Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

whatever
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-10-14
Žinutės: 7048
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 9

#5276 2013-09-01 00:56

Re: mano foto

159159 rašė:

utiutiu, sumedėjęs neesu, gan lankstus esu, iš kojos virš galvos įkalu, tai neproblema ir atsistot plačiau big_smile Bet jau ištikrųjų, siauriau biški stot pradėjau, lengviau traukt pasidarė, praeinu mirties tašką savo, o skafandrą išmečiau nafik, pakabinau spintoj, nieko neduoda, lievas kažkoks  sad klasika pratraukiau tai tik 7.5kg mažiau patraukiau negu sumo, čia be skafandro big_smile

Del manes, tai tu su skafandru gali ir savo kaimo gatvemis slaistyti ir siulyt tom melzejom is kojos i galva big_smile Nenustebciau kazka tokio isgirdes big_smile

Nematau skaiciu ir nematau video. O tas man lygu - trioxaliskos kalbos smile

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5277 2013-09-01 00:56

159159 rašė:

elijus rašė:

whatever rašė:

Tai sakai,kad toks zodis yra? smile

Tau trauka taip uztrigo,kad is tavo skafandru zvengiu? smile

kurie cia tie Jus Nervu Knisejai? smile

159159, niekas neraso humorinej formoj. Yra humoro formoj

ačiū, kad pataisei, dabar žinosiu big_smile šiaip aš daug klaidų darau tiek kalbėdamas tiek rašydamas, svarbu supranta mane žmonės big_smile taisyt ilgai reikėtų mane kalbant big_smile

Savam kaime sava kalba turi suprast smile

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5278 2013-09-01 00:57

159159 rašė:

bet jūs visi vienodi big_smile tiek vaidotas radzevičius nerodo savo veido čia, bijosi, nė vienoj foto nėra, tiek laudingas, makleris taip pačiai big_smile komanda A, bendri bruožai big_smile

Cia prie ko ?

Neprisijungęs

159159
Rusų ambasados apmokamas komentatorius
Registravosi: 2010-11-18
Žinutės: 10805
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 24

#5279 2013-09-01 01:00

whatever rašė:

159159 rašė:

utiutiu, sumedėjęs neesu, gan lankstus esu, iš kojos virš galvos įkalu, tai neproblema ir atsistot plačiau big_smile Bet jau ištikrųjų, siauriau biški stot pradėjau, lengviau traukt pasidarė, praeinu mirties tašką savo, o skafandrą išmečiau nafik, pakabinau spintoj, nieko neduoda, lievas kažkoks  sad klasika pratraukiau tai tik 7.5kg mažiau patraukiau negu sumo, čia be skafandro big_smile

Del manes, tai tu su skafandru gali ir savo kaimo gatvemis slaistyti ir siulyt tom melzejom is kojos i galva big_smile Nenustebciau kazka tokio isgirdes big_smile

tai man nereik niekam nieko įrodinėt, tuo labiau tau big_smile skirtingai nei tu, aš viską įrodysiu varžybose ir bus viskas aišku big_smile o iš kojos į galvą aš įpisu tik lochams big_smile prieš merginas nekelioju, kad ir kokios duros būtų, sarkazmo ten nepagavai big_smile vapšie su kaikuriom jom geriau nesivelt į jokius barnius net, beprasmiška juk big_smile

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5280 2013-09-01 01:03

159159 rašė:

whatever rašė:

159159 rašė:

tai man nereik niekam nieko įrodinėt, tuo labiau tau big_smile skirtingai nei tu, aš viską įrodysiu varžybose ir bus viskas aišku big_smile o iš kojos į galvą aš įpisu tik lochams big_smile prieš merginas nekelioju, kad ir kokios duros būtų, sarkazmo ten nepagavai big_smile vapšie su kaikuriom jom geriau nesivelt į jokius barnius net, beprasmiška juk big_smile

Kai kazka irodysi - tada ir bus kalba. Dabar tik trioxinimasis man cia ir tiek smile

Neatsistebiu as tavo bukumu...

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5281 2013-09-01 01:03

Geriau muzikos pasiklausykit smile

Neprisijungęs

159159

#5282 2013-09-01 01:05

whatever rašė:

159159 rašė:

whatever rašė:

Kai kazka irodysi - tada ir bus kalba. Dabar tik trioxinimasis man cia ir tiek smile

tau aš neturiu ką įrodyt big_smile dabar oficialūs varžybiniai mano 235+175+220 (pavasarį), va mano įrodymas tau big_smile  o tavo koks įrodymas tai nežinau, paspaudei ten gal kokį 170, traukei 260 gal kokius, kiek tūpęs esi tai chrin znaet, kelį supisęs per bukumą, bet seniau kiek? big_smile

o ką salėj dabar darau tai šiokia tokia intriga tegul būna ateinančiam sezonui big_smile

Neprisijungęs

159159

#5283 2013-09-01 01:06

whatever rašė:

Geriau muzikos pasiklausykit smile

iš paveiksliuko atrodė kokia lieva tai, bet šiaip patinka visai nieko tokia  nykstys

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5284 2013-09-01 01:14

159159 rašė:

whatever rašė:

159159 rašė:

tau aš neturiu ką įrodyt big_smile dabar oficialūs varžybiniai mano 235+175+220 (pavasarį), va mano įrodymas tau big_smile  o tavo koks įrodymas tai nežinau, paspaudei ten gal kokį 170, traukei 260 gal kokius, kiek tūpęs esi tai chrin znaet, kelį supisęs per bukumą, bet seniau kiek? big_smile

o ką salėj dabar darau tai šiokia tokia intriga tegul būna ateinančiam sezonui big_smile

Tai nuo situ skafandriniu minusuot apie 100kg reiketu, ane? wink
Greitai uzmirsai, kad ne apie skafandrinius svoriu kalba eina smile

Nu tu speliok ka as keles, speliok big_smile 220 pakartojimais gi vanojau, pats matei smile

Nu tu jau apie keli mano savo prota parodei pries tai, kai apie bintus pezejai big_smile Jau gal toliau nevaryk. Palik kaip yra smile

Paryskinau dali, kurios tau nereiketu vartot.

Neprisijungęs

159159

#5285 2013-09-01 01:18

ar irgi toj paryškintoj daly kaipnors ne pagal literatūrines taisykles išsireiškiau? big_smile nemačiau tavo pritūpimų tiesą sakant big_smile  ai o nuo skafandrų tai velnias žino, traukoj tai nė velnio neduoda, spaudime tai bandau įvaldyt, o pritūpimuose tai duoda big_smile kiek patūpei su 220kg? aš patūpsiu 1 daugiau big_smile

Paskutinį kartą taisė 159159 (2013-09-01 01:19)

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5286 2013-09-01 01:24

159159 rašė:

ar irgi toj paryškintoj daly kaipnors ne pagal literatūrines taisykles išsireiškiau? big_smile nemačiau tavo pritūpimų tiesą sakant big_smile  ai o nuo skafandrų tai velnias žino, traukoj tai nė velnio neduoda, spaudime tai bandau įvaldyt, o pritūpimuose tai duoda big_smile kiek patūpei su 220kg? aš patūpsiu 1 daugiau big_smile

Tai kam ji naudoji, jeigu nieko jis tau neduoda? smile
Netupiu as wink
220 traukos skaicius gi. Video buvo. 220 pakartojimais.

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5287 2013-09-01 01:24

Neprisijungęs

159159

#5288 2013-09-01 01:28

whatever rašė:

159159 rašė:

Netupiu as wink

taigi sakau, nusivyliau krč, pakabinau spintoj sad žinai tokį patį turiu visai neseniai įsigijęs kokį Lalas turi, inzer fusion, bet sakau, kolkas tai jis nekažką hmm reikės priprast gal labiau. Aš galvojau tu tūpei 220 ant pakartojimų, o ne traukei. Traukt tai gal ir mačiau, o pritūpimus tai gal su 100kg matęs tavo tiktai va dabar po kelio sujobinto tavo. aš ne šiaipsau bintus naudoju, mokaus ne iš savo klaidų o iš durnesnių, kurie padarė klaidas big_smile

slayeris jau sunkoka muzika, bet paįvairininimui nieko visai

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5289 2013-09-01 01:35

159159 rašė:

whatever rašė:

159159 rašė:

Netupiu as wink

taigi sakau, nusivyliau krč, pakabinau spintoj sad žinai tokį patį turiu visai neseniai įsigijęs kokį Lalas turi, inzer fusion, bet sakau, kolkas tai jis nekažką hmm reikės priprast gal labiau. Aš galvojau tu tūpei 220 ant pakartojimų, o ne traukei. Traukt tai gal ir mačiau, o pritūpimus tai gal su 100kg matęs tavo tiktai va dabar po kelio sujobinto tavo. aš ne šiaipsau bintus naudoju, mokaus ne iš savo klaidų o iš durnesnių, kurie padarė klaidas big_smile

Lalas nenaudoja irgi triko. Tiksliau sleiku nenaudoja. O dazniausiai aplamai jo nenaudoja.

Netupiu as aplamai. Buvau pernai pradejes, nes buvo planas, kad reikes man to. As kojas padarau ir be pritupkiu. Nejauciu kaifo as is ju, naudos irgi nematau, nes raumens nejauciu. Dabar pries keleta savaiciu FSQ pabandziau, kaip ir nieko buvo. Siandien vel pasibandyt gavau, nes turejau viena veikeja koju treniruotei. Reikejo naujo kruvio jam, nes neauga + medziagu apykaita kosmine. Tai patupinejom. Is jo istraukiau 120 x 8, nors pats tik su 80 tedarydavo. As 130 x 1 pasidariau. Koja jauciasi - nera ko daugiau det.

Naudok tuos bintus i sveikata.

Neprisijungęs

159159

#5290 2013-09-01 01:41

whatever rašė:

159159 rašė:

whatever rašė:

Netupiu as wink

Lalas nenaudoja irgi triko. Tiksliau sleiku nenaudoja. O dazniausiai aplamai jo nenaudoja.

Netupiu as aplamai. Buvau pernai pradejes, nes buvo planas, kad reikes man to. As kojas padarau ir be pritupkiu. Nejauciu kaifo as is ju, naudos irgi nematau, nes raumens nejauciu. Dabar pries keleta savaiciu FSQ pabandziau, kaip ir nieko buvo. Siandien vel pasibandyt gavau, nes turejau viena veikeja koju treniruotei. Reikejo naujo kruvio jam, nes neauga + medziagu apykaita kosmine. Tai patupinejom. Is jo istraukiau 120 x 8, nors pats tik su 80 tedarydavo. As 130 x 1 pasidariau. Koja jauciasi - nera ko daugiau det.

tai triko be šleikų visvien yra triko, ar čia kaip kursai su metanu metanas nesiskaito? big_smile Bet tu drąsus ištikrųjų, arba nelabai galvoji, žmonės po tokių traumų pamiršta sportus visam, o tu vėl tupinėji, nu čia aišku tavo sprendimas, blogo nelinkiu

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5291 2013-09-01 01:47

159159 rašė:

whatever rašė:

159159 rašė:

tai triko be šleikų visvien yra triko, ar čia kaip kursai su metanu metanas nesiskaito? big_smile Bet tu drąsus ištikrųjų, arba nelabai galvoji, žmonės po tokių traumų pamiršta sportus visam, o tu vėl tupinėji, nu čia aišku tavo sprendimas, blogo nelinkiu

Nu tau gal triko, atliekantys sortu role yra triko smile Mums ne smile Kazkiek gal ten jiems smagiau traukiasi, bet ant tiek nieko gero, kad nenaudoja jis jo ir viskas.

Jums tas sportas dar niekas. Jus gyvent nepradeje dar is esmes. Gyvenimo nemate. Nesuprantat ant kiek jis trumpas ir nera kada nosi krapstyt. As daug metu tai darau - gyvenimo dalis. Nustot sportuot, tai tas pats, kad nustot mazules daryt big_smile wtf?! smile Savo noru? Neee. I regbi negaliu eit - xrenova yra pakankamai. Dar nekilnot gelezu... Fuuuck that shiiieeeet big_smile Galiu ir keliu.

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5292 2013-09-01 01:50

va kur tusovke teisinga smile

Neprisijungęs

159159

#5293 2013-09-01 01:57

tu kažkaip ne taip kalbi apie tą triko big_smile aš naudoju tai š paskutinis, lalas naudoja tai vadinasi utiutiu ten jokios naudos neturi tik ot patogiau big_smile Pasakysiu, kaip yra ištiesų. Tu, kaip ir dauguma kitų žmonių nesuprasdami viso šito mechanizmo su aprangom tiesiog galvoji, kad visiems ten duoda aprangos kosminius skaičius iš niekur big_smile yra gal ten laimingųjų kam maikės po 50kg duoda, bet aš jiems belekaip pavydžiu, nes jie tiesiog idealiai susitvarkę aprangą savo ir ta apranga yra kaiptik pagal to žmogaus mirties taškus tam veiksme. Lalui nieko neduoda traukiant, man irgi nieko neduoda, kaip ir tu sakai, ot biški komforto tik. Bet be šleikų tai negalvok, kad visiškai nieko nereiškia, be šleikų gal koks man asmeniškai 60-70% triko jėgos yra tarkim pritūpime. Traukoj tai tik techniką išdarko

Neprisijungęs

Naujokas1990
Mr Klausimelis
Registravosi: 2010-08-22
Žinutės: 891
Atsiliepimai: 2

#5294 2013-09-01 02:00

whatever, kiek per slauni cm mazdaug pas tave?

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5295 2013-09-01 02:02

159159 rašė:

tu kažkaip ne taip kalbi apie tą triko big_smile aš naudoju tai š paskutinis, lalas naudoja tai vadinasi utiutiu ten jokios naudos neturi tik ot patogiau big_smile Pasakysiu, kaip yra ištiesų. Tu, kaip ir dauguma kitų žmonių nesuprasdami viso šito mechanizmo su aprangom tiesiog galvoji, kad visiems ten duoda aprangos kosminius skaičius iš niekur big_smile yra gal ten laimingųjų kam maikės po 50kg duoda, bet aš jiems belekaip pavydžiu, nes jie tiesiog idealiai susitvarkę aprangą savo ir ta apranga yra kaiptik pagal to žmogaus mirties taškus tam veiksme. Lalui nieko neduoda traukiant, man irgi nieko neduoda, kaip ir tu sakai, ot biški komforto tik. Bet be šleikų tai negalvok, kad visiškai nieko nereiškia, be šleikų gal koks man asmeniškai 60-70% triko jėgos yra tarkim pritūpime. Traukoj tai tik techniką išdarko

As apie trauka Lalo kalbu. Jis nemanau, kad kada nors ja triko naudos. Reikia laiko ismokt su tuo sudu naudotis, o laiko nera.

Kas nemazai spaudzia ir tupia, tai ir 50kg ir daugiau gauna is triko ar maikes. Pats zinai. "is niekur" nieko nebuna wink

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5296 2013-09-01 02:03

Naujokas1990 rašė:

whatever, kiek per slauni cm mazdaug pas tave?

Apie 2sav atgal buvo 71 - valandos begy po treniruotes. Per treniruote buvo turbut apie 72-74 smile

Neprisijungęs

159159

#5297 2013-09-01 02:15

whatever rašė:

159159 rašė:

As apie trauka Lalo kalbu. Jis nemanau, kad kada nors ja triko naudos. Reikia laiko ismokt su tuo sudu naudotis, o laiko nera.

Kas nemazai spaudzia ir tupia, tai ir 50kg ir daugiau gauna is triko ar maikes. Pats zinai. "is niekur" nieko nebuna wink

anksčiau galvodavau kaip ten parašei apačioj, bet pasakysiu kaip yra ištikrųjų, ko dar nepridūrei. Aišku tu pasakei didžiumą tiesos. ne tik patirties reik šituose reikaluose dirbt turėt, bet ir turėt jį kaiptik sau tą daiktą, negali leist dėdei, broliui ar kam kitam naudotis, su triko lengviau, ten prisiaurinai klešnes ar ir visą pradedant klešnėm baigiant ties pažastim ir ramu, tada lieka tik išmokt tuo žiauriai ankštu triko tūpt ir tūpt kartu dar su bintais standžiai užveržtais naparnyko (nu jo taisyt žodį reik).

Su maikėm aš jau sužinojau kokia bėda būna ir čia jau sudėtingiau, pas mane patį dispraporcija yra ta, kad krūtinė per didelė žiūrint rankų atžvilgiu. Arba tiesiog rankos per kūdos krūtinės atžvilgiu. To pasekoje maikė arba su žiauriai ankštais papais (plyšta tokios maikės) ir su normaliom rankovėm, arba su normaliai papais ir su rankovėm plevesuojančiom. Tai tokiu variantu išpešu kokius 30kg, jeigu nukrenta svoris kokiu kilu perdaug, tada tiek neišpešu. Apie trauką tai aš nieko negaliu pasakyt, nes nieko man tas triko neduoda traukai. Dėl aprangos tai esu patenkintas tik pritūpimais, nes ir bintai ir triko geras ir gerai duoda, jeigu tūpčiau iš monolifto tada dar daug daugiau dadėtų.
žodžiu, ką norėjau pasakyt, kad čia daug reik stengtis su ta apranga, nėra taip paprasta užsivilkai ir viskas liuks, matai pats ant Lalo turbūt. Reik atitaikyt viską pačią aprangą ir ar ji tau tiks. Esmė kodėl man neprideda traukoj triko manau ta, kad aš visą pradžią be problemų traukiu ir be triko, tai jis praranda vaidmenį pas mane. Gal perdaug apie save išsiplėtojau, jeigu taip, tai baisiai nepykit ir jeigu sunku suvokt ką ten prirašiau, gal primaliau labai nesuprantamai kažką, visgi vėloka, rytas už vakarą protingesnis big_smile

Paskutinį kartą taisė 159159 (2013-09-01 02:17)

Neprisijungęs

vorass
Naujas dalyvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2008-03-10
Žinutės: 38
Atsiliepimai: 0

#5298 2013-09-01 10:43

rolka78 rašė:

whatever rašė:

rolka78 rašė:

Va cia del situ priezasciu galima spresti kad rekia pas psihologa apsilankyti,jaigu pyksti del to kad kiti kudi ar stori (jokio skirtumo).
Mano manimu kad tas kuris pyksta del tavo ivardintu priezasciu.Yra pergeros apie save nuomones,negalintis jos isreiksti ir degantis del to pykciu savo viduja. Ziauru.
O kad W pergeros nuomones apie save,tai ziuriu metu metai eina jus kaikurie to nepastebit.Aisku mldc kad sportuoja duok dieve kitiems sulaukus 40 vis sportuoti.
Taciau as asmeniskai nemanau kad verta taip kaip W tusciai tampytis ir traukioti tokius svorius (aisku ten jy veza tipo,jam patinka,priot,bet by by dejau save taip luosinti).Jai litai butu uzdirbami tai kita kalba,o dabar.......KAd tipo ale va as kiek patraukiu big_smile. Nu jo patraukia , nu ir kas is to? Sedi cia su dauguma vaiku ir giriasi.TAi savaime suprantama kad vaikai tokiu svoriu nepatrauks.O prijauciantis sportui,net netrauks ir neluosisns saves (ir cia tehnika neprieko).
Tai tiek pastebejimo ir pamastymo siam kartui smile

Keli pataisymai wink
Man ne 40 wink
As apie save tikrai negalvoju gerai, o per gerai tuo labiau smile
Neturiu as kuo girtis, kad kazka pakeliu. Jus nesuprantat, kad as matau 350-420kg traukimus, tie 250 ar pan niekaip neisipaiso i tuos skaicius wink

O as darau , tai kas man patinka + is to galima sakyt gyvenu smile Ne visai tiesiogiai, bet is to smile

p.s. o stori, ploni, nedalvagantys man giliai utiutiu - tikrai manes jie nenervuoja ar pan. smile

suapvalinau truputi smile bet ne metus akcentavau..( duok dieve jai is cia esanciu sulaukia 40 dar bent apie sporta pagalvotu kartais)

ne tik galvojam,bet ir sportuojam ..smile

Neprisijungęs

ramas
buvęs ramli
Registravosi: 2013-05-09
Žinutės: 7566
Atsiliepimai: 8

#5299 2013-09-01 10:57

whatever rašė:

va kur tusovke teisinga smile

uzskaitau! pats smagiausias pratimas ant jegos smile

Neprisijungęs

Ptycka
Dažnas senbūvis
Vietovė: Honolulu
Registravosi: 2008-12-04
Žinutės: 6275

#5300 2013-09-01 13:43

whatever rašė:

159159 rašė:

whatever rašė:

Nu tau gal triko, atliekantys sortu role yra triko smile Mums ne smile Kazkiek gal ten jiems smagiau traukiasi, bet ant tiek nieko gero, kad nenaudoja jis jo ir viskas.

Jums tas sportas dar niekas. Jus gyvent nepradeje dar is esmes. Gyvenimo nemate. Nesuprantat ant kiek jis trumpas ir nera kada nosi krapstyt. As daug metu tai darau - gyvenimo dalis. Nustot sportuot, tai tas pats, kad nustot mazules daryt big_smile wtf?! smile Savo noru? Neee. I regbi negaliu eit - xrenova yra pakankamai. Dar nekilnot gelezu... Fuuuck that shiiieeeet big_smile Galiu ir keliu.

Right in the feels kaip sakoma...

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net