Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Lizingas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2013-12-28
Žinutės: 599
Atsiliepimai: 2

#551 2014-01-16 21:00

Re: Krūtinės treniravimas

Sportuoju rimtai nuo rugsėjo ir kai pradėjau sportuoti mano spaudimas vis augo, tačiau kuo toliau tuo sunkiau spausti didesnius svorius ir jie man nekyla ir pakartojimų skaičius mažėja. Sportuoju vieną kartą per savaitę. Kame gali būti problema?

Neprisijungęs

athletic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-05-08
Žinutės: 5718
Atsiliepimai: 17

#552 2014-01-16 21:10

Lizingas rašė:

Sportuoju rimtai nuo rugsėjo ir kai pradėjau sportuoti mano spaudimas vis augo, tačiau kuo toliau tuo sunkiau spausti didesnius svorius ir jie man nekyla ir pakartojimų skaičius mažėja. Sportuoju vieną kartą per savaitę. Kame gali būti problema?

Off dienu paimk, pavaryk biski lengviau pora sav., tada higher reps higher intensity ir tada vel lipk ant low reps

Neprisijungęs

Strazdas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2013-01-13
Žinutės: 632
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 0

#553 2014-01-16 21:11

Jai sunkiai daryt lygiagretes gal įmanoma daryti atsispaudimus nuo suolelio? Bet tada juk nedirbs taip Krūtinė kaip Lygiagretese?

Neprisijungęs

Lizingas
Dažnas dalyvis

#554 2014-01-16 21:12

athletic rašė:

Lizingas rašė:

Off dienu paimk, pavaryk biski lengviau pora sav., tada higher reps higher intensity ir tada vel lipk ant low reps

Čia truputį lengviau tai su mažais svoriais damušti krūtinę ir neimti didelių ir po to didinti kelias savaites pakartojimus, o po to bandyti didinti svorį?

Neprisijungęs

Lizingas
Dažnas dalyvis

#555 2014-01-16 21:13

Strazdas rašė:

Jai sunkiai daryt lygiagretes gal įmanoma daryti atsispaudimus nuo suolelio? Bet tada juk nedirbs taip Krūtinė kaip Lygiagretese?

Kojas užkelk ant kokios pakylos, kėdės arba paprašyk, kad koks draugas palaikytų wink

Neprisijungęs

athletic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-05-08
Žinutės: 5718
Atsiliepimai: 17

#556 2014-01-16 22:05

Cia reiskia jei gali 80x10, reiskia darai 60x10

Neprisijungęs

Lizingas
Dažnas dalyvis

#557 2014-01-17 09:37

athletic rašė:

Cia reiskia jei gali 80x10, reiskia darai 60x10

Bandysim, dėkui smile

Neprisijungęs

Mariszs
Dažnas dalyvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2011-11-12
Žinutės: 227

#558 2014-01-17 13:45

Sveiki, turiu klausima , as seip visada krutiniai ant lygaus su stanga darau issirietes , raumens augime yra skirtumas ar issirietes ar ne ? Nes man tik issirietus svorei kyla , o jai normaliai darant turbut 2 metus galeciau ta pati svori kelnot ...
Ir dar , ar lynu traukimas truputi pasilenkus ir leidziant arciau koju  stovint apatinia dali taip pat apkrautu kaip lygegretes ? Nes pvz po lygaus stangos ir kampu su stanga man lygegretem apatiniai daliai nera jegu is tricepso ir siek tiek peciu , o darant treniruoklije tai turiu labai letai daryt nes kelnoju ten 2kg didesni nei mano svoris tai vos ne pats kelnojuosi o koju uzkist nera . Ir ar krutines augimui yra skirtumas kad darau 4x6 ir jai daryciau 4x8

Neprisijungęs

Lizingas
Dažnas dalyvis

#559 2014-01-17 15:45

Lygtais kai išsirietęs tai man rodos labiau krūtinės apačią apkrauni, bet tiksliai negaliu garantuoti smile 4x6 labiau jėgai 4x8 masei,bet dėl tiek nemanau, kad bus didelis skirtumas

Neprisijungęs

Boveris
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2012-09-15
Žinutės: 275

#560 2014-01-17 18:22

Mariszs rašė:

Sveiki, turiu klausima , as seip visada krutiniai ant lygaus su stanga darau issirietes , raumens augime yra skirtumas ar issirietes ar ne ? Nes man tik issirietus svorei kyla , o jai normaliai darant turbut 2 metus galeciau ta pati svori kelnot ...
Ir dar , ar lynu traukimas truputi pasilenkus ir leidziant arciau koju  stovint apatinia dali taip pat apkrautu kaip lygegretes ? Nes pvz po lygaus stangos ir kampu su stanga man lygegretem apatiniai daliai nera jegu is tricepso ir siek tiek peciu , o darant treniruoklije tai turiu labai letai daryt nes kelnoju ten 2kg didesni nei mano svoris tai vos ne pats kelnojuosi o koju uzkist nera . Ir ar krutines augimui yra skirtumas kad darau 4x6 ir jai daryciau 4x8

Jei nori treniruot krūtinę, tai jokio išsirietimo būt neturi, tiesi nugara. Užsikelk kojas ant soliuko, pajausi kokioj padėtį turi būt nugara.

Neprisijungęs

Mariszs
Dažnas dalyvis

#561 2014-01-18 12:01

Boveris rašė:

Mariszs rašė:

Jei nori treniruot krūtinę, tai jokio išsirietimo būt neturi, tiesi nugara. Užsikelk kojas ant soliuko, pajausi kokioj padėtį turi būt nugara.

Ir kame skirtumas bus jai issirietes ar ne ? Kitaip augs raumuo ar kas ? O del koju kelnojimu ant suoliuko tai nesamo e , cia tik del traumu isvengimo , bet manau greiciau trauma gausi del nestabilumo ...

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#562 2014-01-18 12:03

yrs biski skirtinga atlikimo technika norint pakelti jega ar norint pakelti krutines mase

Neprisijungęs

Lizingas
Dažnas dalyvis

#563 2014-01-18 12:04

Mariszs rašė:

Boveris rašė:

Mariszs rašė:

Ir kame skirtumas bus jai issirietes ar ne ? Kitaip augs raumuo ar kas ? O del koju kelnojimu ant suoliuko tai nesamo e , cia tik del traumu isvengimo , bet manau greiciau trauma gausi del nestabilumo ...

Aš jeigu nesiremiu kojom į grindis tai pradedu plaukioti ir visiškai technika pasidaro neteisinga...

Paskutinį kartą taisė Lizingas (2014-01-18 12:04)

Neprisijungęs

Mariszs
Dažnas dalyvis

#564 2014-01-18 12:05

Lizingas rašė:

Lygtais kai išsirietęs tai man rodos labiau krūtinės apačią apkrauni, bet tiksliai negaliu garantuoti smile 4x6 labiau jėgai 4x8 masei,bet dėl tiek nemanau, kad bus didelis skirtumas

Kiek as domejausi tai maziau 6 pakartojimu jau eina link jegos o 6 tai viduriukas , o geriau ar kankintis ir daryt normaliai su mazu svoriu kol kada nors pramus ar issirietus bet didesniu ?

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#565 2014-01-18 12:07

ne tik priejimai apsprendzia. issirietimas, alkuniu laikymas ir pan viskas itakoja ka augini smile

Neprisijungęs

Mariszs
Dažnas dalyvis

#566 2014-01-18 12:08

Staffordshire rašė:

yrs biski skirtinga atlikimo technika norint pakelti jega ar norint pakelti krutines mase

Tai ta prasme jai del mases tai daryt taisiklynga nugara ir daugiau nei 4x6 ar uztenka ir tiek ? Ta prasme as einu masei , tsi koks taisiklingiauses budas butu nugaros ir pakartojimu skaiciuje ?

Neprisijungęs

Mariszs
Dažnas dalyvis

#567 2014-01-18 12:13

Staffordshire rašė:

ne tik priejimai apsprendzia. issirietimas, alkuniu laikymas ir pan viskas itakoja ka augini smile

Siaip tikslas dabar kaip pradininko bendra krutines mase , seip buvau seniau sportaves tik kad vel po ilgos pauzes gryzau ir biski pasimetes esu smile alkunes stengiuosi laikyti kuo lygiau su peciais , stanga nuleisdamas dedu mazdaug ant speniu...

Neprisijungęs

Tex
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2013-02-03
Žinutės: 172

#568 2014-01-18 12:35

kojos ant žemės

su užkeltom kojom

Taip kad tikrai yra skirtumas. Su užkeltom kojom gal bus truputi sunkiau, reiktu truputi pamažint svorį, bet tada labiau dirba krūtine. O su tais tilteliais visais pati krūtine nelabai ir augs manau. Pažiūrėkit klipus, ten viskas aiškiai parodyta

Neprisijungęs

Mariszs
Dažnas dalyvis

#569 2014-01-18 12:59

Dekui

Neprisijungęs

Mariszs
Dažnas dalyvis

#570 2014-01-18 13:09

Nu blem nezinau ar man pavyks uzkeltom kojom islaikyt stabiluma , pradziai bandysiu tada mest lauk issirietima o pripratus normaliai daryt tada daryt bandysiu uzkeltom kojom . Bet seip paemus tai kur as sportuoju tai tada vienas tik kur normaliai sportuoja nes visi su nuleistim kojom buna smile

Neprisijungęs

Mariszs
Dažnas dalyvis

#571 2014-01-18 13:31

O kaip su krutines apacia ? Ar lynu traukimas nuo lubu truputi pasilenkus ir vedant arciau koju kad dirbtu labiau apatine dalis , tai butu panasu kaip lygegretes pasilenkus krutines apaciai ? Nes lygegretem neuztenka is tricepso jegu  po krutines ant lygaus ir krutines kampu .

Neprisijungęs

Tex
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2013-02-03
Žinutės: 172

#572 2014-01-18 13:37

Mariszs rašė:

Nu blem nezinau ar man pavyks uzkeltom kojom islaikyt stabiluma , pradziai bandysiu tada mest lauk issirietima o pripratus normaliai daryt tada daryt bandysiu uzkeltom kojom . Bet seip paemus tai kur as sportuoju tai tada vienas tik kur normaliai sportuoja nes visi su nuleistim kojom buna smile

Nu bent man, kai pradėjau su užkeltom kojom daryt, svoriai išliko tokie pat ir nebuvo jokiu problemų. Tik turi būt susikaupęs ir susikoncetravęs.

Neprisijungęs

Lizingas
Dažnas dalyvis

#573 2014-01-18 13:43

Mariszs rašė:

O kaip su krutines apacia ? Ar lynu traukimas nuo lubu truputi pasilenkus ir vedant arciau koju kad dirbtu labiau apatine dalis , tai butu panasu kaip lygegretes pasilenkus krutines apaciai ? Nes lygegretem neuztenka is tricepso jegu  po krutines ant lygaus ir krutines kampu .

Daryk nuleistu kampu wink

Neprisijungęs

Mariszs
Dažnas dalyvis

#574 2014-01-18 14:34

Nenusileidzia suoliukas..., ir tokio varijanto neminejau

Neprisijungęs

Lizingas
Dažnas dalyvis

#575 2014-01-18 14:42

Tai dėk lygiagretę į treniruotės pradžią ir padarysi, jeigu ji atsilieka tai ją ir reikia dėti į pačią pradžią

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net