Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

159159
Rusų ambasados apmokamas komentatorius
Registravosi: 2010-11-18
Žinutės: 10805
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 24

#5251 2013-08-31 20:46

Re: mano foto

pampersas rašė:

159159 rašė:

pampersas rašė:

deimante kazkokia daugiau nezinau nieko. sake tu ten zvaigzde, perdaug uzsikacelines sako, nepatinka big_smile sakau ko nejai sutikt gryztanciio ciampiono ten sake kad belekas dejosi

kiek metų 18 maždaug? tikrai iš lazdijų ne rajono?

nezinau sake, kazka ten prie lazdiju ar kaip, zodizu poto paklausiu tai tikriausiai zinosi kas malevskis yra tai biski pasnekejom ir tiek.

utiutiu, pusė lazdijų loja, vienu daugiau ar mažiau tai nesvarbu man ten big_smile aš ir taip nelabai mieste būnu, namisėda big_smile tik va mokykloj labiau mato, nesuprantu iš kur tiek nepykantos big_smile

Neprisijungęs

pampersas
Baned
Vietovė: too big for you
Registravosi: 2010-03-17
Žinutės: 3970
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 7

#5252 2013-08-31 20:47

159159 rašė:

pampersas rašė:

159159 rašė:

kiek metų 18 maždaug? tikrai iš lazdijų ne rajono?

nezinau sake, kazka ten prie lazdiju ar kaip, zodizu poto paklausiu tai tikriausiai zinosi kas malevskis yra tai biski pasnekejom ir tiek.

utiutiu, pusė lazdijų loja, vienu daugiau ar mažiau tai nesvarbu man ten big_smile aš ir taip nelabai mieste būnu, namisėda big_smile tik va mokykloj labiau mato, nesuprantu iš kur tiek nepykantos big_smile

bet kai paklausiau is kur zinai kad ant steroidu, sake visi kalba, kad tolete leidizasi big_smile kai dejau zvengt, sakau nesvaik big_smile

Neprisijungęs

Jonn
Psichinis romantikas
Vietovė: Lithuania
Registravosi: 2013-03-02
Žinutės: 5236
Atsiliepimai: 8

#5253 2013-08-31 20:49

lol lol lol

Neprisijungęs

159159

#5254 2013-08-31 20:49

pampersas rašė:

159159 rašė:

pampersas rašė:

bet kai paklausiau is kur zinai kad ant steroidu, sake visi kalba, kad tolete leidizasi big_smile kai dejau zvengt, sakau nesvaik big_smile

nesupranta matyt dar ką reikia daryt tualete padla big_smile tai tokios ir loja kur net nafik nei manęs pažysta nei aš pažystu big_smile

Neprisijungęs

pampersas
Baned

#5255 2013-08-31 20:51

159159 rašė:

pampersas rašė:

159159 rašė:

nesupranta matyt dar ką reikia daryt tualete padla big_smile tai tokios ir loja kur net nafik nei manęs pažysta nei aš pažystu big_smile

ko tu taip sirsti ? big_smile

Neprisijungęs

159159

#5256 2013-08-31 20:52

pampersas rašė:

159159 rašė:

pampersas rašė:

piktas matyt, pabandyčiau kaip morkevičius dabar, jeigu neišutiutiu tai bent supist mad mad

Neprisijungęs

pampersas
Baned

#5257 2013-08-31 20:53

savaime aisku kad snklinda kalbos kad ant steru cia faktas taigi pavydas ir panasiai is kitu bahuru, bet kaip yra is tiesu tu tik pats zinai, maziau reguok tu kas ka  sako

Neprisijungęs

smekla
Žmogus-su-tapkėm
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-10-28
Žinutės: 8716
Atsiliepimai: 25

#5258 2013-08-31 20:55

159159 rašė:

pampersas rašė:

159159 rašė:

piktas matyt, pabandyčiau kaip morkevičius dabar, jeigu neišutiutiu tai bent supist mad mad

tipo eitum pas save kaime py.zdint panu kad snek kad sterus varai ?big_smilebig_smilebig_smile

Neprisijungęs

159159

#5259 2013-08-31 20:56

pampersas rašė:

savaime aisku kad snklinda kalbos kad ant steru cia faktas taigi pavydas ir panasiai is kitu bahuru, bet kaip yra is tiesu tu tik pats zinai, maziau reguok tu kas ka  sako

tai jei reaguot tai man pakanka delfi komentarus atsiverst big_smile yra kelios padlos kur stumia bet ne tokio aukšto lygio pilotažu dar big_smile daugiausiai tai stumia stervos kurias įskaudinau arba jų draugės nafik big_smile

Neprisijungęs

159159

#5260 2013-08-31 20:57

smekla rašė:

159159 rašė:

pampersas rašė:

tipo eitum pas save kaime py.zdint panu kad snek kad sterus varai ?big_smilebig_smilebig_smile

jo, utiutiučiau į snukį, sakyčiau už bx žodį atsakai muchamoras, į padihą krč big_smile juokauju gi big_smile

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-05-28
Žinutės: 10084
Atsiliepimai: 20

#5261 2013-08-31 21:20

viperis grizo, sou tesiasi big_smile

Neprisijungęs

Makleris
Išmestas
Vietovė: LabradorLand
Registravosi: 2009-11-28
Žinutės: 2756
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 15

#5262 2013-08-31 21:48

Tualete? Murzius duoda vaizdu big_smile

Neprisijungęs

159159

#5263 2013-08-31 22:57

bet jūs visi vienodi big_smile tiek vaidotas radzevičius nerodo savo veido čia, bijosi, nė vienoj foto nėra, tiek laudingas, makleris taip pačiai big_smile komanda A, bendri bruožai big_smile

Neprisijungęs

Ptycka
Dažnas senbūvis
Vietovė: Honolulu
Registravosi: 2008-12-04
Žinutės: 6275
Atsiliepimai: 9

#5264 2013-08-31 23:44

welcome back big_smile show must go on...

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-10-14
Žinutės: 7048

#5265 2013-09-01 00:12

159159 rašė:

whatever rašė:

NATURAL1978 rašė:

na filia ir tvojai,big_smilebig_smilebig_smilebig_smile
nustabink mane,kogi as nezinau apie ta jusu paslaptim apipinta sporta:)smilesmile
as nesakau kad zinau viska ,bet man idomu kokioje srityje as silpniausias
apie steroidus nekalbam,cia jau steroidine tema ,ojuk ktikram kulturizme nera jokiu steroidu
taigi kur as nesigaudau apsviesk,tada eisiu googlink,ka jau daryt ,kad sitaip sudirbai
20 metu sportuoju ir nieko nesuprantu iseinabig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Taip, kriosena, tu nesupanti nixrina apie kulturizma ir aplamai apie stangas. Gal ten pries kriause pasimakaluot gali, i "rembo" ivaizdi issokt nesunku tau ir t.t., bet apie stangas, tai shuuuuut the fuuuuck up, biiiitch!!!! big_smilebig_smile

p.s.itariu, kad jeigu nebutum pyzdavotas taip stipriai pernai, tai vis dar pezetum kaip pensininkas wink

o tu nusimanai apie štangas nori pasakyt? big_smile kas tu per vienas, kaip gali sau taip leist kalbėt, nes čia jau gan stipru, prisižvengiau, kai perskaičiau big_smile

Anukeli, ka noriu ta kalbu. +tiesa parasiau. Tau va, tai vis dar reikia suaugusiuju atsiklaust pries kazka sakant smile

Apie save labai aiskiai parasiau - taip, kad nekurk istoriju, tualetinis zvirbli big_smile

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5266 2013-09-01 00:13

rolka78 rašė:

whatever rašė:

rolka78 rašė:

Va cia del situ priezasciu galima spresti kad rekia pas psihologa apsilankyti,jaigu pyksti del to kad kiti kudi ar stori (jokio skirtumo).
Mano manimu kad tas kuris pyksta del tavo ivardintu priezasciu.Yra pergeros apie save nuomones,negalintis jos isreiksti ir degantis del to pykciu savo viduja. Ziauru.
O kad W pergeros nuomones apie save,tai ziuriu metu metai eina jus kaikurie to nepastebit.Aisku mldc kad sportuoja duok dieve kitiems sulaukus 40 vis sportuoti.
Taciau as asmeniskai nemanau kad verta taip kaip W tusciai tampytis ir traukioti tokius svorius (aisku ten jy veza tipo,jam patinka,priot,bet by by dejau save taip luosinti).Jai litai butu uzdirbami tai kita kalba,o dabar.......KAd tipo ale va as kiek patraukiu big_smile. Nu jo patraukia , nu ir kas is to? Sedi cia su dauguma vaiku ir giriasi.TAi savaime suprantama kad vaikai tokiu svoriu nepatrauks.O prijauciantis sportui,net netrauks ir neluosisns saves (ir cia tehnika neprieko).
Tai tiek pastebejimo ir pamastymo siam kartui smile

Keli pataisymai wink
Man ne 40 wink
As apie save tikrai negalvoju gerai, o per gerai tuo labiau smile
Neturiu as kuo girtis, kad kazka pakeliu. Jus nesuprantat, kad as matau 350-420kg traukimus, tie 250 ar pan niekaip neisipaiso i tuos skaicius wink

O as darau , tai kas man patinka + is to galima sakyt gyvenu smile Ne visai tiesiogiai, bet is to smile

p.s. o stori, ploni, nedalvagantys man giliai utiutiu - tikrai manes jie nenervuoja ar pan. smile

suapvalinau truputi smile bet ne metus akcentavau..( duok dieve jai is cia esanciu sulaukia 40 dar bent apie sporta pagalvotu kartais)

Butent smile

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5267 2013-09-01 00:16

159159 rašė:

whatever rašė:

rolka78 rašė:

Va cia del situ priezasciu galima spresti kad rekia pas psihologa apsilankyti,jaigu pyksti del to kad kiti kudi ar stori (jokio skirtumo).
Mano manimu kad tas kuris pyksta del tavo ivardintu priezasciu.Yra pergeros apie save nuomones,negalintis jos isreiksti ir degantis del to pykciu savo viduja. Ziauru.
O kad W pergeros nuomones apie save,tai ziuriu metu metai eina jus kaikurie to nepastebit.Aisku mldc kad sportuoja duok dieve kitiems sulaukus 40 vis sportuoti.
Taciau as asmeniskai nemanau kad verta taip kaip W tusciai tampytis ir traukioti tokius svorius (aisku ten jy veza tipo,jam patinka,priot,bet by by dejau save taip luosinti).Jai litai butu uzdirbami tai kita kalba,o dabar.......KAd tipo ale va as kiek patraukiu big_smile. Nu jo patraukia , nu ir kas is to? Sedi cia su dauguma vaiku ir giriasi.TAi savaime suprantama kad vaikai tokiu svoriu nepatrauks.O prijauciantis sportui,net netrauks ir neluosisns saves (ir cia tehnika neprieko).
Tai tiek pastebejimo ir pamastymo siam kartui smile

Keli pataisymai wink
Man ne 40 wink
As apie save tikrai negalvoju gerai, o per gerai tuo labiau smile
Neturiu as kuo girtis, kad kazka pakeliu. Jus nesuprantat, kad as matau 350-420kg traukimus, tie 250 ar pan niekaip neisipaiso i tuos skaicius wink

O as darau , tai kas man patinka + is to galima sakyt gyvenu smile Ne visai tiesiogiai, bet is to smile

p.s. o stori, ploni, nedalvagantys man giliai utiutiu - tikrai manes jie nenervuoja ar pan. smile

čia neblogai skamba, mano draugo draugas daro tą aną big_smile Dievas tu, kad matai tuos ,,350-420kg traukimus"? big_smile

big_smile tu rimtai, gal daugiau islysk is savo urvo ir su zmonem daugiau pabendrauk. Gal kiek galva labiau prades veikt - paprastus sakinius pradesi suprast. smile
Kaip ta veja galejai parasyt, tai byrka zino...

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5268 2013-09-01 00:19

159159 rašė:

whatever rašė:

159159 rašė:

čia labai daug teisybės, nors ir humorinėj formoj...

big_smile Nebuvau dar tokio zodzio girdejes big_smile

nukas, tu geriau pasakyk visiems kas tu toks ir kaip as tave uzgaves esu smile Tiek dergt cia, tai reikia sugebejimo ir uzsivedimo. Viskas turi but del kazko. Nes burimas, tai kazkas tokio cia eina. Idomu is kur cia pas tave tiek visko prisikaupe smile Ar cia tik bandai projektuot savo problemas i mane? smile

tai va, viskam pirmas kartas big_smile aš irgi iki tavęs nebuvau matęs ,,tokių techniškų" traukų big_smile o šiaip tai gali lėkt dar pailsėt big_smile išknisim čia tau nervus ir taip išknistus big_smile

Tai sakai,kad toks zodis yra? smile

Tau trauka taip uztrigo,kad is tavo skafandru zvengiu? smile

kurie cia tie Jus Nervu Knisejai? smile

Neprisijungęs

159159

#5269 2013-09-01 00:23

tu tai nusileisk ant žemės big_smile gi ne kiečiausias nei forume nei niekur kitur big_smile ir seneli nesinervuok taip, nes klimaksas labai išryškėja big_smile

Neprisijungęs

159159

#5270 2013-09-01 00:25

ai, kad žinok vaidai mane irgi dapisę tie skafandrai traukai, kitur tai zajebys, bet traukai tai tikrai užkniso, tą patį traukiu ir su ir be big_smile

Paskutinį kartą taisė 159159 (2013-09-01 00:28)

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5271 2013-09-01 00:30

159159 rašė:

tu tai nusileisk ant žemės :D gi ne kiečiausias nei forume nei niekur kitur :D ir seneli nesinervuok taip, nes klimaksas labai išryškėja :D

Ka tu cia per lempas rasai? :D :D

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5272 2013-09-01 00:32

159159 rašė:

ai, kad žinok vaidai mane irgi dapisę tie skafandrai traukai, kitur tai zajebys, bet traukai tai tikrai užkniso, tą patį traukiu ir su ir be big_smile

Tai patrauk be skafandro ta pati. Ne sprindi trauk + kaip vyras atsistok,o ne kaio boba - issizerges visas big_smile

Neprisijungęs

159159

#5273 2013-09-01 00:44

utiutiu, sumedėjęs neesu, gan lankstus esu, iš kojos virš galvos įkalu, tai neproblema ir atsistot plačiau big_smile Bet jau ištikrųjų, siauriau biški stot pradėjau, lengviau traukt pasidarė, praeinu mirties tašką savo, o skafandrą išmečiau nafik, pakabinau spintoj, nieko neduoda, lievas kažkoks  sad klasika pratraukiau tai tik 7.5kg mažiau patraukiau negu sumo, čia be skafandro big_smile

Neprisijungęs

Dopamine
buvęs elijus
Vietovė: Luton
Registravosi: 2007-08-18
Žinutės: 1670
Atsiliepimai: 5

#5274 2013-09-01 00:49

whatever rašė:

159159 rašė:

whatever rašė:

big_smile Nebuvau dar tokio zodzio girdejes big_smile

nukas, tu geriau pasakyk visiems kas tu toks ir kaip as tave uzgaves esu smile Tiek dergt cia, tai reikia sugebejimo ir uzsivedimo. Viskas turi but del kazko. Nes burimas, tai kazkas tokio cia eina. Idomu is kur cia pas tave tiek visko prisikaupe smile Ar cia tik bandai projektuot savo problemas i mane? smile

tai va, viskam pirmas kartas big_smile aš irgi iki tavęs nebuvau matęs ,,tokių techniškų" traukų big_smile o šiaip tai gali lėkt dar pailsėt big_smile išknisim čia tau nervus ir taip išknistus big_smile

159159, niekas neraso humorinej formoj. Yra humoro formoj

Neprisijungęs

159159

#5275 2013-09-01 00:55

elijus rašė:

whatever rašė:

159159 rašė:

159159, niekas neraso humorinej formoj. Yra humoro formoj

ačiū, kad pataisei, dabar žinosiu big_smile šiaip aš daug klaidų darau tiek kalbėdamas tiek rašydamas, svarbu supranta mane žmonės big_smile taisyt ilgai reikėtų mane kalbant big_smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net