Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Makleris
Išmestas
Vietovė: LabradorLand
Registravosi: 2009-11-28
Žinutės: 2756
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 15

#251 2011-05-28 11:43

Re: Mitai apie kuriuos būtina žinot.

sofa rašė:

LarisVaris rašė:

OZ rašė:

Matai informacija yra nemokama, zmogus pateikia tai ka zino/girdejo/mate ar pns, kitas zmogus patvirtina/paneigia, kitas dar kazka dadeda ir finise gali but, kad gausis visai neblogas produktas... nesamone gaunasi kai prasideda matavimasis pimpalais, kas daugiau zino ir kas daugiau kazka suvartys ir pns... Kai moki pinigus uz paslaugas, tada gali reikalaut kazko, tokiu atveju kaip cia, gaunasi nesamone... mazai cia turbut kas mate kaip rimti forumai veikia...

gerai, bet tarkim gauni informaciją , nesuvoki pusės apie ką ten rašo ir vistiek platini tą informaciją kaip kažkokį nerealų dalyką, nors pilnai visko nesupranti ir jeigu kas nors klausia apie tai, kas tai yra, tu nė velnio negali paaiškinti.. tai gal tada bent jau tą dalį velniop iškirpti, kad bent jau galėtum pasidalinti ta informacija, kuria tu iš tiesų gali paaiškinti?

Tyrima, kuris paaiskintas tyrimu, dar reikia tyrimu aiskint? http://ragecomics.memebase.com/wp-conte … s/YUNO.png Gal blogai, kad ta termina pavartojau oksidacija, taciau esme kuo puikiausiai isdesciau, riebalai dega, kai darai taip ir taip, yrodyta. Nepamaciau pries tai tavo klausymu, gal prisijung prie diskusijos su gerais norais ir paaiskint mums apie oksidacija.

Idomu...tu tikrai manai, kad paskaites pora straipsniu jau gali suvokti, kaip galima deginti riebalus? Nesuprantu, kam ta visazini cia bandai primest.
Kas tas ''taip ir taip'' norint deginti riebalus? Gali gal sava patirtim paneigt mano abejones, kad tavo galveleje vejai sklando?

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-07-31
Žinutės: 5666
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 13

#252 2011-05-28 11:44

OZ rašė:

Savas4u rašė:

OZ rašė:

A cia savas tipo kaip ir kieciausias pas jumis skaitos ar kaip cia?

prie ko cia kieciausias? gal tos tavo teorijos tikrai visos 100 proc teisingos ir nepakartojamos jei pas tave 3 metais mazesnis stazas, o rezultatai praktiskai identiski, tai labai idomu butu pamatyti kokia nuotrauka bent su telefonu prastos kokybes, kad bendra vaizda zmones turetu smile jau siais laikais netureti kaip foto pasidaryti, tai kazkas nerealaus...
o ir rezultatus geriau sekti, analizuoti kai yra nuotrauku.

As tik paklausiau, pristate cia galingai, tai ka as zinau, seniai cia neziurineju kas vyksta, viena kita tema atidarau ir tiek... Cia gal nera del teisingumo, tik tiek, kad tu pasisventes kulturistas as isvis ne i ta puse vaziuoju... rezultatai nera identiski, bet ir sulygint sunku, pas tave itaisytos stangos ir pns, nera kaip sulygint, nedarau as tokiu dalyku, bet +- virsui tu stipresnis uz mane ir pakartojimai tavo auksti, svarstykles mazai ka rodo... rast kaip foto pasidaryt, tai aisku imanoma, bet eit ieskot, nes uzsimane kazkas, nu cia jau perziauru wink siaip idomu buvo ir kazkiek nustebino... kursaves tu?

mano akims vienas is geresniu sudeimu jai ka:)

Neprisijungęs

LarisVaris
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-07-04
Žinutės: 1788
Atsiliepimai: 12

#253 2011-05-28 12:06

OZ rašė:

LarisVaris rašė:

OZ rašė:

Gal tam, kad kazkas padetu suvirskint, paaiskintu placiau ir pns... taip veikia forumai, tam yra forumai... sakau mam atrodo, kad tu zmogu uz klaida nori ant lauzo sudegint...

na tai jūs čia keliese pradėjote apie tai kalbėti ir gana aršiai ginate savo nuomones prisidengiant tais tyrimais, tai nušvieskit tokius dundukus kaip aš ir padėkite tą informaciją suvirškinti? sad

apie ka konkreciai tave domina?

Lipidų oksidacija, CHO oksidacija, hypothalamus-hypophysis, kodėl tyrimas pritaikytas su viršsvoriu žmonėm metantiems svorį pateikiamas kaip argumentas ,kad nieko tokio auginant svorį? iš kur atsirado toks dalykas, galime padaryti išvadą, jog asmuo vartojantis mažiau angliavandenių i dieną, degina daugiau kalorijų, arba degina tol, kol nesuvartoja daugiau angliavandenių. , dibutyryl cyclic AMP (dbcAMP) ir ar straipsnis iš diabetikų forumo gali būti taikomas diabetu nesergantiems?

Tai tik tiek, ačiū. smile

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija
Registravosi: 2007-01-07
Žinutės: 1635
Atsiliepimai: 4

#254 2011-05-28 12:26

LarisVaris rašė:

OZ rašė:

LarisVaris rašė:

na tai jūs čia keliese pradėjote apie tai kalbėti ir gana aršiai ginate savo nuomones prisidengiant tais tyrimais, tai nušvieskit tokius dundukus kaip aš ir padėkite tą informaciją suvirškinti? sad

Lipidų oksidacija, CHO oksidacija, hypothalamus-hypophysis, kodėl tyrimas pritaikytas su viršsvoriu žmonėm metantiems svorį pateikiamas kaip argumentas ,kad nieko tokio auginant svorį? iš kur atsirado toks dalykas, galime padaryti išvadą, jog asmuo vartojantis mažiau angliavandenių i dieną, degina daugiau kalorijų, arba degina tol, kol nesuvartoja daugiau angliavandenių. , dibutyryl cyclic AMP (dbcAMP) ir ar straipsnis iš diabetikų forumo gali būti taikomas diabetu nesergantiems?

Nu tu suvartyt bandai kosmosu, nu tau pavyks, jei tau tokie dalykai aktualus smile Paprasciau reiktu ziuret i tokius dalykus...

Neprisijungęs

sofa
Dažnas dalyvis
Vietovė: Londonas
Registravosi: 2011-02-25
Žinutės: 241
Atsiliepimai: 2

#255 2011-05-28 12:37

LarisVaris rašė:

OZ rašė:

LarisVaris rašė:

Taigi akivaizdu, kaip prisikabinejima prie detaliu kurias pateikiau, viskas pateikta su dviem tyrimais (apie angliu varotjimo mita), taciau jus rasit buda paneigti ji, kad ir kokia nesamone sugalvosit. Juk tai tas pats, kaip as jums parodyciau obuolio nuotrauka, kuriame jis yra zalias ir teigciau, kad jis bus zalias po savaites taip pat, taciau cia atsiras vienas, kuris teigs, jog obuolys yra raudonas. Pirmiausia, neigimas to, kas yrodyta praktikoje ir moksle yra mazu maziausiai kvailas, pirmiausia reiktu gilintis i tai, kokia medziaga as peteikiau pries reikalaujant butent mano foto, ka ji pakeis? Tai tas pats, kaip as teigciau, kad suvalgydavau 50kg obuoliu ir todel isryskejo mano presas, tada imesciau savo nuotrauka, kurioje matosi nerealus presas ir dundukai patiketu tuom ir pradetu valgyt obuolius. Nezinau kodel taip kai kurie daro, gal tai blogai papildu pardavimo rinkoje(o taip ir yra), bet labiausiai tiketina, jog patys esa isbande tai, jiems tai suveike, todel ir nenori toliau gilintis kodel taip atsitiko ir kas nuleme tuos rezultatus, nenoras gilintis ir zengti i prieky. Tu radai prie ko prisikabyt, uzuot susitelkes i pacias tyrimo ir laiko patikrintas detalias, tu prisikabinau prie termino oksidacija - google.lt oksidacija ir viska rasi kas parasyta. Negi man dabar nueit ten ir nukopijuot viska. Uztenka zinot tokias detalias, kad suprastum esme viso to, o tu nori padarysi visus mokslininkais, as daviau jums pradzios taska, i kuri jus gilinates ir sprendzia problema, bandot tobulint savo zinias , arba einat ir toliau gyvenat su savo 'patirtimi'.

Paskutinį kartą taisė sofa (2011-05-28 12:38)

Neprisijungęs

Makleris
Išmestas

#256 2011-05-28 12:47

Girdejau cia forumas, tai gali man paaiskint, kaip deginti riebalus?

taciau esme kuo puikiausiai isdesciau, riebalai dega, kai darai taip ir taip

ps. nevyke tavo palyginimai.

Neprisijungęs

sofa
Dažnas dalyvis

#257 2011-05-28 12:49

Makleris rašė:

Kas aiskino tau? Tu atsirenkti tai kas tau geriausia smile Matai? Cia ne palyginimai, tavo vel ignoravimas temos ir kabinejimasis,smile Mano palyginimai paremti tyrimais ir rezultatais.

Paskutinį kartą taisė sofa (2011-05-28 12:49)

Neprisijungęs

hispano
Dažnas dalyvis
Vietovė: ALMERIMAR
Registravosi: 2010-01-14
Žinutės: 542
Atsiliepimai: 1

#258 2011-05-28 12:51

sofa rašė:

Makleris rašė:

Kas aiskino tau? Tu atsirenkti tai kas tau geriausia smile Matai? Cia ne palyginimai, tavo vel ignoravimas temos ir kabinejimasis,smile Mano palyginimai paremti tyrimais ir rezultatais.

Kazkieno tyrimais ir rezltatais,ne tavo...

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija

#259 2011-05-28 12:51

Makleris rašė:

as galiu, riebalas dega prie kaloriju deficito... kaloriju deficitas yra: suvartotos kcal - iseikvotos kcal = Jei ats su - zenklu, vadinas deficitas, jei su + proficitas, tada svoris auga...

Neprisijungęs

Makleris
Išmestas

#260 2011-05-28 12:52

sofa rašė:

Makleris rašė:

Matai? Cia ne palyginimai, tavo vel ignoravimas temos ir kabinejimasis,smile Mano palyginimai paremti tyrimais ir rezultatais.

Tavo gilios zinios apie riebalu deginima bus naudingos ne tik man, bet ir ateinanciai kartai. smile

As tikrai neiciau pas mokytoja, kuris man uzuot aiskines savo subject, duotu linkus i straipsnius. Tu vaizduoji viska zinas, tai ar gali paaiskinti?

Neprisijungęs

Makleris
Išmestas

#261 2011-05-28 12:56

OZ rašė:

Makleris rašė:

as galiu, riebalas dega prie kaloriju deficito... kaloriju deficitas yra: suvartotos kcal - iseikvotos kcal = Jei ats su - zenklu, vadinas deficitas, jei su + proficitas, tada svoris auga...

nu cia jau labai primityviai tu, atejes naujokas pagalvos, kad visgi uztenka nevalgyti ir kris riebalai. Nors po to metimo atrodo daug prasciau...silkemis patampa.

Neprisijungęs

zyrtecs
Dažnas senbūvis
Vietovė: Jonava
Registravosi: 2009-05-17
Žinutės: 1237
Atsiliepimai: 13

#262 2011-05-28 13:00

durniu ijunge savo varo ir tiek lol

Neprisijungęs

sofa
Dažnas dalyvis

#263 2011-05-28 13:01

Makleris rašė:

OZ rašė:

Makleris rašė:

nu cia jau labai primityviai tu, atejes naujokas pagalvos, kad visgi uztenka nevalgyti ir kris riebalai. Nors po to metimo atrodo daug prasciau...silkemis patampa.

O ar mano temoje teigiama, kad nereikia valgyt? Vel gi, tu nesugebi atsirinkti informacijos, kuri tau naudinga, arba nenaudinga. Jei nenaudinga, tada tu nekreipi demesio, bet jei tu patarineji siame forume visiems, tai turetum isisavinti tai.

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija

#264 2011-05-28 13:01

Makleris rašė:

OZ rašė:

Makleris rašė:

Nu tai taip ir bus ir ka as kaltas, kad naujokas kiauras? kas trukdo pilnai paskaityt viska? tik cia pas jumis straipsniu apie kreatina isversta daugiau, nei apie elementarius dalykus...

Paskutinį kartą taisė OZ (2011-05-28 13:02)

Neprisijungęs

Makleris
Išmestas

#265 2011-05-28 13:09

sofa rašė:

Makleris rašė:

OZ rašė:

O ar mano temoje teigiama, kad nereikia valgyt? Vel gi, tu nesugebi atsirinkti informacijos, kuri tau naudinga, arba nenaudinga. Jei nenaudinga, tada tu nekreipi demesio, bet jei tu patarineji siame forume visiems, tai turetum isisavinti tai.

As stengiuos patart kitiem, kurie nedaro trauku, pritupimu, nes sie pratimai ypatingai naudingi, kad pradetu daryt wink vien ziurint is geros savijautos puses nepakeiciami jie.

O tu vis dar begsi nuo mano klausimo?

Neprisijungęs

sofa
Dažnas dalyvis

#266 2011-05-28 13:12

Makleris rašė:

sofa rašė:

Makleris rašė:

As stengiuos patart kitiem, kurie nedaro trauku, pritupimu, nes sie pratimai ypatingai naudingi, kad pradetu daryt wink vien ziurint is geros savijautos puses nepakeiciami jie.

O tu vis dar begsi nuo mano klausimo?

Ar tema apie pratimus? Ne, as nesikabineju, tik bandau suprast kokioj planetoj gyveni. Ahh apie klausima... tai kad atsakyta jau, teliko gilintis, taisyti ir diskutuoti apie, kam man aiskinti tau ta paty. Istikruju gal ir jauciuosi, pvz pranasenis uz tave makaronu klausimais, nes tu tik kartojiesi, kad su jais neimanoma ryskintis, vel gi, senutes poziuris.

Paskutinį kartą taisė sofa (2011-05-28 13:15)

Neprisijungęs

Makleris
Išmestas

#267 2011-05-28 13:26

O tu busi issivartimo specas, atsakyk tu i mano klausima nemyzciojes...

beje, as vis dar manau, kad miltiniai produktai nelabai tinkami ryskinimuisi wink

Neprisijungęs

sofa
Dažnas dalyvis

#268 2011-05-28 13:33

Makleris rašė:

O tu busi issivartimo specas, atsakyk tu i mano klausima nemyzciojes...

beje, as vis dar manau, kad miltiniai produktai nelabai tinkami ryskinimuisi wink

Taigi atsakiau wink Tavo zodiz MANAU, nieko nereiskia, pagryst savo nuomone.

Neprisijungęs

Makleris
Išmestas

#269 2011-05-28 13:38

Nu tu ir veikejas, kur tu atsakei i ta mano klausima? pakopink.

Del makaronu gali paklaust mantas86, ka jis galvoja apie juos ryskinantis, net fotkes yra. smile

Neprisijungęs

sofa
Dažnas dalyvis

#270 2011-05-28 13:40

Makleris rašė:

Nu tu ir veikejas, kur tu atsakei i ta mano klausima? pakopink.

Del makaronu gali paklaust mantas86, ka jis galvoja apie juos ryskinantis, net fotkes yra. smile

:DDDD, taigi, tavo gyvenimas ir baigsis fotkem, sekmes. Visko fotkem neyrodysi smile

Paskutinį kartą taisė sofa (2011-05-28 13:54)

Neprisijungęs

Makleris
Išmestas

#271 2011-05-28 13:43

Kevale tu, atsakyk kaip deginti riebalus? nors pries pora menesiu to paties klausei, dabar akivaizdu is tavo postu stiliaus, jog perkirtai sistema 100%, tai paaiskint bus nesunku.

tavo gyvenimas ir baigsis fotkem

Nesupratau?

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija

#272 2011-05-28 13:45

Makleris rašė:

Kevale tu, atsakyk kaip deginti riebalus? nors pries pora menesiu to paties klausei, dabar akivaizdu is tavo postu stiliaus, jog perkirtai sistema 100%, tai paaiskint bus nesunku.

tavo gyvenimas ir baigsis fotkem

Nesupratau?

Taigi atsakiau as big_smile Jei jis mano posta pakopins geriau tau pasidarys? big_smile

Neprisijungęs

Makleris
Išmestas

#273 2011-05-28 13:46

Vienas uz kita geresni... smile)

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija

#274 2011-05-28 13:50

Makleris rašė:

Kad tu cia rasineji, pats nesupranti ko nori, paklausi, gauni ats ir vistiek nepatenkintas... big_smile

Neprisijungęs

Makleris
Išmestas

#275 2011-05-28 13:55

OZ rašė:

Makleris rašė:

Kad tu cia rasineji, pats nesupranti ko nori, paklausi, gauni ats ir vistiek nepatenkintas... big_smile

Gerai, tu gal pakopinsi sofos isminti, ka turetu naujokas daryt, norint deginti riebalus, nes tavo mintis -nevalgyt, jam nelabai tinktu, buciau tikrai dekingas.

ps. litu neprasyk, varskei paskutinius isleidau.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net