Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Pelesis
Šaltibarštinis
Registravosi: 2011-12-15
Žinutės: 12895
Atsiliepimai: 37

#26 2012-07-31 22:31

Re: Organizmo Detoksikacija

kazi dantu dar netaiso ant pilnos narkozes? big_smile pirmas uzsirasyciau big_smile

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat
Registravosi: 2011-07-11
Žinutės: 12860
Atsiliepimai: 23

#27 2012-07-31 23:46

nu jo idomiai , mano dazniausios ligos tai snarglaivimasis ,  gerkles skaumas  tracheitas ( sitas daznai  ziema..) , bronchitas . plauciu uzdegimai pereiti.. tia jei ispjautu  tai jauciu  krapai man but   iskart i plaucius sestu viskas?

Neprisijungęs

Pelesis
Šaltibarštinis
Registravosi: 2011-12-15
Žinutės: 12895
Atsiliepimai: 37

#28 2012-08-01 08:33

MrBurbulas rašė:

nu jo idomiai , mano dazniausios ligos tai snarglaivimasis ,  gerkles skaumas  tracheitas ( sitas daznai  ziema..) , bronchitas . plauciu uzdegimai pereiti.. tia jei ispjautu  tai jauciu  krapai man but   iskart i plaucius sestu viskas?

arba kaip tik jei ispjautu nebebutu persalimu, cia jau turi tirtis priezastis del ko daznai persali smile

Neprisijungęs

vycka777
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-08-01
Žinutės: 25
Atsiliepimai: 0

#29 2012-08-01 11:50

MrBurbulas rašė:

galbut pas tave imunitetas krites, galbut jis krites del tonziliu, bet turetum tada sirgt ir angina pagal viska (nors buna kai tos tonziles dar ozala uzsislepe ir angina nesergi, visko buna zodziu), dar gali but pas tave adenoidai "sugede" (polipai liaudiskai), del to sloga, del slogos begimo zemiau plauciu uzdegimai ir tt. cia aisku tik vienas is variantu, galbut tu sveikas tik labai linkes persalt ir pan..

dar sloga gali buti del nosies pertvaros kreivos, man sloga irgi vos ne istisai, tai didesne tai mazesne, angina operavusi gydytoja sake, kad pertvara labai kreiva, reiktu ir ja paoperuot, bet labai tyngisi big_smile

siaip pas gera lorista, ar pas kelis nueik, kraujo tyrima pasidaryt gali, dar del kaikuriu bakteriju kurios anginoj gaminasi padaro tyrima, gal ka pamatys, gal ka loristas patars, jei patars kokiu lasiuku kurie tau nepades, eik pas kita, eik i privacia kokia ligonine, jeigu esi draustas, tai su siuntimu privaciose konsultacijos nemokamos, o kadangi ten privatus biznis, tai jie visai kitaip ziuri i zmones..

zodziu jei daznai sergi tai nepatingek pasidomek, gal kokius polipus ispjaus ir busi sveikas ir be slogu, visai kita gyvenimo kokybe, bent man po to ispjovimo.. kaip sakiau aisku gali eit tos bacilos giliau, bet yra taip- virsutiniuose kvepavimo takuose yra du "sargybiniai" sustabdantys bakterijas tas, adenoidai ir tonziles (polipai ir angina), pas mane ispjove dabar tonziles, ziema kai pilna virusu i pan, stengsiuos kvepuot per nosi, nes joje like adenoidai..

beje, jeigu  tie "sargybiniai" jau dabar nieko nesaugo, neatlieka savo funkcijos, o tik daro zala, tai tikrai blogiau nebus pasalinus..

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat
Registravosi: 2011-07-11
Žinutės: 12860
Atsiliepimai: 23

#30 2012-08-01 16:16

na ne as   taip dazniai esergu . bet jei susergu tai buna butent tos isvardintos ligos...  net gripu nepamenu kada sirgau... angina nesu sirges isvis
oba , cai nesenai lor'as ziurejo mane,tai sake nosies pertvara kreiva.   o slogos jo ooo neretai buna tai sokios tai tokios..

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net