Puslapiai: 1 … 122 123 124 125 126 … 188
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Treniruočių pratimai, atlikimo technika
- Menceris
- Išmestas
- Registravosi: 2012-03-06
- Žinutės: 577
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 1
#3076 2012-03-30 00:41
Re: Treniruočių pratimai, atlikimo technika
leo_messi rašė:
o 75cm tau jau etalonas?
niesiekiu as apimciu, kiekvienas einam savo keliu, as nenoriu stambiu koju, gal taip aiskiau bus dbr?
klausymas neskambejo taip: mano kojos pasieke 75cm, padekit. paskaityk dar karta klausyma, poto komentuok
peace
Prie ko cia tas etalonas pasakiau kaip pvz. O kad nusisnekejai toliau klausdamas ,kaip daryti kojas kad jos neaugtu manau jau pats supratai Man kojos irgi nepatinka kai kiausius trina ,bet manau tau tokios negresia ,nes tau jos tikrai taip neuzaugs cia ne baliona pusti atsisedus, kad greitai pripusti galetum,bet anyway kiekvienam savo norai, vienas nori sumazinti raumenu grupe kitas nori treniruoti taip, kad ji neaugtu man kartais atrodo jusu norai tupoki svelniai tariant ,kaip kokiu bobu anoreksikiu
ziuri i veidrodi ir sako jopekmat kokia as stora o ten jau senai skeletas.
Neprisijungęs
- leo_messi
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2012-01-23
- Žinutės: 46
- Atsiliepimai: 0
#3077 2012-03-30 00:45
na sprendziant is tavo avataro tu tikrai ne skeletas, ir man vistiek i klausyma per du postus neatsakiai, taip gaunasi.. "jai tu gyncijiesi su idiotu, pagalvok, gal jis mano daras tapati" tad laukiu galbut kazkas kitas patars.
kalbedamas apie spartu koju augima turejau omenyje kad ju apimtis greitai dideja, kas man labai nepatinka, dzinsai apsitempe ir tt.. tai klausiu ka ir kaip daryti kad jos butu geriau ryskenes negu didesnes, nes galbut kojom geriau daryti kitokias serijas ir priejimus nei rankom..
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-06-17
- Žinutės: 1363
- Atsiliepimai: 7
#3078 2012-03-30 00:49
Menceris rašė:
leo_messi rašė:
o 75cm tau jau etalonas?
niesiekiu as apimciu, kiekvienas einam savo keliu, as nenoriu stambiu koju, gal taip aiskiau bus dbr?
klausymas neskambejo taip: mano kojos pasieke 75cm, padekit. paskaityk dar karta klausyma, poto komentuok
peace
Prie ko cia tas etalonas pasakiau kaip pvz. O kad nusisnekejai toliau klausdamas ,kaip daryti kojas kad jos neaugtu manau jau pats supratai
Man kojos irgi nepatinka kai kiausius trina ,bet manau tau tokios negresia ,nes tau jos tikrai taip neuzaugs cia ne baliona pusti atsisedus, kad greitai pripusti galetum,bet anyway kiekvienam savo norai, vienas nori sumazinti raumenu grupe kitas nori treniruoti taip, kad ji neaugtu man kartais atrodo jusu norai tupoki svelniai tariant ,kaip kokiu bobu anoreksikiu
O gal cia del kiausiu dydzio, o ne koju?
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
#3079 2012-03-30 00:58
?uess rašė:
Menceris rašė:
leo_messi rašė:
o 75cm tau jau etalonas?
peace
Prie ko cia tas etalonas pasakiau kaip pvz. O kad nusisnekejai toliau klausdamas ,kaip daryti kojas kad jos neaugtu manau jau pats supratai
Man kojos irgi nepatinka kai kiausius trina ,bet manau tau tokios negresia ,nes tau jos tikrai taip neuzaugs cia ne baliona pusti atsisedus, kad greitai pripusti galetum,bet anyway kiekvienam savo norai, vienas nori sumazinti raumenu grupe kitas nori treniruoti taip, kad ji neaugtu man kartais atrodo jusu norai tupoki svelniai tariant ,kaip kokiu bobu anoreksikiu
A tai jei kojos dideles ir kiausu nespaudzia reiskia s jie maziukai
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
#3080 2012-03-30 01:01
Menceris rašė:
?uess rašė:
Menceris rašė:
Prie ko cia tas etalonas pasakiau kaip pvz. O kad nusisnekejai toliau klausdamas ,kaip daryti kojas kad jos neaugtu manau jau pats suprataiMan kojos irgi nepatinka kai kiausius trina ,bet manau tau tokios negresia ,nes tau jos tikrai taip neuzaugs cia ne baliona pusti atsisedus, kad greitai pripusti galetum,bet anyway kiekvienam savo norai, vienas nori sumazinti raumenu grupe kitas nori treniruoti taip, kad ji neaugtu man kartais atrodo jusu norai tupoki svelniai tariant ,kaip kokiu bobu anoreksikiu
A tai jei kojos dideles ir kiausu nespaudzia reiskia s jie maziukai
Arba taip, arba lb kietai vaiksto
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
#3081 2012-03-30 01:02
?uess rašė:
Menceris rašė:
?uess rašė:
O gal cia del kiausiu dydzio, o ne koju?A tai jei kojos dideles ir kiausu nespaudzia reiskia s jie maziukai
Arba taip, arba lb kietai vaiksto
Gerai paliekam gal tuos pakabukus ramybej ir patarkim tam nelaimeliui kur kojos puciasi
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
#3082 2012-03-30 01:05
Bet kas cia per klausimai uzejo? Visiem raumenys per daug puciasi
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
#3083 2012-03-30 01:13
?uess rašė:
Nezinau ,cia jau man anomalija O autoriui klausimo tai , daryk ryskinimo pakartojimus ir ziurek koks poveikis tavo kojom. Kokia slaunu apimtis?
Neprisijungęs
- katasirdis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-08-18
- Žinutės: 25
#3084 2012-03-30 09:36
sveiki . turiu klausime del pratimo virsutinei trapecijai. geriau daryt paprastai guzciojimus peciais aukstyn zemyn , ar sukti pecius ten maciau kiti kazkaip daro ? ar vienoda nauda is ju?
Paskutinį kartą taisė katasirdis (2012-03-30 09:37)
Neprisijungęs
- leo_messi
- Naujas dalyvis
#3085 2012-03-30 11:43
Menceris rašė:
?uess rašė:
Nezinau ,cia jau man anomalija
O autoriui klausimo tai , daryk ryskinimo pakartojimus ir ziurek koks poveikis tavo kojom. Kokia slaunu apimtis?
ooo pagaliau i ta puse, bet vistiek normaliai negali iki galo paskaityti ko klausiu ) tai ir klausiau, kokie pakartojimai kojom butu atliekamas ryskinimas, kaip ir kitom raumenu grupem, ar daugiau? ar maziau ?
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#3086 2012-03-30 11:47
vienas jau čia buvo, įmetė skeleto fotkę, sako sparnai per dideli
Neprisijungęs
- leo_messi
- Naujas dalyvis
#3087 2012-03-30 11:54
lolardas rašė:
vienas jau čia buvo, įmetė skeleto fotkę, sako sparnai per dideli
as nesuprantu, jus viska pagal save islankstote ir patys susikurete nebutus dalykus
parasiau aiskiai: ar koju pratimus darant auga kitos grupes greiciau ar cia mitas? ir kokius pratimus ir serijas daryti kad kojos neaugtu? nedidetu?
tai iskarto kalba apie 75cm, ir kad as kaip kulturistas jau turbut turiu kojas su kuriomis nepaeinu.. utiutiu atvirai sakau jus mano akimis.. paprasiau paprasto patarimo ir aiskai pasakiau, kad nenoriu jog didetu kojos, nes nepatinka kada apsitempia dzinsai ir pan. man graziau lieknas ryskus kunas, o ne jusu tie kolemanai ar cutleriai.. tiesiog atbaidote zmones is forumo taip atsakinedami, o dar kai ne pas kazka avataras su jo foto kur lasiniai ant liemenio platesni uz pecius.. isvis tyliu.. sporto meistras matai..
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#3088 2012-03-30 11:57
tai bėk iš to forumo, išsitrink
Neprisijungęs
- leo_messi
- Naujas dalyvis
#3089 2012-03-30 11:59
lolardas rašė:
tai bėk iš to forumo, išsitrink
o gal pamegink i klausyma atsakyti? ar cia visi tik bereikalingus postus moka rasyti?
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#3090 2012-03-30 12:06
na cia kaip ir kulturizmo forumas, tai normalu, kad kalbama apie tai, kaip treniruotis ir maitintis, kad raumenys butent augtu.
gal pabandyk nevalgyt ir netreniruot, tai tikrai manau neturetu dideti kojos ar dar kasnors.
Neprisijungęs
- leo_messi
- Naujas dalyvis
#3091 2012-03-30 12:13
Robšė rašė:
na cia kaip ir kulturizmo forumas, tai normalu, kad kalbama apie tai, kaip treniruotis ir maitintis, kad raumenys butent augtu.
gal pabandyk nevalgyt ir netreniruot, tai tikrai manau neturetu dideti kojos ar dar kasnors.
na del valgio manau neitu atsisakyti viena ar kito valgio kazkurio, tiesiog mano pamastymas butu ju nedaryti visai, nes ir per krepsini padirba, ir begiojant ir dvirati minant bet jai kiti raumenys kazkiek greiciau augtu (kaip minejau nezinau tai mitas ar tiesa) tuomet ryzciausi ir tas kojas siektiek daugiau treniruoti
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#3092 2012-03-30 12:20
o ar kiti raumenys greiciau augtu, tai cia jau niekas nepasakys, gal kaip kam, nepamatuosi gi, kaip auga su ir kaip augtu be. Be to, jei ir augtu greiciau, tai klausimas, kaip tas kojas tada treniruot, kad tas efektas butu, kogero dvirati pamint ar tiesimus padaryt nepakaktu. manau per giliai cia bandai kapstyt ir problemu prisigalvoji...
netreniruok tai tikrai ir neaugs, zmones treniruodami vargsta su apimciu didinimu, nebent lasiniai pareina, o tu cia gasdinies lygioj vietoj, kad neperaugtum...
Isviso, kai tik panasius klausimus ir minciu vingius cia pamatau, taip ir stovi pries akis "peraugusio" jaunuolio vaizdas
Neprisijungęs
- leo_messi
- Naujas dalyvis
#3093 2012-03-30 12:25
Robšė rašė:
o ar kiti raumenys greiciau augtu, tai cia jau niekas nepasakys, gal kaip kam, nepamatuosi gi, kaip auga su ir kaip augtu be. Be to, jei ir augtu greiciau, tai klausimas, kaip tas kojas tada treniruot, kad tas efektas butu, kogero dvirati pamint ar tiesimus padaryt nepakaktu. manau per giliai cia bandai kapstyt ir problemu prisigalvoji...
netreniruok tai tikrai ir neaugs, zmones treniruodami vargsta su apimciu didinimu, nebent lasiniai pareina, o tu cia gasdinies lygioj vietoj, kad neperaugtum...
Isviso, kai tik panasius klausimus ir minciu vingius cia pamatau, taip ir stovi pries akis "peraugusio" jaunuolio vaizdas
tikrai esu kudokas, bet manau sutiksi su manimi, kad kiekvienas sieke savo tikslo savrbiausia manau yra siekti ir dometis..
aciu tau Robse, nes va tavo pamokslas paprotino ir sugebejai dviem postais viska puikiai paaiskinti. +
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#3094 2012-03-30 12:28
ner uz ka, vis maziau "bangavimo" forume kuriam laikui
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
#3095 2012-03-30 14:01
katasirdis rašė:
sveiki . turiu klausime del pratimo virsutinei trapecijai. geriau daryt paprastai guzciojimus peciais aukstyn zemyn , ar sukti pecius ten maciau kiti kazkaip daro ?
ar vienoda nauda is ju?
Isduosiu paslapti tau maza , jei nugara tavo nebus stora tos trapecijos ten matysi labai maza dali ,labiausiai trapecija paveikti gali darant mirties trauka trapecija dideja storejant nugarai.
Neprisijungęs
- katasirdis
- Naujas dalyvis
#3096 2012-03-30 15:11
as neklausiu del storio nugaros , as klausiu apie pati pratima ar jie vienodai ta raumeni veikia ar kazkuris geriau
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
#3097 2012-03-30 15:44
katasirdis rašė:
as neklausiu del storio nugaros , as klausiu apie pati pratima ar jie vienodai ta raumeni veikia ar kazkuris geriau
Kuris geriau veikia atsakiau ,jei jos ten nera, daryk kokius nori pratimus tolko jokio nebus.
Neprisijungęs
- Marcass
- Kalbus dalyvis
- Žinutės: 81
#3098 2012-03-30 21:12
Darant pečius, ką geriau daryti, ar leisti štanga prie barzdos ar už galvos?
Neprisijungęs
- katasirdis
- Naujas dalyvis
#3099 2012-03-30 23:36
Menceris rašė:
katasirdis rašė:
Kuris geriau veikia atsakiau ,jei jos ten nera, daryk kokius nori pratimus tolko jokio nebus.
as mirties traukos nedarau, nugara ir trapecija pas mane matosi viskas ok, as klausiu is tu pratimu kuriuos parasiau kuri geriau daryt ar nera skirtumo
Neprisijungęs
- kurgitu
- Atletas :)
- Registravosi: 2009-09-30
- Žinutės: 2892
- Atsiliepimai: 12
#3100 2012-03-30 23:37
Marcass rašė:
Darant pečius, ką geriau daryti, ar leisti štanga prie barzdos ar už galvos?
man prie krutines
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 122 123 124 125 126 … 188
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Treniruočių pratimai, atlikimo technika