Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Menceris
Išmestas
Registravosi: 2012-03-06
Žinutės: 577
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 1

#3076 2012-03-30 00:41

Re: Treniruočių pratimai, atlikimo technika

leo_messi rašė:

o 75cm tau jau etalonas? smile niesiekiu as apimciu, kiekvienas einam savo keliu, as nenoriu stambiu koju, gal taip aiskiau bus dbr? smile klausymas neskambejo taip: mano kojos pasieke 75cm, padekit. paskaityk dar karta klausyma, poto komentuok wink peace

Prie ko cia  tas etalonas pasakiau kaip pvz. O kad  nusisnekejai toliau klausdamas ,kaip daryti kojas  kad  jos neaugtu  manau  jau pats  supratai smile Man kojos  irgi nepatinka kai  kiausius  trina ,bet  manau  tau tokios  negresia ,nes  tau  jos  tikrai  taip neuzaugs cia  ne  baliona  pusti  atsisedus, kad  greitai pripusti galetum,bet anyway kiekvienam  savo norai, vienas  nori sumazinti  raumenu  grupe kitas nori treniruoti taip, kad ji neaugtu man  kartais  atrodo jusu norai  tupoki svelniai tariant ,kaip  kokiu  bobu anoreksikiu big_smile ziuri  i veidrodi  ir  sako  jopekmat  kokia  as stora o  ten  jau senai skeletas.

Neprisijungęs

leo_messi
Naujas dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2012-01-23
Žinutės: 46
Atsiliepimai: 0

#3077 2012-03-30 00:45

na sprendziant is tavo avataro tu tikrai ne skeletas, ir man vistiek i klausyma per du postus neatsakiai, taip gaunasi.. "jai tu gyncijiesi su idiotu, pagalvok, gal jis mano daras tapati" tad laukiu galbut kazkas kitas patars.

kalbedamas apie spartu koju augima turejau omenyje kad ju apimtis greitai dideja, kas man labai nepatinka, dzinsai apsitempe ir tt.. tai klausiu ka ir kaip daryti kad jos butu geriau ryskenes negu didesnes, nes galbut kojom geriau daryti kitokias serijas ir priejimus nei rankom..

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-06-17
Žinutės: 1363
Atsiliepimai: 7

#3078 2012-03-30 00:49

Menceris rašė:

leo_messi rašė:

o 75cm tau jau etalonas? smile niesiekiu as apimciu, kiekvienas einam savo keliu, as nenoriu stambiu koju, gal taip aiskiau bus dbr? smile klausymas neskambejo taip: mano kojos pasieke 75cm, padekit. paskaityk dar karta klausyma, poto komentuok wink peace

Prie ko cia  tas etalonas pasakiau kaip pvz. O kad  nusisnekejai toliau klausdamas ,kaip daryti kojas  kad  jos neaugtu  manau  jau pats  supratai smile Man kojos  irgi nepatinka kai  kiausius  trina ,bet  manau  tau tokios  negresia ,nes  tau  jos  tikrai  taip neuzaugs cia  ne  baliona  pusti  atsisedus, kad  greitai pripusti galetum,bet anyway kiekvienam  savo norai, vienas  nori sumazinti  raumenu  grupe kitas nori treniruoti taip, kad ji neaugtu man  kartais  atrodo jusu norai  tupoki svelniai tariant ,kaip  kokiu  bobu anoreksikiu big_smile ziuri  i veidrodi  ir  sako  jopekmat  kokia  as stora o  ten  jau senai skeletas.

O gal cia del kiausiu dydzio, o ne koju? big_smile

Neprisijungęs

Menceris
Išmestas

#3079 2012-03-30 00:58

?uess rašė:

Menceris rašė:

leo_messi rašė:

A  tai jei kojos  dideles  ir kiausu nespaudzia  reiskia s jie maziukai big_smile

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#3080 2012-03-30 01:01

Menceris rašė:

?uess rašė:

Menceris rašė:

A  tai jei kojos  dideles  ir kiausu nespaudzia  reiskia s jie maziukai big_smile

Arba taip, arba lb kietai vaiksto big_smile

Neprisijungęs

Menceris
Išmestas

#3081 2012-03-30 01:02

?uess rašė:

Menceris rašė:

?uess rašė:

Arba taip, arba lb kietai vaiksto big_smile

Gerai paliekam  gal tuos  pakabukus  ramybej  ir patarkim tam  nelaimeliui  kur  kojos  puciasi big_smile

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#3082 2012-03-30 01:05

Bet kas cia per klausimai uzejo? Visiem raumenys per daug puciasi big_smile

Neprisijungęs

Menceris
Išmestas

#3083 2012-03-30 01:13

?uess rašė:

Nezinau ,cia  jau man  anomalija big_smile  O autoriui  klausimo   tai , daryk  ryskinimo pakartojimus ir  ziurek koks poveikis  tavo  kojom. Kokia slaunu apimtis?

Neprisijungęs

katasirdis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-08-18
Žinutės: 25

#3084 2012-03-30 09:36

sveiki . turiu klausime del pratimo virsutinei trapecijai. geriau daryt paprastai guzciojimus peciais aukstyn zemyn , ar sukti pecius ten maciau kiti kazkaip daro ? wink ar vienoda nauda is ju?

Paskutinį kartą taisė katasirdis (2012-03-30 09:37)

Neprisijungęs

leo_messi
Naujas dalyvis

#3085 2012-03-30 11:43

Menceris rašė:

?uess rašė:

Nezinau ,cia  jau man  anomalija big_smile  O autoriui  klausimo   tai , daryk  ryskinimo pakartojimus ir  ziurek koks poveikis  tavo  kojom. Kokia slaunu apimtis?

ooo pagaliau i ta puse, bet vistiek normaliai negali iki galo paskaityti ko klausiu smile) tai ir klausiau, kokie pakartojimai kojom butu atliekamas ryskinimas, kaip ir kitom raumenu grupem, ar daugiau? ar maziau ?

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#3086 2012-03-30 11:47

vienas jau čia buvo, įmetė skeleto fotkę, sako sparnai per dideli big_smile

Neprisijungęs

leo_messi
Naujas dalyvis

#3087 2012-03-30 11:54

lolardas rašė:

vienas jau čia buvo, įmetė skeleto fotkę, sako sparnai per dideli big_smile

as nesuprantu, jus viska pagal save islankstote ir patys susikurete nebutus dalykus smile
parasiau aiskiai: ar koju pratimus darant auga kitos grupes greiciau ar cia mitas? ir kokius pratimus ir serijas daryti kad kojos neaugtu? nedidetu?
tai iskarto kalba apie 75cm, ir kad as kaip kulturistas jau turbut turiu kojas su kuriomis nepaeinu.. utiutiu atvirai sakau jus mano akimis.. paprasiau paprasto patarimo ir aiskai pasakiau, kad nenoriu jog didetu kojos, nes nepatinka kada apsitempia dzinsai ir pan. man graziau lieknas ryskus kunas, o ne jusu tie kolemanai ar cutleriai.. tiesiog atbaidote zmones is forumo taip atsakinedami, o dar kai ne pas kazka avataras su jo foto kur lasiniai ant liemenio platesni uz pecius.. isvis tyliu.. sporto meistras matai..

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#3088 2012-03-30 11:57

tai bėk iš to forumo, išsitrink big_smile

Neprisijungęs

leo_messi
Naujas dalyvis

#3089 2012-03-30 11:59

lolardas rašė:

tai bėk iš to forumo, išsitrink big_smile

o gal pamegink i klausyma atsakyti? ar cia visi tik bereikalingus postus moka rasyti?

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#3090 2012-03-30 12:06

na cia kaip ir kulturizmo forumas, tai normalu, kad kalbama apie tai, kaip treniruotis ir maitintis, kad raumenys butent augtu.
gal pabandyk nevalgyt ir netreniruot, tai tikrai manau neturetu dideti kojos ar dar kasnors.

Neprisijungęs

leo_messi
Naujas dalyvis

#3091 2012-03-30 12:13

Robšė rašė:

na cia kaip ir kulturizmo forumas, tai normalu, kad kalbama apie tai, kaip treniruotis ir maitintis, kad raumenys butent augtu.
gal pabandyk nevalgyt ir netreniruot, tai tikrai manau neturetu dideti kojos ar dar kasnors.

na del valgio manau neitu atsisakyti viena ar kito valgio kazkurio, tiesiog mano pamastymas butu ju nedaryti visai, nes ir per krepsini padirba, ir begiojant ir dvirati minant smile bet jai kiti raumenys kazkiek greiciau augtu (kaip minejau nezinau tai mitas ar tiesa) tuomet ryzciausi ir tas kojas siektiek daugiau treniruoti smile

Neprisijungęs

Robšė
®

#3092 2012-03-30 12:20

o ar kiti raumenys greiciau augtu, tai cia jau niekas nepasakys, gal kaip kam, nepamatuosi gi, kaip auga su ir kaip augtu be. Be to, jei ir augtu greiciau, tai klausimas, kaip tas kojas tada treniruot, kad tas efektas butu, kogero dvirati pamint ar tiesimus padaryt nepakaktu. manau per giliai cia bandai kapstyt ir problemu prisigalvoji...
netreniruok tai tikrai ir neaugs, zmones treniruodami vargsta su apimciu didinimu, nebent lasiniai pareina, o tu cia gasdinies lygioj vietoj, kad neperaugtum...

Isviso, kai tik panasius klausimus ir minciu vingius cia pamatau, taip ir stovi pries akis "peraugusio" jaunuolio vaizdas big_smile

Neprisijungęs

leo_messi
Naujas dalyvis

#3093 2012-03-30 12:25

Robšė rašė:

o ar kiti raumenys greiciau augtu, tai cia jau niekas nepasakys, gal kaip kam, nepamatuosi gi, kaip auga su ir kaip augtu be. Be to, jei ir augtu greiciau, tai klausimas, kaip tas kojas tada treniruot, kad tas efektas butu, kogero dvirati pamint ar tiesimus padaryt nepakaktu. manau per giliai cia bandai kapstyt ir problemu prisigalvoji...
netreniruok tai tikrai ir neaugs, zmones treniruodami vargsta su apimciu didinimu, nebent lasiniai pareina, o tu cia gasdinies lygioj vietoj, kad neperaugtum...

Isviso, kai tik panasius klausimus ir minciu vingius cia pamatau, taip ir stovi pries akis "peraugusio" jaunuolio vaizdas big_smile

tikrai esu kudokas, bet manau sutiksi su manimi, kad kiekvienas sieke savo tikslo smile savrbiausia manau yra siekti ir dometis..
aciu tau Robse, nes va tavo pamokslas paprotino smile ir sugebejai dviem postais viska puikiai paaiskinti. +

Neprisijungęs

Robšė
®

#3094 2012-03-30 12:28

ner uz ka, vis maziau "bangavimo" forume kuriam laikui wink

Neprisijungęs

Menceris
Išmestas

#3095 2012-03-30 14:01

katasirdis rašė:

sveiki . turiu klausime del pratimo virsutinei trapecijai. geriau daryt paprastai guzciojimus peciais aukstyn zemyn , ar sukti pecius ten maciau kiti kazkaip daro ? wink ar vienoda nauda is ju?

Isduosiu paslapti tau maza , jei  nugara  tavo  nebus stora tos  trapecijos  ten  matysi  labai  maza  dali ,labiausiai trapecija paveikti gali darant mirties trauka  trapecija  dideja storejant nugarai.

Neprisijungęs

katasirdis
Naujas dalyvis

#3096 2012-03-30 15:11

as neklausiu del storio nugaros , as klausiu apie pati pratima ar jie vienodai ta raumeni veikia ar kazkuris geriau

Neprisijungęs

Menceris
Išmestas

#3097 2012-03-30 15:44

katasirdis rašė:

as neklausiu del storio nugaros , as klausiu apie pati pratima ar jie vienodai ta raumeni veikia ar kazkuris geriau

Kuris geriau veikia atsakiau ,jei jos ten  nera, daryk  kokius  nori  pratimus  tolko jokio nebus.

Neprisijungęs

Marcass
Kalbus dalyvis
Žinutės: 81

#3098 2012-03-30 21:12

Darant pečius, ką geriau daryti, ar leisti štanga prie barzdos ar už galvos?

Neprisijungęs

katasirdis
Naujas dalyvis

#3099 2012-03-30 23:36

Menceris rašė:

katasirdis rašė:

Kuris geriau veikia atsakiau ,jei jos ten  nera, daryk  kokius  nori  pratimus  tolko jokio nebus.

as mirties traukos nedarau, nugara ir trapecija pas mane matosi viskas ok, as klausiu is tu pratimu kuriuos parasiau kuri geriau daryt ar nera skirtumo

Neprisijungęs

kurgitu
Atletas :)
Registravosi: 2009-09-30
Žinutės: 2892
Atsiliepimai: 12

#3100 2012-03-30 23:37

Marcass rašė:

Darant pečius, ką geriau daryti, ar leisti štanga prie barzdos ar už galvos?

man prie krutines

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net