Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Bandom sportuot
- krachas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-04-08
- Žinutės: 3978
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 16
#151 2012-06-06 13:49
Re: Bandom sportuot
powerliftingas rašė:
duglas rašė:
Glutaminas masei bevertis daug kcal suvartojant, del treniruociu nieko nesakau, dalampacki tie svoriai kolkas, suprantu tavo esama situacija, vitaminu tik animal pak nepirk, neuzkibk ant sito, lauk daugiau nuomoniu is labiau nusimananciu zmoniu jei parasys kas.. Kreatino monohidratas aisku pigus, gali nusipirkti, vandens daug gerk tik tada, gal kazkiek istverme, jega pakils, priaugsi gal 1-2kg vandens, nors manes kreatinas neveikia visiskai (kitus kabina), bet vistiek siulyciau daug gero maisto pradzioj.. Vistiena, jautiena, kalakutiena, zuvis, kiausiniai, varske, grikiai, ryziai, avizos, riesutai- tai tau zymiai daugiau naudos nei bcaa ar kreatinas. O kas del amziaus, tai kodel cia paminejai tai ? 30-ies sportuoti pats tas.
1. istverme pakils
2. priaugsi vandens
Ir ka tu, stuburas, norejai cia tuo pasakyti ?
Neprisijungęs
- Kykas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-04-20
- Žinutės: 904
- Atsiliepimai: 3
#152 2012-06-06 14:02
lolardas rašyk rašyk,o mažu neprisipirksiu
ishp3ra
Arba aš kažko nerandu arba vaistinėse nėra nieko su normalia sudėtimi iki 60lt. mėn.
Iš dylerių.
"Ultimate Nutrition" Glucosamine, Chondroitin & MSM. mėnesiui gaunasi 60litų
"Animal flex" apie 70 litų mėnesiui.
Kas geriau ir pigiau iš vaistinės aš nerandu.
Dėl vitaminų.
Vienodai man ar vasara ar žiema aš visvien viską prekybcentriuose perku...
Taip kad vitaminų rekėtų padorių, tik klausimas kokių.
Dėl viso kitko... Daug čia jūsų su vienoda nuomone, išeina kad nemeluojat.
Nereikia, tai nereikia- nepirksiu. Įtikinot.
Nusipirksiu tik kokių kokybiškesnių baltymų, kad iškart po treniruotės atsigert ir per atostogas mitybos skyles kamšyt.
(Pora pirmų rugpjūčio savaičių praleisiu ant dviračio su palapine keliaudamas. Iš patirties žinau, kad tokiose kelionėse maitinuosi šūdinai).
Taigi reik kažkaip pasirinkt papildus sąnariams ir vitaminus. (Apie baltymus ir taip forume info daug).
Dėkui visiems už diskusijas, jei kurio nepaminiu, tai dar nereiškia, kad nepastebiu.
PS. Testosterono tyrimai, kaip ta procedūra atrodo (kraują tiria ar ką), užtrunka, kainuoja?
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#153 2012-06-06 14:23
vitaminai pvz orange triad, tai ten ir sąnariam yra kompleksas jau
maisto skylėm kaišiot tai patarčiau wpc ir kazeino nusipirkt ir negert jų vienų, o įsimest ir anglių, pvz avižų maltų ar grikių ar ryžių
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
#154 2012-06-06 14:29
lolardas rašė:
vitaminai pvz orange triad, tai ten ir sąnariam yra kompleksas jau
maisto skylėm kaišiot tai patarčiau wpc ir kazeino nusipirkt ir negert jų vienų, o įsimest ir anglių, pvz avižų maltų ar grikių ar ryžių
+
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
- Registravosi: 2012-03-06
- Žinutės: 577
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 1
#155 2012-06-06 15:11
+ baltymo gerimas nepamirsk po trenkes sueis i energija visas ir baltymo tu negausi kaip tokio, tai pats galvok ar geriau baltyma gerti po trenkes ar pavalgyti. Plius nepamenu kas yra minejes duglas gal atrodo ,kad banke baltymo izgeria per 2 savaites ten 2,2kg dydzio banke turiu galvoje ,nes kitaip is to gerimo baltymo tolko jei gersi ten menesi laika nebus gamintojai visada raso mazesnes rekomenduotinas dozes save apsidrausdami taip ,kad jei vartosi kaip parasyta ant bankes efekto nelauk gerti baltyma gali dviguba doze nei rekomenduoja drasiai. Nes kitu atveju pinigai vel balon.
Neprisijungęs
- powerliftingas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-06-23
- Žinutės: 1006
- Atsiliepimai: 2
#156 2012-06-06 16:08
duglas rašė:
powerliftingas rašė:
duglas rašė:
Glutaminas masei bevertis daug kcal suvartojant, del treniruociu nieko nesakau, dalampacki tie svoriai kolkas, suprantu tavo esama situacija, vitaminu tik animal pak nepirk, neuzkibk ant sito, lauk daugiau nuomoniu is labiau nusimananciu zmoniu jei parasys kas.. Kreatino monohidratas aisku pigus, gali nusipirkti, vandens daug gerk tik tada, gal kazkiek istverme, jega pakils, priaugsi gal 1-2kg vandens, nors manes kreatinas neveikia visiskai (kitus kabina), bet vistiek siulyciau daug gero maisto pradzioj.. Vistiena, jautiena, kalakutiena, zuvis, kiausiniai, varske, grikiai, ryziai, avizos, riesutai- tai tau zymiai daugiau naudos nei bcaa ar kreatinas. O kas del amziaus, tai kodel cia paminejai tai ? 30-ies sportuoti pats tas.
1. istverme pakils
2. priaugsi vandensIr ka tu, stuburas, norejai cia tuo pasakyti ?
is kur istraukei kad as stuburas?
o tokias nesamones galetu rasyti tik zmogus su 46cm kaklu primetantis kad kaklo apimtis rodyklis i pasiekimus siame sporte
http://science.kukuchew.com/wp-content/ … -neck.jpeg
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
#157 2012-06-06 16:12
powerliftingas rašė:
duglas rašė:
powerliftingas rašė:
1. istverme pakils
2. priaugsi vandensIr ka tu, stuburas, norejai cia tuo pasakyti ?
o tokias nesamones galetu rasyti tik zmogus su 46cm kaklu primetantis kad kaklo apimtis rodyklis i pasiekimus siame sporte
http://science.kukuchew.com/wp-content/ … -neck.jpeg
Taigi rasei apimtis, kiek ten dar sveri ~70kg ;d O 45-46cm kaklas tai cia eilinis kurgitu, ilikesport2 ir toki turi ir neskaito jo dideliu, as taip pat, parodyk kur as rasiau, kad kaklo apimtis yra kazkoks rodiklis ir pasiekimas siam sporte
isizeidei, kad pavadinau tavo kakla laibu, gai.deli
Neprisijungęs
- Kykas
- Dažnas senbūvis
#158 2012-06-06 16:12
Bauda abiems ( powerliftingas ir duglas)- po 20 kilų ant mirties traukos.
Ir kad man nesipyktumėt čia
Neprisijungęs
- powerliftingas
- Dažnas senbūvis
#159 2012-06-06 16:20
duglas rašė:
powerliftingas rašė:
duglas rašė:
Ir ka tu, stuburas, norejai cia tuo pasakyti ?is kur istraukei kad as stuburas?
http://science.kukuchew.com/wp-content/ … -neck.jpegTaigi rasei apimtis, kiek ten dar sveri ~70kg ;d O 45-46cm kaklas tai cia eilinis
kurgitu, ilikesport2 ir toki turi ir neskaito jo dideliu, as taip pat, parodyk kur as rasiau, kad kaklo apimtis yra kazkoks rodiklis ir pasiekimas siam sporte
tai kas kad sveriu 74? prie mano 177 ugio nusiryskines man kolkas uztenka nes sporto stazas tik apie 2m. kai sveriau 80 ir kaklas buvo beveik 40 pasiekes bet cia nieko gero tame nematau. isizeist neturiu ko nes vizualiai kaklas normaliai atrodo, o jei tau jo apimtis kliuna, tai tiesiog nekreipsiu demesio i tave ir mano nuomone apie tave bus - duchas
Neprisijungęs
- powerliftingas
- Dažnas senbūvis
#160 2012-06-06 16:22
Kykas rašė:
Bauda abiems ( powerliftingas ir duglas)- po 20 kilų ant mirties traukos.
Ir kad man nesipyktumėt čia
cia duglas galetu gauti dar viena ispejima uz necenzuriniu zodziu vartojima jei cia tokie dalykai leidziami tai tegul
Neprisijungęs
- Kykas
- Dažnas senbūvis
#161 2012-06-06 16:32
Ainu sportuot- vėliau velnių išrašysiu
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
#162 2012-06-06 18:21
powerliftingas rašė:
duglas rašė:
powerliftingas rašė:
http://science.kukuchew.com/wp-content/ … -neck.jpegTaigi rasei apimtis, kiek ten dar sveri ~70kg ;d O 45-46cm kaklas tai cia eilinis
kurgitu, ilikesport2 ir toki turi ir neskaito jo dideliu, as taip pat, parodyk kur as rasiau, kad kaklo apimtis yra kazkoks rodiklis ir pasiekimas siam sporte
tai kas kad sveriu 74? prie mano 177 ugio nusiryskines man kolkas uztenka nes sporto stazas tik apie 2m. kai sveriau 80 ir kaklas buvo beveik 40 pasiekes bet cia nieko gero tame nematau. isizeist neturiu ko nes vizualiai kaklas normaliai atrodo, o jei tau jo apimtis kliuna, tai tiesiog nekreipsiu demesio i tave ir mano nuomone apie tave bus - duchas
Stuburas, neshirsk ;d
Neprisijungęs
- powerliftingas
- Dažnas senbūvis
#163 2012-06-06 18:22
duglas rašė:
powerliftingas rašė:
duglas rašė:
Taigi rasei apimtis, kiek ten dar sveri ~70kg ;d O 45-46cm kaklas tai cia eiliniskurgitu, ilikesport2 ir toki turi ir neskaito jo dideliu, as taip pat, parodyk kur as rasiau, kad kaklo apimtis yra kazkoks rodiklis ir pasiekimas siam sporte
Stuburas, neshirsk ;d
duchas
Neprisijungęs
- Kykas
- Dažnas senbūvis
#164 2012-06-06 23:48
Nu svarbu viens kitam patikot
O dabar šiandien:
Kojos / pečiai
1) Pritupimai su štanga 1x8x30; 3x8x40.
Paprašiau vyruko iš šono pažiūrėt techniką- sakė viskas ok. Tik kažkaip aš pats jaučiu, kad jeigu stojuosi stačiai taip, kad vos atgal neverčia, tai būna sunku suku, jei pasvyru į priekį truputį, tai žyyymiai lengviau... Kaip geriau štai klausimas.
2) Koju lenkimas 4x8x10 plokštelių
sunkiai su pasiraivymais ir pasukčiavimais.
3) Koju tiesimas 1x12x8 plokštelės 1x12x10 plokštelių
seniau darydavau vos vos su 8, dabar su 8 ryškiai per lengva. Fullbody pritupkės kas antrą treniruotę davė savo.
4) Pasistiebimai 3x15 be svorio viena koja pamainom stovint ant stepo, darant lėtai- sunku.
5) Hanteliu spaudimas sėdint 2x8x12; 1x8x13
kitą kartą iškart 14 imsiu- po priėjimo jautėsi, kad galėjau geriau.
6) štangos trauka iki smakro 1x8x10; 1x8x12.5; 1x8x15
(darau su trumpa raityta štangute), kitą kart bandysiu pradėt nuo 15kg, kažkaip jaučiau, kad galėjau daugiau.
7) Mostai su hanteliais pasilenkus 3x8x4
čia kažkoks žioplas pratimas, nu niekaip neįkertu technikos, nei stovėdamas nei sėdėdamas dorai nepadarau, reiks susikviest trenerių kolegiją, tegul mokina...
Bendri įspūdžiai.
Kojų tiesimas maloniai nustebino ir hantelių spaudimas pečiams (o tiksliau tai kad pasikėlė svoriai). Pradedu kiek drąsiau jaustis tūpdamas su 40, bet dar baisu, kad galiu neatsistot.
Pečiai truputį sunervino, nes pasirinkau neteisingus svorius ir nesigauna tie mostai pasilenkus. Pečius šiandien išdirbau silpnokai.
Ryt nebus laiko normaliai pavalgyt, nes per pietus turėsiu išvažiuot reikalų tvarkyt- jau dabar nervas ima. Taip sąžiningai valgyt stengiuosi, o čia išvis tik pusryčiai šviečiasi... Va dabar baltymai praverstų...
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
- Registravosi: 2012-03-06
- Žinutės: 577
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 1
#165 2012-06-07 00:20
Kykas rašė:
Nu svarbu viens kitam patikot
O dabar šiandien:
Kojos / pečiai
Paprašiau vyruko iš šono pažiūrėt techniką- sakė viskas ok. Tik kažkaip aš pats jaučiu, kad jeigu stojuosi stačiai taip, kad vos atgal neverčia, tai būna sunku suku, jei pasvyru į priekį truputį, tai žyyymiai lengviau... Kaip geriau štai klausimas.
2) Koju lenkimas 4x8x10 plokštelių
sunkiai su pasiraivymais ir pasukčiavimais.
3) Koju tiesimas 1x12x8 plokštelės 1x12x10 plokštelių
seniau darydavau vos vos su 8, dabar su 8 ryškiai per lengva. Fullbody pritupkės kas antrą treniruotę davė savo.
4) Pasistiebimai 3x15 be svorio viena koja pamainom stovint ant stepo, darant lėtai- sunku.
5) Hanteliu spaudimas sėdint 2x8x12; 1x8x13
kitą kartą iškart 14 imsiu- po priėjimo jautėsi, kad galėjau geriau.
6) štangos trauka iki smakro 1x8x10; 1x8x12.5; 1x8x15
(darau su trumpa raityta štangute), kitą kart bandysiu pradėt nuo 15kg, kažkaip jaučiau, kad galėjau daugiau.
čia kažkoks žioplas pratimas, nu niekaip neįkertu technikos, nei stovėdamas nei sėdėdamas dorai nepadarau, reiks susikviest trenerių kolegiją, tegul mokina...
Bendri įspūdžiai.
Kojų tiesimas maloniai nustebino ir hantelių spaudimas pečiams (o tiksliau tai kad pasikėlė svoriai). Pradedu kiek drąsiau jaustis tūpdamas su 40, bet dar baisu, kad galiu neatsistot.
Pečiai truputį sunervino, nes pasirinkau neteisingus svorius ir nesigauna tie mostai pasilenkus. Pečius šiandien išdirbau silpnokai.
Ryt nebus laiko normaliai pavalgyt, nes per pietus turėsiu išvažiuot reikalų tvarkyt- jau dabar nervas ima. Taip sąžiningai valgyt stengiuosi, o čia išvis tik pusryčiai šviečiasi... Va dabar baltymai praverstų...
Geriau taip ,kad atgal nevirstum juk elementari cia fizika kaip, tu tupsi su statmena laikysena nugaros, neimanoma ,svorio centras per toli nuo koju turi buti palinkimas i prieki korpuso taip, kad islaikyti liksvara.
Cia jei rusiskai kerti gali paziureti apie technika tupimo
Paskutinį kartą taisė Menceris (2012-06-07 00:34)
Neprisijungęs
- ishp3ra
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-09-24
- Žinutės: 1953
- Atsiliepimai: 7
#166 2012-06-07 07:11
Arba aš kažko nerandu arba vaistinėse nėra nieko su normalia sudėtimi iki 60lt. mėn.
Pats is vaistines Versan naudoju sanariams. Dezute apie 40LT kainuoja, menesiui per akis (pats kas 2-3 dienas geriu po tablete).
Neprisijungęs
- ishp3ra
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-09-24
- Žinutės: 1953
- Atsiliepimai: 7
#167 2012-06-07 09:50
Nepriklausomai kokiu stilium ir su kiek ant nugaros tupi, stangos svoris turi eiti staciai zemei per pedos viduri - virstant pirmyn drozi kelius, nugara; atgal - nugara, ir pavojinga lygsvaros neislaikyt. Pridedu schema, gal pades:
http://images.wikia.com/startingstrengt … cement.jpg
Man rods tau dar apskritai nereikia peciams skirtingoms deltoms pratimus daryti, ypac to pasilenkus sklaidymo. Padaryk 3-4 priejimus po 8-12 pakartojimu stangos arba hanteliu spaudimo peciams ir 2-3 priejimus paprasto kelimo i salis, ir turetu pilnai pakakti kuriam laikui. Rimtai baze jei darysi, nereikes jokiu pagalbiniu.
Neprisijungęs
- Kykas
- Dažnas senbūvis
#168 2012-06-08 13:37
Ačiū vyrai už pastabas ir patarimus
Vakar pietų normalių neturėjau. Matyt todėl dingo apetitas iki pat nakties.
0 energijos. Po darbo miegot nuėjau. Iki 21.30 numigau...
Kojos neatsigavę. Blauzdos išvis maršus traukia...
PS. truputį nemalonu ir gėda užsimint, bet gal žinosit kuris...
Trečia diena vidurius pučia- bezdu kaip nenormalus... Ir dar smardžiai... Šuo ir tas iš kambario bėga... ;(
Racione: avižiniai dribsniai, virti kiaušiniai, tunas, bananai, salotos su alyvuogių aliejum, vištiena, ryžiai, grikiai, riešutai su razinom, varškė, pienas (buvo dar 1 alaus, jei jau taip sąžiningai).
Gal turit idėjų nuo kurio produkto ar kombinacijos orą gadinu? Ir aš nekalbu apie pavienius pirstelėjimus, o greičiau apie gamtinių dujų fabrikąutiutiu... Ir "rimtas" per kietas pliumptelėjo... Nebejuokinga...
Dar šlapimo kvapas aštrokas toks, nors spalva normoj... Iš tabletkų tik magnio geriu...
Kažkas mityboj negerai... KAS?
Paskutinį kartą taisė Kykas (2012-06-08 13:40)
Neprisijungęs
- Domantas
- buvęs zyzz
- Vietovė: Bergen
- Registravosi: 2012-05-06
- Žinutės: 4893
- Atsiliepimai: 11
#169 2012-06-08 13:40
Kykas rašė:
Ačiū vyrai už pastabas ir patarimus
Vakar pietų normalių neturėjau. Matyt todėl dingo apetitas iki pat nakties.
0 energijos. Po darbo miegot nuėjau. Iki 21.30 numigau...
Kojos neatsigavę. Blauzdos išvis maršus traukia...
PS. truputį nemalonu ir gėda užsimint, bet gal žinosit kuris...
Trečia diena vidurius pučia- bezdu kaip nenormalus... Ir dar smardžiai... Šuo ir tas iš kambario bėga... ;(
Racione: avižiniai dribsniai, virti kiaušiniai, tunas, bananai, salotos su alyvuogių aliejum, vištiena, ryžiai, grikiai, riešutai su razinom, varškė, pienas (buvo dar 1 alaus, jei jau taip sąžiningai).
Gal turit idėjų nuo kurio produkto ar kombinacijos orą gadinu? Ir aš nekalbu apie pavienius pirstelėjimus, o greičiau apie gamtinių dujų fabrikąutiutiu... Nebejuokinga...
Ir šlapimo kvapas aštrokas toks, nors spalva normoj... Iš tabletkų tik magnio geriu...
Man tunas su avižine bomba, jau patikėk pana ir ta grasino skiryboj
Nu aš gal per daug tuno suvartoju nes jis pagrindas pas mane, bet jau patikek ... nu aisku po tuno pieno ir negerk.
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#170 2012-06-08 13:56
man asmeniskai avizine kose + kiausiniai kelia pilva tai joppppptarararraaraaiii
Neprisijungęs
- Kykas
- Dažnas senbūvis
#171 2012-06-08 13:57
Sumesiu, ką dienoj valgau maždaug pagal laiką, bet be kiekių be nieko.
07.30 avižiniai dribsniai+ virti kiaušinių baltymai+1 trynys
8.45 skarbonkė tuno
9.30 bananas/riešutai/razinos
12.30 ryžiai+višta+ salotos su alyvuogių aliejum
13.30 bananas/riešutai/razinos
14.30 ryžiai+višta+ salotos su alyvuogių aliejum
15.30 bananas/riešutai/razinos
16.45 treniruotė
19.00 bananas
19.30-20.00 ryžiai+višta+ salotos su alyvuogių aliejum (tas kas ryt bus pietum)
prieš miegą varškės pakas su pienu
Maždaug taip. Ten kur bananas/riešutai/razinos tai kartais prasimeta ir būna arba mbananas arba riešutai/razinos
Pagal tai ką abu parašėt, panašu, kad pusryčiai bus viso gėrio priežastis.
Paskutinį kartą taisė Kykas (2012-06-08 13:59)
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#172 2012-06-08 14:00
itariu ir as kad ir tau avizines su virtais kiausiniais "duoda gaza" nes kitkas kaip ir tvarkoj
Paskutinį kartą taisė MrBurbulas (2012-06-08 14:00)
Neprisijungęs
- Kykas
- Dažnas senbūvis
#173 2012-06-08 14:03
Tai ką tada su pusryčiais daryt? utiutiu jau buvau į rutiną pradėjęs įsivažiuot...
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
#174 2012-06-08 14:07
Pusryciams man asmeniskai geriausias variantas- plikyti ryziai su tunu (tuna ne smulkinta, o gabaliukais pirkti), dar jei truksta baltymu, tai proteino kauseli isgerti ir sotu, ir naudinga.
Neprisijungęs
- Kykas
- Dažnas senbūvis
#175 2012-06-08 14:32
Nu nežinau, reiks gerai pagalvot kaip čia suktis su tais pusryčiais...
Išsiderino mano pilvas visai
Laikas antriems pietums, o kad pirmi dar nesuvirškinti...
Niekaip netilps ten daugiau nei grikių nei vištos nei sąlotų...
Pilnas pilvas.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Bandom sportuot