Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#5201 2013-08-23 11:43

Re: mano foto

ramli rašė:

Robšė rašė:

maziau zliumbkit del kitu o geriau pradekit saves ziuret, koki mesla ir kaip kalbat.
varot, varot i kaire ir desine, o kai patiems uzmeta, tai pasipila asaros...

per kuria vieta tu asaras cia izvelgi?
nei jo,nei mano postuose asaru nematau,tik izvelgiu kazkokius nerealius sulyginimus.

nu as tai matau tokiuose postuose uzgauto ego verkslenima. prasideda visokie "o kiek tu pakeli", "o kiek tu uzdirbi', "o tu durnesnis uz mane" ir kitoks briedas...

Neprisijungęs

ramas
buvęs ramli
Registravosi: 2013-05-09
Žinutės: 7566
Atsiliepimai: 8

#5202 2013-08-23 11:55

nu nezinau,as nematau cia jokiu asaru smile kazkoks anonimas pasislepes kitam laido gale pradeda aiskint,del kazkokiu ryskumu,raumenyno suslyginimo tarp auginancio mase ir to kuris badauja man yra nesuvokiama,o seip yra varzybos tam,kad sulygint viena ar kita jau nusiryskinus.
tiesiog atsakiau i jo pateikta klausyma ir jam uzdaviau klausyma,mano ego tikrai neuzgautas,tuo labiau,kad cia tik forumas ir toks kaip varztas ateina tik pastumti,nes apart sudu drapstymosi ir kitu bandymu pazemint is jo tik slapia vieta.

Neprisijungęs

Robšė
®

#5203 2013-08-23 11:58

ramli rašė:

... ir toks kaip varztas ateina tik pastumti,nes apart sudu drapstymosi ir kitu bandymu pazemint is jo tik slapia vieta.

ir prasideda bandymas reabilituot savaji ego sudinant kitus big_smile

Neprisijungęs

ramas
buvęs ramli
Registravosi: 2013-05-09
Žinutės: 7566
Atsiliepimai: 8

#5204 2013-08-23 12:00

nu tik nepradedam big_smile ok.sorry jei taip pavadinau,arba cia sutapimas,arba visda kai as jo postus paskaitau,tai butent buna tik sudo metymas i kita.

Neprisijungęs

rolka78
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2010-06-29
Žinutės: 5285
Atsiliepimai: 21

#5205 2013-08-23 12:08

Eikit jūs sudautojai sportuoti.Arba varykit atostogų!!!!!!

Neprisijungęs

Mxv
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-12-02
Žinutės: 834
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 1

#5206 2013-08-23 12:20

filia rašė:

cia tik mano nuomone, apie kai kuriuos musu forumo dalyvius manau niekas neisizeis:

Whatever - geros zinios apie viska kas liecia sporta, mityba ir t.t, bendrauja mano poziuriu normaliai gal kaikam nepatinka per daug tiesmukiski atsakymai, bet kaip paklausit taip ir atsilieps (vaikams, nukui, amberiui, 159.. ir panasiems  jo postu geriau neskaityti vistiek nesuprasit, arba liksit isizeide)
Naturalas - (kuris visai nenaturalas)- manyciau prastos zinios apie musu sporta, neblogos (gal) apie kovinius sportus ir superines fantastikos srytyje. kaip kazkas sake tavo parasyta knyga naturalas tikrai pirkciau.
Parabol - superine valia ir atsidavimas sportui, zinios apie sporta ir mityba  hmm, net nezinau  ka pasakyti, jam gal tiko, as tuo keliu tikrai neiciau.

taip,kad darykites isvadas patys ir atsirinkit kam ko reikia ir nebestumkit viens ant kito, koks skirtumas stuburas ar teslainis, ne visiems duota apolonais buti, nori ko forume paklaust, turi tikslai zinot ko tau reikia ir bent jau minimalaus supratimo apie tai, negavai  atsakymo, pavadino teslainiu (ar stuburu),  paiuntei mintyse nahren, jei drasus ir jauties super izeistas parasei i pm ir ten pasiuntei,  ir eini ieskoti atsakymo kitur, dabar toks vaizdas, kad visa laika leidziat tik blevyzgoms ir pasipizdavojimams, tai kada jus sportuojat.

Kokia prasmė to tavo rašymo čia? Niekam neįdomu.

Neprisijungęs

159159
Rusų ambasados apmokamas komentatorius
Registravosi: 2010-11-18
Žinutės: 10805
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 24

#5207 2013-08-23 13:04

filia rašė:

cia tik mano nuomone, apie kai kuriuos musu forumo dalyvius manau niekas neisizeis:

Whatever - geros zinios apie viska kas liecia sporta, mityba ir t.t, bendrauja mano poziuriu normaliai gal kaikam nepatinka per daug tiesmukiski atsakymai, bet kaip paklausit taip ir atsilieps (vaikams, nukui, amberiui, 159.. ir panasiems  jo postu geriau neskaityti vistiek nesuprasit, arba liksit isizeide)
Naturalas - (kuris visai nenaturalas)- manyciau prastos zinios apie musu sporta, neblogos (gal) apie kovinius sportus ir superines fantastikos srytyje. kaip kazkas sake tavo parasyta knyga naturalas tikrai pirkciau.
Parabol - superine valia ir atsidavimas sportui, zinios apie sporta ir mityba  hmm, net nezinau  ka pasakyti, jam gal tiko, as tuo keliu tikrai neiciau.

taip,kad darykites isvadas patys ir atsirinkit kam ko reikia ir nebestumkit viens ant kito, koks skirtumas stuburas ar teslainis, ne visiems duota apolonais buti, nori ko forume paklaust, turi tikslai zinot ko tau reikia ir bent jau minimalaus supratimo apie tai, negavai  atsakymo, pavadino teslainiu (ar stuburu),  paiuntei mintyse nahren, jei drasus ir jauties super izeistas parasei i pm ir ten pasiuntei,  ir eini ieskoti atsakymo kitur, dabar toks vaizdas, kad visa laika leidziat tik blevyzgoms ir pasipizdavojimams, tai kada jus sportuojat.

man tai utiutiu visi tie dalykai būtų dar, pats kažkada ant bangos buvau, neneigiu, bet tas dalykas ,,nusiimk skafandrus, trauk klasika" jo ,,patarimai" man tai nei vienas nei du. + Aš tų patarimų net neklausiau jo. Ir dar tas maišymas manęs su chemikais. Čia ir yra konfliktų mano su juo pretekstas, nedaugiau, ne keptuvė ir ne kas kitas wink

Neprisijungęs

Misius
Keiciu ratus PM
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2012-02-21
Žinutės: 2279
Atsiliepimai: 4

#5208 2013-08-23 14:55

Išbanint čia reikia savaitei biškį forumo dalyvių smile Nes utiutiu čia gi visiems, Tai jai utiutiu tai gali ir pailset utiutiu

Neprisijungęs

Robšė
®

#5209 2013-08-23 15:10

pazvelkim i geraja viso to sudinimosi puse, - visa vasara forumas buvo gyvas, netaip kaip anksciau, penkiese-sesiese rasinejimai vykdavo... big_smile

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-12-18
Žinutės: 12846
Atsiliepimai: 34

#5210 2013-08-23 15:12

o dabar rudeni isvis pereboras bus smile

Neprisijungęs

Misius
Keiciu ratus PM
Registravosi: 2012-02-21
Žinutės: 2279
Atsiliepimai: 4

#5211 2013-08-23 15:21

Lankomumas tai jo neblogas, bet žiema pastebėjau pasisveikinimų skyrius būna aktyvesnis

Neprisijungęs

Robšė
®

#5212 2013-08-23 15:22

o pavasari moteru big_smile

Neprisijungęs

Powerbuilder
Titan
Registravosi: 2012-12-05
Žinutės: 2775
Atsiliepimai: 29

#5213 2013-08-23 15:35

Labiausiai bijau antpludzio sporto salese, nafig tie studentai visi kazkaip erzina, zinai, kad nebeliks po menesio, dvieju. O turi laukt kol utiutiu padarys kokia nesamone su 2.5kg blynais, kai taves 200kg pritupkes laukia ir tik 1 rack smile)

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-09-18
Žinutės: 3499
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 22

#5214 2013-08-23 15:37

Paklausk ar gali prisijungt sakys ok. numesk tuos 2.5 uzsimesk 200 patupsi ir nebesirodis tas studentas daugiau smile

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis

#5215 2013-08-23 15:42

nu sitoj vietoj, kad ir nervina, reikia laukt - visi salej lygus. butum sales seimininkas, galetum utiutiu siuntinet smile bet tada lankytoju daug irgi nesitikek smile

Neprisijungęs

Pelesis
Šaltibarštinis
Registravosi: 2011-12-15
Žinutės: 12895
Atsiliepimai: 37

#5216 2013-08-23 15:46

uzsivedes rašė:

nu sitoj vietoj, kad ir nervina, reikia laukt - visi salej lygus. butum sales seimininkas, galetum utiutiu siuntinet smile bet tada lankytoju daug irgi nesitikek smile

kartais utiutiu kad koks stuburinis uzsideda vos ne uzraktus ir tipo darys 5x ir dar nusivelka kurnors tipo supersetina... ar vapse smaukos... kazkada buvau spejas pas toki i tarpus isokt ir uzsidet kiek reik ir nuimt ir tas dar paliko toliau daryt...

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis

#5217 2013-08-23 15:49

as viska suprantu, bet tu supranti ka as sakau smile jus pries ta stuburini salygini monstrai, pries rimta dede jus patys stuburai smile taip, kad geriausia elgtis taip, kaip kad noretum, jog elgtusi su tavim.

Paskutinį kartą taisė uzsivedes (2013-08-23 15:49)

Neprisijungęs

Pelesis
Šaltibarštinis
Registravosi: 2011-12-15
Žinutės: 12895

#5218 2013-08-23 15:51

uzsivedes rašė:

as viska suprantu, bet tu supranti ka as sakau smile jus pries ta stuburini salygini monstrai, pries rimta dede jus patys stuburai smile

pas rimta dede ner problemu, nusimetu kiek man reik ir pasidarau kol pirikurina, jei gerai pavyksta uzgaudyt tai dedes apsiliminiai atitinka su su mano darbiniais big_smile

Neprisijungęs

Powerbuilder
Titan
Registravosi: 2012-12-05
Žinutės: 2775
Atsiliepimai: 29

#5219 2013-08-23 16:27

uzsivedes rašė:

Manes nenervintu visai, jei zinociau, kad zmogu ta pati pamatysiu ir po metu, malonu netgi butu smile

Bet kai zinai, kad prarastos sielos, atejus sventem nebeliks nieko, tai del to ir nervas ima smile

Neprisijungęs

eNrr
Aesthetix
Registravosi: 2011-01-19
Žinutės: 7715

#5220 2013-08-23 17:45

Misius rašė:

Išbanint čia reikia savaitei biškį forumo dalyvių smile Nes utiutiu čia gi visiems, Tai jai utiutiu tai gali ir pailset utiutiu

stok į eilę, ponaiti

Neprisijungęs

Ptycka
Dažnas senbūvis
Vietovė: Honolulu
Registravosi: 2008-12-04
Žinutės: 6275
Atsiliepimai: 9

#5221 2013-08-23 17:59

Atleidot bulkas jau big_smile big_smile

Neprisijungęs

NATURAL1978
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-04-16
Žinutės: 4833
Atsiliepimai: 30

#5222 2013-08-23 19:18

filia rašė:

na filia ir tvojai,big_smilebig_smilebig_smilebig_smile
nustabink mane,kogi as nezinau apie ta jusu paslaptim apipinta sporta:)smilesmile
as nesakau kad zinau viska ,bet man idomu kokioje srityje as silpniausias
apie steroidus nekalbam,cia jau steroidine tema ,ojuk ktikram kulturizme nera jokiu steroidu
taigi kur as nesigaudau apsviesk,tada eisiu googlink,ka jau daryt ,kad sitaip sudirbai
20 metu sportuoju ir nieko nesuprantu iseina:Dbig_smilebig_smilebig_smile

Neprisijungęs

ivan
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2011-03-17
Žinutės: 74
Atsiliepimai: 0

#5223 2013-08-23 19:22

utiutiu atrodo yra ir rimtu kentu, nu bet kaip bobos kokie jus cia triedziat i kibirus, susikure virtualu gyvenima tam forume kiekvienas su savo kaukemis ir stumia visais kampais smile) pasiskaitau uzsienio forumus,  zmones bendrauja graziai,pataria vieni kitiems be jokiu issikalinejimu, nuosirdziai palaiko be pavydo scenu ir nestumdo tanku vienas kitam. Kad ir zmogus stuburiukas,zalias dar, nu bet stenkimes kiek  galima zmogiskiau isaiskint. Aisku jeigu variotas tikrai piktybinis pridurkas tada siust ji nafik. Tolerancijos daugiau mieli lietuvaiciai ir negyvenkit virtualiame pasaulyje.

Neprisijungęs

Classic
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-10-25
Žinutės: 13
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#5224 2013-08-23 19:35

ivan rašė:

utiutiu atrodo yra ir rimtu kentu, nu bet kaip bobos kokie jus cia triedziat i kibirus, susikure virtualu gyvenima tam forume kiekvienas su savo kaukemis ir stumia visais kampais smile) pasiskaitau uzsienio forumus,  zmones bendrauja graziai,pataria vieni kitiems be jokiu issikalinejimu, nuosirdziai palaiko be pavydo scenu ir nestumdo tanku vienas kitam. Kad ir zmogus stuburiukas,zalias dar, nu bet stenkimes kiek  galima zmogiskiau isaiskint. Aisku jeigu variotas tikrai piktybinis pridurkas tada siust ji nafik. Tolerancijos daugiau mieli lietuvaiciai ir negyvenkit virtualiame pasaulyje.

cia tokia lietuviska kultura ivan ir nieko cia nepakeisi smile

Neprisijungęs

Naturalas
..izo klubo paziba..
Registravosi: 2007-09-27
Žinutės: 1014
Atsiliepimai: 9

#5225 2013-08-23 21:32

filia rašė:

Nors nika rasyk teisinga, jei cia ne man skirta, nes pagal aprasyma tikrai ne man big_smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net