- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#151 2011-05-19 21:15
Re: TNT Logas :)
TNT rašė:
AndrewM rašė:
TNT, nepasakok man ka paziuret ir pan., as tiek video tiek foto, tiek Vaido pasakojimus girdejas, viska as zinau
Tau zmones pataria, o tu mazdaug visiem atrasai, kad tu viska zinai ir darysi kaip noresi. Turiu nuliudinti, kad tu nezinai nei kas yra mityba nei kas yra normali treniruociu programa. Kiti daugelis cia isvis i pievas komentuoja, nezinodami visko kaip kas buvo ir kokia situacija.. Nieko nenorejau izeist, tik pasakiau nuomone
Vaida tu isviso pamirsk, ka jis zino - jo reikalas. Manes tai neliecia. As turiu zmogu, kurio klausau ir vsio. O nuomoniu tai jeigu skaitei milijonas ir jeigu nori tai visu ju klausyk- ziuresim kur atsidursi
Man parasyk citata is sio logo kur as rasau, kad viska zinau???? Jeigu jau kazka rasai tai perskaityk kas pries tai rasyta, o paskui snekek, nes taip iseina, kad netiesa sneki
tnt pratinkis,praradus forma cia tave su S... suest gali:D
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
- Atsiliepimai: 0
#152 2011-05-19 21:23
sporcmenas-2 rašė:
TNT rašė:
AndrewM rašė:
TNT, nepasakok man ka paziuret ir pan., as tiek video tiek foto, tiek Vaido pasakojimus girdejas, viska as zinau
Tau zmones pataria, o tu mazdaug visiem atrasai, kad tu viska zinai ir darysi kaip noresi. Turiu nuliudinti, kad tu nezinai nei kas yra mityba nei kas yra normali treniruociu programa. Kiti daugelis cia isvis i pievas komentuoja, nezinodami visko kaip kas buvo ir kokia situacija.. Nieko nenorejau izeist, tik pasakiau nuomone
Vaida tu isviso pamirsk, ka jis zino - jo reikalas. Manes tai neliecia. As turiu zmogu, kurio klausau ir vsio. O nuomoniu tai jeigu skaitei milijonas ir jeigu nori tai visu ju klausyk- ziuresim kur atsidursi
Man parasyk citata is sio logo kur as rasau, kad viska zinau???? Jeigu jau kazka rasai tai perskaityk kas pries tai rasyta, o paskui snekek, nes taip iseina, kad netiesa sneki
Na as nebijau ir rodau koks esu, tai manau besnekantys irgi bus imete nuotraukas ir daug sporte pasieke
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
#153 2011-05-19 21:29
TNT rašė:
sporcmenas-2 rašė:
TNT rašė:
Vaida tu isviso pamirsk, ka jis zino - jo reikalas. Manes tai neliecia. As turiu zmogu, kurio klausau ir vsio. O nuomoniu tai jeigu skaitei milijonas ir jeigu nori tai visu ju klausyk- ziuresim kur atsidursiMan parasyk citata is sio logo kur as rasau, kad viska zinau???? Jeigu jau kazka rasai tai perskaityk kas pries tai rasyta, o paskui snekek, nes taip iseina, kad netiesa sneki
Na as nebijau ir rodau koks esu, tai manau besnekantys irgi bus imete nuotraukas ir daug sporte pasieke
as ymetes,kad ir senos,tai galiu jau stumt:D:Djoke
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#154 2011-05-19 21:30
sporcmenas-2 rašė:
TNT rašė:
sporcmenas-2 rašė:
tnt pratinkis,praradus forma cia tave su S... suest gali:DNa as nebijau ir rodau koks esu, tai manau besnekantys irgi bus imete nuotraukas ir daug sporte pasieke
as ymetes,kad ir senos,tai galiu jau stumt:D
:Djoke
Pala aki uzmesiu
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
#155 2011-05-19 21:32
TNT rašė:
sporcmenas-2 rašė:
TNT rašė:
Na as nebijau ir rodau koks esu, tai manau besnekantys irgi bus imete nuotraukas ir daug sporte pasiekeas ymetes,kad ir senos,tai galiu jau stumt:D
:Djoke
Pala aki uzmesiu
:Dmane irgi ede po praradimo:hanteliai:
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#156 2011-05-19 21:32
Nu sorry, neradau. Gal gali cia nuoroda numesti
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
#157 2011-05-19 21:34
TNT rašė:
pats jau nerandu,taip seniai jauu buvo:D:Dpala ir pats uzmesiu aky ar verta ka rodyt:D
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#158 2011-05-19 21:37
sporcmenas-2 rašė:
TNT rašė:
pats jau nerandu,taip seniai jauu buvo:D:Dpala ir pats uzmesiu aky ar verta ka rodyt:D
Tai va neidejes, o sakai, kad yra Man atrodo esi istrynes, nes tema tai yra.
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
#159 2011-05-19 21:38
http://www.kulturizmas.net/forumas/t131 … es/6prasom cia kazkur rasi, senos ten baisiai jau jos:D
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#160 2011-05-19 21:43
sporcmenas-2 rašė:
http://www.kulturizmas.net/forumas/t1319-mano-fotkes/6prasom cia kazkur rasi, senos ten baisiai jau jos:D
Tik viena fotke matosi Na pilvas tai mazesnis nei mano
reiskia gali stumt ant manes
Neprisijungęs
- zyrtecs
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Jonava
- Registravosi: 2009-05-17
- Žinutės: 1237
#161 2011-05-19 21:44
tnt o kur tavo foto paziuret galima butu ?
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#162 2011-05-19 21:45
zyrtecs rašė:
tnt o kur tavo foto paziuret galima butu ?
Deja mano tik video 2psl gali pamatyti. Is video suprasi, kad tokiu nieks nefotkina
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
#163 2011-05-19 21:47
TNT rašė:
sporcmenas-2 rašė:
http://www.kulturizmas.net/forumas/t1319-mano-fotkes/6prasom cia kazkur rasi, senos ten baisiai jau jos:D
Tik viena fotke matosi
Na pilvas tai mazesnis nei mano
japisikmat,ten nemano fotke,o savo,cia ziurekhttp://www.kulturizmas.net/forumas/t1319-mano-fotkes/5zodziu dingo,reiks kada atnaujint:huh:
Paskutinį kartą taisė sporcmenas-2 (2011-05-19 21:51)
Neprisijungęs
- zyrtecs
- Dažnas senbūvis
#164 2011-05-19 21:55
tnt slaunis pas tawe labai atsilieka ir grieztos mitybos reikia
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#165 2011-05-19 21:57
sporcmenas-2 rašė:
TNT rašė:
sporcmenas-2 rašė:
Tik viena fotke matosi
Na pilvas tai mazesnis nei mano
japisikmat,ten nemano fotke,o savo,cia ziurekhttp://www.kulturizmas.net/forumas/t1319-mano-fotkes/5zodziu dingo,reiks kada atnaujint:huh:
Na ryskumo truksta, bet kurkas maziau nei man
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#166 2011-05-19 21:58
zyrtecs rašė:
Tai kojos pas mane atsilieka ziauriai. Cia tai tikrai. Ir del ryskumo tai netruksta, o labai truksta
Neprisijungęs
- zyrtecs
- Dažnas senbūvis
#167 2011-05-19 22:00
TNT rašė:
zyrtecs rašė:
Tai kojos pas mane atsilieka ziauriai. Cia tai tikrai. Ir del ryskumo tai netruksta, o labai truksta
beja lipo6 tik viena vartosi ?
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#168 2011-05-19 22:03
zyrtecs rašė:
TNT rašė:
zyrtecs rašė:
Na as uzsisakiau lipo 6 ir lipo 6 black. Tai bandysiu ir viena ir kita. Nelabai supratau ka norejai pasakyti. Klausi ar daugiu papildu bus ar kaip?
Neprisijungęs
- zyrtecs
- Dažnas senbūvis
#169 2011-05-19 22:06
TNT rašė:
zyrtecs rašė:
TNT rašė:
Na as uzsisakiau lipo 6 ir lipo 6 black. Tai bandysiu ir viena ir kita. Nelabai supratau ka norejai pasakyti. Klausi ar daugiu papildu bus ar kaip?
na ta prasme is riebalu degintoju l-carnitine pajunkt pabandyk dar
Paskutinį kartą taisė zyrtecs (2011-05-19 22:07)
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#170 2011-05-19 22:08
zyrtecs rašė:
TNT rašė:
zyrtecs rašė:
beja lipo6 tik viena vartosi ?Na as uzsisakiau lipo 6 ir lipo 6 black. Tai bandysiu ir viena ir kita. Nelabai supratau ka norejai pasakyti. Klausi ar daugiu papildu bus ar kaip?
na ta prasme is riebalu degintoju
l-carnitine pajunk dar
Na veliau gal ir pridesiu kazka. As dar neisitinkines kad lipo ramiai galesiu naudoti. Itariu skrandziui bus geras isbandymas. Ai kazkaip nenori griebti nei chemijos nei perdaug papildu, kol nei dietos, nei technikos, nei programos nera...
Neprisijungęs
- AndrewM
- Išmestas
- Registravosi: 2009-08-15
- Žinutės: 1743
- Atsiliepimai: 7
#171 2011-05-19 22:31
sporcmenas-2 rašė:
TNT rašė:
AndrewM rašė:
Atsiprasau, o kada jis turejo forma aplamai? As maciau jo galutinius rezultatus uzdarant loga, plius ne viena komentara is paprastu zmoniu, plius Vaido, kuris gyvai su juo dirbo. As ne pult cia atejau, tiesiog patariu tau tnt, i zmoniu komentarus neatsimusinet, o paklausyt kas ka sneka, kartais buna labai naudingu komentaru. Galu gale kam isvis ta loga vesti, jeigu tu viska zinai, darysi taip kaip tu nori ir tik atsimusineji nuo visu arba sakai aciu kas palaiko
p.s. " As turiu zmogu, kurio klausau ir vsio. O nuomoniu tai jeigu skaitei milijonas ir jeigu nori tai visu ju klausyk- ziuresim kur atsidursi". Pasiziurek kur tu atsidurei klausydamas tik saves
Paskutinį kartą taisė AndrewM (2011-05-19 22:33)
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#172 2011-05-19 22:56
AndrewM rašė:
sporcmenas-2 rašė:
TNT rašė:
Vaida tu isviso pamirsk, ka jis zino - jo reikalas. Manes tai neliecia. As turiu zmogu, kurio klausau ir vsio. O nuomoniu tai jeigu skaitei milijonas ir jeigu nori tai visu ju klausyk- ziuresim kur atsidursiMan parasyk citata is sio logo kur as rasau, kad viska zinau???? Jeigu jau kazka rasai tai perskaityk kas pries tai rasyta, o paskui snekek, nes taip iseina, kad netiesa sneki
Atsiprasau, o kada jis turejo forma aplamai? As maciau jo galutinius rezultatus uzdarant loga, plius ne viena komentara is paprastu zmoniu, plius Vaido, kuris gyvai su juo dirbo. As ne pult cia atejau, tiesiog patariu tau tnt, i zmoniu komentarus neatsimusinet, o paklausyt kas ka sneka, kartais buna labai naudingu komentaru. Galu gale kam isvis ta loga vesti, jeigu tu viska zinai, darysi taip kaip tu nori ir tik atsimusineji nuo visu arba sakai aciu kas palaiko
p.s. " As turiu zmogu, kurio klausau ir vsio. O nuomoniu tai jeigu skaitei milijonas ir jeigu nori tai visu ju klausyk- ziuresim kur atsidursi". Pasiziurek kur tu atsidurei klausydamas tik saves
Ar tu sita loga skaitei? Kuriam zmogui as siame loge pasakiau, kad as viska zinau ir nieko nepasakokit???? As dar karat TAU ASMENISKAI: SIS LOGAS TAM, KAD AS SAVE SEKCIAU IR KAD SUSILAUKCIAU KOMENTARU TECHNIKOS, MITYBOS IR TRENIRUOCIU SRITYJE. vIDEO PARODYS KAIP PRATIMUS ATLIEKU IR VISADA MATYSIS KAIP AS ATRODAU. Jeigu turi patarimu pasiziurejes video tai butu iomu paklausyti. O pasaku mes jau anam loge prisiklausem.
Va OZ numete labai gera linka del dietu, Vinstrolis dave gerus patarimus ir netik jie. Cia tik tu Lenino laikus prisimines varyt pradejai. Kaip ir sakiau, jeigu turi man ir gali kazkuo padeti - busiu dekingas. o jeigu pasakas sekt nori tai dekui bet nebeidomu. Tikiuosi bus imanoma vienas kita suprasti...
Neprisijungęs
- Regas
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2006-01-27
- Žinutės: 58
#173 2011-05-20 07:08
koks planas dabar pas tave ?
nu gaires +- kokia dieta planuoji, kokias treniruotes ?
gal nuo to ir reiktu pradet mazu patarimu gausi konkretesniu
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#174 2011-05-20 08:32
Regas rašė:
koks planas dabar pas tave ?
nu gaires +- kokia dieta planuoji, kokias treniruotes ?
gal nuo to ir reiktu pradet mazu patarimu gausi konkretesniu
planas perkalti technika Cia nr 1, nusimesti nemazai riebalo, o tada judeti pirmyn. Nors technika ir riebalas jau zingsnis pirmyn. Treniruotes bus bazines. O paskutinio sakinio nesupratau
Neprisijungęs
- Regas
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2006-01-27
- Žinutės: 58
#175 2011-05-20 08:45
nu ta prasme konkreciau padeliok savo plana mityba kokia tarkim planuoji diena is dienos laikyt.
treniruotes kokias.
tada bus galima kazka patart tau daugiau.
nu aisku jei tau tu patarimu reikia
Neprisijungęs