Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Moterims ir merginoms
- » Svorio metimas
- arabeska530
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-06-19
- Žinutės: 1
- Atsiliepimai: 0
#1 2007-06-19 21:49
Svorio metimas
sveiki,
man 18m esu 162cm 69kg, taigi tai per daug.
turiu pilvuko per daug, slaunu ir svarbiausia ant pilvo sonu riebaliuku. vazineju tik dviraciu, retai judu. bukit geri, patarkit nuo ko pradeti norit numesti kokius 14kg. mano kraujo grupe A rh D+( teigiama). nuo ko pradeti? ka valgyti, kiek valgyti, kokiu laiku, kokia manksta daryti??? noriu sumazinti savo svori ir sustangrinti savo kuno vietas:krutine, uzpakali, salunis. busiu dekinga uz patarimus.
p.s. svarmenu neturiu
Neprisijungęs
- Markeris
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-04-18
- Žinutės: 74
#2 2007-06-19 22:41
Re: Svorio metimas
arabeska530 rašė:
sveiki,
turiu pilvuko per daug, slaunu ir svarbiausia ant pilvo sonu riebaliuku. vazineju tik dviraciu, retai judu. bukit geri, patarkit nuo ko pradeti norit numesti kokius 14kg. mano kraujo grupe A rh D+( teigiama). nuo ko pradeti? ka valgyti, kiek valgyti, kokiu laiku, kokia manksta daryti??? noriu sumazinti savo svori ir sustangrinti savo kuno vietas:krutine, uzpakali, salunis. busiu dekinga uz patarimus.
p.s. svarmenu neturiu
siuliau pirma pradeti nuo mitybos. T.y Valgyti daznai, bet po nedaug..Valgiu skaicius 6 - 7. Pirmoje dienos puseje stengtis rinkti angliavandenius , o antroje vengti angliavandeniu ir stengtis valgyti baltymini maista, gerti daug skysciu reiktu prie visko. Jei yra galimybe geriausiai ir patogiausiai manau butu issiimti abonementa y sporto kluba. Jei tokios galimybes nera, taj siuliau ryte esant tusciam skrandziuj pasidaryti lengva treniruote t.y koky krosiuka riebaliukam padeginti, bet begti reiktu manau gan ilgai ir vakare ka nors panasaus pasidaryti. Be sporto vien laikantis mitybos kazin ar numesi tiek svorio kiek nori.
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#3 2007-06-20 11:31
Pirmiausia pradėk daugiau judėt, taip pagreitinsi medžiagų apykaita, nevalgyk saldumynų ir prieš miega daug neprisivalgyk. Numest svoriui reiks laiko, pirmiausia pradėk daugiau judėt ir žiurėk ar mažėja svoris jei ne tada rimčiau žiurėk į mityba.
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-09-20
- Žinutės: 3571
- Atsiliepimai: 2
#4 2007-06-20 16:33
jeeeetus.. nu o tai kaip nevalgyt saldumynu? nu kaip?
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#5 2007-06-20 16:36
Ingrida H2O rašė:
jeeeetus.. nu o tai kaip nevalgyt saldumynu?
nu kaip?
Svorio metimas ir saldumynai kažkaip nesuderinama, o tau jau baigėsi visos osvensimo dietos?
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#6 2007-06-20 16:43
studentas rašė:
Ingrida H2O rašė:
nu kaip?
Svorio metimas ir saldumynai kažkaip nesuderinama, o tau jau baigėsi visos osvensimo dietos?
ja ja truputi per anksti nei dar turejo baigtis.. ne del to, kad nedatempiau.. su sveikata sh... sustreikavo..
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#7 2007-06-20 16:50
Ingrida H2O rašė:
studentas rašė:
Ingrida H2O rašė:
nu kaip?
ja ja
truputi per anksti nei dar turejo baigtis.. ne del to, kad nedatempiau.. su sveikata sh... sustreikavo..
Tai dabar pyragų, ledų ir sveika būsi
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#8 2007-06-20 17:16
studentas rašė:
Ingrida H2O rašė:
studentas rašė:
Svorio metimas ir saldumynai kažkaip nesuderinama, o tau jau baigėsi visos osvensimo dietos?ja ja
truputi per anksti nei dar turejo baigtis.. ne del to, kad nedatempiau.. su sveikata sh... sustreikavo..
is dalies taip ..bet tikro sustreikavimo nepataisys..
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#9 2007-06-20 17:19
Ingrida H2O rašė:
studentas rašė:
Ingrida H2O rašė:
ja jatruputi per anksti nei dar turejo baigtis.. ne del to, kad nedatempiau.. su sveikata sh... sustreikavo..
is dalies taip
..bet tikro sustreikavimo nepataisys..
O tai kas tau nutiko jei nepaslaptis? Ledai geriausias vaistas
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#10 2007-06-20 17:21
studentas rašė:
Ingrida H2O rašė:
studentas rašė:
Tai dabar pyragų, ledų ir sveika būsiis dalies taip
..bet tikro sustreikavimo nepataisys..
O tai kas tau nutiko jei nepaslaptis? Ledai geriausias vaistas
Ledai tai taip.. nuotaikai pakelt tai vaistu vaistas nea.. ne paslaptis..
parasiau i privata
Neprisijungęs
- andriusbtAndrius
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-07-04
- Žinutės: 1
#11 2007-07-04 17:28
arabeska530 rašė:
sveiki,
p.s. svarmenu neturiu
Patarciau nusipirkti koki nors rieblus deginanti produkta, pvz hydroxycut, Ever Slim, Thermo Maxx, juos gali rasti parduotuveje Energonas, kaune ortopedijos pastate, aisku butina kartu suderinti reguliarias treniruotes ir dieta, tada efektas tikrai butu!
Neprisijungęs
- nickas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-08-05
- Žinutės: 33
#12 2007-10-22 17:44
sveiki siuo metu sveriu 75kg, reikia kazkaip per 3sav. numesti iki 69kg.. kokiu gal produktu nevartoti? bet nenoreciau ir kad nusilpciau , kad po to nebutu blogai..vartoju cuts su nitro, dar nuo snd pradejau gerti creatina su carbo plus..... kas gal ka galetumet patarti
Neprisijungęs
- nickas
- Naujas dalyvis
#13 2007-10-22 17:48
galit ir pasiuliti tu greitu dietu, man nesvarb kad po tu 3sav, svoris vel ataugs...
Neprisijungęs
- nickas
- Naujas dalyvis
#14 2007-10-22 19:38
vega rašė:
nickas rašė:
sveiki siuo metu sveriu 75kg, reikia kazkaip per 3sav. numesti iki 69kg.. kokiu gal produktu nevartoti? bet nenoreciau ir kad nusilpciau , kad po to nebutu blogai..vartoju cuts su nitro, dar nuo snd pradejau gerti creatina su carbo plus..... kas gal ka galetumet patarti
geriau pradek nuo to kam tau reikia? ir kodel yra nustatytas grafikas? ar asmenis reikalas ar kzk renginys ar kas?
uz 3sav. varzybos, reik zut but numest, po to man nesvarbu koks svoris bus...
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#15 2007-10-22 20:27
nickas rašė:
vega rašė:
nickas rašė:
geriau pradek nuo to kam tau reikia? ir kodel yra nustatytas grafikas? ar asmenis reikalas ar kzk renginys ar kas?
uz 3sav. varzybos, reik zut but numest, po to man nesvarbu koks svoris bus...
kokios varzybos? Wff?
Neprisijungęs
- nickas
- Naujas dalyvis
#16 2007-10-23 09:34
Ingrida H2O rašė:
nickas rašė:
vega rašė:
geriau pradek nuo to kam tau reikia? ir kodel yra nustatytas grafikas? ar asmenis reikalas ar kzk renginys ar kas?uz 3sav. varzybos, reik zut but numest, po to man nesvarbu koks svoris bus...
kokios varzybos? Wff?
imtynes
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#17 2007-10-23 13:21
nickas rašė:
Ingrida H2O rašė:
nickas rašė:
uz 3sav. varzybos, reik zut but numest, po to man nesvarbu koks svoris bus...kokios varzybos? Wff?
imtynes
aa.. aisku.. tai turi itilpt i svori pagal kategorija? koks tavo svoris ir kiek reik numest?
Neprisijungęs
- nickas
- Naujas dalyvis
#18 2007-10-23 13:59
Ingrida H2O rašė:
nickas rašė:
Ingrida H2O rašė:
kokios varzybos? Wff?imtynes
aa.. aisku.. tai turi itilpt i svori pagal kategorija? koks tavo svoris ir kiek reik numest?
joa , negali buti nei 100g + , reik 69kg, o siuo metu apie 74kg
Neprisijungęs
- nickas
- Naujas dalyvis
#19 2007-10-23 21:48
vega rašė:
nickas rašė:
Ingrida H2O rašė:
kokios varzybos? Wff?imtynes
mano vyras graiku romenu imtyninkas, ir jam reikejo panasia nesamone daryti. tik nepamirsk tokio dalyko kad potokio vsorio metimo jegos tikrai bus apmazejusios, vargiai ar aplamai ju turesi.
numesk savo dieta iki minimalaus maisto vartojimo, jai istevrsi numesk carbus iki minimumo apsiribok duos riekele juodos. zoskai sakmba bet.... visiskai atsisakyk vaisiu,zodziu atisakyk visko ko nereikia. as nzn kiek tuiprates valgyt, bet skaityk turi tai padalinti is tryju. mano vyras dare nesveikai daug kardio, 2km isryto begiojo.5km vakare plaukiojo tame tarpe treniruote, kasdiena pirtis su drabuziais. cia debiliski svorio metimo budai. tu privalai zinoti kad tai labai kenkia organizmui ir ji alina, gal net sunkiai atsistato. tavo treneris tur tau is ankto pasakytii kokia kategorija eisi kad galetum pasiruosti.
clembutarolis turi padeti l-carnitina litrais. labai daug vandens ger ismysi , 2dienos pries varzybas visiskai nuimk vandeni ir skyscius iseis dar 4kg.anksciau buvo magnio sulfatas dabar yra lasiukai:Laxygal paleidzia vidurius is valo irganizma
nu nzn bet dar karta kartoju tai labai nesveika
reiks manau nusipirkt l-cartine, bet manau reiks vartot carbus( paziuresiu kaip kris svoris su juo) nes manau be jo, isvis bus silpna per treniruotes... seip zinau kad tas dalykas yra labai blogai.. dar kai man tik uz poros sav, bus 17m, seip nuo vakar esu patenkintas svorio kritimu, vakar vakare uvo ~76kg, snd 73,5, bet aisku toliau taip greit svoris nekris...
Neprisijungęs
- nickas
- Naujas dalyvis
#20 2007-10-23 21:50
o beje ydomu, kiek tavo vyras mete kg, nuo kiek iki kiek?
Neprisijungęs
- Women
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-10-25
- Žinutės: 121
#21 2007-10-30 23:37
O man tai skanu,ka krutinele,ka zuvis virta be druskos,o vat jautena nelabai. Irgi esu smalyze,bet ryboju salduminus,nu gal iki pietu leidziu sau viena koki saldaini prie kavos,nes taip nors galiu save apgauti,kad gavai,uztenka,lauk rytojaus :))) / Norejau paklaust,o te vaistai kurie ryboja tipo potrauki salduminams veiksmingi ar ne?ar geriau taip sakant ugdyti valia?
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#22 2007-10-31 19:02
Women rašė:
O man tai skanu,ka krutinele,ka zuvis virta be druskos,o vat jautena nelabai. Irgi esu smalyze,bet ryboju salduminus,nu gal iki pietu leidziu sau viena koki saldaini prie kavos,nes taip nors galiu save apgauti,kad gavai,uztenka,lauk rytojaus
)) / Norejau paklaust,o te vaistai kurie ryboja tipo potrauki salduminams veiksmingi ar ne?ar geriau taip sakant ugdyti valia?
Kuo mažiau vaistų tuo geriau ir taip visokio brudo privalgom.
Neprisijungęs
- Women
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-10-25
- Žinutės: 121
#23 2007-10-31 22:06
O as vakare megeja obuoli,ar tai greifruta,kivi,apelsina suvalgyt po paskutinio valgimo vakare,kai tv ziuriu. Tai juk nekenkia,vis geriau uz sokolada:)
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#24 2007-11-01 16:25
Women rašė:
O man tai skanu,ka krutinele,ka zuvis virta be druskos,o vat jautena nelabai. Irgi esu smalyze,bet ryboju salduminus,nu gal iki pietu leidziu sau viena koki saldaini prie kavos,nes taip nors galiu save apgauti,kad gavai,uztenka,lauk rytojaus
)) / Norejau paklaust,o te vaistai kurie ryboja tipo potrauki salduminams veiksmingi ar ne?ar geriau taip sakant ugdyti valia?
gal turi omeny Chroma, kuris mazina potrauki saldumynam? tai cia papildas.. negirdejau, kad chroma vadintu vaistu.. bet vaistinese pirkt yra
siaip tai man jis nepadejo del saldumyno potraukio.. absoliuciai 0.. net ir doze buvau uzkelus dvigubai.. sh.. kaip norejau saldesku, taip ir sekmingai norisi toliau..
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
- Registravosi: 2006-07-21
- Žinutės: 3684
#25 2007-11-01 16:26
Maziau ganjos rukykit, nenoresit saldesku
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis