- Marshalas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sin City
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 1467
- Atsiliepimai: 6
#101 2011-03-24 12:10
Re: mano kurso logas
kiaulienos bent karta y diena pavalgyk, ji susildo kazkiek, ziema pats tas. Turbut persalai kur ant skersvejo, zek vitaminu tai reike nes imunke nusilps.. Seip pats siuo metu askorutina geriu tai galiu nors ir nuogas y lauka eit ir nieko
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 4143
- Atsiliepimai: 8
#102 2011-03-24 12:19
pamegink saut po grama vitamino c kas valanda kokius 6 kartus.man padejo.
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#103 2011-03-24 13:19
Po grama kas valanda, as apakes Tu maziau ce prota utiutiu, jei pats durnas esi tai nors kitiem nepatarinek tokeis but. Kaip inkstus susipisi tada pamatysi kaip perskausmus miegot negalesi ir mysi sampuno putom... Askorbo rugsties maximali dienos doze suaugusem yra 500mg. galima iki 1g per diena padidint bet ir tai iskirtiniais atvejais.. Tu HRS jauciu is tu kur viska saujom ryja ir utiutiu vejai, bet palauk prisizaisi tada pamatysi kad ce nejuokai.
Neprisijungęs
- boldikas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2010-08-23
- Žinutės: 169
- Atsiliepimai: 0
#104 2011-03-24 14:52
Marshalas rašė:
Po grama kas valanda, as apakes
Tu maziau ce prota utiutiu, jei pats durnas esi tai nors kitiem nepatarinek tokeis but. Kaip inkstus susipisi tada pamatysi kaip perskausmus miegot negalesi ir mysi sampuno putom... Askorbo rugsties maximali dienos doze suaugusem yra 500mg. galima iki 1g per diena padidint bet ir tai iskirtiniais atvejais.. Tu HRS jauciu is tu kur viska saujom ryja ir utiutiu vejai, bet palauk prisizaisi tada pamatysi kad ce nejuokai.
pritariu,priedo nesveikai pakyla rugstingumas.
Neprisijungęs
- vinstrolis
- Lietuvos Čempionas (IFBB)
- Registravosi: 2007-10-03
- Žinutės: 693
- Atsiliepimai: 5
#105 2011-03-24 15:14
Marshalas rašė:
Tu maziau ce prota utiutiu, jei pats durnas esi tai nors kitiem nepatarinek tokeis but. Kaip inkstus susipisi tada pamatysi kaip perskausmus miegot negalesi ir mysi sampuno putom... Askorbo rugsties maximali dienos doze suaugusem yra 500mg. galima iki 1g per diena padidint bet ir tai iskirtiniais atvejais.. Tu HRS jauciu is tu kur viska saujom ryja ir utiutiu vejai, bet palauk prisizaisi tada pamatysi kad ce nejuokai.
jei zmogus kazka patare ir nesutinki tai nebutina plesyt maikes,ir pasidomek labiau pries taip sakydamas,tu dozes imi pagal statisktika vidutinikai sveriancio nesportuojancio zmogaus.o jei ima kazkoks virusas 5-6g c per diena tik pliuasa o ne minusas.pvz 3g c yra normali doze stipriai sportuojanciam sverianciam apie 100kg vyrui,nekalbu jei dar kurso metu dar daugiau.
Neprisijungęs
- sportinis
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: uk
- Registravosi: 2010-02-26
- Žinutės: 238
#106 2011-03-24 15:17
gintaras1982 rašė:
galvoju toki varianta siandien kaip tik reikia sauti, tai ta kalsiu ir jeigu dar kukareku bus pora dienu tada stop:)
pasidaryk kokiu vaistiniu arbadzoliu arbatos,medaus isidek dektines biski ipilk,ir lovoj isgerk pries meiga,isprakaituosi kaip parsas,man vieno karto uztenka,kartaias pora kartu ir kaip ridikas vel
Neprisijungęs
- mazaididelis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-19
- Žinutės: 507
- Atsiliepimai: 1
#107 2011-03-24 15:41
gintaras1982 rašė:
galvoju toki varianta siandien kaip tik reikia sauti, tai ta kalsiu ir jeigu dar kukareku bus pora dienu tada stop:)
Palauk 3 dienas po sito suvio, jei atsigausi, pratesi, jei ne, pct ir vit c kalk kaip jau patare
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#108 2011-03-24 16:22
vinstrolis rašė:
Marshalas rašė:
jei zmogus kazka patare ir nesutinki tai nebutina plesyt maikes,ir pasidomek labiau pries taip sakydamas,tu dozes imi pagal statisktika vidutinikai sveriancio nesportuojancio zmogaus.o jei ima kazkoks virusas 5-6g c per diena tik pliuasa o ne minusas.pvz 3g c yra normali doze stipriai sportuojanciam sverianciam apie 100kg vyrui,nekalbu jei dar kurso metu dar daugiau.
as sakau nes esu pats jau karta apsinuodijas vit c, nors sportavau, geriau papildus, daug vandens ir t.t. aiskei perdozaves dvi paras nezinojau kas darosi raiciausi kaip nzn kas, nieko est negalejau nes tuoi pat per inkstus piso, vandeny kibirais geriau kad isiplautu, myzalas isvis bespalvis bet toks putojantis kad putos puse tuoleto turio bemyzant uzpildydydavo... Toke va istorija, jei manai kad tokios dozes kaip jis rekomenduoja yra sveikos tai kaip ir pats sakei, NELYGU KAM. Dinozauram gal tada vapse kilogramais reiketu sert kad nesusirgtu, gal del to jie ir ismire, del vitamino c trukumo ;D zinai koks plesrunu aktyvumas budavo, nesunku paskaiciuot pagal tai kiek jie svere, kiek jiem reikedavo gyvybiskai svarbaus vit c ;D
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
#109 2011-03-24 16:38
Marshalas rašė:
vinstrolis rašė:
Marshalas rašė:
as sakau nes esu pats jau karta apsinuodijas vit c, nors sportavau, geriau papildus, daug vandens ir t.t. aiskei perdozaves dvi paras nezinojau kas darosi raiciausi kaip nzn kas, nieko est negalejau nes tuoi pat per inkstus piso, vandeny kibirais geriau kad isiplautu, myzalas isvis bespalvis bet toks putojantis kad putos puse tuoleto turio bemyzant uzpildydydavo... Toke va istorija, jei manai kad tokios dozes kaip jis rekomenduoja yra sveikos tai kaip ir pats sakei, NELYGU KAM. Dinozauram gal tada vapse kilogramais reiketu sert kad nesusirgtu, gal del to jie ir ismire, del vitamino c trukumo ;D zinai koks plesrunu aktyvumas budavo, nesunku paskaiciuot pagal tai kiek jie svere, kiek jiem reikedavo gyvybiskai svarbaus vit c ;D
marshalai-neliepiu jam gert,tik zinau kad padeda tas variantas,paciam kita diena buvo geriau,sesuo mano taip pat yra gerus kurios svoris vos ne puse mano,be to sitam forume taip pat yra ne vienas tai bandes..aisku ne pagelbes jei jau liga isivaziavus,cia toks dalykas patartinas kada tik pradedu jaust kad bus ragas.
Neprisijungęs
- provironas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2010-11-28
- Žinutės: 793
- Atsiliepimai: 11
#110 2011-03-24 16:56
Vitamino c paros doze parastam nesportuojanciam zmogeliui yra 70mg i diena,stiprei aktiviam zmogui siuloma iki 3g per para ,tik nereikia uzmirsti kad jis kaupia akmenis organizme ir stiprei eda skrandi ,tausojant skrandi siulomos inj. taipat vitaminas c kelia zmogaus imuniteta bet ligos atveju bandyti isgyti nuo jo mano manymu tai taspats kaip lavonui validolis po liezuviu.
Neprisijungęs
- gintaras1982
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-03-29
- Žinutės: 91
#111 2011-03-24 21:41
dekui vyrai uz diskusija:) is kiekvieno posto po nuomone ir turiu pasveikimo kursa aisku jei pades:)
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#112 2011-03-24 21:58
siaip tikrai ne karta esu girdejas is pazistamu, kad kai jausdavo jog jau jau kabina nesamones visokios,kaldavo vitamino c kosminem dozem ir issikapstydavo. nors va per ta laida snd rode, kad lyg nesamone bet velgi nezinau kaip ten kas, jeigu praktikoj daug kartu irodyta, kad padeda, tai gal koks vienas tyrimas buvo kreivai padarytas
Neprisijungęs
- Miozeriux
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-06-07
- Žinutės: 499
#113 2011-03-25 00:38
nu nezinau, as siaip visada apie 2gr per diena kalu vit c ir lyg ir nieko viskas norma, kartais 3g, kai sergu ir daugiau buna, bet ir man teke perdozuot jo tai tikrai labai slykstus jausmas est nieko nesinori ir t.t bet va ant saves isbandziau visokias dozes, variantus, ir dabar zinau kiek ten jo ir kaip geriausia kalt man:)
Neprisijungęs
- mazaididelis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-19
- Žinutės: 507
#114 2011-03-25 11:42
SenasSportas rašė:
siaip tikrai ne karta esu girdejas is pazistamu, kad kai jausdavo jog jau jau kabina nesamones visokios,kaldavo vitamino c kosminem dozem ir issikapstydavo. nors va per ta laida snd rode, kad lyg nesamone
bet velgi nezinau kaip ten kas, jeigu praktikoj daug kartu irodyta, kad padeda, tai gal koks vienas tyrimas buvo kreivai padarytas
Palaikau sita nuomone, teorija dar nieko nereiskia, nes praktika rodo visai ka kita
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#115 2011-03-25 12:30
mazaididelis rašė:
SenasSportas rašė:
siaip tikrai ne karta esu girdejas is pazistamu, kad kai jausdavo jog jau jau kabina nesamones visokios,kaldavo vitamino c kosminem dozem ir issikapstydavo. nors va per ta laida snd rode, kad lyg nesamone
bet velgi nezinau kaip ten kas, jeigu praktikoj daug kartu irodyta, kad padeda, tai gal koks vienas tyrimas buvo kreivai padarytas
Palaikau sita nuomone, teorija dar nieko nereiskia, nes praktika rodo visai ka kita
kieno praktika, zigmo is pabrades, ar albino is asmintos?
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#116 2011-03-25 17:29
matot yra skirtumas kieno zodzei vertingesni. kvalifikuoto tos srities mediko, kuris beabejo geriau zino kokie tyrimai teisingi (ne komerciniai) buvo atlikti ir kaip ten istikruju su tais vitaminais yra, negu jusu jibani zigmas su albinu is kalabybiskio lauku.. Dar yra toks dalykas kaip placebo, jei esat girdeje apie tai, zmones be jokiu vaistu, juokdamiesi per dienas, vien emocijom ir tikejimu issigydo retas kraujo vezio formas ir pan. Galit pasakot kad tai pasakos vaikuicem, bet tai bus tik jusu paciu neisprusimo rodiklis..
Neprisijungęs
- vinstrolis
#117 2011-03-25 17:31
Marshalas rašė:
mazaididelis rašė:
SenasSportas rašė:
kieno praktika, zigmo is pabrades, ar albino is asmintos?
o kas tu toks kad cia kazka yrodinetum?gyditojas?tik lb kritikuoji,pvz as vitamina c naudoju tik leidziama,ir nesuku galvos 3g ykales.ir nereik cia ieskot dinozauru ar kitokiu nesamoningu palyginimu,jei daug kam padeda tai ir pataria kas padeda o ar daryt taip ar ne paciam rinktis.
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
#118 2011-03-25 17:33
Marshalas uzsivedei
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#119 2011-03-25 17:47
vinstrolis rašė:
Marshalas rašė:
mazaididelis rašė:
Palaikau sita nuomone, teorija dar nieko nereiskia, nes praktika rodo visai ka kitakieno praktika, zigmo is pabrades, ar albino is asmintos?
o kas tu toks kad cia kazka yrodinetum?gyditojas?tik lb kritikuoji,pvz as vitamina c naudoju tik leidziama,ir nesuku galvos 3g ykales.ir nereik cia ieskot dinozauru ar kitokiu nesamoningu palyginimu,jei daug kam padeda tai ir pataria kas padeda o ar daryt taip ar ne paciam rinktis.
matyt yra tam kompetetingi asmenys kurie visa tai jau padare uz mane. tau mano palyginimai nori pasakyt neatspindi tavo zodziu realybes? gerai kalkis tu ten kiek nori, nors ir po lasalinem gali gulet, man galvos neskauda.. Pasakiau savo nuomone, tu pasakei savo, fsio. nemegsti kritikos, tavo problemos, negalvok kad tau ''cempionui'' visi ce sikna buciuos.
Neprisijungęs
- vinstrolis
#120 2011-03-25 17:58
Marshalas rašė:
vinstrolis rašė:
Marshalas rašė:
kieno praktika, zigmo is pabrades, ar albino is asmintos?o kas tu toks kad cia kazka yrodinetum?gyditojas?tik lb kritikuoji,pvz as vitamina c naudoju tik leidziama,ir nesuku galvos 3g ykales.ir nereik cia ieskot dinozauru ar kitokiu nesamoningu palyginimu,jei daug kam padeda tai ir pataria kas padeda o ar daryt taip ar ne paciam rinktis.
matyt yra tam kompetetingi asmenys kurie visa tai jau padare uz mane. tau mano palyginimai nori pasakyt neatspindi tavo zodziu realybes?
gerai kalkis tu ten kiek nori, nors ir po lasalinem gali gulet, man galvos neskauda.. Pasakiau savo nuomone, tu pasakei savo, fsio. nemegsti kritikos, tavo problemos, negalvok kad tau ''cempionui'' visi ce sikna buciuos.
as kaip paskiau savo nuomone nenupjoviau y lankas apie dinozaurus ir kalbu konkreciai,dar pats paskiau kad jo teise rinktis kaip daryt.kas liecia tave as nematau cia kritikos kiekvienas renkames savo,o jei kazka nori pasakyt apie siknu buciavima rasyk y pm.
Neprisijungęs
- robocop
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-04-13
- Žinutės: 306
- Atsiliepimai: 3
#121 2011-03-25 18:28
Jei kazkam nepatinka vitaminas c, tai nereikia ir kietiem siulyt jo nenaudot... geriu jau metus 500-1g i diena ir apart teigiamo efekto nieko nepastebejau... Nei skauda ka nei myzu putom, nei kas .. tik tas, kad jau neatsimenu kada sirgau.
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#122 2011-03-25 18:30
vinstrolis rašė:
Marshalas rašė:
vinstrolis rašė:
o kas tu toks kad cia kazka yrodinetum?gyditojas?tik lb kritikuoji,pvz as vitamina c naudoju tik leidziama,ir nesuku galvos 3g ykales.ir nereik cia ieskot dinozauru ar kitokiu nesamoningu palyginimu,jei daug kam padeda tai ir pataria kas padeda o ar daryt taip ar ne paciam rinktis.matyt yra tam kompetetingi asmenys kurie visa tai jau padare uz mane. tau mano palyginimai nori pasakyt neatspindi tavo zodziu realybes?
gerai kalkis tu ten kiek nori, nors ir po lasalinem gali gulet, man galvos neskauda.. Pasakiau savo nuomone, tu pasakei savo, fsio. nemegsti kritikos, tavo problemos, negalvok kad tau ''cempionui'' visi ce sikna buciuos.
as kaip paskiau savo nuomone nenupjoviau y lankas apie dinozaurus ir kalbu konkreciai,dar pats paskiau kad jo teise rinktis kaip daryt.kas liecia tave as nematau cia kritikos kiekvienas renkames savo,o jei kazka nori pasakyt apie siknu buciavima rasyk y pm.
pats sau priestarauji, ka jau ce toliau besneket, jei tamsta ne nesupranti ka rasai..
gerai gerai, renkames savo ir t.t. ir bla bla bla.. Maziau elementariu dalyku vardinimu ir daugiau konkreciu faktu. Renkames patys, tik skirtumas kas ta pasirinkima ytakos, teisingas informacinis saltinis ar zigmo sapaliones, kuris jaunas budamas nejauce kaip zalojasi ir tapaty patarineje kitiem.
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#123 2011-03-25 18:35
robocop rašė:
Jei kazkam nepatinka vitaminas c, tai nereikia ir kietiem siulyt jo nenaudot... geriu jau metus 500-1g i diena ir apart teigiamo efekto nieko nepastebejau... Nei skauda ka nei myzu putom, nei kas .. tik tas, kad jau neatsimenu kada sirgau.
kam ce nepatinka vit c? as tai tokiu ce nematau. jei sektum apie ka kalba, savo bambukine kepure turetum suprast kad del dozavimo.
Neprisijungęs
- baltassg
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2015-07-30
- Žinutės: 314
#124 2016-10-03 01:02
ATP rašė:
pradziai tada gliukoze out po treniruotes.
kol kas cia pats debiliskiausias pasakymas sitam forume.
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
- Vietovė: Juiceland
- Registravosi: 2008-03-01
- Žinutės: 6497
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 23
#125 2016-10-03 01:07
Kokias cia temas prikelineji
Neprisijungęs