Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

elislaimis1
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-01-05
Žinutės: 393
Atsiliepimai: 0

#26 2011-02-02 14:58

Re: elislaimis kursų LOGAS

TNT rašė:

elislaimis1 rašė:

TNT rašė:

Mano nuomone zinai imk Propa vietoj enanthato ir mazesni kieki treno. Ziurek mityba, nes pas tave situacija su riebalu panasi i mano. Tau degint degint ir dar karta degint viska. Saleje tikriausiai yra spragu ir mityboj. Nes augti nesunku viska teisingai darant. Skaiciau mityba. jeigu tu tiek baltymu islaikysi kiekviena diena tai augsi sparciai, o anglius imk tik is ryziu...

o mityboi anglis matai kad eitų ne iš ryžių? vien tik iš ryžių,  pas mane visada anglių šaltinis ryžiai keli metai jau man jei patinka, propo neimsiu smile treno kiekis nu ok galiu bandyt pradėt nuo 50mg kas antra ir žiurėt kaip bus bet leist žemiau nematau kur smile salėje nu kazn nu normaliai, mityboje tikrai taip paskutiniu metu saldumynai eina belekaip, tai užneše riebalu normaliai, bet db atsisakysiu jų aisku, mityba visada eis tokia kokai surasiau jokių nukrypimų nebus, nebent nenumatyti atvejai. P.S mityboje parasyta kad anglių 360gr tai nėra taip jau ir daug kad dėtūsi riebalas manau wink o del deginimo pasideginsiu vėliau kai eis propas trenas ir vinis smile P.S neesu as toks ir storas ryte nieko nevalgius 88-89cm talija tik wink nu aišku kitiem cia gali būti daug. o norit ryskint reikia kažka turėt esu prie tokio svorio jau ryskines karta tai isbėgo vanduo, nukritp riebalas ir pamačiau kad nieko neturiu tai va, reikia biski pasiaugint, aišku pasiaugint kokybiškai bent jau kiek ymanoma kokybiškiau

Aisku supratau tave. Cardio tau ziauriai padetu nors 20min pries ir 10min po trenkes. Na jeigu issilaikysi tai turetum normaliai uzsimesti raumens smile

vat del cardio didelė problema yra clube nei bėgimo takelių nei dviracių nėra nk tik treniruokliai stangos ir svoriai, o lauke irgi nebėgiosi tokiu oru, tai nzn bandysiu kažka mastyt virvute kokia pasiimt pasokinėt bet 20minučių neiššokinėsi.

Neprisijungęs

elislaimis1
Dažnas dalyvis

#27 2011-02-02 15:00

nenormalus rašė:

elislaimis1 rašė:

TNT rašė:

Mano nuomone zinai imk Propa vietoj enanthato ir mazesni kieki treno. Ziurek mityba, nes pas tave situacija su riebalu panasi i mano. Tau degint degint ir dar karta degint viska. Saleje tikriausiai yra spragu ir mityboj. Nes augti nesunku viska teisingai darant. Skaiciau mityba. jeigu tu tiek baltymu islaikysi kiekviena diena tai augsi sparciai, o anglius imk tik is ryziu...

o mityboi anglis matai kad eitų ne iš ryžių? vien tik iš ryžių,  pas mane visada anglių šaltinis ryžiai keli metai jau man jei patinka, propo neimsiu smile treno kiekis nu ok galiu bandyt pradėt nuo 50mg kas antra ir žiurėt kaip bus bet leist žemiau nematau kur smile salėje nu kazn nu normaliai, mityboje tikrai taip paskutiniu metu saldumynai eina belekaip, tai užneše riebalu normaliai, bet db atsisakysiu jų aisku, mityba visada eis tokia kokai surasiau jokių nukrypimų nebus, nebent nenumatyti atvejai. P.S mityboje parasyta kad anglių 360gr tai nėra taip jau ir daug kad dėtūsi riebalas manau wink o del deginimo pasideginsiu vėliau kai eis propas trenas ir vinis smile P.S neesu as toks ir storas ryte nieko nevalgius 88-89cm talija tik wink nu aišku kitiem cia gali būti daug. o norit ryskint reikia kažka turėt esu prie tokio svorio jau ryskines karta tai isbėgo vanduo, nukritp riebalas ir pamačiau kad nieko neturiu tai va, reikia biski pasiaugint, aišku pasiaugint kokybiškai bent jau kiek ymanoma kokybiškiau

protingi patarimai kaip i ora big_smile aisku, sprendi tu smile

del talijos..ne cm esme, o kaip atrodo smile pas viena gali buti siaip platus klubai (pas moteris gi irgi tas pats, genetika, kaulu sandara, stambumas) - cia ziureti vaida reikia smile

del cm tai jo tiesa čia pasakiai

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis
Vietovė: xxx
Registravosi: 2006-11-25
Žinutės: 3174

#28 2011-02-02 15:17

elislaimis1 rašė:

TNT rašė:

elislaimis1 rašė:

Aisku supratau tave. Cardio tau ziauriai padetu nors 20min pries ir 10min po trenkes. Na jeigu issilaikysi tai turetum normaliai uzsimesti raumens smile

vat del cardio didelė problema yra clube nei bėgimo takelių nei dviracių nėra nk tik treniruokliai stangos ir svoriai, o lauke irgi nebėgiosi tokiu oru, tai nzn bandysiu kažka mastyt virvute kokia pasiimt pasokinėt bet 20minučių neiššokinėsi.

Na tada tikrai problemele pas tave....

Neprisijungęs

elislaimis1
Dažnas dalyvis

#29 2011-02-02 15:50

TNT rašė:

elislaimis1 rašė:

TNT rašė:

tai va va, nu kazka reikės mastyti, nes jau db kai atėjo ziema nustojau bėgioti ir riebalas iskart parėjo, nu kazka ziurėsiu vistiek +test ent su trenu galima maisyt y viena svirksta ane?

Paskutinį kartą taisė elislaimis1 (2011-02-02 15:52)

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis
Vietovė: xxx
Registravosi: 2006-11-25
Žinutės: 3174

#30 2011-02-02 16:11

elislaimis1 rašė:

TNT rašė:

elislaimis1 rašė:

tai va va, nu kazka reikės mastyti, nes jau db kai atėjo ziema nustojau bėgioti ir riebalas iskart parėjo, nu kazka ziurėsiu vistiek +test ent su trenu galima maisyt y viena svirksta ane?

Taip gali maisyti, tik stenkis nevirsyti 2ml i viena vieta smile

Neprisijungęs

sportsmenas
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-05-01
Žinutės: 129

#31 2011-02-02 16:12

as irgi uz propa buciau.. jei estrogenu nori tai tiesiog pasikelciau propo kieki ir tiek.. tai man atrodo kad geriausi varinatai butu arba 2 kursai su propu arba nenormalaus siulytas smile

Neprisijungęs

ATP
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-12
Žinutės: 1232
Atsiliepimai: 6

#32 2011-02-02 16:32

nori kad butu daug estrogenu kartu varant Tren A? BAD IDEA

Neprisijungęs

sportsmenas
Atkaklus dalyvis

#33 2011-02-02 16:35

ATP rašė:

nori kad butu daug estrogenu kartu varant Tren A? BAD IDEA

kodel?? prie didesniu estrogenu prieaugis didesnis smile

Neprisijungęs

ATP
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-12
Žinutės: 1232
Atsiliepimai: 6

#34 2011-02-02 16:45

Jeigu domites ir 'kisat i save' tai verta paskaityt smile

Directly increasing progesterone or prolactin doesn’t necessarily mean you will develop gyno according to research. The study (J Clin Endocrinol Metab 1988 Jan;66(1):230-2) shows that progesterone works synergistically with estrogen, to stimulate breast production. According to (Clin Biochem 2001 Nov;38(Pt 6):596-607), prolactin only has a stimulatory effect on gynecomastia in the prescence of high circulating estrogen levels. Testosterone which aromotizes to estrogen caused a cause of increased prolactin according to (Acta Endocrinol (Copenh) 1984 Feb;105(2):167-72). In the same study, Clomid (clomiphene) and Nolva (tamoxifen) showed a reduction in the man’s high levels of prolactin. There is no research evidence that I have found, that points to true breast development developing with just prolactin or progesterone alone or caused by non-aromotizing steroids, without any high circulating estrogen levels. Estrogen must be at high enough levels to work synergistically with high levels of prolactin or progesterone, to cause breast development and lactation.

Whether Tren stimulates prolactin or progesterone, without at least moderate levels of circulating estrogen at the same time in the body, Tren can’t cause full development of gyno. The real solution to curing gyno caused during a tren cycle therefore, is to take anti-estrogens, to lower circulating estrogen levels. Even if you are taking Tren by itself, you still will have a lot of estrogen circulating in your blood for a few weeks, until your natural testosterone levels shut down. Sensitive people to gyno might have to use a anti-estrogen, even when taking tren without other estrogen converting steroids, to lower natural estrogen levels in the body.

Many bodybuilders recommend using anti-prolactin drugs Bromocriptine or Cabaser / Dostinex (both Cabaser and Dostinex contain active ingredient Cabergoline), or even RU-486 “The abortion pill”, which is a progesterone blocker. These drugs have side effects are expensive and not commonly carried by many sources. I have heard reports from bodybuilders that bromocriptine didn’t help them, but strong anti-aromatase inhibitors like letrozole did. Therefore, it is better to use an anti-estrogen to combat tren based gyno. The only anti-estrogen I wouldn’t recommend for combatting this gyno is Nolva (tamoxifen) because in (J Steroid Biochem Mol Biol. 2003 Sep;86(3-5):461-7) they found progesterone receptor expression increased, while it decreased with other anti-aromatase inhibitors.

Paskutinį kartą taisė ATP (2011-02-02 16:46)

Neprisijungęs

elislaimis1
Dažnas dalyvis

#35 2011-02-02 16:51

sportsmenas rašė:

as irgi uz propa buciau.. jei estrogenu nori tai tiesiog pasikelciau propo kieki ir tiek.. tai man atrodo kad geriausi varinatai butu arba 2 kursai su propu arba nenormalaus siulytas smile

nu gerai jūs visi už propa o aš už enantata, po kurso galėsim pažiurėt kas klydo, nesakau kad čia ooo pz viska žinau ir jūs visis nusisnekat, gal ir šūdas bus bet neturėtų paprasčiausiai mačiau tokių kursų rezultatus ant draugo ir ant jo draugų ir jie buvo gooood... užteks gal jau apie ta propa? smile ryt turbūt gaunu testa tai ryt eis pirmi šūviai smile ATP kas del gyno jei prireiks  tai nuo treno bromas nuo estrogenų tomoxa viskas.

Paskutinį kartą taisė elislaimis1 (2011-02-02 16:54)

Neprisijungęs

mazaididelis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-11-19
Žinutės: 507
Atsiliepimai: 1

#36 2011-02-02 17:32

elislaimis1 rašė:

sportsmenas rašė:

nu gerai jūs visi už propa o aš už enantata, po kurso galėsim pažiurėt kas klydo, nesakau kad čia ooo pz viska žinau ir jūs visis nusisnekat, gal ir šūdas bus bet neturėtų paprasčiausiai mačiau tokių kursų rezultatus ant draugo ir ant jo draugų ir jie buvo gooood... užteks gal jau apie ta propa? smile ryt turbūt gaunu testa tai ryt eis pirmi šūviai smile ATP kas del gyno jei prireiks  tai nuo treno bromas nuo estrogenų tomoxa viskas.

Gali uztekt ir paprasto vit B6 po kokius 200mg su folio rugstim pagert, as esu vares 75mg treno prie 500mg sustos ir 25-30mg metos, tai estrogenu tikrai per akis buvo, kaliau B6 kasdien ir viskas buvo normoj

Neprisijungęs

elislaimis1
Dažnas dalyvis

#37 2011-02-02 18:11

mazaididelis rašė:

elislaimis1 rašė:

sportsmenas rašė:

Gali uztekt ir paprasto vit B6 po kokius 200mg su folio rugstim pagert, as esu vares 75mg treno prie 500mg sustos ir 25-30mg metos, tai estrogenu tikrai per akis buvo, kaliau B6 kasdien ir viskas buvo normoj

del B6 šito nežinojau, tai taip ir reikės daryti, dėkui. O folio rūgšties po kiek?

Paskutinį kartą taisė elislaimis1 (2011-02-02 18:19)

Neprisijungęs

mazaididelis
Dažnas dalyvis

#38 2011-02-02 18:23

elislaimis1 rašė:

mazaididelis rašė:

elislaimis1 rašė:

del B6 šito nežinojau, tai taip ir reikės daryti, dėkui.

Siaip jis gana sekmingai musa prolaktina, bet kiekvieno organizmas yra skirtingas, todel 100% negali zinot ar uzteks vien B6 (net ir didinant dozes), bet manau vistiek geriau is pradziu isbandyt sita varijanta, o broma laikyt atsargai, nes labai jau jis daug slyksciu salutiniu turi.

Esme yra ta, kad B6 be folio rusgties praktiskai nepasisavina, tam ji ir reikalinga, o kiek gert reikia dabar gerai nepamenu, 400mcg ar pan. Pasiziurek ant betokiu multivitaminu pakuotes, kiek yra 100% RPN

Paskutinį kartą taisė mazaididelis (2011-02-02 18:30)

Neprisijungęs

elislaimis1
Dažnas dalyvis

#39 2011-02-02 19:10

mazaididelis rašė:

elislaimis1 rašė:

mazaididelis rašė:

del B6 šito nežinojau, tai taip ir reikės daryti, dėkui.

Siaip jis gana sekmingai musa prolaktina, bet kiekvieno organizmas yra skirtingas, todel 100% negali zinot ar uzteks vien B6 (net ir didinant dozes), bet manau vistiek geriau is pradziu isbandyt sita varijanta, o broma laikyt atsargai, nes labai jau jis daug slyksciu salutiniu turi.

Esme yra ta, kad B6 be folio rusgties praktiskai nepasisavina, tam ji ir reikalinga, o kiek gert reikia dabar gerai nepamenu, 400mcg ar pan. Pasiziurek ant betokiu multivitaminu pakuotes, kiek yra 100% RPN

aišku, dėkui.

Neprisijungęs

HRS
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 4143
Atsiliepimai: 8

#40 2011-02-02 21:54

kodel pas tave mityboj vien tik ryziai?nera kokiu avizu ar grikiu...

Neprisijungęs

elislaimis1
Dažnas dalyvis

#41 2011-02-02 22:41

HRS rašė:

ryžiai man skanūs ir labai naudingi tai nematau kam man imt avizas ar grikius.

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija
Registravosi: 2007-01-07
Žinutės: 1635
Atsiliepimai: 4

#42 2011-02-02 23:20

elislaimis1 rašė:

HRS rašė:

Jei dar balti, tai lieviausi is tavo isvardintu...

p.s. kodel sitam forume loga susikurei? smile

Neprisijungęs

sportsmenas
Atkaklus dalyvis

#43 2011-02-03 00:01

elislaimis1 rašė:

sportsmenas rašė:

del to klydimo tai nelabai cia bus su kuo palyginti kaip tave butu kabine su enanthatu, o kaip su propu smile taip kad teisiog cia buvo pasiulymai visu wink

Neprisijungęs

HRS
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 4143

#44 2011-02-03 00:32

OZ rašė:

elislaimis1 rašė:

HRS rašė:

tai taip isena kad rudi ryziai geriausias angliu saltinis?

Neprisijungęs

elislaimis1
Dažnas dalyvis

#45 2011-02-03 09:28

OZ rašė:

elislaimis1 rašė:

HRS rašė:

o tai kur siūlai kurt? big_smile galiu per visus pakurt big_smile kdl lieviausi? pagrysk. jei tu apie vyrų forume tai ten chebros lb mažai, nemačiau kad ten kas nors daugiau reikštūsi be Vaido ir Animal chik hmm

Paskutinį kartą taisė elislaimis1 (2011-02-03 09:41)

Neprisijungęs

elislaimis1
Dažnas dalyvis

#46 2011-02-03 09:29

sportsmenas rašė:

elislaimis1 rašė:

sportsmenas rašė:

del to klydimo tai nelabai cia bus su kuo palyginti kaip tave butu kabine su enanthatu, o kaip su propu smile taip kad teisiog cia buvo pasiulymai visu wink

bus, gi po kurso po 2sav pradėsiu pct ir tesiu 5sav tai pertrauka bus 7sav ir tada propas trenas ir vinis vinio gal nebus, bus matyti tai vat ir bus galima palyginti wink P.S jei nebūčiau mates ko mačiau aš ir sakyčiau 6sav tai tik propas koks dar enantatas, nu bet nesvarbu nenoriu čia plėstis ta tema, beprasmė diskusija smile

Paskutinį kartą taisė elislaimis1 (2011-02-03 09:30)

Neprisijungęs

mazaididelis
Dažnas dalyvis

#47 2011-02-03 10:42

Kokios firmos trenas pas tave?

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija

#48 2011-02-03 10:54

HRS rašė:

OZ rašė:

elislaimis1 rašė:

nzn kas geriausias, zinau, kad geresni... pagal GI ir lasteliena reiktu ziuret imho...

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija

#49 2011-02-03 10:56

elislaimis1 rašė:

OZ rašė:

elislaimis1 rašė:

o tai kur siūlai kurt? big_smile galiu per visus pakurt big_smile kdl lieviausi? pagrysk. jei tu apie vyrų forume tai ten chebros lb mažai, nemačiau kad ten kas nors daugiau reikštūsi be Vaido ir Animal chik hmm

Siaip paklausiau, niekada nesupratau kodel kiti per kelis forumus logus kuriasi ir foto meto... turbut ir nelemta suprast man big_smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521

#50 2011-02-03 11:05

OZ rašė:

HRS rašė:

OZ rašė:

nzn kas geriausias, zinau, kad geresni... pagal GI ir lasteliena reiktu ziuret imho...

bet tai GI nepasako, kuris geresnis, tai tik pasisavinimo greitis, o vienam geriau pagal jo mityba ir sporta - greiti, kitam - leti smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net