Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

rubizzz
Dažnas senbūvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2010-03-11
Žinutės: 3463
Atsiliepimai: 4

#1926 2013-10-15 12:01

Re: Riebalų deginimui, raumenų masės ryškinimui

Quiz rašė:

Bet tai kaaaaaaaaaiiii vyrai smile jei jau koks lasiniuotis pasiklausia del burnerio - viskas ok. Jei jau merga - ewww tu stora karve su cepelinais, tipo maziau esk big_smile smile Valgau as normaliai, 1500kcal, tiesiog idomu pasibandyti tam, kad trenke aktyvesne butu... smile

Kuris čia tave taip pavadino yikes lollol

Neprisijungęs

mzslave
Enciklopedija
Registravosi: 2012-08-21
Žinutės: 4087
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 50

#1927 2013-10-15 12:08

lorenzo rašė:

Quiz rašė:

Bet tai kaaaaaaaaaiiii vyrai smile jei jau koks lasiniuotis pasiklausia del burnerio - viskas ok. Jei jau merga - ewww tu stora karve su cepelinais, tipo maziau esk big_smile smile Valgau as normaliai, 1500kcal, tiesiog idomu pasibandyti tam, kad trenke aktyvesne butu... smile

kofeino nusipirk smile

kofeino + zalios arbatos ekstrakto tabletem  ir bus tau aktyviai prakaituota trenke big_smile

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15147
Atsiliepimai: 46

#1928 2013-10-15 14:23

rubizzz rašė:

tai ir sakau, susitvarkai mitybą ir to burnerio kaip ir nebereikia big_smile

burneris naudinga kai sutvarkius ta mityba jautiesi alkanas, truskta energijos, zvalumo

Neprisijungęs

rubizzz
Dažnas senbūvis

#1929 2013-10-15 17:20

emexas rašė:

rubizzz rašė:

burneris naudinga kai sutvarkius ta mityba jautiesi alkanas, truskta energijos, zvalumo

tai energetiką kali? smile

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15147
Atsiliepimai: 46

#1930 2013-10-15 17:48

as tai energetika pries trenke uzsimetu ir man gerai. kartais yohimbina pageriu, bet ji su'ka spaudima kelia tai nebaisiai man tinka

Neprisijungęs

Quiz
Išmestas
Registravosi: 2013-03-15
Žinutės: 257
Atsiliepimai: 1

#1931 2013-10-17 08:37

emexas rašė:

rubizzz rašė:

Butent, kad metant svori nusiima daug angliavandeniu ir pan, kai kunas prates prie tu greituju.. tai ir silpna, ir sportuoti nesinori... smile

Neprisijungęs

marius79
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-01-17
Žinutės: 993
Atsiliepimai: 31

#1932 2013-10-17 08:49

rubizzz rašė:

kaip tik nesusitvarkius mitybos jo nereikia, jei bus kemsama viskas is eiles, tai joks burneris nepadės.
o kai užsispaudi su angliais labai idomu butu kiek patemptum be energetiku smile

Neprisijungęs

rubizzz
Dažnas senbūvis

#1933 2013-10-17 12:12

marius79 rašė:

rubizzz rašė:

kaip tik nesusitvarkius mitybos jo nereikia, jei bus kemsama viskas is eiles, tai joks burneris nepadės.
o kai užsispaudi su angliais labai idomu butu kiek patemptum be energetiku smile

tai energetikų būna ir neburnerių. o jei jau ta puse pateikiai, tai klausimas, kiek tempsi vien ant energetikų, nadavalgydamas? netgi metant svorį nereiktų pult į kraštutinumus. jei anglis prisukęs ant tiek, kad silpna, tai energetikas labai laikina išeitis.
iš esmės tai nesuprantu ką čia man jau kelintas dyleris bando pateikt? ar aš sakiau kad burneris neveiksmingas sutvarkius mitybą? o gal aš sakiau kad jį reiktų naudot nesutvarkius mitybos? tik parašiau kokią nesąmonę esu padaręs kažkada ir iškart prasidėjo blevyzgos...

Neprisijungęs

Kubikas
Conchita Wurst
Registravosi: 2011-11-18
Žinutės: 618
Atsiliepimai: 0

#1934 2013-10-17 15:59

Is savo patirties galiu pasakyti tiek, kad burneriai nera efektyvus. Daug geriau kofeino ir beta-alanino isgert pries trefke ar koki pre-workouta  nei burnerius taskyt.. Gaila kad tik dabar tai suprantu. Jei kam reikia galiu beveik pilną warrior blaze parduot big_smile

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8132
Atsiliepimai: 54

#1935 2013-10-17 19:15

Is kitu patirties galiu pasakyti kad kai isgeri burneri ir varai suvalgyti kebaba, burneris tikrai nepades

Neprisijungęs

Kubikas
Conchita Wurst

#1936 2013-10-17 19:31

zaliasss rašė:

Is kitu patirties galiu pasakyti kad kai isgeri burneri ir varai suvalgyti kebaba, burneris tikrai nepades

Jei cia man tai galiu pasakyti kad numetes gal 30kg lasinio esu smile Ir garantuotai ne del burnerio.

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8132
Atsiliepimai: 54

#1937 2013-10-17 19:46

Kubikas rašė:

zaliasss rašė:

Jei cia man tai galiu pasakyti kad numetes gal 30kg lasinio esu smile Ir garantuotai ne del burnerio.

pagrindas visada buvo ir bus maistas. visa kita tik lengvesnis kelias
bet kai zmones nusiperka burneri ir jeda kebabus, mc, pyragus ir t.t. ir kaltas lieka burneris tai mazu maziausiai atrodo juokingai.

Neprisijungęs

Kubikas
Conchita Wurst

#1938 2013-10-17 19:56

zaliasss rašė:

Kubikas rašė:

zaliasss rašė:

pagrindas visada buvo ir bus maistas. visa kita tik lengvesnis kelias
bet kai zmones nusiperka burneri ir jeda kebabus, mc, pyragus ir t.t. ir kaltas lieka burneris tai mazu maziausiai atrodo juokingai.

As jo del nieko nekaltinu, savo tiksla pasiekiau. Tiesiog bandziau ir su juo, ir be jo. Mityba metant svori yra viskas, sportuok, prakaituok, daryk cardio kiek nori, bet jei, kaip sakai, kebabus ryji tai nieko ir nebus.. Burneris gali padaryt ta vaizda, kad su maziau pastangu tu suprakaituoji daugiau, silciau jautiesi, energijos daugiau. Paslopina kazkiek apetita, bet man asmeniskai neatsiperka sitas dalykas zalos skrandziui ir sirdies alinimo.

Neprisijungęs

Kubikas
Conchita Wurst

#1939 2013-10-17 20:01

Man dar juokingiau (bent jau dabar atrodo), kai zmogus nusiperka fat-burneri, isgeria ryte, padaro 60min cardio, nieko per diena nevalgo, vakare ir kita ryta gerai issisika, pasisveria, pamato -1.5kg ir skraido per forumus aiskindamas koks jo fat-burneris yra axujenas big_smile

Neprisijungęs

Quiz
Išmestas
Registravosi: 2013-03-15
Žinutės: 257

#1940 2013-10-22 10:56

Kubikas rašė:

Man dar juokingiau (bent jau dabar atrodo), kai zmogus nusiperka fat-burneri, isgeria ryte, padaro 60min cardio, nieko per diena nevalgo, vakare ir kita ryta gerai issisika, pasisveria, pamato -1.5kg ir skraido per forumus aiskindamas koks jo fat-burneris yra axujenas big_smile

Geras big_smile su tais 1,5kg gal ir smegenu biski issika...

Neprisijungęs

mzslave
Enciklopedija

#1941 2013-10-22 11:02

Quiz rašė:

Kubikas rašė:

nebutina sikt, per diena organizme sviroja ±2kg skysciu, tai ir be jokiu fat burneriu ryte pasisverus pamatysi minus 1-2kg wink

Neprisijungęs

karlosh
Naujas dalyvis
Registravosi: 2013-10-05
Žinutės: 30
Įspėjimai: 2

#1942 2013-10-22 17:44

mzslave rašė:

Quiz rašė:

Kubikas rašė:

nebutina sikt, per diena organizme sviroja ±2kg skysciu, tai ir be jokiu fat burneriu ryte pasisverus pamatysi minus 1-2kg wink

Tai bet jei svoris ir toliai tolygiai krenta. Nereik kasdien ziuret to svorio :-D bet maciau daug tokiu kur kasdien ziuri :-D tarpkitko norejau paklaust kiek kg i savaite yra normalu numest?

Neprisijungęs

mzslave
Enciklopedija

#1943 2013-10-22 17:54

karlosh rašė:

mzslave rašė:

Quiz rašė:

Tai bet jei svoris ir toliai tolygiai krenta. Nereik kasdien ziuret to svorio :-D bet maciau daug tokiu kur kasdien ziuri :-D tarpkitko norejau paklaust kiek kg i savaite yra normalu numest?

1/2kg

Neprisijungęs

laimonas1367
Naujas dalyvis
Vietovė: Rietavas
Registravosi: 2013-06-19
Žinutės: 25

#1944 2013-10-22 17:54

1kg pati norma  nekenksi sau.

Neprisijungęs

karlosh
Naujas dalyvis
Registravosi: 2013-10-05
Žinutės: 30

#1945 2013-10-22 17:59

laimonas1367 rašė:

tai vava jauciuosi puikiai ir svoris krenta smile kaip tik ir krenta daug mas po 1kg. pirmas savaites krito po 1.5 kazkur. dabar po 1kg~

Neprisijungęs

666
Naujas dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 41

#1946 2013-11-18 11:31

karlosh rašė:

laimonas1367 rašė:

tai vava jauciuosi puikiai ir svoris krenta smile kaip tik ir krenta daug mas po 1kg. pirmas savaites krito po 1.5 kazkur. dabar po 1kg~

Tai labai puiku, pas mane svoris kaip priristas, nors gal po - 0.2 kg / per sav. Nors stebiu ir mityba ir su papildais ,,zaidziu" ir tais paciais ,,animal cuts", kurio veikimas pradzioje kai pradejau vartoti (pavasari) buvo puikus, bet vartojau megejiskai po 1 pakeli per diena, o dabar visa likuti (21 pakeli sugerti baigiu) tai efekto jau nesijaucia. Taciau veidrody matau pokycius, svoris nemazeja, o svorius tik didinu treniruotese - iseitu totali nesamone, nes neina ryskintis ir augint vienu metu - naivu butu tiketis. Bet paaiskinimo ir neturiu, kol veidrody matau riebalu mezejima, tol nekreipiu demesio i svarstykles, bet vistiek keista...

p.s Turiu klausima, pvz yra daugiau papildu, kurie prisidetu prie isisenejusio riebalo deginimo, kaip pvz pilvo apatine dalis (sonai), kuriose n metu toks pats riebalinis sluoksnis, neskaitant Yochimbe? Ar tai vienintelis toks papildas skirtas pagreitinti pati progresa, zinoma prie tinkamos mitybos ir t.t ?

Paskutinį kartą taisė 666 (2013-11-18 20:45)

Neprisijungęs

IronFreak
Dažnas senbūvis
Vietovė: Dublin
Registravosi: 2013-09-29
Žinutės: 1061

#1947 2013-11-25 08:02

Kokios nuomones apie animal cuts? Kiek laiko vartot, ir ar butina du kart dienoj ji gerti?

Neprisijungęs

mzslave
Enciklopedija

#1948 2013-11-25 10:10

IronFreak rašė:

Kokios nuomones apie animal cuts? Kiek laiko vartot, ir ar butina du kart dienoj ji gerti?

bandziau viena bonkute pries metus, jeigu isimti RED PILL, tai kaip ir nieko ypatingo nesijaute man nes lieka diuaretikai ir dar kazkas.
jeigu su RED PILL vartot tai bbd, nervu sistema sekina, vaikstai kaip amofs gaves is vakaro ;]

asmeniskai - pinigus isleidau eksperimentui, daugiau nebegrysiu

Neprisijungęs

lorenzo
Moderatorius
Registravosi: 2011-01-17
Žinutės: 3732
Atsiliepimai: 15

#1949 2013-11-25 11:35

IronFreak rašė:

kiek skaiciau atsiliepimus, visi pamini, kad neblogai vandeni isvaro..

Neprisijungęs

mzslave
Enciklopedija

#1950 2013-11-25 11:40

lorenzo rašė:

IronFreak rašė:

kiek skaiciau atsiliepimus, visi pamini, kad neblogai vandeni isvaro..

sakau ten yra red pill - ale termogeninis kompleksas - ji man nepatiko.    o toliau eina diuaretikai kurie isvaro vandeni.  bet yra ir pigesniu budu kaip is vaistines pasiemus gali vandeni isvaryt. jau nekalbu apie zalios arbatos gerima

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net