Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

?uess
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-06-17
Žinutės: 1363
Atsiliepimai: 7

#176 2012-05-18 17:21

Re: "Mergaitiški" dalykai

159159 rašė:

?uess rašė:

159159 rašė:

tai tada NATO turim, kam ta ES? nieko ji mum nepadėjo, pardavėm šlėktam mažeikių naftą, kalbama, kad jei dabar ji būtų mūsų, tau ir visiems kitiems benzinas po maždaug litą kainuotų.

kodėl neturim privalomos kariuomenės?

Nepadejo, tai nepadejo, nlb turiu laiko diskutuoti. Tai pigiau negi Rusijoje benzinas kainuotu? Kalbama big_smile Kam mum ta privaloma kariuomene? Reikia ne ukininku su sakem jeigu kas butu, o profesionaliu kariu, nes kol ir tuos ukininkus ir vadybininkus surinktu uztruktu laiko. Profesionali kariuomene, kad atlaikyti bent kzkiek laiko kol NATO atvarys. Kad finansavimas per menkas, tai cia kita kalba.

klausimas ar išvis ta NATO atvarytų big_smile nuo situacijos gal priklausytų kas ir kaip.

kiek mes tos profesionaliosios kariuomenės turim? saujelę. o vat šauktinių galima turėt daug daugiau. Išvis dešiniosios srovės nori šauktinių kariuomenės o kariosios srovės tik profesionaliosios.

aišku aišku, kainuotų daugiau..

Pamirsk apie tas kairiasias ar desiniasias sroves, jos idomios tik visokiem skinam. Tai yra politinis klanas ir seniai niekas nesielgia pagal tai kokiai pusei priklauso.

Neprisijungęs

159159
Rusų ambasados apmokamas komentatorius
Registravosi: 2010-11-18
Žinutės: 10805
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 24

#177 2012-05-18 17:23

?uess rašė:

159159 rašė:

?uess rašė:

Nepadejo, tai nepadejo, nlb turiu laiko diskutuoti. Tai pigiau negi Rusijoje benzinas kainuotu? Kalbama big_smile Kam mum ta privaloma kariuomene? Reikia ne ukininku su sakem jeigu kas butu, o profesionaliu kariu, nes kol ir tuos ukininkus ir vadybininkus surinktu uztruktu laiko. Profesionali kariuomene, kad atlaikyti bent kzkiek laiko kol NATO atvarys. Kad finansavimas per menkas, tai cia kita kalba.

klausimas ar išvis ta NATO atvarytų big_smile nuo situacijos gal priklausytų kas ir kaip.

kiek mes tos profesionaliosios kariuomenės turim? saujelę. o vat šauktinių galima turėt daug daugiau. Išvis dešiniosios srovės nori šauktinių kariuomenės o kariosios srovės tik profesionaliosios.

aišku aišku, kainuotų daugiau..

Pamirsk apie tas kairiasias ar desiniasias sroves, jos idomios tik visokiem skinam. Tai yra politinis klanas ir seniai niekas nesielgia pagal tai kokiai pusei priklauso.

dalyje pasaulio taip, tarp jų ir Lietuvoje....

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-05-28
Žinutės: 10084
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 20

#178 2012-05-18 17:27

ka cia pjaunat gryba utiutiu! tema ne apie tai...

klausimam tiem, kas eina i soliaruma: ar kojas depiliuojat? big_smile

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#179 2012-05-18 17:30

Loading rašė:

Visai neapsimoka eiti i soliariumus, nes per susikta ES galingumas apribotas ir nk te neidegi. Oi kaip nekenciu ES big_smile

Neprisijungęs

Alpha
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2012-04-12
Žinutės: 447
Atsiliepimai: 2

#180 2012-05-18 17:34

Balionelis rašė:

Nuėjęs gyvenimo kelią,
Sustojau, apsidairiau:
Visur KGB galvas kelia-
Prie ruso man buvo geriau.

Visi mane mažą mylėjo,
Kai aš dar ant puodo dariau.
Net šūdas tada nesmirdėjo-

Gyvenimas mano žydėjo,
Kai basas mokyklon ėjau,
Jie man komunizmą žadėjo-

Aš savo galvos neturėjau,
Bet viską, ką liepė, dariau,
Kadangi galvot nereikėjo-

Už darbą nedaug man mokėjo,
Dažnai nosim žemę ariau,
Bet kai iš šalies prisidėjau-

Su savo aš boba gulėjau,
Ir svetimą dar padariau.
Kadangi tada dar galėjau-

Ir kiek gi galiu aš kartoti:
„Prie ruso man buvo geriau“
Einu už Uspaskį balsuoti,
Nes aš kaip pilietis miriau.

big_smile

big_smile nykstys

Neprisijungęs

Balionelis
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2008-12-07
Žinutės: 144
Atsiliepimai: 1

#181 2012-05-18 18:00

kai vaikšto čiuvai su tokiom tašėm tai nei juoktis nei verkti... čia jau peržengia, bet kokias ribas.... pas mane kurse kolege yra vienas toks big_smile, Iš pradžių galvojau, kad gal paneša kokiai panai, bet kad ne....

http://s14.postimage.org/ve5ncgk3h/od22_2.jpg

Paskutinį kartą taisė Balionelis (2012-05-18 18:01)

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-05-28
Žinutės: 10084
Atsiliepimai: 20

#182 2012-05-18 18:00

netikiu neutral

Neprisijungęs

Balionelis
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2008-12-07
Žinutės: 144
Atsiliepimai: 1

#183 2012-05-18 18:01

ir pas save rajone mačiau dar vieną kadrą tokį....

Paskutinį kartą taisė Balionelis (2012-05-18 18:02)

Neprisijungęs

Bonviveur
Dažnas senbūvis
Vietovė: Sverige
Registravosi: 2010-12-07
Žinutės: 1109
Atsiliepimai: 3

#184 2012-05-18 18:03

veida kremu tepu.kazin cia mergaitiska ar ne

Neprisijungęs

Ciujunelabai
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-01-05
Žinutės: 2546
Įspėjimai: 1

#185 2012-05-18 18:06

Balionelis rašė:

kai vaikšto čiuvai su tokiom tašėm tai nei juoktis nei verkti... čia jau peržengia, bet kokias ribas.... pas mane kurse kolege yra vienas toks big_smile, Iš pradžių galvojau, kad gal paneša kokiai panai, bet kad ne....

http://s14.postimage.org/ve5ncgk3h/od22_2.jpg

Snukin jam! Snukin!

Neprisijungęs

krachas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-04-08
Žinutės: 3978
Atsiliepimai: 16

#186 2012-05-18 18:23

Loading rašė:

Tu cia rimtai ? ;d Peder.astkes cia dar ziuriu ispopuliarejo dabar labai.

Neprisijungęs

krachas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-04-08
Žinutės: 3978
Atsiliepimai: 16

#187 2012-05-18 18:24

159159 rašė:

duglas rašė:

?uess rašė:

Nereikia mums isvis jokios kariuomenes, papildomos lesos tik bereikalingos.

taip taip, ir karai vyko prieš 1000 metų niekad daugiau nekils jokie karai taip. taip pačiai ir XVIII amžiuj sakė ATR visokie ponai. "neturėkim vapšie kariuomenės tai niekam nebūsim pavojingi, ir niekas mūsų nepuls, su visais gerai sutarsim, o ir pinigų turėsim daugiau" o kuo tai baigėsi?

visos valstybės turi o mes imkim ir neturėkim, utiutiu ale pinigų daugiau turėsim

Jaunas tu dar pernelyg tokiom temom ;d

Neprisijungęs

159159

#188 2012-05-18 18:29

realiai koks skirtumas vienas kitą įtikinsim ar ne. Vistiek vaisių neduos jokių niekam. Mano nuomonė tokia

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#189 2012-05-18 18:42

159159 rašė:

realiai koks skirtumas vienas kitą įtikinsim ar ne. Vistiek vaisių neduos jokių niekam. Mano nuomonė tokia

Turi geras galimybes stoti i karo akademija, taip prisidesi realiais darbais, galesi toliau sportuoti ir gausi bakalaura ir karini laipsni.

Neprisijungęs

159159

#190 2012-05-18 18:48

?uess rašė:

159159 rašė:

Turi geras galimybes stoti i karo akademija, taip prisidesi realiais darbais, galesi toliau sportuoti ir gausi bakalaura ir karini laipsni.

čia būtų labai puiku, tik jau dabar kraujospūdis pas mane 145-160... ten prie betko prisiknisa, nebent kažkas keisis,bet vargiai

Neprisijungęs

RAMZIS III
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-12-02
Žinutės: 1809

#191 2012-05-18 18:50

duglas rašė:

Loading rašė:

Kas ta pedarastkė? Tipo toks bardačiokas ant vienos šleikės?

Neprisijungęs

159159

#192 2012-05-18 18:50

galima aišku krosus bėgiot, kažkaip tą naikint, bet pvz. krosų negaliu bėgiot, tik po vasaros, nes dėl jų progresas mano mažės.

Neprisijungęs

159159

#193 2012-05-18 18:51

RAMZIS III rašė:

duglas rašė:

Loading rašė:

jo

Neprisijungęs

RAMZIS III
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-12-02
Žinutės: 1809

#194 2012-05-18 18:55

159159 rašė:

RAMZIS III rašė:

duglas rašė:

jo

Nu dar žiūriu populiaru, kuo kudesnis tuo didesnis kapišonas ant galvos.

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#195 2012-05-18 18:55

159159 rašė:

galima aišku krosus bėgiot, kažkaip tą naikint, bet pvz. krosų negaliu bėgiot, tik po vasaros, nes dėl jų progresas mano mažės.

Jei regejimas ir kitkas bus gerai ir ta spaudima uzskaitys kaip b (t.y. nezymus nukripimas, tai praleis) Jei norma raso A, jei kzks siek tiek blogai B, jei zymiau kzks C. Su C nepraleidzia, jei yra du B, tai B+B=C. O pries stojant galima butu palengvintti treniruotes pabegioti ir pan, kad bent kzkiek atsistatytu. Paaukoti puse metu del galimybes istoti manau butu verta.

Neprisijungęs

159159

#196 2012-05-18 19:20

?uess rašė:

159159 rašė:

Jei regejimas ir kitkas bus gerai ir ta spaudima uzskaitys kaip b (t.y. nezymus nukripimas, tai praleis) Jei norma raso A, jei kzks siek tiek blogai B, jei zymiau kzks C. Su C nepraleidzia, jei yra du B, tai B+B=C. O pries stojant galima butu palengvintti treniruotes pabegioti ir pan, kad bent kzkiek atsistatytu. Paaukoti puse metu del galimybes istoti manau butu verta.

na va, vilties davei, o visi pamyli ten tipo nepraleidžia dėl betko. Pusmetį dėl vienos iš svajonių tikrai paaukočiau.

Neprisijungęs

Aizen
Dažnas senbūvis
Vietovė: World Wide
Registravosi: 2012-04-13
Žinutės: 3514
Atsiliepimai: 48

#197 2012-05-18 19:20

išvis krč kur pasaulis ritasi,vyrai jau savo rankinukus turi,o viršūnė tai vopše- vyriški sijonai. Degint tokius ant laužo
http://stylefrizz.com/img/thom-browne-men-skirt-suit-street.jpg

Paskutinį kartą taisė Aizen (2012-05-18 19:21)

Neprisijungęs

Ciujunelabai
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-01-05
Žinutės: 2546

#198 2012-05-18 19:32

Aizen rašė:

išvis krč kur pasaulis ritasi,vyrai jau savo rankinukus turi,o viršūnė tai vopše- vyriški sijonai. Degint tokius ant laužo
http://stylefrizz.com/img/thom-browne-m … street.jpg

o gal jis shkotas... big_smile

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#199 2012-05-18 19:38

159159 rašė:

?uess rašė:

159159 rašė:

na va, vilties davei, o visi pamyli ten tipo nepraleidžia dėl betko. Pusmetį dėl vienos iš svajonių tikrai paaukočiau.

As nzn ar tikrai norejau, bet del visko ir pacia akademija testus ir noramtyvus buvau nuvares, ten praejau. Td kai sveikata tikrinausi akys buvo b ir sirdis b, tai tdl nepraejau, bet gal ir gerai, nes abejojau.

Paskutinį kartą taisė ?uess (2012-05-18 19:39)

Neprisijungęs

159159

#200 2012-05-18 20:18

?uess rašė:

159159 rašė:

?uess rašė:

As nzn ar tikrai norejau, bet del visko ir pacia akademija testus ir noramtyvus buvau nuvares, ten praejau. Td kai sveikata tikrinausi akys buvo b ir sirdis b, tai tdl nepraejau, bet gal ir gerai, nes abejojau.

aš labai daug prie pc sėdžiu, reik mažint. bet su akim nebuvo niekad problemų tfu tfu tfu. krosą 40min išbėgdavau nepratęs be problemų, daugiau nebėgdavau, nes sakė nebėgt daugiau, o galėdavau atrodo. spaudimas jau kokie 2 geri metai per aukštas..

Su vandeniu problemos pas mane, nedaug geriu, magnio trūksta man. reik sutvarkyt greičiau.
riboksiną gėriau, bet ten šūdas paskutinis, drąskydavo grynai širdį porą dienų pavartojus po 400mg nutrauki nieko, pavarai vėl prasideda keletą kartų taip dariau.

Paskutinį kartą taisė 159159 (2012-05-18 20:19)

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net