablete jei didesne doze, arba palaikancia maza 5mg kiek skaiciau nera salutiniu, pagerina kraujotaka, zodziu. Tik nuo didesnes dozes galva spaudzia biski ir sloga big_smile
Viagra tai labiau momentinis toks, tinka padaryt gera ispudi jei labai nori, bet man labai spaudima muse ir galva visa raudona, bet labai jautruma padidino ir pati iranki big_smile

Viskas ok, bet nuo cialio neturetu but slogos, cia viagros bajeris ir tai galetu but ne sloga o nosies uzgulimas , koki ciali naudoji ?

Gal kaip ir sakai labiau uzgulimas

Ptycka
Replies: 208

Eiti rašyti

Farmakologija » Viagra, cialis... » 2019-12-14 23:36

enox rašė:

valdas4x4 rašė:

Ptycka rašė:


Sauk 5mg ED ir vsio wink

Gali tam kartui saut drasiai, tiek ciali tiek viagra, jei patiks ir tiks cialis tai ed 5mg, jei ne tada viagra

Man asmeniškai cialis, 25 mg., ir viagra 25 mg. (Baikalo Wood)  veikia idealiai. Bet vis tik pastebėjau,- jeigu esu pervargęs po darbų, nelabai jis ir padės  jeigu norisi veiksmo, bet organizmas sako Niu niu niu, sofkutė, lova, tv big_smile

Nu man atvirai kalbant tai taip: cialis uztenka mazos dozes, jokiu salutiniu, tokia savaitgalio tablete jei didesne doze, arba palaikancia maza 5mg kiek skaiciau nera salutiniu, pagerina kraujotaka, zodziu. Tik nuo didesnes dozes galva spaudzia biski ir sloga big_smile
Viagra tai labiau momentinis toks, tinka padaryt gera ispudi jei labai nori, bet man labai spaudima muse ir galva visa raudona, bet labai jautruma padidino ir pati iranki big_smile

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2020 Kulturizmas.net