Puslapiai: 1 … 156 157 158 159 160 … 514
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Papildų PASIRINKIMO klausimai
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2010-03-11
- Žinutės: 3463
- Atsiliepimai: 4
#3926 2010-05-14 19:12
Re: Papildų PASIRINKIMO klausimai
noreciau uzduoti dar viena kvailoka klausima..
susidomejau situ produkteliu- natural sterol complex.
kiek skaitau, daug kur raso (ne tik reklamoj), kad ji rekomenduoja gerti su animal pack.
pataisykit, jei klystu, bet pack'as tai tik vitaminai?!
ka jus rekomenduotumet prie jo?
Neprisijungęs
- Jhonas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2010-04-15
- Žinutės: 343
- Atsiliepimai: 0
#3927 2010-05-14 20:04
Nepirk. Animal Pak + Proteinas + BCAA/EAA. Pilnai uzteks. Pack tik vitaminai.
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2010-03-11
- Žinutės: 3463
- Atsiliepimai: 4
#3928 2010-05-14 20:12
Jhonas rašė:
Nepirk. Animal Pak + Proteinas + BCAA/EAA. Pilnai uzteks. Pack tik vitaminai.
tipo sterolio nepirkt? bandei? neverta? protikas, bcaa... visa tai jau geriu...
Neprisijungęs
- Thirdsoul
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-07-02
- Žinutės: 173
#3929 2010-05-14 21:29
Sveiki, toks gana kvailas klausimas, bet uzduosiu tam kad pats ateiciai zinociau.
Kuo skiriasi kreatinas nuo animal pack?
Kreatinas - tiesiog jegos padidejimas, raumenu pumpavimas
Animal Pack - daugybe vitaminu, jegos padidejimas, bet silpnesnis raumenu pumpavimas negu su kreatinu?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15147
- Atsiliepimai: 46
#3930 2010-05-14 21:38
nuo kada vitaminai raumenis pumpuoja??
paka yra tiesiog vitaminu ir mineralu kompleksas.. jokios jegos ir t.t. neduos.
realiai galima kad ir opti-men pasiimt, butu tu vimatinu per akis..
na o kreatinas visai kas kita.
is kreatino organizmas gamina ATF, kuri yra vienas ir raumenu energijos saltiniu. esant didelems ATF atsargoms raumenyse, buna didesne jega, pagereja trenkes efektyvumas.. o tai savaime privede prie geresnio raumenu augimo.
Neprisijungęs
- Thirdsoul
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-07-02
- Žinutės: 173
#3931 2010-05-14 21:43
emexas rašė:
nuo kada vitaminai raumenis pumpuoja?? :D
paka yra tiesiog vitaminu ir mineralu kompleksas.. jokios jegos ir t.t. neduos.
realiai galima kad ir opti-men pasiimt, butu tu vimatinu per akis..
na o kreatinas visai kas kita.
is kreatino organizmas gamina ATF, kuri yra vienas ir raumenu energijos saltiniu. esant didelems ATF atsargoms raumenyse, buna didesne jega, pagereja trenkes efektyvumas.. o tai savaime privede prie geresnio raumenu augimo.
Dekui ;). Dabar akivaizdziai manau skirtuma.
Neprisijungęs
- ovenas999
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2010-05-06
- Žinutės: 54
#3932 2010-05-15 15:59
animal pump ar superpump250 , katra geriau rinktis?
Neprisijungęs
- Mr. Dzoshas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2006-05-25
- Žinutės: 487
- Atsiliepimai: 2
#3933 2010-05-15 16:17
ovenas999 rašė:
animal pump ar superpump250 , katra geriau rinktis?
Superpump250
Neprisijungęs
- Eimantas22
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2010-05-08
- Žinutės: 71
#3934 2010-05-15 21:41
Sveiki , turiu klausima noriu pirkti golda ir neesu vartojes papildu esu zalias biski nezinau neikada vartoti ir kaip nustoti vartoti
Tai kaip jus man pasiulytumete eiti i parduotuve moketi 50 brangiau su prof konsultacija
ar 50lt pigiau ir man pacanas 2 zodziais paaiskins kaip ka daryti .
beje jeigu dar netingite pasakykite kaip reikia nustoti vartoti proteina ? mazint dozes ar tesiog imt mest ir toliau sportuot ?
Neprisijungęs
- Mr. Dzoshas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2006-05-25
- Žinutės: 487
#3935 2010-05-15 22:00
Eimantas22 rašė:
Sveiki , turiu klausima noriu pirkti golda ir neesu vartojes papildu esu zalias biski nezinau neikada vartoti ir kaip nustoti vartoti
Tai kaip jus man pasiulytumete eiti i parduotuve moketi 50 brangiau su prof konsultacija
beje jeigu dar netingite pasakykite kaip reikia nustoti vartoti proteina ? mazint dozes ar tesiog imt mest ir toliau sportuot ?
Sweikas, paskaityk proteino skilti siame skyriuje esanti, ten ne karta ir ne du buwo minima kaip ir kada proteina vartot, goldas ne isimtis. Keistai mastai apie proteina, kaip apie rimta chemija, prie kurios reiktu pratintis ir baigiant vartot mazint dozes. Ar kai valgai vistiena ar lasisa irgi taip mastai? Kogero ne, tai ir cia lygiai tas pats tik maisto papildas, kuris papildys tavo mitybos spragas ( ne maisto pakaitalas). O apie profesionala konsultacija parduotuvej tai isvis suveliai cia kazka, ant kiekvienos bankes yra juk kaip ir kada vartoti, nors velgi nera cia kazkokiu grieztu normu, vartoji taip kad nebutu bereikalingas vartojimas ir tiek. Kas dar, nemazai forumo dealeriu, jau net nepanasus i pacanus, ir kogero tau galetu papasakot daugiau nei parduotuveje sedintis zmogus.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#3936 2010-05-15 22:53
Eimantas22 rašė:
Pradekim nuo to i kokia parduotuve pateksi, jei i Maistas Sportui tai patikek ten dirbanti didzioji personalo dalis zino kelis kart maziau nei dealeriai, antra tikrai galvoji kad kazhka ipatingo suzinosi kaip vartoti 1 banke proteino?
O as tau galiu pasakyt kad kogero 50% dealeriu tau galetu bent trigubai daugiau info duoti nei puse parduotuviu pardaveju, paimkim ishimti musu gerbiamus SMC kurie zino ka daro , na ir dar vienas kitas pavienis atvejis, cia jau priklausys ant kokio zhmogaus papulsi.
Zodziu pacanais siulyciau nesisvaidyti, nes kai kurie tamstai i tevus tiktu ir tokiu poziuriu vargiai ar sulauksi reikiamo demesio.
Tad truputelis tolerancijos ir prisesk prie proteino temos pradziai, kad supratima bendra igytuym kas ir kaip, o tada jau gilinsies ishsamiau.
Aciu uz demesi.
Paskutinį kartą taisė lexusrx (2010-05-15 22:55)
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#3937 2010-05-15 22:54
Mr. Dzoshas rašė:
Eimantas22 rašė:
beje jeigu dar netingite pasakykite kaip reikia nustoti vartoti proteina ? mazint dozes ar tesiog imt mest ir toliau sportuot ?Sweikas, paskaityk proteino skilti siame skyriuje esanti, ten ne karta ir ne du buwo minima kaip ir kada proteina vartot, goldas ne isimtis. Keistai mastai apie proteina, kaip apie rimta chemija, prie kurios reiktu pratintis ir baigiant vartot mazint dozes. Ar kai valgai vistiena ar lasisa irgi taip mastai? Kogero ne, tai ir cia lygiai tas pats tik maisto papildas, kuris papildys tavo mitybos spragas ( ne maisto pakaitalas). O apie profesionala konsultacija parduotuvej tai isvis suveliai cia kazka, ant kiekvienos bankes yra juk kaip ir kada vartoti, nors velgi nera cia kazkokiu grieztu normu, vartoji taip kad nebutu bereikalingas vartojimas ir tiek. Kas dar, nemazai forumo dealeriu, jau net nepanasus i pacanus, ir kogero tau galetu papasakot daugiau nei parduotuveje sedintis zmogus.
Labai teisingas postas.
Neprisijungęs
- Villa
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-03-13
- Žinutės: 5
#3938 2010-05-15 23:24
Tai vat klausimas. Kaip tevams irodyti, jog papildai nera kenksmingi? Vis jie kazko pries juos nusiteike, tai net nezinau kaip juos paveikti. Gal turit svariu argumentu? Ar patarimu? Jau tuoj pilnametis busiu, o jie teigia, jog tokio amziaus apie vartojima galvoti negalima. Aiskinau kuom skiriasi chemija nuo papildu, bet vis tiek be rezultatu.
P.S. Nesijuokite
Neprisijungęs
- Lavras
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2006-09-17
- Žinutės: 140
#3939 2010-05-16 03:56
Tevai dazniausiai baiminasi tokiu zodziu kaip proteinas ar kreatinas, nes sitie maisto papildai dazniau vartojami sportuojant, kas toliau veda prie uzsiciklinto mastymo kad jog betkoks briedas kulturizme vartojamas yra ''steroidai'' kurie lb kenkia ir bla bla bla. Tai ne tiesa tokie pamastymai nors ir pagyvenusiu zmoniu yra neisprusimo, ziniu stokos, pasekme. Nezinau kaip tavo tevai, bet kai as buvau paauglys man tevai pirkdavo ivairius vitaminus ir liepdavo juos gert, nors as ju net nenoredavau, tai jiem paaiskink kad ivairus proteinai kreatinai toks pat neklatas maisto PAPILDAS kaip ir vitaminai..
Neprisijungęs
- Gedass
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-05-13
- Žinutės: 6
#3940 2010-05-17 15:15
gal kas zinot ka reikia valgyt ar gert kad kalogeno organizmas daugiau gautu? nes vaistinesi pardavinejami maisto papildai neatrodo rimtai man
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#3941 2010-05-17 16:37
Gedass rašė:
gal kas zinot ka reikia valgyt ar gert kad kalogeno organizmas daugiau gautu? nes vaistinesi pardavinejami maisto papildai neatrodo rimtai man
Coenzyme Q10, vit C. kas del valgio sunku bus ji uzhkelti ...
Luckily, advances in nutrition research educate us that various natural sources could actually supply us the necessary elements that enhance the collagen factory of our body. Among those leading substances and their sources are the following:
1. Cynergy TK. This is a specific type of keratin, another protein. It is commonly found in the wool of the sheep and is taken through a process that should not involve heat or acid. Once inside the body, it converts into functional keratin which allows the collagen to grown again.
2. Hyaluronic acid. This is a mainly taken from an exotic kelp used for centuries in Japan. Hyaluronic acid helps the collagen and elastin fibers bind together to form collagen bundles. It is also responsible in helping repair and replace damaged and dead collagen cells.
3. Coenzyme Q10. You can find this abundantly in fresh heart tissues of herring and mackerel. It helps boost collagen regeneration inside our body.
4. Active Makuna Honey. Beekeepers in New Zealand set up their beehives in wild and uncultivated areas where Makuna bushes abound. The honey produced is rich in collagen boosting substances.
5. Genistein. This is an isoflavone that primarily serves as an anti-oxidant. Its other function is in giving the ideal condition for the regrowth of collagen molecules. You can abundantly find this in soya products.
Go natural. These natural sources of collagen hold the promise of keeping you look and feel young.
Neprisijungęs
- pakelis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-04-05
- Žinutės: 7
#3942 2010-05-17 18:35
gas kas nors esat girdeja apie http://www.bodybuilding.com/store/usp/jacked.html ?
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-11-18
- Žinutės: 6045
- Atsiliepimai: 24
#3943 2010-05-17 19:09
pakelis rašė:
gas kas nors esat girdeja apie http://www.bodybuilding.com/store/usp/jacked.html ?
Tikriausia jau kažką turėtų reikšti jog jis 2 vieta užima JAV
Neprisijungęs
- xxx
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-07-29
- Žinutės: 119
#3944 2010-05-18 00:25
Fake'as rašė:
xxx rašė:
Kas yra naudoje amway produkcija
Ten ekologiski vitaminai ir labai aukstos kokybes ka domintu i pm
Esu naudojęs ir ka ?
Idomu suzinot jusu nuomone verta demesio produkcija ?
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
- Registravosi: 2009-08-24
- Žinutės: 1572
#3945 2010-05-18 09:27
xxx rašė:
Fake'as rašė:
xxx rašė:
Kas yra naudoje amway produkcija
Ten ekologiski vitaminai ir labai aukstos kokybes ka domintu i pm
Esu naudojęs ir ka ?
Idomu suzinot jusu nuomone
verta demesio produkcija ?
Tikrai verta dėmesio, asortimentas labai platus, dabar turiu dantų pastą, dantų šepetuką, indų ploviklį, kurio labai ilgam užtenka, skalbimo miltelius, kuriū labai mažai tereikia... sanariam papildėlį Nutriltie...O tie kūrie platina, gali plačiai papsakot apie kokybę
Neprisijungęs
- xxx
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-07-29
- Žinutės: 119
#3946 2010-05-20 22:00
Fake'as rašė:
xxx rašė:
Fake'as rašė:
Esu naudojęs ir ka ?Idomu suzinot jusu nuomone
verta demesio produkcija ?
Tikrai verta dėmesio, asortimentas labai platus, dabar turiu dantų pastą, dantų šepetuką, indų ploviklį, kurio labai ilgam užtenka, skalbimo miltelius, kuriū labai mažai tereikia... sanariam papildėlį Nutriltie...O tie kūrie platina, gali plačiai papsakot apie kokybę
Na aciu uz nuomone tik va idomu kaip perkat jus ta produkcija
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#3947 2010-05-20 22:17
xxx rašė:
Fake'as rašė:
xxx rašė:
Idomu suzinot jusu nuomoneverta demesio produkcija ?
Na aciu uz nuomone
tik va idomu kaip perkat jus ta produkcija
Mama "platina" jei taip galima sakyt tai ir man sio bei to uzdovanoja, kai i gimtine uzsuku....
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-04-08
- Žinutės: 3978
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 16
#3948 2010-05-21 19:06
http://www.proteinas.lt/?m=1,2,62&p=0,410 kaip jums sitas ?
Kazkaip itartinai per pigus pasirodo, todel cia klausiu, nes nelabai tose sudetyse ismanau, tik matau, kad gan daug angliu, o man, auginanciam mesa, nepakenktu.. Taigi, kokios nuomones butu.. ?
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#3949 2010-05-21 19:25
duglas rašė:
http://www.proteinas.lt/?m=1,2,62&p=0,410 kaip jums sitas ?
Kazkaip itartinai per pigus pasirodo, todel cia klausiu, nes nelabai tose sudetyse ismanau, tik matau, kad gan daug angliu, o man, auginanciam mesa, nepakenktu.. Taigi, kokios nuomones butu.. ?
Oj nieko gero "...sojos izoliatas..."
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-04-08
- Žinutės: 3978
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 16
#3950 2010-05-21 20:53
Na uz tokia kaina nieko ir nesitikejau labai, dekuj. Cia biciukuj ziurejau, negyvena taip, kad galetu leisti pinigus ant papildu labai, tai ziurejau tarp pigesniu, o jam riebalas laaabai nepakenktu, gal koki is pigesniu pasiulytumet ? Fake`as nebenoriu kankint per AP
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 156 157 158 159 160 … 514
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Papildų PASIRINKIMO klausimai