Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Loading
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-05-28
Žinutės: 10084
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 20

#226 2011-08-07 18:58

Re: emex'o logas

pas mane salej su 180kg, ir ka?

as kai spaudziu pas mane tarpas tarp delnu maziau negu sprindis, tai koke 12cm gal. man kazkaip geriau tricas pasijaucia ir alkunes ne taip i sonus skecia

Neprisijungęs

Zaibiskas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-09-28
Žinutės: 382
Atsiliepimai: 0

#227 2011-08-07 19:08

Cia tik siaip pasakiau, pats su kiek trica darai? pas mane irgi peciu ploti buna delnai na gal siauriau jei labai siaurai tai kukareku man smile

Neprisijungęs

GediminasJ
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK, Manchester
Registravosi: 2011-05-21
Žinutės: 2263
Atsiliepimai: 2

#228 2011-08-07 19:20

emexas rašė:

GediminasJ rašė:

kokios firmos proteinas? O pvz toks klausimas, butu ggalima maistyti 2 proteinus i viena? Pvz gold standarta su syntha?smile

90+ protein smile
maisyti galima kaip tik nori, aisku riektu zeti kaip reikia atzvelgian i tai kada geri.. ar po trenkes, ar tarp valgiu, ar vietoj valgio, ar pries miega..

tai jei po trynkiu geriau izoliatas, jei tarkim tarp valgiu kazeinas ane?smile Tai realiai synthos su goldu ir neapsimoketu maisyti nes sviestas sviestuotas butu, geriau kzeina su kazeinu arba izoleata su izoleatu anee?smile

Neprisijungęs

Sinapse
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-08-06
Žinutės: 26

#229 2011-08-07 19:20

Jum neskauda alkunes kai siaurai darot? As tai to pratimo niekaip negaliu nerealiai skauda alkune man ji darant hmm

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15147
Atsiliepimai: 46

#230 2011-08-07 19:23

Sinapse rašė:

Jum neskauda alkunes kai siaurai darot? As tai to pratimo niekaip negaliu nerealiai skauda alkune man ji darant hmm

reikia daryti laikant peciu plotyje.. siaurai daryt negerai sanariams

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#231 2011-08-07 19:23

Siaurai paemus riesas lauziamas, traumu tikimybe didesne. Manau, emexas gerai daro, kad peciu plotyje ima, tik alkunes, norint labiau akcentuot trica, salia kunno vaiksciot turi, nesiskesti i salis, o pats spaudimas pradedamas spausti nuo krutines apacios.

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-07-31
Žinutės: 5666
Atsiliepimai: 13

#232 2011-08-07 19:24

Sinapse rašė:

padaryk prancuziska gulint,suprasi kaip turi skaudet:Dbig_smilebig_smile

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-07-31
Žinutės: 5666
Atsiliepimai: 13

#233 2011-08-07 19:25

Robšė rašė:

Siaurai paemus riesas lauziamas, traumu tikimybe didesne. Manau, emexas gerai daro, kad peciu plotyje ima, tik alkunes, norint labiau akcentuot trica, salia kunno vaiksciot turi, nesiskesti i salis, o pats spaudimas pradedamas spausti nuo krutines apacios.

galima ir nuo pilvo jai ties sonais laikyt,man asmeniskai gerai tricas jauces nuo pilvo

Neprisijungęs

Sinapse
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-08-06
Žinutės: 26

#234 2011-08-07 19:32

sporcmenas-2 rašė:

Sinapse rašė:

padaryk prancuziska gulint,suprasi kaip turi skaudet:Dbig_smilebig_smile

Na as nedarau pratimu nuo kuriu mano sanariai barska trata :DDD cia toks vienintelis kurio alkune sanariai nepernesa kazkodel hmm

Neprisijungęs

Tylus
Dažnas senbūvis
Vietovė: Mintyse
Registravosi: 2011-05-03
Žinutės: 1343
Atsiliepimai: 19

#235 2011-08-07 19:33

as darau 10-15 cm plotyje ir nieko man neskauda, isskyrus trica kita diena smile , nors alkune mano ir pavargus. O alkunes eina salia kuno. Panasiai kaip atsispaudimai siaurai.

del riesu tai nezinau, man ju niekad neskauda. galiu atsispaudimus daryt ant plastaku delnais i veida, bet cia ne i tema jau.

Paskutinį kartą taisė Tylus (2011-08-07 19:37)

Neprisijungęs

powerliftingas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-06-23
Žinutės: 1006

#236 2011-08-07 20:14

Tylus rašė:

as darau 10-15 cm plotyje ir nieko man neskauda, isskyrus trica kita diena smile , nors alkune mano ir pavargus. O alkunes eina salia kuno. Panasiai kaip atsispaudimai siaurai.

del riesu tai nezinau, man ju niekad neskauda. galiu atsispaudimus daryt ant plastaku delnais i veida, bet cia ne i tema jau.

as turbut greiciau numirciau nei taip padaryciau kaip dabar pasakei big_smile

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis

#237 2011-08-07 20:22

tokius atsispaudimus gali daryt tik kovinio sporto atstovai. nes reikia turet afigienai stipru dilbi ir afigienai stipru riesa. o kaip riesa stiprint - bbz, man atrodo tokiu pratimu nera big_smile

Neprisijungęs

Captain Anabolic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-10-14
Žinutės: 1633

#238 2011-08-07 20:56

Loading rašė:

tokius atsispaudimus gali daryt tik kovinio sporto atstovai. nes reikia turet afigienai stipru dilbi ir afigienai stipru riesa. o kaip riesa stiprint - bbz, man atrodo tokiu pratimu nera big_smile

kaip tai nera? o kaip pvz ranku lenkime, galvoji ten pas visus riesai silpni? tai taip ir stiprini, darai tam tikrus pratimus

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis

#239 2011-08-07 21:02

nu bet as kazkada domejausi, tai riese yra tik sausgysles lygtais ir kauliukaj.

Neprisijungęs

tehilaitis
Dažnas dalyvis
Vietovė: Mazeikiai
Registravosi: 2011-07-21
Žinutės: 285

#240 2011-08-07 21:23

"joke" smile kas tur zmonas jau tiem riesai susilpneje, kas dar neturi tie vis dar patys big_smile  stiprina

Neprisijungęs

Makleris
Išmestas
Vietovė: LabradorLand
Registravosi: 2009-11-28
Žinutės: 2756
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 15

#241 2011-08-07 21:26

Neprisijungęs

aDze
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-07-15
Žinutės: 597
Atsiliepimai: 1

#242 2011-08-07 21:34

Makleris rašė:

http://www.wikihow.com/Strengthen-Your-Wrists

Geriausia treniruote mankstinti savo zaisliuka xD xD joke.

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15147
Atsiliepimai: 46

#243 2011-08-08 11:43

GediminasJ rašė:

emexas rašė:

GediminasJ rašė:

kokios firmos proteinas? O pvz toks klausimas, butu ggalima maistyti 2 proteinus i viena? Pvz gold standarta su syntha?smile

90+ protein smile
maisyti galima kaip tik nori, aisku riektu zeti kaip reikia atzvelgian i tai kada geri.. ar po trenkes, ar tarp valgiu, ar vietoj valgio, ar pries miega..

tai jei po trynkiu geriau izoliatas, jei tarkim tarp valgiu kazeinas ane?smile Tai realiai synthos su goldu ir neapsimoketu maisyti nes sviestas sviestuotas butu, geriau kzeina su kazeinu arba izoleata su izoleatu anee?smile

po trenkes daug isrugu ir siek tiek kazeino
dienos beyje mazdaug 50% isrugu, 50% kazeino
pries miega daug kazeino ir siek tiek isrugu

viskas paprasta, tereikia zinoti kuo skiriasi isrugos nuo kazeino bei ju privalumus, ir bus aisku kaip, kiek ir kada vartoti smile

Neprisijungęs

GediminasJ
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK, Manchester
Registravosi: 2011-05-21
Žinutės: 2263

#244 2011-08-08 11:56

emexas rašė:

GediminasJ rašė:

emexas rašė:

90+ protein smile

viskas paprasta, tereikia zinoti kuo skiriasi isrugos nuo kazeino bei ju privalumus, ir bus aisku kaip, kiek ir kada vartoti smile

Kiek visur domejausi, dauguma kalbama apie auksciausios kilmes baltymus izoleata isrugas... Apie kazeina labai jau mazia info smile Bet viskas aisku.

Neprisijungęs

kurgitu
Atletas :)
Registravosi: 2009-09-30
Žinutės: 2892
Atsiliepimai: 12

#245 2011-08-08 13:49

GediminasJ rašė:

emexas rašė:

GediminasJ rašė:

Kiek visur domejausi, dauguma kalbama apie auksciausios kilmes baltymus izoleata isrugas... Apie kazeina labai jau mazia info smile Bet viskas aisku.

kazeinas pries miega tai super betnervina kad susiplaka gabalais ,bet juos suvalgau smile
to emexAS as galvojau kad tu siaurai spaudima darai kai tarp ranku kokia 10cm tarpas ,bet cia jai peciu plotyje ,tai tada nera sunku tiek paspausti smile.

Neprisijungęs

Tylus
Dažnas senbūvis

#246 2011-08-08 13:52

as visa gyvenima dariau atsispaudimus, kartais pats, kartais tokios treniruotes buvo smile
kiek as suprantu, tai siaurai darant atsispaudimus, tarkim ranka ant rankos, arba rankos salia - dirba tricas, jei peciu ploty ant krumpliu ar ne -  jungiasi peciai - pataisykit mane, galbut su spaudimu kitaip

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis

#247 2011-08-08 13:53

nezinau del to plocio, bet zinau, kad yra tokiu kurie ima peciu ploty, bet alkunes isveda i sonus ir gaunasi spaudimas krutinej. as tricuj tokem ploty net nebandes spaust ir istirkuju nemates, kad kas taip spaustu.

Neprisijungęs

kurgitu
Atletas :)
Registravosi: 2009-09-30
Žinutės: 2892
Atsiliepimai: 12

#248 2011-08-08 13:57

Tylus rašė:

as visa gyvenima dariau atsispaudimus, kartais pats, kartais tokios treniruotes buvo smile
kiek as suprantu, tai siaurai darant atsispaudimus, tarkim ranka ant rankos, arba rankos salia - dirba tricas, jei peciu ploty ant krumpliu ar ne -  jungiasi peciai - pataisykit mane, galbut su spaudimu kitaip

priklauso kaip laikai alkunes jai tiese linija pagal pecius tada krutine peciai ,jai alkunes prie kuno tada krutine tricas ,jai laikai rankas siaurai po krutines apacia,bet jai tobulini smugy jo greity tada alkunes prie kuno ir daryt pasisokinejant ant krumpliu smile

Neprisijungęs

Tylus
Dažnas senbūvis

#249 2011-08-08 14:01

kurgitu rašė:

Tylus rašė:

priklauso kaip laikai alkunes jai tiese linija pagal pecius tada krutine peciai ,jai alkunes prie kuno tada krutine tricas ,jai laikai rankas siaurai po krutines apacia,bet jai tobulini smugy jo greity tada alkunes prie kuno ir daryt pasisokinejant ant krumpliu smile

va cia nesutinku - nes mano galva ir tai ka rodo veidrodis - dirba tricas peciai, ne tik tricas.krutine irgi

Paskutinį kartą taisė Tylus (2011-08-08 14:02)

Neprisijungęs

aDze
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-07-15
Žinutės: 597
Atsiliepimai: 1

#250 2011-08-08 14:05

Tylus rašė:

kurgitu rašė:

Tylus rašė:

va cia nesutinku - nes mano galva ir tai ka rodo veidrodis - dirba tricas peciai, ne tik tricas.krutine irgi

Krutine dirba visada, bet maziau/daugiau...

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net