Puslapiai: 1 2
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Kaulai,skura.Kas tikrai duos rezultatu augimui.
- kurgitu
- Atletas :)
- Registravosi: 2009-09-30
- Žinutės: 2892
- Atsiliepimai: 12
#26 2011-04-22 13:05
Re: Kaulai,skura.Kas tikrai duos rezultatu augimui.
Londonas rašė:
Dabar kai statybose ariu kaip briedis po 5 dienas tai nebesinori svajoti apie kazkokius progresus , tiesiog palaikysiu kuno raumenis pratimais keliais o kai pradesiu dirbti normalu darba maziau aktyvu tada duosiu garo..
kokia programa sportuoji
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-04-16
- Žinutės: 4833
- Atsiliepimai: 30
#27 2011-04-22 15:04
Londonas rašė:
NATURAL1978 rašė:
Londonas rašė:
na tai su tom leg press darau 4x10 tai cia galiu padidinti koju apimti?
Gali gali ,tik kojom po gero apsilimo reikia dideliu svoriu,kiek tai imanoma ir daug seriju.o su tavo ugiu tai kad vaizdas butu tai koja kokia 70 cm apimties turi buti sausa.as kazkada turejau 66 cm su savo 185 ugiu tai kudos.kas liecia Londona tai teko ten gyventi tai daug ten klubu isbandziau.zinok nuosirdziai rekomenduoju REEBOK SPORT CLUB CIA CANARY WARTH rajono paciam centre prie HCBC PIESTUKO.sale karoce per 3 aukstus.yra tikra kases sale.alpinizmo siena,superine kacelka.kaina 100 svaru.o jei tik sestadieni ,sekmadieni tai 60 sv.zinok verta demesio ,kaip baltas zmogus pasijausi.siaip dar geras dzymas ESPORTA FITNESS ILFORDE.tai70 sv./men ideali tvarka ir t.t.nera ka lyginti su fitness first kur dauguma lietuviu varo.buvau FITNESS FIRST LEITONE ,ILFORDE IR ROMFORDE,VISOS SIUKSLYNAI IR JUODULYNAI.
seneli einu i fitness first aisku ten daug visokiu snukiu bet svarbu kad netruksta svoriu ir ivairoves
, o as niekada neturejau tiek pinigu kad uz 2-3 dienas mokeciau i menesi 70 ir daugiau , tiek mokeciau jei mano visas gyvenimas butu sportas
, o tu matosi visur buves
))
teko teko,ai megstu apziureti kuo daugiau sporto klubu kai bunu kokioje nors salyje.kad kaip sakant praplesti akirati.jei nebuciau mates REEBOK AR ESPORTA tai FIT FIRST BUZU VISAI PUSE B. labai dauk kvadraturos skirta kardio, ten ju gal simtas ar daugiau,o laisvi svoriai baisiai sugrusti.dar blogai kad hanteliu ismetytu niekas nesudelioja i jiems skirtas vietas.tie juodziai baisiai netvarkingi.o kuriam varai leitone ar romforde ar ilforde. kituose neteko apsilankyti.kazkaip speju kad leitone ten prie pat metro ir daug lietuviu.
Neprisijungęs
- Londonas
- Naujas dalyvis
- Vietovė: panevezys london
- Registravosi: 2011-04-11
- Žinutės: 21
- Atsiliepimai: 0
#28 2011-04-23 20:53
kurgitu rašė:
Londonas rašė:
Dabar kai statybose ariu kaip briedis po 5 dienas tai nebesinori svajoti apie kazkokius progresus , tiesiog palaikysiu kuno raumenis pratimais keliais o kai pradesiu dirbti normalu darba maziau aktyvu tada duosiu garo..
kokia programa sportuoji
nera programos pagrindas baziniais kiek galiu issiplesau
Neprisijungęs
- Londonas
- Naujas dalyvis
- Vietovė: panevezys london
- Registravosi: 2011-04-11
- Žinutės: 21
- Atsiliepimai: 0
#29 2011-04-23 20:55
NATURAL1978 rašė:
Londonas rašė:
NATURAL1978 rašė:
Gali gali ,tik kojom po gero apsilimo reikia dideliu svoriu,kiek tai imanoma ir daug seriju.o su tavo ugiu tai kad vaizdas butu tai koja kokia 70 cm apimties turi buti sausa.as kazkada turejau 66 cm su savo 185 ugiu tai kudos.kas liecia Londona tai teko ten gyventi tai daug ten klubu isbandziau.zinok nuosirdziai rekomenduoju REEBOK SPORT CLUB CIA CANARY WARTH rajono paciam centre prie HCBC PIESTUKO.sale karoce per 3 aukstus.yra tikra kases sale.alpinizmo siena,superine kacelka.kaina 100 svaru.o jei tik sestadieni ,sekmadieni tai 60 sv.zinok verta demesio ,kaip baltas zmogus pasijausi.siaip dar geras dzymas ESPORTA FITNESS ILFORDE.tai70 sv./men ideali tvarka ir t.t.nera ka lyginti su fitness first kur dauguma lietuviu varo.buvau FITNESS FIRST LEITONE ,ILFORDE IR ROMFORDE,VISOS SIUKSLYNAI IR JUODULYNAI.seneli einu i fitness first aisku ten daug visokiu snukiu bet svarbu kad netruksta svoriu ir ivairoves
, o as niekada neturejau tiek pinigu kad uz 2-3 dienas mokeciau i menesi 70 ir daugiau , tiek mokeciau jei mano visas gyvenimas butu sportas
, o tu matosi visur buves
))
teko teko,ai megstu apziureti kuo daugiau sporto klubu kai bunu kokioje nors salyje.kad kaip sakant praplesti akirati.jei nebuciau mates REEBOK AR ESPORTA tai FIT FIRST BUZU VISAI PUSE B. labai dauk kvadraturos skirta kardio, ten ju gal simtas ar daugiau,o laisvi svoriai baisiai sugrusti.dar blogai kad hanteliu ismetytu niekas nesudelioja i jiems skirtas vietas.tie juodziai baisiai netvarkingi.o kuriam varai leitone ar romforde ar ilforde. kituose neteko apsilankyti.kazkaip speju kad leitone ten prie pat metro ir daug lietuviu.
ilforde varau , betvarke belekokia bet pripratau nueinu paklausiu ar galiu prisijungti ir fsio tada stumu o koks babajus rekia kaip pidrila come on , push!! one more )
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
#30 2011-04-23 22:12
jo ten taip. buvau uzejes sugest passu viena trevke padaryt.vietos yra bet bardakelis.esporta ilforde SUPER ,tokia apynauje .
Neprisijungęs
- rolka78
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2010-06-29
- Žinutės: 5285
- Atsiliepimai: 21
#31 2011-04-25 00:02
Natural1978 Uzsuk i (Northolt)northolt lesure center.Pasidalinsi patirtim.Mielai isklausyciau.Ir laisvu svoriu vieta nemaza ir gan normalus svoriai.Fit First man nepatiko kai buvau apziuret.Svoriai levi nors tipo sake kad turetu uzvest svoriu ,bet nulekiau po men taspats B.
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
#32 2011-04-26 20:03
rolka78 rašė:
Natural1978 Uzsuk i (Northolt)northolt lesure center.Pasidalinsi patirtim.Mielai isklausyciau.Ir laisvu svoriu vieta nemaza ir gan normalus svoriai.Fit First man nepatiko kai buvau apziuret.Svoriai levi nors tipo sake kad turetu uzvest svoriu ,bet nulekiau po men taspats B.
LTas jau nuo nauju metu kol kas i BANGLADESA:D nesiruosiu.bet niekad nezinai kaip sako.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 2
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Kaulai,skura.Kas tikrai duos rezultatu augimui.