Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

krachas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-04-08
Žinutės: 3978
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 16

#51 2011-07-26 14:52

Re: Nesiojamas kompiuteris

Tuom, kad visos daugmaz tiek pat pravalydavo pc, lagindavo tik nuo kaspersky labai, del to naudodavau nod, avira, avg. Siuo metu kaip ir zookyto, formatuoju pc kas pusmeti ir ramu.

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-06-17
Žinutės: 1363
Atsiliepimai: 7

#52 2011-08-04 00:04

Tikriausiai man galetu is JAV apple mac parvezti, tai galvoju ar verti jie tu kainu (turiu galvoje amerikietiskas). Galvoju apie 13 inch macbook pro uz 1199 ir 1499. Nlb nusimanau apie juos, tai ir klausiu patarimu. Ir jei nuspresciau paprasyti, kad parveztu vertas tas brangesnis tu +300 doleriu? Man is tu dvieju prie pigesnio kzkp lb traukia. http://store.apple.com/us/browse/home/s … jMzOTQxNzA

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#53 2011-08-04 08:57

?uess rašė:

Tikriausiai man galetu is JAV apple mac parvezti, tai galvoju ar verti jie tu kainu (turiu galvoje amerikietiskas). Galvoju apie 13 inch macbook pro uz 1199 ir 1499. Nlb nusimanau apie juos, tai ir klausiu patarimu. Ir jei nuspresciau paprasyti, kad parveztu vertas tas brangesnis tu +300 doleriu? Man is tu dvieju prie pigesnio kzkp lb traukia. http://store.apple.com/us/browse/home/s … jMzOTQxNzA

macai neverti savo kainų. Išvaizda gera bet kaina per didelė. Už tą pačią kainą galima daug geresni susirast

Neprisijungęs

JepsteR
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK, Ipswich
Registravosi: 2010-02-13
Žinutės: 885
Atsiliepimai: 2

#54 2011-08-04 09:05

Duomenys senoki, bet manau dabartiniai neka pasikeite. Todel nevien tik nuo parametru viska priklauso.
http://cdn.geckoandfly.com/wp-content/uploads/2009/11/laptop_reliable_most_best_reliability.jpg
O kas del obuolio ir personalinio, tai priklauso kam tu ji naudosi. PC daug universalesnis, mano manynu obuolius tik zydri ar keistuolei renkas noredami issiskirti is minios, bet nieko nenutuokentys apie kompus.
http://www.demotivationalpics.com/albums/uploads/techie/normal_gay-test-mac-vs-pc.jpg

P.S. Sry jeigu izeidizau obuoliu megejus.

Paskutinį kartą taisė JepsteR (2011-08-04 09:06)

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#55 2011-08-04 10:10

JepsteR rašė:

Duomenys senoki, bet manau dabartiniai neka pasikeite. Todel nevien tik nuo parametru viska priklauso.
http://cdn.geckoandfly.com/wp-content/u … bility.jpg
O kas del obuolio ir personalinio, tai priklauso kam tu ji naudosi. PC daug universalesnis, mano manynu obuolius tik zydri ar keistuolei renkas noredami issiskirti is minios, bet nieko nenutuokentys apie kompus.
http://www.demotivationalpics.com/album … -vs-pc.jpg

Tikrai neizeidei, nes nesu kzks jau lb ju gerbejas. Bet tiesiog tu net neitikinai, kad galvoji ta ka parasei big_smile Personalinio tikrai nezadu pirkti, manau jie jau atgyvenes daiktas, bet jei pirkciau ir kaina mane mac, to tavo foto, mane tenkintu, tai tikrai paimciau. Nematau tame nk gejisko ir ciuju tu irgi nematei kol nepamatei tos foto, o db atsirado puiki proga ja parodyti ir kitiem big_smile Tai tiesiog technologiskai geras sprendimas, geras dizainas it t.t. Nes jei tau gejiska, kad nebera pilna uzknisanciu laidu ir dideles dezes, td kodel taves neuzknisa skystuju kristalu monitorius kitoje tos foto puseje, prie to VYRISKO varianto ? big_smile Juk tai pagal tos foto ideja irgi turetu buti gejiska? big_smile Kaip ir dabartiniai mobiliakai, nes juk jie gejiski palyginus su pirma noske big_smile Galima pan pavyzdziu vardinti ir vardinti. Manau, kad tu PC su didelem dezem ir belenkiek laidu is viso neliks per 10 metu ir td visi PC bus gejiski big_smile

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#56 2011-08-04 10:17

Bardo rašė:

?uess rašė:

macai neverti savo kainų. Išvaizda gera bet kaina per didelė. Už tą pačią kainą galima daug geresni susirast

Pritariu, bet man reiktu jau pranesti kokio noriu siom dienom, o kaip sakiau nlb nusimanau. O vietoj irgi negaliu rinktis, skiria daug km big_smile Tas zmogus, kuris gal gales parvezti irgi ne kazka, be to kitam rinkti kompa sudetinga, tai ir sunku kzka issirinkti man. Nes uz mac suprantu, kad kzkiek permokesiu, bet LT pirkdmas, kad ir ne mac irgi permokesiu big_smile

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010

#57 2011-08-04 10:37

Neprisijungęs

Imaginative
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-05-24
Žinutės: 1763
Atsiliepimai: 11

#58 2011-08-04 11:05

Nu mac'as, tai ten pagrinde geras marketingas ir dizainas. O siaip pagal poreikius, jei negeimini prie kompo, jis tau reikalingas tik darbui, nereikia daug nustatymu (kalbant apie pacia OS) ir gali sau leisti nusipirkt mac'a (kad ir pati pigiausia), tada galbut verta pasinaudot sia proga. Macas kaina prilaiko del savo aukstos kokybes detaliu, tarkim ten vietoj HDD dabar jau visuose buna kiek maciau SSD, kas reikstu, kad tavo kompas veiks sparciau, naudojami sustriausi ekranai ir pns, kurie tikrai yra gerokai brangesni uz paprastuosius dazniausiai dedamus i PC. Todel ta kaina ir yra tokia, beje dar negirdejau, kad kas nors skustus apple kokybe. Kiek ko esu klausinejes, tai niekas nesigaili nusipirkes maca.  Aisku uz ta pacia kaina PC pasiimtum ryskiai geresni, bet cia jau pagal tavo poreikius ir norus. wink

Paskutinį kartą taisė Imaginative (2011-08-04 11:06)

Neprisijungęs

JepsteR
Dažnas senbūvis

#59 2011-08-04 11:06

?uess rašė:

JepsteR rašė:

http://cdn.geckoandfly.com/wp-content/u … bility.jpg
http://www.demotivationalpics.com/album … -vs-pc.jpg

Tikrai neizeidei, nes nesu kzks jau lb ju gerbejas. Bet tiesiog tu net neitikinai, kad galvoji ta ka parasei big_smile Personalinio tikrai nezadu pirkti, manau jie jau atgyvenes daiktas, bet jei pirkciau ir kaina mane mac, to tavo foto, mane tenkintu, tai tikrai paimciau. Nematau tame nk gejisko ir ciuju tu irgi nematei kol nepamatei tos foto, o db atsirado puiki proga ja parodyti ir kitiem big_smile Tai tiesiog technologiskai geras sprendimas, geras dizainas it t.t. Nes jei tau gejiska, kad nebera pilna uzknisanciu laidu ir dideles dezes, td kodel taves neuzknisa skystuju kristalu monitorius kitoje tos foto puseje, prie to VYRISKO varianto ? big_smile Juk tai pagal tos foto ideja irgi turetu buti gejiska? big_smile Kaip ir dabartiniai mobiliakai, nes juk jie gejiski palyginus su pirma noske big_smile Galima pan pavyzdziu vardinti ir vardinti. Manau, kad tu PC su didelem dezem ir belenkiek laidu is viso neliks per 10 metu ir td visi PC bus gejiski big_smile

Nu nereikia tiesiogiai suprasti demotyvacijos big_smile
Va dar vienas smile
http://farm5.static.flickr.com/4019/4259154353_f8050c198f.jpg
Obuoli rinktis verta jei esi rimtas melomanas kitais atvejais macai skirti tupiems vartotojams tokiems kaip amerikieciai, kurie nori kad viskas butu lengva paprasta ir padeta jiems ant lekstutes. Na bet speju tiek tu ir naudosies tuo kompiuteriu...

Neprisijungęs

JepsteR
Dažnas senbūvis

#60 2011-08-04 11:48

Macintosh arba tiesiog Mac – šiuo metu gerai ir pas mus žinomos firmos Apple ženklu paženklintas kompiuteris. Mac buvo pirmas komerciškai sėkmingas asmeninis kompiuteris, turintis pelę, valdomas grafinės vartotojo sąsajos pagalba, o ne komandine eilute. Kita vertus personalinis kompiuteris buvo labiau paplitęs tarp galutinių vartotojų, dirbančių savarankiškai be kompiuterio operatoriaus pagalbos. Mac – taip pat personalinis kompiuteris, jis neturėtų būti išskiriamas kaip atskiras kompiuterių tipas, tačiau Mac ir mums įprastų PC architektūra bei programinė įranga skiriasi, todėl renkantis asmeninį kompiuterį reikia įvertinti visus „už“ ir „prieš“.

Mes nevertinsime, kuris geresnis: Mac ar PC, tiesiog pateiksime keletą faktorių, padėsiančių jums apsispręsti.

Macintosh (Mac)

Kodel jis geresnis?
Draugiška vartotojui, „atidirbta“ operacinė sistema.
Mac gerai dirba su kitais Apple komponentais, tokiais kaip iPhone, iPod Classic, iPod Nano, iPod Touch, iPod Shuffle ir kt..
Standartizauotas; visi MacBook‘ai dirba panašiai ir turi vienodas funkcijas.
Daugiau patirties naudojant leydyboje, grafikos redagavimo srityje.
Daugiau audio/video redagavimo programų, skirtų Mac.
Stilingas ir patrauklus, kuriantis gerą įvaizdį.
Geras gamintojo palaikymas (atnaujinimai ir paslaugos).
Saugesnis nuo virusų, nes dauguma jų skirta PC Windows sistemai.

Kodėl prastesnis?
Mažiau taikomosios programinės įrangos.
Už tokių pačių parametrų Mac teks mokėti gerokai brangiau nei PC.
Uždara techninės įrangos architektūra, o tai reiškia, kad papildoma įranga ir aksesuarai kainuoja kur kas brangiau.
Ryšys tinklu su Windows kompiuteriais kompikuotas ir sudėtingas.
Techninės įrangos atnaujinimas gerokai brangesnis.

Personal Computer (PC)

Kodel jis geresnis?
Techninės įrangos atnaujinimas gerokai pigesnis.
Taikomosios programinės įrangos rasite „visiems gyvenimo atvejams“.
Daug PC gamintojų – daug modelių, iš kurių galima rinktis (Dell, HP, Lenovo, Asus, Acer ir kt.), tuo tarpu Mac galėsite rinktis iš 6 tipų: MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, Mac Mini, iMac, and Mac Pro.
Galima rinktis pagal techninės įrangos gamintoją (Pvz su Intel arba AMD platforma).
Tokių pačių PC gerokai pigesnis nei Mac.
Tave supa daug PC vartotojų, o tai reiškia, kad lengviau bus rasti pagalbą sprendžiant įvairias problemas.
Daugybė nebrangių aksesuarų.

Kodėl prastesnis?
Daugiausia dėl programinės įrangos saugumo spragų (Windows sistemos, Explorer naršyklės ir kitų).
Labai pažeidžiamas virusų ir kitų kenkėjiškų programų.
Techninė įranga, periferiniai įrenginiai ir aksesuarai gaminami skirtingų gamintojų, todėl gali kilti suderinamumo problemų

Taigi, dabar galite patys spręsti, kuris geresnis: Mac ar PC

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#61 2011-08-04 12:13

Tu visur ta PC dedi, nors as renkuosi tarp kitu firmu pvz asus laptopu ir pvz macbook pro. Zaidimam man jo nereikia, jie per daug mane itraukia big_smile Jau nebe sules laikai, kai nueini atsedi grizti namo, pazaidi, eini i trenkes, grizti, nueini kur nors arba vel zaidi ir td miegoti ir vel is naujo big_smile Renkuosi tarp laptopu, o del apple uzklausiau, nes kaip sakiau yra galimybe gauti is JAV kur jie yra zymiai pigesni, nes LT kainom tikrai ju neimciau, nes tarkim mano minetas modelis pan apie 2800 lt butu, o LT jo kaina 4249 lt. Man tiesiog reikia geros kokybes, gan padoraus geriau butu 13 inch, bet jei geras variantas pasitaikytu gal pagalvociau ir apie 15 inch laptopo. Ne PC.

Neprisijungęs

geduttis
Dažnas dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-08-15
Žinutės: 452
Atsiliepimai: 1

#62 2011-08-04 12:26

dar kaip kazkur ziurejau, tai MACai tie daug ilgiau baterija laiko.. jei tai tiesa, vien del to verta pirkt

Neprisijungęs

Imaginative
Dažnas senbūvis

#63 2011-08-04 12:33

?uess rašė:

Tu visur ta PC dedi, nors as renkuosi tarp kitu firmu pvz asus laptopu ir pvz macbook pro. Zaidimam man jo nereikia, jie per daug mane itraukia big_smile Jau nebe sules laikai, kai nueini atsedi grizti namo, pazaidi, eini i trenkes, grizti, nueini kur nors arba vel zaidi ir td miegoti ir vel is naujo big_smile Renkuosi tarp laptopu, o del apple uzklausiau, nes kaip sakiau yra galimybe gauti is JAV kur jie yra zymiai pigesni, nes LT kainom tikrai ju neimciau, nes tarkim mano minetas modelis pan apie 2800 lt butu, o LT jo kaina 4249 lt. Man tiesiog reikia geros kokybes, gan padoraus geriau butu 13 inch, bet jei geras variantas pasitaikytu gal pagalvociau ir apie 15 inch laptopo. Ne PC.

Na, jei taip tada siulau imt ta mac'a manau neprasausi wink Beje, tavo ziniai laptopai tokie kaip asus, acer, dell ar pns ir yra PC.

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-05-28
Žinutės: 10084
Atsiliepimai: 20

#64 2011-08-04 12:37

apple gali pasiulyt tikrai gera kokybe, bet kai kurie ju technologiniai sprendimai tokie buki, kad tinka tik JAV rinkai, kur gyvena buki zmones. pvz nekeiciama telefono baterija, arba galimybe naudot tik ju pagaminta iranga ausines, peles, klaviaturas, koloneles ir t.t.

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#65 2011-08-04 12:38

Imaginative rašė:

?uess rašė:

Na, jei taip tada siulau imt ta mac'a manau neprasausi wink Beje, tavo ziniai laptopai tokie kaip asus, acer, dell ar pns ir yra PC.

Tipo ne stacionarus? big_smile Nu td klydau, sorry smile Visada galvodavau yra PC ir Laptop.

Neprisijungęs

Imaginative
Dažnas senbūvis

#66 2011-08-04 12:46

?uess rašė:

Imaginative rašė:

?uess rašė:

Tipo ne stacionarus? big_smile Nu td klydau, sorry smile Visada galvodavau yra PC ir Laptop.

PC ir MAC smile

Neprisijungęs

JepsteR
Dažnas senbūvis

#67 2011-08-04 13:46

?uess rašė:

Taip tik parodai kad tu nieko nerauki apie kompus big_smile pirk ka tu nori nes matau, kad nieko nerisi ir perki del to kad tau reik prikt smile nei vieno rimto argumento is taves...

Neprisijungęs

E5
Moderatorius
Registravosi: 2009-01-08
Žinutės: 1645
Atsiliepimai: 10

#68 2011-08-04 14:52

Bardo rašė:

?uess rašė:

nereiktu taip drasiai tokiu beletristiku metyt

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010

#69 2011-08-04 16:08

E5 rašė:

Bardo rašė:

?uess rašė:

Už tą pačią kainą beveik viską gali gaut galingesnio.
Mac labai daug už vardą ir išvaizdą moki

Neprisijungęs

E5
Moderatorius

#70 2011-08-04 16:10

Bardo rašė:

E5 rašė:

Bardo rašė:

siaurai cia ziuri

Neprisijungęs

Imaginative
Dažnas senbūvis

#71 2011-08-04 16:34

Bardo rašė:

E5 rašė:

Bardo rašė:

Cia kelios priezastis, kodel mac'as laiko savo kaina - http://www.apple.com/lt/macbookpro/features.html Labai negindamas apple, priminsiu, kad toj kompanijoj labiau ziurima i kokybe, ne kiekybe ir vartotoja, todel ir dizainas visiems priimtinas ir marketingas geras. Daugelis cia sakot, kad cia gali daug galingesni nusipirkt paprasta uz tokia kaina, nesiginciju - gali, bet ta kokybe toli grazu neatspindes apple kur i kiekviena smulkmena ziurima vienodai, daznai i tuos paprastus kompus sukisa visa prastos arba nelabai geros kokybes pigu hardware (detales), kad tik aprasyme matytuos didesni skaiciai ir vartotojui juos pamacius nusipirktu.

Neprisijungęs

JepsteR
Dažnas senbūvis

#72 2011-08-04 16:55

Imaginative rašė:

Bardo rašė:

E5 rašė:

Cia kelios priezastis, kodel mac'as laiko savo kaina - http://www.apple.com/lt/macbookpro/features.html Labai negindamas apple, priminsiu, kad toj kompanijoj labiau ziurima i kokybe, ne kiekybe ir vartotoja, todel ir dizainas visiems priimtinas ir marketingas geras. Daugelis cia sakot, kad cia gali daug galingesni nusipirkt paprasta uz tokia kaina, nesiginciju - gali, bet ta kokybe toli grazu neatspindes apple kur i kiekviena smulkmena ziurima vienodai, daznai i tuos paprastus kompus sukisa visa prastos arba nelabai geros kokybes pigu hardware (detales), kad tik aprasyme matytuos didesni skaiciai ir vartotojui juos pamacius nusipirktu.

Patikrink #54 posta ir pamatysi, kad abuoliu kokybe tikrai ne pati geriause.

Mados besivaikancios aukos...

Neprisijungęs

E5
Moderatorius

#73 2011-08-04 16:57

JepsteR rašė:

Imaginative rašė:

Bardo rašė:

Patikrink #54 posta ir pamatysi, kad abuoliu kokybe tikrai ne pati geriause.

Mados besivaikancios aukos...

siulyciau islysti is sklepo pasaulio ir maziau sklaidytis visokiom aukom

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-05-28
Žinutės: 10084
Atsiliepimai: 20

#74 2011-08-04 17:07

ziurint kas ko nori. man reiketu kompo tik mokslui/darbui/multimedijai irgi imciau mac'a, atkrenta daug bedu, uz tave viskas padaryta. bet kadangi kartais ir koki filmo konvertuoju ir css pazaist noriu tai mac'o ne uz ka neimciau. ir nereik sakyt, kad macai nuostabus, macam yra dar kur tobulet ir iki windowsu dar toli jiem.

Neprisijungęs

wopper
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2011-04-04
Žinutės: 5962

#75 2011-08-04 17:08

labai patogus tas obuolys...aisku kam ko reikia taciau.nuejus nuo savo ir paemus i rankas apple skirtumas zenklus.tiek greicio tiek funkcionalumo..ne zaidimams abu pc ir naudoju...

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net