Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-07-31
Žinutės: 5666
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 13

#151 2011-05-19 21:15

Re: TNT Logas :)

TNT rašė:

AndrewM rašė:

TNT, nepasakok man ka paziuret ir pan., as tiek video tiek foto, tiek Vaido pasakojimus girdejas, viska as zinau smile Tau zmones pataria, o tu mazdaug visiem atrasai, kad tu viska zinai ir darysi kaip noresi. Turiu nuliudinti, kad tu nezinai nei kas yra mityba nei kas yra normali treniruociu programa. Kiti daugelis cia isvis i pievas komentuoja, nezinodami visko kaip kas buvo ir kokia situacija.. Nieko nenorejau izeist, tik pasakiau nuomone smile

Vaida tu isviso pamirsk, ka jis zino - jo reikalas. Manes tai neliecia. As turiu zmogu, kurio klausau ir vsio. O nuomoniu tai jeigu skaitei milijonas ir jeigu nori tai visu ju klausyk- ziuresim kur atsidursi big_smile Man parasyk citata is sio logo kur as rasau, kad viska zinau???? Jeigu jau kazka rasai tai perskaityk kas pries tai rasyta, o paskui snekek, nes taip iseina, kad netiesa sneki big_smile

tnt pratinkis,praradus forma cia tave su S... suest gali:Dbig_smilebig_smile

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis
Vietovė: xxx
Registravosi: 2006-11-25
Žinutės: 3174
Atsiliepimai: 0

#152 2011-05-19 21:23

sporcmenas-2 rašė:

TNT rašė:

AndrewM rašė:

TNT, nepasakok man ka paziuret ir pan., as tiek video tiek foto, tiek Vaido pasakojimus girdejas, viska as zinau smile Tau zmones pataria, o tu mazdaug visiem atrasai, kad tu viska zinai ir darysi kaip noresi. Turiu nuliudinti, kad tu nezinai nei kas yra mityba nei kas yra normali treniruociu programa. Kiti daugelis cia isvis i pievas komentuoja, nezinodami visko kaip kas buvo ir kokia situacija.. Nieko nenorejau izeist, tik pasakiau nuomone smile

Vaida tu isviso pamirsk, ka jis zino - jo reikalas. Manes tai neliecia. As turiu zmogu, kurio klausau ir vsio. O nuomoniu tai jeigu skaitei milijonas ir jeigu nori tai visu ju klausyk- ziuresim kur atsidursi big_smile Man parasyk citata is sio logo kur as rasau, kad viska zinau???? Jeigu jau kazka rasai tai perskaityk kas pries tai rasyta, o paskui snekek, nes taip iseina, kad netiesa sneki big_smile

Na as nebijau ir rodau koks esu, tai manau besnekantys irgi bus imete nuotraukas ir daug sporte pasieke big_smile

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis

#153 2011-05-19 21:29

TNT rašė:

sporcmenas-2 rašė:

TNT rašė:

Na as nebijau ir rodau koks esu, tai manau besnekantys irgi bus imete nuotraukas ir daug sporte pasieke big_smile

as ymetes,kad ir senos,tai galiu jau stumt:Dbig_smile:Djoke

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#154 2011-05-19 21:30

sporcmenas-2 rašė:

TNT rašė:

sporcmenas-2 rašė:

Pala aki uzmesiu big_smile

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis

#155 2011-05-19 21:32

TNT rašė:

sporcmenas-2 rašė:

TNT rašė:

Pala aki uzmesiu big_smile

big_smilebig_smile:Dmane irgi ede po praradimo:hanteliai:

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#156 2011-05-19 21:32

Nu sorry, neradau. Gal gali cia nuoroda numesti big_smile

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis

#157 2011-05-19 21:34

TNT rašė:

pats jau nerandu,taip seniai jauu buvo:D:Dpala ir pats uzmesiu aky ar verta ka rodyt:Dbig_smilebig_smile

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#158 2011-05-19 21:37

sporcmenas-2 rašė:

TNT rašė:

pats jau nerandu,taip seniai jauu buvo:D:Dpala ir pats uzmesiu aky ar verta ka rodyt:Dbig_smilebig_smile

Tai va neidejes, o sakai, kad yra big_smilebig_smilebig_smile Man atrodo esi istrynes, nes tema tai yra.

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis

#159 2011-05-19 21:38

http://www.kulturizmas.net/forumas/t131 … es/6prasom cia kazkur rasi, senos ten baisiai jau jos:D

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#160 2011-05-19 21:43

sporcmenas-2 rašė:

http://www.kulturizmas.net/forumas/t1319-mano-fotkes/6prasom cia kazkur rasi, senos ten baisiai jau jos:D

Tik viena fotke matosi smile Na pilvas tai mazesnis nei mano big_smile reiskia gali stumt ant manes big_smile

Neprisijungęs

zyrtecs
Dažnas senbūvis
Vietovė: Jonava
Registravosi: 2009-05-17
Žinutės: 1237

#161 2011-05-19 21:44

tnt o kur tavo foto paziuret galima butu ?

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#162 2011-05-19 21:45

zyrtecs rašė:

tnt o kur tavo foto paziuret galima butu ?

Deja mano tik video 2psl gali pamatyti. Is video suprasi, kad tokiu nieks nefotkina big_smile

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis

#163 2011-05-19 21:47

TNT rašė:

sporcmenas-2 rašė:

http://www.kulturizmas.net/forumas/t1319-mano-fotkes/6prasom cia kazkur rasi, senos ten baisiai jau jos:D

Tik viena fotke matosi smile Na pilvas tai mazesnis nei mano big_smile reiskia gali stumt ant manes big_smile

japisikmat,ten nemano fotke,o savo,cia ziurekhttp://www.kulturizmas.net/forumas/t1319-mano-fotkes/5zodziu dingo,reiks kada atnaujint:huh:

Paskutinį kartą taisė sporcmenas-2 (2011-05-19 21:51)

Neprisijungęs

zyrtecs
Dažnas senbūvis

#164 2011-05-19 21:55

tnt slaunis pas tawe labai atsilieka ir grieztos mitybos reikia wink

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#165 2011-05-19 21:57

sporcmenas-2 rašė:

TNT rašė:

sporcmenas-2 rašė:

japisikmat,ten nemano fotke,o savo,cia ziurekhttp://www.kulturizmas.net/forumas/t1319-mano-fotkes/5zodziu dingo,reiks kada atnaujint:huh:

Na ryskumo truksta, bet kurkas maziau nei man big_smile

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#166 2011-05-19 21:58

zyrtecs rašė:

Tai kojos pas mane atsilieka ziauriai. Cia tai tikrai. Ir del ryskumo tai netruksta, o labai truksta big_smile

Neprisijungęs

zyrtecs
Dažnas senbūvis

#167 2011-05-19 22:00

TNT rašė:

zyrtecs rašė:

Tai kojos pas mane atsilieka ziauriai. Cia tai tikrai. Ir del ryskumo tai netruksta, o labai truksta big_smile

beja lipo6 tik viena vartosi ?

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#168 2011-05-19 22:03

zyrtecs rašė:

TNT rašė:

zyrtecs rašė:

Na as uzsisakiau lipo 6 ir lipo 6 black. Tai bandysiu ir viena ir kita. Nelabai supratau ka norejai pasakyti. Klausi ar daugiu papildu bus ar kaip?

Neprisijungęs

zyrtecs
Dažnas senbūvis

#169 2011-05-19 22:06

TNT rašė:

zyrtecs rašė:

TNT rašė:

Na as uzsisakiau lipo 6 ir lipo 6 black. Tai bandysiu ir viena ir kita. Nelabai supratau ka norejai pasakyti. Klausi ar daugiu papildu bus ar kaip?

na ta prasme is riebalu degintoju smile l-carnitine pajunkt pabandyk dar

Paskutinį kartą taisė zyrtecs (2011-05-19 22:07)

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#170 2011-05-19 22:08

zyrtecs rašė:

TNT rašė:

zyrtecs rašė:

na ta prasme is riebalu degintoju smile l-carnitine pajunk dar

Na veliau gal ir pridesiu kazka. As dar neisitinkines kad lipo ramiai galesiu naudoti. Itariu skrandziui bus geras isbandymas. Ai kazkaip nenori griebti nei chemijos nei perdaug papildu, kol nei dietos, nei technikos, nei programos nera...

Neprisijungęs

AndrewM
Išmestas
Registravosi: 2009-08-15
Žinutės: 1743
Atsiliepimai: 7

#171 2011-05-19 22:31

sporcmenas-2 rašė:

TNT rašė:

AndrewM rašė:

Atsiprasau, o kada jis turejo forma aplamai? As maciau jo galutinius rezultatus uzdarant loga, plius ne viena komentara is paprastu zmoniu, plius Vaido, kuris gyvai su juo dirbo. As ne pult cia atejau, tiesiog patariu tau tnt, i zmoniu komentarus neatsimusinet, o paklausyt kas ka sneka, kartais buna labai naudingu komentaru. Galu gale kam isvis ta loga vesti, jeigu tu viska zinai, darysi taip kaip tu nori ir tik atsimusineji nuo visu arba sakai aciu kas palaiko smile
p.s. " As turiu zmogu, kurio klausau ir vsio. O nuomoniu tai jeigu skaitei milijonas ir jeigu nori tai visu ju klausyk- ziuresim kur atsidursi". Pasiziurek kur tu atsidurei klausydamas tik saves

Paskutinį kartą taisė AndrewM (2011-05-19 22:33)

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#172 2011-05-19 22:56

AndrewM rašė:

sporcmenas-2 rašė:

TNT rašė:

Atsiprasau, o kada jis turejo forma aplamai? As maciau jo galutinius rezultatus uzdarant loga, plius ne viena komentara is paprastu zmoniu, plius Vaido, kuris gyvai su juo dirbo. As ne pult cia atejau, tiesiog patariu tau tnt, i zmoniu komentarus neatsimusinet, o paklausyt kas ka sneka, kartais buna labai naudingu komentaru. Galu gale kam isvis ta loga vesti, jeigu tu viska zinai, darysi taip kaip tu nori ir tik atsimusineji nuo visu arba sakai aciu kas palaiko smile
p.s. " As turiu zmogu, kurio klausau ir vsio. O nuomoniu tai jeigu skaitei milijonas ir jeigu nori tai visu ju klausyk- ziuresim kur atsidursi". Pasiziurek kur tu atsidurei klausydamas tik saves

Ar tu sita loga skaitei? Kuriam zmogui as siame loge pasakiau, kad as viska zinau ir nieko nepasakokit???? As dar karat TAU ASMENISKAI: SIS LOGAS TAM, KAD AS SAVE SEKCIAU IR KAD SUSILAUKCIAU KOMENTARU TECHNIKOS, MITYBOS IR TRENIRUOCIU SRITYJE. vIDEO PARODYS KAIP PRATIMUS ATLIEKU IR VISADA MATYSIS KAIP AS ATRODAU. Jeigu turi patarimu pasiziurejes video tai butu iomu paklausyti. O pasaku mes jau anam loge prisiklausem.
Va OZ numete labai gera linka del dietu, Vinstrolis dave gerus patarimus ir netik jie. Cia tik tu Lenino laikus prisimines varyt pradejai. Kaip ir sakiau, jeigu turi man ir gali kazkuo padeti - busiu dekingas. o jeigu pasakas sekt nori tai dekui bet nebeidomu. Tikiuosi bus imanoma vienas kita suprasti...

Neprisijungęs

Regas
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2006-01-27
Žinutės: 58

#173 2011-05-20 07:08

koks planas dabar pas tave ?
nu gaires +- kokia dieta planuoji, kokias treniruotes ?
gal nuo to ir reiktu pradet mazu patarimu gausi konkretesniu

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#174 2011-05-20 08:32

Regas rašė:

koks planas dabar pas tave ?
nu gaires +- kokia dieta planuoji, kokias treniruotes ?
gal nuo to ir reiktu pradet mazu patarimu gausi konkretesniu

planas perkalti technika Cia nr 1, nusimesti nemazai riebalo, o tada judeti pirmyn. Nors technika ir riebalas jau zingsnis pirmyn. Treniruotes bus bazines. O paskutinio sakinio nesupratau big_smile

Neprisijungęs

Regas
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2006-01-27
Žinutės: 58

#175 2011-05-20 08:45

nu ta prasme konkreciau padeliok savo plana smile mityba kokia tarkim planuoji diena is dienos laikyt.
treniruotes kokias.
tada bus galima kazka patart tau daugiau.
nu aisku jei tau tu patarimu reikia

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net