Puslapiai: 1 … 126 127 128 129 130 … 138
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Nenugalimas gryzta i sporta
- smekla
- Žmogus-su-tapkėm
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-10-28
- Žinutės: 8716
- Atsiliepimai: 25
#3176 2015-05-28 17:49
Re: Nenugalimas gryzta i sporta
o kaip prie 33 savijauta?
Neprisijungęs
- nenugalimas
- pulsometras
- Registravosi: 2011-03-15
- Žinutės: 3797
- Atsiliepimai: 13
#3177 2015-05-28 17:56
Na kaip ir sakiau sviruojanti, kartais puiki kartais pusetina, bet su 11nmol/l nera ka lygint. Raumenu tonusas visai kitas, svoris kyla kaloriju minuse bunant, galva prasvieseja..
Neprisijungęs
- Pizdauskas
- Homo
- Registravosi: 2015-05-12
- Žinutės: 374
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 0
#3178 2015-05-28 17:57
Motyvuoji, tuos kurie su low test(as) saut kursa..
Neprisijungęs
- nenugalimas
- pulsometras
#3179 2015-05-28 18:03
Pizdauskas rašė:
Kursa? Del E2 soktelejusio ar del sviruojancios savijautos? Jei del E2 tai jei nuo clomido bus didelis tai per kursa isvis kosmose bus, o del savijautos tai pas mane dar klaustukas ant limfocitu kaba, tas irgi gali prisidet, +pas mane mityba su ~2k kaloriju kai reiktu ~3k.. Idealiom salygom butu ir ideali savijauta, pas mane dar nera idealiu salygu, bet savijauta esu patenkintas.
Neprisijungęs
- iparado
- Mr.Clomid
- Vietovė: Vaistinė
- Registravosi: 2012-11-20
- Žinutės: 1683
- Atsiliepimai: 10
#3180 2015-05-28 18:09
nenugalimas rašė:
4savaite. Pastarasias dvi sav po viena tab clomido per savaite. Pries tai tyrimas buvo pries pora savaiciu. Na jo E2 daug nenumuse -8, bet testas soktelejo +6, tai isvis gerai kad numuse, nes kiekiai tai nedieli AI. Na savijauta banguojanti, kartais visa diena is niekur nuotaika puiki buna, jegu daug, o kartais nuduses biski. Gal E2 ar kaloriju minusas pristabdo.. nu bus matyt kaip kas gausis, nes potruputi didinsiu kalorijas ir AI pasaudysiu tai gal ir apsistoves su laiku.
Na seip jo, reiektu musti ta E, kol dar nepradejo papai augti man rodos, kad ir yra tie savijautos svyravimai del E kiekio, butu normalus, pastoviai ant sparnu butum
jauciu mazoka tos tavo AI savaitines dozes, imk normaliai, nusimusk iki normu E ir tada jau zek kaip ir kas...
Neprisijungęs
- iparado
- Mr.Clomid
#3181 2015-05-28 18:11
Pizdauskas rašė:
Cia daugiau motyvuoja tuos, pas kuriuos low testas, ir nekyla su Clomidu, tai tokiems tik kursas ir pakeliui I TRT ir nereikia sukti galvos del PCT po to
Paskutinį kartą taisė iparado (2015-05-28 18:11)
Neprisijungęs
- nenugalimas
- pulsometras
#3182 2015-05-28 21:26
iparado rašė:
nenugalimas rašė:
4savaite. Pastarasias dvi sav po viena tab clomido per savaite. Pries tai tyrimas buvo pries pora savaiciu. Na jo E2 daug nenumuse -8, bet testas soktelejo +6, tai isvis gerai kad numuse, nes kiekiai tai nedieli AI. Na savijauta banguojanti, kartais visa diena is niekur nuotaika puiki buna, jegu daug, o kartais nuduses biski. Gal E2 ar kaloriju minusas pristabdo.. nu bus matyt kaip kas gausis, nes potruputi didinsiu kalorijas ir AI pasaudysiu tai gal ir apsistoves su laiku.
Na seip jo, reiektu musti ta E, kol dar nepradejo papai augti
man rodos, kad ir yra tie savijautos svyravimai del E kiekio, butu normalus, pastoviai ant sparnu butum
jauciu mazoka tos tavo AI savaitines dozes, imk normaliai, nusimusk iki normu E ir tada jau zek kaip ir kas...
Jei oda nebutu linkus i akne tai taip ir padaryciau, bet per mazas shbg pasireiskia akne. Tad geriau laviruosiu ties normaliu shbg ir potruputi mazinant E2.
Neprisijungęs
- zvalgas
- Išsityręs
- Registravosi: 2013-04-08
- Žinutės: 895
- Atsiliepimai: 2
#3183 2015-05-28 21:33
kas tas AI?
Neprisijungęs
- iparado
- Mr.Clomid
#3184 2015-05-28 21:38
Aromatic inhibitor, arba Arimedexas, liaudiskai anastrazole
Neprisijungęs
- iparado
- Mr.Clomid
#3185 2015-05-28 21:40
nenugalimas rašė:
iparado rašė:
nenugalimas rašė:
Na seip jo, reiektu musti ta E, kol dar nepradejo papai augti
man rodos, kad ir yra tie savijautos svyravimai del E kiekio, butu normalus, pastoviai ant sparnu butum
Jei oda nebutu linkus i akne tai taip ir padaryciau, bet per mazas shbg pasireiskia akne. Tad geriau laviruosiu ties normaliu shbg ir potruputi mazinant E2.
O kiek tas mazas? jei zemiau 20? nes seip ribos yra 20-60 berods, tai tu ir taip prie apatines ribos balansuoji, as pvz isvis ant 15 sedziu bet AI gi neitakoja SHGB man atrodo...?
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-04-16
- Žinutės: 4833
- Atsiliepimai: 30
#3186 2015-05-29 02:52
nenugalimas rašė:
Na kaip ir sakiau sviruojanti, kartais puiki kartais pusetina, bet su 11nmol/l nera ka lygint. Raumenu tonusas visai kitas, svoris kyla kaloriju minuse bunant, galva prasvieseja..
krc su testu yra taip kuo daugiau tuo geriau.man labiausai patinka 50kazkur,tai po sustos,injekcijos 2 ir 3 diena kada phenylpropas su dekanoatu kartu veikia.paskui gal 3 d veikia isocaproate su dekanoate.kiek silpniau jau bet neblogai.o jau 6 diena kritimas testo jauciasi.todel butu geriau naudot Nebido Ant TRT.tada testo lygis nesvyruos.
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#3187 2015-05-29 06:55
iparado rašė:
Arimidex firmos pavadinimas.
Veiklioji anastrozolis.
Neklaidink zmoniu
Neprisijungęs
- iparado
- Mr.Clomid
#3188 2015-05-29 10:28
MrBurbulas rašė:
iparado rašė:
Veiklioji anastrozolis.
Neklaidink zmoniu
O kur as ka suklaidinau, pagrinde vistiek Arimedexas vienas is populiaresniu cia yra, kuris buna vadinamas tiesiog anastrazolei, tam ir buvo panaudotas skirtukas ARBA ...nematau nei vieno klaidingo teiginio, nes nesakiau kad Arimedexas yra veiklioji medziaga, o anastrozole pavadinimas ar dar kas...nuejus pas delerius I skelbimus tu dazniausiai nerasi paaiskinimu, tiesiog bus parasyta Arimedex - anastrazole E2 mazinimui, arba atvirksciai ir viskas
Paskutinį kartą taisė iparado (2015-05-29 10:30)
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#3189 2015-05-29 10:48
O jei jau axastrol bus pavadinimas. Tai zinok 99% perskaiciusiu ar isgirdusiu nesupras apie ka kalba )
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#3190 2015-05-29 10:50
iparado rašė:
MrBurbulas rašė:
iparado rašė:
Veiklioji anastrozolis.
Neklaidink zmoniuO kur as ka suklaidinau, pagrinde vistiek Arimedexas vienas is populiaresniu cia yra, kuris buna vadinamas tiesiog anastrazolei, tam ir buvo panaudotas skirtukas ARBA
...nematau nei vieno klaidingo teiginio, nes nesakiau kad Arimedexas yra veiklioji medziaga, o anastrozole pavadinimas ar dar kas...nuejus pas delerius I skelbimus tu dazniausiai nerasi paaiskinimu, tiesiog bus parasyta Arimedex - anastrazole E2 mazinimui, arba atvirksciai ir viskas
Ai nera bendrinis arimidexo pavadinimas
taip kad jau tuo teiginiu tu klaidini zmones
Neprisijungęs
- iparado
- Mr.Clomid
#3191 2015-05-29 11:22
MrBurbulas rašė:
iparado rašė:
MrBurbulas rašė:
Veiklioji anastrozolis.
Neklaidink zmoniuO kur as ka suklaidinau, pagrinde vistiek Arimedexas vienas is populiaresniu cia yra, kuris buna vadinamas tiesiog anastrazolei, tam ir buvo panaudotas skirtukas ARBA
...nematau nei vieno klaidingo teiginio, nes nesakiau kad Arimedexas yra veiklioji medziaga, o anastrozole pavadinimas ar dar kas...nuejus pas delerius I skelbimus tu dazniausiai nerasi paaiskinimu, tiesiog bus parasyta Arimedex - anastrazole E2 mazinimui, arba atvirksciai ir viskas
Ai nera bendrinis arimidexo pavadinimas
taip kad jau tuo teiginiu tu klaidini zmones
Bet as rasiau, kad AI yra aromatic inhibitor visu pirma...po to nukreipiau zmogu link Arimedexo, jei jis puls ieskoti skelbimuose kas konkreciai tai yra bei kiek kainuoja ir galu gale parasiau liaudiska pavadinima - anastrazole, nes dauguma ji taip ir vadina cia gaunasi, kad prisikabinai prie paprastu zodziu junginiu savaip interpretaves, ir man dabar tenka aiskinti zodziu junginiu prasmes, kadangi paskutiniai postai sitoje temoje buvo sneketa TIK apie Arimedex, ir anastrazole, tai zmogui pamacius tuos trumpinus ir iskilo klausimas kas yra AI, ir gavo atsakyma kas tai yra su paaiskinimu koks gamintojas tai gamina ir kaip dar gali buti vadinamas
tu panasu, kad supratai jog as dejau = zenkla tarp AI ir Arimedexo, as rasydamas atsakyma visai ka kita turejau omenyje, tai vat mano interpretacija paaiskina kad taip nera
dabar manau viskas turetu buti aisku, gal tiesiog reikejo man aiskiau parasyti, arba maziau rasyti ir nebutu kile tokiu klausimu/gincu
Paskutinį kartą taisė iparado (2015-05-29 11:40)
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#3192 2015-05-29 12:07
Kas zino apie ka kalba. Tas zibo kas tai yra. Kitu atveju tu kalbi neaiskiai ir klaidinanciai. Galima suprast kad tai yra skirtingi preparatai/ vaistai.
Tiesiog kiek man tenka susidurt reik taip parasyt, kad nekiltu klausimu. Aisku jei buri apie ora tai ok
Bet siuo atveju kalbam apie vaistus, tai tiesiog nepalikim asmenims " kabliuku"
Neprisijungęs
- iparado
- Mr.Clomid
#3193 2015-05-29 12:17
MrBurbulas rašė:
Kas zino apie ka kalba. Tas zibo kas tai yra. Kitu atveju tu kalbi neaiskiai ir klaidinanciai. Galima suprast kad tai yra skirtingi preparatai/ vaistai.
Tiesiog kiek man tenka susidurt reik taip parasyt, kad nekiltu klausimu. Aisku jei buri apie ora tai ok
Bet siuo atveju kalbam apie vaistus, tai tiesiog nepalikim asmenims " kabliuku"
Po sitos diskusijos manau kabliuku tikrai neliks zmones, zinos uzsimerke kas yra AI ir kas ji gamina kita karta linka I Wikipedia numesiu, gales patys skaitytis ir bus 100% aisku
Paskutinį kartą taisė iparado (2015-05-29 12:18)
Neprisijungęs
- nenugalimas
- pulsometras
#3194 2015-05-29 15:22
iparado rašė:
nenugalimas rašė:
iparado rašė:
Na seip jo, reiektu musti ta E, kol dar nepradejo papai augtiman rodos, kad ir yra tie savijautos svyravimai del E kiekio, butu normalus, pastoviai ant sparnu butum
O kiek tas mazas? jei zemiau 20? nes seip ribos yra 20-60 berods, tai tu ir taip prie apatines ribos balansuoji, as pvz isvis ant 15 sedziu
bet AI gi neitakoja SHGB man atrodo...?
Kaip rodo tyrimai tai itakoja, netaip kaip letro, bet itakoja.
Neprisijungęs
- nenugalimas
- pulsometras
#3195 2015-06-08 20:33
Trumpas review is susitikimo su daktaru: nuejau, pravedziau paskaita apie hormonus, TRT ir PCT prepus, sumokeju 50 ir isejau su vitaminu receptu Pora savaiciu jau viska nutraukes, lauksiu dar menesi ir ziuresiu ar mano gydimas pasiteisina ar reiks jau pradet ieskot kitur bedu.
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#3196 2015-06-08 21:02
kokiu vitaminu ?
oi nenugalimai... man tas pats su visai sendo kuriuos sutikes buvau.. nueini paskaitai paskaita. iseini
Neprisijungęs
- iparado
- Mr.Clomid
#3197 2015-06-08 21:10
nenugalimas rašė:
Trumpas review is susitikimo su daktaru: nuejau, pravedziau paskaita apie hormonus, TRT ir PCT prepus, sumokeju 50 ir isejau su vitaminu receptu
Pora savaiciu jau viska nutraukes, lauksiu dar menesi ir ziuresiu ar mano gydimas pasiteisina ar reiks jau pradet ieskot kitur bedu.
Cia pas ta urologa gal?
Neprisijungęs
- nenugalimas
- pulsometras
#3198 2015-06-08 21:21
MrBurbulas rašė:
kokiu vitaminu ?
oi nenugalimai... man tas pats su visai sendo kuriuos sutikes buvau.. nueini paskaitai paskaita. iseini
Krc raso vitaminus, sako va sitie pagerins tau kraujotaka, klausiu kaip jie veikia, sako NO padidina kraujyj, tai sakau argininas, ne sako ne argininas kazkokia kita sudetis, paskui pagooglina sako jo argininas... Bbd.. ir kur rast toki kuris tau kazka i tema papasakos, o ne tu jam..
Neprisijungęs
- nenugalimas
- pulsometras
#3199 2015-06-08 21:24
iparado rašė:
nenugalimas rašė:
Trumpas review is susitikimo su daktaru: nuejau, pravedziau paskaita apie hormonus, TRT ir PCT prepus, sumokeju 50 ir isejau su vitaminu receptu
Pora savaiciu jau viska nutraukes, lauksiu dar menesi ir ziuresiu ar mano gydimas pasiteisina ar reiks jau pradet ieskot kitur bedu.
Cia pas ta urologa gal?
Ne, cia kitas, is interneto atsilipeimu vieni pliusai, nuvaziavau pakabejau... trt nuo clomido neskiria..
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#3200 2015-06-08 21:24
nenugalimas rašė:
MrBurbulas rašė:
kokiu vitaminu ?
oi nenugalimai... man tas pats su visai sendo kuriuos sutikes buvau.. nueini paskaitai paskaita. iseiniKrc raso vitaminus, sako va sitie pagerins tau kraujotaka, klausiu kaip jie veikia, sako NO padidina kraujyj, tai sakau argininas, ne sako ne argininas kazkokia kita sudetis, paskui pagooglina sako jo argininas...
Bbd.. ir kur rast toki kuris tau kazka i tema papasakos, o ne tu jam..
man kazkada pradejo " zinai buna toks tribulusas..." mintyse galvoju PLZ NOOO
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 126 127 128 129 130 … 138
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Nenugalimas gryzta i sporta