Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Pazanga
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-09-18
Žinutės: 9
Atsiliepimai: 0

#1 2012-06-12 10:44

Ne vienodai auga rankų raumenys

Sveiki, pas mane tokia problema, kad kairė ranka yra mažiau ištreniruota nei dešinė. Jaučiasi net ir jėgos skirtumas. Programą darau su abejomis vienodai, bet matomai kažką ne taip darau. Klausimas,gal man padidinti krūvį kairei rankai? Ar turite kokių kitų pasiūlymų?

Paskutinį kartą taisė Pazanga (2012-06-12 10:44)

Neprisijungęs

athletic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-05-08
Žinutės: 5718
Atsiliepimai: 17

#2 2012-06-12 10:47

Re: Ne vienodai auga rankų raumenys

Pazanga rašė:

Sveiki, pas mane tokia problema, kad kairė ranka yra mažiau ištreniruota nei dešinė. Jaučiasi net ir jėgos skirtumas. Programą darau su abejomis vienodai, bet matomai kažką ne taip darau. Klausimas,gal man padidinti krūvį kairei rankai? Ar turite kokių kitų pasiūlymų?

Kaire puse zmogaus lavinasi leciau. Pries sporta gi viska desine ranka darei, na sunkiausius darbus, dirbk vienodais kruviais, ir po laiko bus vienodos rankos.

Neprisijungęs

Pazanga
Naujas dalyvis

#3 2012-06-12 11:01

O dabar norint subalansuoti reikia kairei daugiau duoti darbo ar susitvarkys automatiškai?

Neprisijungęs

Gintaras21
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-09-23
Žinutės: 814
Atsiliepimai: 6

#4 2012-06-12 12:02

Susirask nauja mergina vardu Kaire ir po metu draugystes susiligins abi rankos.

Neprisijungęs

whey1
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-04-09
Žinutės: 155
Įspėjimai: 1

#5 2012-06-12 12:03

Kuo mažiau štangų. Keisk į hantelius ir stenkis judesį atlikt tolygiai.

Neprisijungęs

whey1
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-04-09
Žinutės: 155
Įspėjimai: 1

#6 2012-06-12 12:04

whey1 rašė:

Kuo mažiau štangų. Keisk į hantelius ir stenkis judesį atlikt tolygiai.

athletic, eilinį kartą nepaaiškintus dalykus rašai. "kairė lečiau lavinasi" - visiškai nepagrįstas dalykas. Lavinasi praktiškai vienodai, tik, kad turi mažiau jėgos vienoje rankose, nes esi pripratęs dirbt su viena priklausomai nuo to ar esi dešiniarankis ar kairiarankis.

P.S. savo netyčia postą pacitavau, athletico norėjau hmm

Paskutinį kartą taisė whey1 (2012-06-12 12:06)

Neprisijungęs

Dzinas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-05-20
Žinutės: 1753

#7 2012-06-12 12:16

Nieko jus cia neprigalvosit per daug kam tas naujas temas kuriat abeliai,su hanteliais tiesiog daugiau dirbkit ypatingai ant ranku.Jokiu cia stebuklu nera

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#8 2012-06-12 12:24

daryk viska su hanteliais, ka tik imanoma. neimk stangu.

pirma daryk su silpnsesne puse o paskui su stipresne puse padaryk ta pati pakartojimu skaiciu.

jei kanors darai abiem rankom ir jauti kad silpnesne puse pavargo ir nebepakelia tai nustok daryti.

nauduok svori su kuriuo jauti raumeni ir gali jy kontroliuoti, neziurek ka kiti salej kilnoja.

Neprisijungęs

Pazanga
Naujas dalyvis

#9 2012-06-13 08:45

Gal ir nerimtai čia pasirodys, bet aš net neturiu štangos. Hanteliai ir visi baziniai pratimai. Mėginsiu pradėti pratimus nuo kairės rankos. O dėl kokios priežasties geriau palikti štangą ramybėje? Man vis atrodo, kad štanga gali padėti...

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-07-31
Žinutės: 5666
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 13

#10 2012-06-13 09:12

Pazanga rašė:

Gal ir nerimtai čia pasirodys, bet aš net neturiu štangos. Hanteliai ir visi baziniai pratimai. Mėginsiu pradėti pratimus nuo kairės rankos. O dėl kokios priežasties geriau palikti štangą ramybėje? Man vis atrodo, kad štanga gali padėti...

su xanteleis atliksi pratimus su tolyge apkrova abiem rankoms,su stanga apkrova didesne gaudys stipresne ranka,todel ir augs netolygiai;)wink

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net