Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

Lucaslt
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-02-22
Žinutės: 1747
Atsiliepimai: 2

#51 2012-08-05 20:44

Re: Zyzz Remembrance

koks zyzz ugis buvo?

Neprisijungęs

LukasitoD
Išmestas
Registravosi: 2012-05-05
Žinutės: 6
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 0

#52 2012-08-05 20:44

http://i41.tinypic.com/166fac2.jpg

Neprisijungęs

Domantas
buvęs zyzz
Vietovė: Bergen
Registravosi: 2012-05-06
Žinutės: 4893
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 11

#53 2012-08-05 21:04

Nu man nesuprantama tai jei jum zyzz nepatinka tai kam dar eit i šitą tema.
Jum patinka Svarcas tai kurkites ir sedekit jo temoj smile

Neprisijungęs

martelis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-02-28
Žinutės: 596
Atsiliepimai: 3

#54 2012-08-05 21:22

niekadejas rašė:

Cia tokie kur nei apie stiliu nei apie mada neraukia, skustom galvom su treningais skraido kaimuose, panu normaliu nepise gyvenime ir nepis smile Kad tas zyzz vaipos ir stato is saves kazka, pastoviai nusirengineja viesose vietose ir t.t. tai man paciam nax.ui, bet vertinu is bodybuilding jo kuna, tai super.

Pisejas atsirado, nu utiutiu is kur tokiu atsiranda tipo apsirenges kaip grazuoliukas su aptemptais dzinsiukais ruzava maikute tai jau reiskias dahuja mergu ispises?? Cia tipo vyriska tau zmogau, ar tai svarbiausia yra? Bile ARMANI maikute BMW7 ir grazus rubeliai? RUNKELIS:dumbom:

Neprisijungęs

SickOne
Išmestas
Registravosi: 2011-12-04
Žinutės: 202

#55 2012-08-05 21:23

Staffordshire rašė:

kodel niekas nekuria temos kokiam andreas munzer ar pan? cia visi susirinke vaikai 14m siekia beach boy formos...tai ko noreti

tai eik ir sukurk einsteine tu jobanas ;D

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#56 2012-08-05 21:26

SickOne rašė:

Staffordshire rašė:

kodel niekas nekuria temos kokiam andreas munzer ar pan? cia visi susirinke vaikai 14m siekia beach boy formos...tai ko noreti

tai eik ir sukurk einsteine tu jobanas ;D

raminkis

Neprisijungęs

Tadas1992
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2012-01-11
Žinutės: 67

#57 2012-08-05 21:44

Man tai keista ,kad ji pristato kaip pavyzdi visiems smile Nu apie ispudrinta veiduka ir pan net nenoriu sneketi , bet daug kas isivaizduoja,kad jis lb "kietai" gyveno : Gerti,vartoti ir sportuoti ir staigiai susivaryt sveikata smile Nu nzn,nzn man tai cia kaip tik toks durnumo ir nesubrendiskumo pavyzdys smile Kiek girdejau lyg del to "ikvepiancio" gyvenimo ir mire smile Bet kas liecia kuna tai gerai atrodo smile

Neprisijungęs

olegaskimanas
1 gramas gyvuliniu baltymu...
Registravosi: 2008-06-06
Žinutės: 6087
Atsiliepimai: 26

#58 2012-08-05 21:46

zyzz rašė:

Zyzz figura buvo tikrai gerai ir reljiefo jam pavydi tikrai daug, net rimtu kulturistu, tiesiog kas domisi tas žino.
Antras dalykas, dėl to kad jis mirė yra taip pogi daug abejoniu.

Ka tu cia rasai? lol

Neprisijungęs

Domantas
buvęs zyzz

#59 2012-08-05 21:50

olegaskimanas rašė:

zyzz rašė:

Zyzz figura buvo tikrai gerai ir reljiefo jam pavydi tikrai daug, net rimtu kulturistu, tiesiog kas domisi tas žino.

Ka tu cia rasai? lol

Bent kiek pasidomek apie zyzz o tada paklabesim apie ji.

Neprisijungęs

olegaskimanas

#60 2012-08-05 21:51

zyzz rašė:

Loading rašė:

pavydziu jam cheminio, priaugintu blakstienu ir spakliaus ant snukio stolt

Ne nu tai išvis čia madu žurnalas kad kalbame apie styliu?
Aš manau kulturizmo forume visi domisi ne kaip jis rengiasi o jo kunu.

Asmeniskai as nematau scenos ir jo stovejimo ant jos kad galima butu vertint jo figura, matau kazkoki neaisku judejima, kazkokiu besitasanciu, besimaivanciu narcicizmu apsestuju.

Neprisijungęs

olegaskimanas

#61 2012-08-05 21:56

zyzz rašė:

olegaskimanas rašė:

zyzz rašė:

Ka tu cia rasai? lol

Tu apie kulturizma pasidomek, nereikes siulyt man kazkuo dometis.

Neprisijungęs

Domantas
buvęs zyzz

#62 2012-08-05 21:58

olegaskimanas rašė:

zyzz rašė:

olegaskimanas rašė:

Ka tu cia rasai? lol

jei jau ant scenos zmogus nelempa tai jau reiskai is jo nieko nera? as nekalbu kad ten jis turejo nesveikus ruamenis, tiesiog buvo relliefa gera padares ir bb.com daug kas uz tai gerbe.

Neprisijungęs

baikalasz
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-08-09
Žinutės: 448
Įspėjimai: 1

#63 2012-08-05 22:02

Kiek pykcio del nieko big_smile Bet kam, kurt tokias temas tai no idea, patys zinot, kad bus konfliktu apie sita zyza ir vistiek kuriat tema big_smile Patys nori, o tada sako: ''ko cia atejot i sita tema''.

Paskutinį kartą taisė baikalasz (2012-08-05 22:02)

Neprisijungęs

Domantas
buvęs zyzz

#64 2012-08-05 22:03

baikalasz rašė:

Kiek pykcio del nieko big_smile Bet kam, kurt tokias temas tai no idea, patys zinot, kad bus konfliktu apie sita zyza ir vistiek kuriat tema big_smile Patys nori, o tada sako: ''ko cia atejot i sita tema''.

Tai tema tam ir sukure kad but atskirai o ne eit per logus ir terst big_smile

Neprisijungęs

olegaskimanas

#65 2012-08-05 22:04

zyzz rašė:

olegaskimanas rašė:

zyzz rašė:

jei jau ant scenos zmogus nelempa tai jau reiskai is jo nieko nera? as nekalbu kad ten jis turejo nesveikus ruamenis, tiesiog buvo relliefa gera padares ir bb.com daug kas uz tai gerbe.

Tu rasai kad kiti nekomentuotu jo stiliaus ir t.t., o komentuotu jo sportinius pasiekimus. Jei jis nestovi tvarkingai ant scenos,taip kaip ir dera rodyt rezultatus, o darkosi kaip paskutinis gaisena, tai zodi apie tai, tikrai turi  teise  tart kas tik nori, stovetu ant scenos kita kalba butu. wink

Neprisijungęs

Domantas
buvęs zyzz

#66 2012-08-05 22:07

olegaskimanas rašė:

zyzz rašė:

olegaskimanas rašė:

Tu rasai kad kiti nekomentuotu jo stiliaus ir t.t., o komentuotu jo sportinius pasiekimus. Jei jis nestovi tvarkingai ant scenos,taip kaip ir dera rodyt rezultatus, o darkosi kaip paskutinis gaisena, tai zodi apie tai, tikrai turi  teise  tart kas tik nori, stovetu ant scenos kita kalba butu. wink

Tai tu nestovi ant scenos taika man dabar peikti tave?

Neprisijungęs

olegaskimanas

#67 2012-08-05 22:11

zyzz rašė:

olegaskimanas rašė:

zyzz rašė:

Kai imesiu savo panasu ar kazkoki tai video galesi drasiai isreikst kilusias mintis.

Paskutinį kartą taisė olegaskimanas (2012-08-05 22:12)

Neprisijungęs

Domantas
buvęs zyzz

#68 2012-08-05 22:15

olegaskimanas rašė:

zyzz rašė:

olegaskimanas rašė:

Kai imesiu savo panasu ar kazkoki tai video galesi drasiai isreikst kilusias mintis.

Tu bijai savo pasiekimus imest per 12m pasiektus o cia imesi kazka panasaus. tu per senas tam big_smile

Neprisijungęs

SickOne
Išmestas
Registravosi: 2011-12-04
Žinutės: 202

#69 2012-08-05 22:16

zyzz rašė:

olegaskimanas rašė:

zyzz rašė:

Tu bijai savo pasiekimus imest per 12m pasiektus o cia imesi kazka panasaus. tu per senas tam big_smile

nykstys

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying

#70 2012-08-05 22:16

Tadas1992 rašė:

Man tai keista ,kad ji pristato kaip pavyzdi visiems smile Nu apie ispudrinta veiduka ir pan net nenoriu sneketi , bet daug kas isivaizduoja,kad jis lb "kietai" gyveno : Gerti,vartoti ir sportuoti ir staigiai susivaryt sveikata smile Nu nzn,nzn man tai cia kaip tik toks durnumo ir nesubrendiskumo pavyzdys smile Kiek girdejau lyg del to "ikvepiancio" gyvenimo ir mire smile Bet kas liecia kuna tai gerai atrodo smile

protingas is kitu klaidu pasimoko,durnas nei is savo nepasimoko big_smile

Neprisijungęs

olegaskimanas

#71 2012-08-05 22:19

zyzz rašė:

olegaskimanas rašė:

zyzz rašė:

As nesakau kad as imesiu, tikslo nematau, jo irgi niekas su sautuvu nevare, kiekvieno laisva valia kaip sakant.

O apie mano pasiekimus veltui gaistat laika rasydami, mano tikslai kitokie nei daugelio, iskaitant ir tave ir tikraji zyzza ir t.t. ir pan.

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying

#72 2012-08-05 22:22

jus ziurit modeliu foto kur svoris kg zemiau ugio pas ju ten presas rankos krutine...atrodo viskas gerai bet tas svoris nedidelis del to kad ten nugaros nera. o kai nugaros nera tai ir mazos kojos neatrodo tokios mazos. zyzz svoris buvo apie 90kg ant 184 atrodo

Neprisijungęs

beAast
aNgry buNny
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2009-08-27
Žinutės: 686

#73 2012-08-05 22:26

zyzz=lifestyle

Neprisijungęs

krachas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-04-08
Žinutės: 3978
Atsiliepimai: 16

#74 2012-08-05 22:29

Cia gi kiti uzsislepe homikai, kiek paskaitau postus grynai link to ir nesa, gyvam nuc.iulptu dar atrodo jei butu galimybe big_smile cia apie tokius kaip Sickone turiu omeny big_smile tai lietuvius baisiais babajais isvadina, ale pavydim zyzui grozio, tai manes praso veido foto, neitartinas sitas jums ? big_smile

Paskutinį kartą taisė duglas (2012-08-05 22:30)

Neprisijungęs

olegaskimanas

#75 2012-08-05 22:32

Nu cia dag kas noretu pasekt ta "zyzzo ideologija", pasimegaut tuo butaforiniu gyvenimu.

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net