Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

dhjana
buvęs drugsmylife
Registravosi: 2008-11-01
Žinutės: 1611
Atsiliepimai: 5

#76 2011-08-12 23:32

Re: Paskolos

Loading rašė:

istikruju net nezinau, ne as piniga mokejau. jei nori kazka isirenkt, tai imi kvadratus ir daugini is koke 50Lt ir gausi kaina, uz kiek tau padarys. nes prisideda pvz. kampai, metras kampo - 25Lt, absurdas bet tokios kainos. metras plintuso padarytas is plyteles 30Lt ir dar aibe nesamoniu. jei darysi kokiu lenktu kampu vel kita kaina. plius dar mes patys dejom gipsa visur, tai lubas skaiciuot reik tik uz lyginima paruosima ir dazyma. cia kiekvienas atvejis vis kitoks, ziurint kokie darbai. pvz uzpernai mociute buta remontavosi triju kambariu, su viskuo isejo 20k lt.

jo tos kainos kartais kosmines medziagu buna, menkniekiai, plintusai ir pan nemaza dali sudaro sumos.. tada gan gera pencija pas mociute smile

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-05-28
Žinutės: 10084
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 20

#77 2011-08-13 00:09

reikai daryt kuo daugiau paciam. tai galima sutaupt daug tukstanciu. ir reikia suprast, kaip turi atrodyt, nes primals shudo... o siaip manau jei jau daryt, tai kviestis ir sneket vietoj kas uz kiek ir kaip.

Neprisijungęs

Sharous
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2010-11-02
Žinutės: 245
Atsiliepimai: 0

#78 2011-08-13 11:14

susitaupysi ne vieną tūkstantį litų. mano tėvas absoliučiai viską suremontavo 3kamb. butą, uždirba nedaug, bet užtektinai, kad galima būtų susitaupyt kažką. mašiną nori imt, bet galėtų tik su paskola, nes kitaip neįpirktų. dabar turim audi 80 b4 92metų, labai gerai išlaikyta, jau 5 metai berods važinėta, tai jei paskolą 5-iems metams imi, tai taip tik.

nežinau, gal ir klystu, bet čia daugelis esančių, sako, kad nesąmonė imt paskolą. gal pirma pabandykit pagyvent 5 metus patys ir susitaupykit ant mašinos, o dabar kai daugelis gyvena iš tėvų kišenės, kai kurie dirba ir visą atlyginimą gali santaupai atidėt ir gyvent iš tėvų, tai ir lengva sakyt, kad galit iš kart imt.

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis

#79 2011-08-13 11:38

mane taip auklejo, kad ko neuzdirbai, to nepasiskolinsi. ir cia gryna tiesa. kiek as tokiu maciau pries sita "krize" namai po limona, masinos is salonu, mazdaug ai utiutiu vistiek atlyginimas geras. dabar viskas parduota ir dauguma airijoj dirba, kad tik bankui neveluot imoku moket...

Neprisijungęs

BlackJezus
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-04-25
Žinutės: 810
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 2

#80 2011-08-13 11:51

Loading rašė:

mane taip auklejo, kad ko neuzdirbai, to nepasiskolinsi. ir cia gryna tiesa. kiek as tokiu maciau pries sita "krize" namai po limona, masinos is salonu, mazdaug ai utiutiu vistiek atlyginimas geras. dabar viskas parduota ir dauguma airijoj dirba, kad tik bankui neveluot imoku moket...

su paskolom imta viskas ir paskui viska pardave?

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis

#81 2011-08-13 11:54

taip, yra dar ir dabar skelbimu, kad perka skolas. nezinau kaip ten veikia, kiek suprantu "perperka" tavo turta, tau duoda kazkiek pinigeliu, tu sumoki kas liko ir kai buna neikeistas turtas perleidi tam zmogui. o gal ir ne taip, bet kazkaip skolas parduot eina. ypac labai daznai tai daro imones ilipe i skolas.

Neprisijungęs

Sharous
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-11-02
Žinutės: 245

#82 2011-08-13 13:12

na, iš salonų protingi žmonės neims, kai šeimos pajamos siekia 3-5tūkst litų. naudotą 05-08 metų už 25-30tūkst, į mėnesį po 200-300lt ir ramu.

Neprisijungęs

Naujokas1990
Mr Klausimelis
Registravosi: 2010-08-22
Žinutės: 891

#83 2011-08-13 14:39

O ka mastot del paskolos studijoms universitete? smile siaip mokslams smile

Neprisijungęs

world
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-07-23
Žinutės: 662
Atsiliepimai: 1

#84 2011-08-13 14:45

Naujokas1990 rašė:

nu investuot i moksla manau tikrai verta

Neprisijungęs

geduttis
Dažnas dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-08-15
Žinutės: 452
Atsiliepimai: 1

#85 2011-08-13 14:55

Naujokas1990 rašė:

man paciam tai aplamai mekejimas uz moklas tokioj kaip Lietuvoj,tai visiska nesamone atrodo.jei mokytis univere tai arba valstybes finansuojamoj, arba jau jei mokama tai ziuret uzsienin,arba aplamai permastyt ar verta mokytis.

pats pagalvok, dabar vidutines studijos sakykim per metus kokios 6000ltx4metai=24000, tai utiutiu moket 24000 uz moklas kai paskui turesi tuos supistus  24000 lt atidirbinet su 1000lt atlyginimu ..

o del masinos, tai lizingu kazkokiu imant tai nera blogai, tik aisku reik ivertint savo pajamas kad nebutu kaip kazkas jau rase.

Paskutinį kartą taisė geduttis (2011-08-13 14:57)

Neprisijungęs

RawLifting
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2011-08-08
Žinutės: 199

#86 2011-08-13 14:55

As siais metais istojau i VPU SSF (sporto ir sveikatos fakulteta) smile ziauriai dziaugiuos!!Nors ir paciam teks moket,paskola imtis,bet ziauriai to norejau smile) Mano asmenine nuomone,kad investuot i aukstaji moksla siais laikais yra butina! Be aukstojo-niekur. Paciam man reikes 16.000lt smile uz 4m studiju (+ kartu gaunu ir sporto bakalaura baiges) Tik,kad vleniava su tom paskolom nieko nezinau dar...laukiu tu prasymu pildymo smile Manau bus daug poperizmo,o jo taip nemegstu... smile

Neprisijungęs

Naujokas1990
Mr Klausimelis
Registravosi: 2010-08-22
Žinutės: 891

#87 2011-08-14 00:03

Plius kiek teko bendrsauti su lt, tai uk pvz, ktu ir vu diplomus pripazista:) kitus lt univerus nelb:( plius db kai ktu baigi, gauni 2 diplomus, 1 lt kalba, kita anglu:) as irgi manau, kad verta investuoti i studijas, kaip zmogus pakeisi nuomone i daugeli dalyku bestudijuodamas ir ne tik, daug pliusu zodziu wink o jei ka lt pasibaigi, turi aukstaji, ir nk nedraudzia, uzsienyje jei taip nori pasibaigti ir nereikes mokytis viso bakalauro, puse uzskaitys, nes turesi jau 1 aukstaji smile

Neprisijungęs

LarisVaris
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-07-04
Žinutės: 1788
Atsiliepimai: 12

#88 2011-08-14 14:12

world rašė:

Naujokas1990 rašė:

nu investuot i moksla manau tikrai verta

jei mokomosi ne vien dėl popieriuko..

Neprisijungęs

RIP
Dažnas senbūvis
Vietovė: Leicester, UK /Klaipeda
Registravosi: 2007-10-18
Žinutės: 1222
Atsiliepimai: 4

#89 2011-08-15 12:23

Loading rašė:

taip, yra dar ir dabar skelbimu, kad perka skolas. nezinau kaip ten veikia, kiek suprantu "perperka" tavo turta, tau duoda kazkiek pinigeliu, tu sumoki kas liko ir kai buna neikeistas turtas perleidi tam zmogui. o gal ir ne taip, bet kazkaip skolas parduot eina. ypac labai daznai tai daro imones ilipe i skolas.

Labai geras dalykas "perpirkti" skola kartais buna(ypac jei yra atliekamu pinigu), imkim pavyzdy pirko zmogus nama uzh 250 tukst. Sumokejo grazinti reikia 300 bankui, per kazkiek laiko sumokejo bankui tarkim 100 liko dar 200 ir baranka neber darbo pinigu, atejo "skolos perpirkejas" ir siulo tau 220, na ir rinkis zmogau kaip nori.

Tikrai nera taip kad islipsi sausas tiek kad gali paskui save velkama "uodega" nusikirpti bet vistiek lieki praloses.

Neprisijungęs

renatas87
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-05-08
Žinutės: 1

#90 2012-05-08 11:49

Jei neturi pinigu tai nafik tau galvot kas tau ne pagal kišenę, paskola gali imt nebent tu žinai kur investuoti. O kad pro kaima su 3 golfu praskrist galetum, nes šaikoi visų tik antri golfai, tai atleisk bet čia kaimietiškas mastymas.

Neprisijungęs

Javoil
Dažnas dalyvis
Vietovė: Ireland
Registravosi: 2009-07-02
Žinutės: 460

#91 2012-05-08 12:14

isvis iskur jus ta masina istrauket, autorius temos, mynejo busta o ne masina big_smile seip su loading sutinku, tikrai nemazai airiu lietuviu su paskolom lt sedi smile jau ko, bet gyvenime paskolos neimciau, kazkokiu vergu pasidarai smile

Neprisijungęs

Sickdog
Naujas dalyvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2011-09-10
Žinutės: 48

#92 2012-05-08 15:47

Irgi tarp kitko isiterpsiu. Gyvenau su zmona,pas uosviu tevus,taip jau susikloste,ne ir be smulkmenu snekant viena diena pradejo i namus plaukt laiskai ,kurie buvo nuo manes nuslepti aisku,o ten buvo ispejimai ir raginimai grazinti paskolas. Paskolos buvo imtos mano zmonos,nors ji niekur nedirbo,bet greitieji kreditai duoda bet kam gi ...Suzinojau,aisku be pykcio neapsiejom ,pats tuo momentu vos tukst. litu uzdirbau, o reikia islaikyt abu ir plius ji nescia. siaip ne taip ismokejau 7 tukst. litu . Susitaikem,pasisnekejom,nutarem ,kad taip negali buti daugiau niekada.
Po kurio laiko i mano tel ateina sms,kad as esu skoloi gan nemaza suma. Jibat nieko nesuprates galvoju reikia paskambinti kas per sudai cia suzinot.. nu ir ka paskambinu ,sakau as nieko nesiskolinau,kodel siunciat sms kazkokias, tai paklause vardo pavardes kitu duomenu ,kad galetu patikrint ir atsake ,kad tikrai taip as esu skoloi ir ryt turiu atiduoti pinigus. Supratau viska iskart,kai suzinojau kokiu el pastu atlikta registracija.  Susipykom, isejau is namu. Veliau prisijunges prie savo banko sask matau jog paskola yra paimta ne viena. Suzinojau jog viska atliko zmona.Ji turejo mano banko duomenis,kodus,kvailys as aisku,bet nesitikejau sito ypac is savo zmonos. Skiriames. Skiriames ne tik del to yra ir kitu niuansu. Taip ji padare ,kai musu sunui jau buvo metai. Juokinga tai,kad tu pinigu niekda nemaciau,ir kad ji nesugeba paaiskint kur juos padejo,kam ju jai reikejo. Atsakymas tik toks ,kad reikejo neva ir viskas. Dabar uzdirbu nuo 1700 iki 2000 ir kiekviena menesi atiduodu ne maziau 1300 ,ir tiems kreditams po*ui jei tu pats neemei ,mokek ir viskas ir nera ka sneket,visur tavo vardas, reiskia tu ir atsakai,na bet taip ir yra jau...Cia ,yra vergija. Cia tiesiog taip iskarpa is gyvenimo pasidalinau ,bet realiai nesakau ir nemanau,kad pasimti kazkokia  paskola yra blogai,jei gali pagal galimybes visada galima pasimt (aisku tik ne is tu kreditu),norisi ir kambario grazesnio,gal ir namo,masinos ar saldytuvo,pats situos dalykus is saves mes visi puikiai zinom ,kad uzgyvensi tik per labai ilga laiko tarpa, turiu galvoi jei saziningai dirbam. As dirbu sazinigai,dirbu virsvalandzius,gadinu sveikata,kad isgyvent ,kad tik sumoket kur reikia,bet jei butu sansas gauti papildomu pinigu, kad ir ne visai sazinigai,pasirasyciau. O kas belieka..?

Neprisijungęs

Bonviveur
Dažnas senbūvis
Vietovė: Sverige
Registravosi: 2010-12-07
Žinutės: 1109
Atsiliepimai: 3

#93 2012-05-08 15:49

siaip tai paskolos-blogis isskyrus nekilnojamam turtui imant,cia jau protinga investicija.paskaiciuokit kiek uz nuoma sumokesit kol sutaupysit.
nekalbu apie sekmingus verslininkus,

Neprisijungęs

Javoil
Dažnas dalyvis
Vietovė: Ireland
Registravosi: 2009-07-02
Žinutės: 460

#94 2012-05-08 16:20

sickdog uzuojauta, kad taip susikloste, nu ir zmonele pakliuvo

Neprisijungęs

kurgitu
Atletas :)
Registravosi: 2009-09-30
Žinutės: 2892

#95 2012-05-08 19:16

Sickdog rašė:

Irgi tarp kitko isiterpsiu. Gyvenau su zmona,pas uosviu tevus,taip jau susikloste,ne ir be smulkmenu snekant viena diena pradejo i namus plaukt laiskai ,kurie buvo nuo manes nuslepti aisku,o ten buvo ispejimai ir raginimai grazinti paskolas. Paskolos buvo imtos mano zmonos,nors ji niekur nedirbo,bet greitieji kreditai duoda bet kam gi ...Suzinojau,aisku be pykcio neapsiejom ,pats tuo momentu vos tukst. litu uzdirbau, o reikia islaikyt abu ir plius ji nescia. siaip ne taip ismokejau 7 tukst. litu . Susitaikem,pasisnekejom,nutarem ,kad taip negali buti daugiau niekada.
Po kurio laiko i mano tel ateina sms,kad as esu skoloi gan nemaza suma. Jibat nieko nesuprates galvoju reikia paskambinti kas per sudai cia suzinot.. nu ir ka paskambinu ,sakau as nieko nesiskolinau,kodel siunciat sms kazkokias, tai paklause vardo pavardes kitu duomenu ,kad galetu patikrint ir atsake ,kad tikrai taip as esu skoloi ir ryt turiu atiduoti pinigus. Supratau viska iskart,kai suzinojau kokiu el pastu atlikta registracija.  Susipykom, isejau is namu. Veliau prisijunges prie savo banko sask matau jog paskola yra paimta ne viena. Suzinojau jog viska atliko zmona.Ji turejo mano banko duomenis,kodus,kvailys as aisku,bet nesitikejau sito ypac is savo zmonos. Skiriames. Skiriames ne tik del to yra ir kitu niuansu. Taip ji padare ,kai musu sunui jau buvo metai. Juokinga tai,kad tu pinigu niekda nemaciau,ir kad ji nesugeba paaiskint kur juos padejo,kam ju jai reikejo. Atsakymas tik toks ,kad reikejo neva ir viskas. Dabar uzdirbu nuo 1700 iki 2000 ir kiekviena menesi atiduodu ne maziau 1300 ,ir tiems kreditams po*ui jei tu pats neemei ,mokek ir viskas ir nera ka sneket,visur tavo vardas, reiskia tu ir atsakai,na bet taip ir yra jau...Cia ,yra vergija. Cia tiesiog taip iskarpa is gyvenimo pasidalinau ,bet realiai nesakau ir nemanau,kad pasimti kazkokia  paskola yra blogai,jei gali pagal galimybes visada galima pasimt (aisku tik ne is tu kreditu),norisi ir kambario grazesnio,gal ir namo,masinos ar saldytuvo,pats situos dalykus is saves mes visi puikiai zinom ,kad uzgyvensi tik per labai ilga laiko tarpa, turiu galvoi jei saziningai dirbam. As dirbu sazinigai,dirbu virsvalandzius,gadinu sveikata,kad isgyvent ,kad tik sumoket kur reikia,bet jei butu sansas gauti papildomu pinigu, kad ir ne visai sazinigai,pasirasyciau. O kas belieka..?

na ir keverzoji neblogai smile

Neprisijungęs

metanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2010-03-10
Žinutės: 3884
Atsiliepimai: 7

#96 2012-05-08 19:36

sickdog, laikykis. As tokiu BOBU nekenciu, zinau ir is draugu patirties. Padeciau tokia i vieta man atrodo big_smile

Neprisijungęs

kurgitu
Atletas :)
Registravosi: 2009-09-30
Žinutės: 2892

#97 2012-05-08 19:38

metanis rašė:

sickdog, laikykis. As tokiu BOBU nekenciu, zinau ir is draugu patirties. Padeciau tokia i vieta man atrodo big_smile

bet jus ir naivus smile

Neprisijungęs

wopper
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2011-04-04
Žinutės: 5962

#98 2012-05-08 19:45

metanis rašė:

hui tu padetum,suvystutu ir net nesuprastum.tik po laiko kaip sickdog pasiziuretum kad skolose sedi ir tiek.jei dirbtu galva, ne varpa tai gal ir vengtume tokiu harpiju big_smile

Neprisijungęs

metanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2010-03-10
Žinutės: 3884

#99 2012-05-08 19:57

wopper rašė:

metanis rašė:

hui tu padetum,suvystutu ir net nesuprastum.tik po laiko kaip sickdog pasiziuretum kad skolose sedi ir tiek.jei dirbtu galva, ne varpa tai gal ir vengtume tokiu harpiju big_smile

sickdog matyt ramus zmogus, nepiktas big_smile as tai nelaikau pykcio, as kersiju big_smile

Neprisijungęs

jutas
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2007-03-09
Žinutės: 4732
Atsiliepimai: 14

#100 2012-05-08 20:03

Sickdog rašė:

asmens duomenu vagyste. Jeigu kovosit del teisiu i vaika tai atsimink sita.

Kas apie paskolas... Visi tie greitieji kreditai yra didziausia nesamone ir reik but visiskoj siknoj kad juos imt. Paskolos masinai lygiai tokia pati nesamone. Vienintelis dalykas del ko verta imt paskola tai yra namas, butas, sklypas. Normaliom ekonominem salygom jis vertes nepraras. o masina pirkta lizingu uz 50tukst po tu 5metu ir nieko nebeverta.

Paskutinį kartą taisė jutas (2012-05-08 20:05)

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net