Puslapiai: 1 … 211 212 213 214 215 … 361
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » mano foto
- whatever
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-10-14
- Žinutės: 7048
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 9
#5301 2013-09-01 13:54
Re: mano foto
159159 rašė:
whatever rašė:
159159 rašė:
tu kažkaip ne taip kalbi apie tą triko
aš naudoju tai š paskutinis, lalas naudoja tai vadinasi utiutiu ten jokios naudos neturi tik ot patogiau
Pasakysiu, kaip yra ištiesų. Tu, kaip ir dauguma kitų žmonių nesuprasdami viso šito mechanizmo su aprangom tiesiog galvoji, kad visiems ten duoda aprangos kosminius skaičius iš niekur
yra gal ten laimingųjų kam maikės po 50kg duoda, bet aš jiems belekaip pavydžiu, nes jie tiesiog idealiai susitvarkę aprangą savo ir ta apranga yra kaiptik pagal to žmogaus mirties taškus tam veiksme. Lalui nieko neduoda traukiant, man irgi nieko neduoda, kaip ir tu sakai, ot biški komforto tik. Bet be šleikų tai negalvok, kad visiškai nieko nereiškia, be šleikų gal koks man asmeniškai 60-70% triko jėgos yra tarkim pritūpime. Traukoj tai tik techniką išdarko
As apie trauka Lalo kalbu. Jis nemanau, kad kada nors ja triko naudos. Reikia laiko ismokt su tuo sudu naudotis, o laiko nera.
Kas nemazai spaudzia ir tupia, tai ir 50kg ir daugiau gauna is triko ar maikes. Pats zinai. "is niekur" nieko nebunaanksčiau galvodavau kaip ten parašei apačioj, bet pasakysiu kaip yra ištikrųjų, ko dar nepridūrei. Aišku tu pasakei didžiumą tiesos. ne tik patirties reik šituose reikaluose dirbt turėt, bet ir turėt jį kaiptik sau tą daiktą, negali leist dėdei, broliui ar kam kitam naudotis, su triko lengviau, ten prisiaurinai klešnes ar ir visą pradedant klešnėm baigiant ties pažastim ir ramu, tada lieka tik išmokt tuo žiauriai ankštu triko tūpt ir tūpt kartu dar su bintais standžiai užveržtais naparnyko (nu jo taisyt žodį reik).
Su maikėm aš jau sužinojau kokia bėda būna ir čia jau sudėtingiau, pas mane patį dispraporcija yra ta, kad krūtinė per didelė žiūrint rankų atžvilgiu. Arba tiesiog rankos per kūdos krūtinės atžvilgiu. To pasekoje maikė arba su žiauriai ankštais papais (plyšta tokios maikės) ir su normaliom rankovėm, arba su normaliai papais ir su rankovėm plevesuojančiom. Tai tokiu variantu išpešu kokius 30kg, jeigu nukrenta svoris kokiu kilu perdaug, tada tiek neišpešu. Apie trauką tai aš nieko negaliu pasakyt, nes nieko man tas triko neduoda traukai. Dėl aprangos tai esu patenkintas tik pritūpimais, nes ir bintai ir triko geras ir gerai duoda, jeigu tūpčiau iš monolifto tada dar daug daugiau dadėtų.
žodžiu, ką norėjau pasakyt, kad čia daug reik stengtis su ta apranga, nėra taip paprasta užsivilkai ir viskas liuks, matai pats ant Lalo turbūt. Reik atitaikyt viską pačią aprangą ir ar ji tau tiks. Esmė kodėl man neprideda traukoj triko manau ta, kad aš visą pradžią be problemų traukiu ir be triko, tai jis praranda vaidmenį pas mane. Gal perdaug apie save išsiplėtojau, jeigu taip, tai baisiai nepykit ir jeigu sunku suvokt ką ten prirašiau, gal primaliau labai nesuprantamai kažką, visgi vėloka, rytas už vakarą protingesnis
Tavo priesas yra tavo amzius su visais kartu einanciais pricindalais Kvailumas valdo, naivumas irgi
Niekas negalvoja, kad apranga "is niekur" duoda papildomus kg. Cia vos ne tas pats kas sakyt, kad prepai duoda papildomus kg.
Ir tas ir tas TIK PADEDA. Dirbt reikia, kad kazka gaut.
Pradek traukt normalia stovesena galu gale
Neprisijungęs
- 159159
- Rusų ambasados apmokamas komentatorius
- Registravosi: 2010-11-18
- Žinutės: 10805
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 24
#5302 2013-09-01 14:00
nu dėl amžiaus tai sutinku, kartais pats iš šalies pastebiu savo bukumus, net forume bet va dabar pasakyk kodėl aš turėčiau traukt klasika? tam kad ir taip savo silpniausią vietą (trečias veiksmas, aš kitus aptupiu, apspaudžiu o jie traukoj gaudo mane už vadelių ir apeit lengvai gali) dar labiau susilpninčiau? Aš darau taip, kad aš laimėčiau, o ne, kad atrodyčiau geriau ar prasčiau.. Jeigu žiūrėčiausi pastarojo varianto tai ne 74kg būčiau o bent 83 ar 93.
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#5303 2013-09-01 14:34
159159 rašė:
nu dėl amžiaus tai sutinku, kartais pats iš šalies pastebiu savo bukumus, net forume
bet va dabar pasakyk kodėl aš turėčiau traukt klasika? tam kad ir taip savo silpniausią vietą (trečias veiksmas, aš kitus aptupiu, apspaudžiu o jie traukoj gaudo mane už vadelių ir apeit lengvai gali) dar labiau susilpninčiau? Aš darau taip, kad aš laimėčiau, o ne, kad atrodyčiau geriau ar prasčiau.. Jeigu žiūrėčiausi pastarojo varianto tai ne 74kg būčiau o bent 83 ar 93.
Dirbk ant silpnuju vietu. Visas moralas
Neprisijungęs
- 159159
#5304 2013-09-01 14:42
whatever rašė:
159159 rašė:
nu dėl amžiaus tai sutinku, kartais pats iš šalies pastebiu savo bukumus, net forume
bet va dabar pasakyk kodėl aš turėčiau traukt klasika? tam kad ir taip savo silpniausią vietą (trečias veiksmas, aš kitus aptupiu, apspaudžiu o jie traukoj gaudo mane už vadelių ir apeit lengvai gali) dar labiau susilpninčiau? Aš darau taip, kad aš laimėčiau, o ne, kad atrodyčiau geriau ar prasčiau.. Jeigu žiūrėčiausi pastarojo varianto tai ne 74kg būčiau o bent 83 ar 93.
nu čia kaip ką suprast, dirbu ant silpnosios vietos dabar labiausiai, vasarą va traukai specializaciją padariau, pramušiau, bet nematau tikslo traukt klasika kai sumo bent kažkiek geriau sekasi, ir turbūt dar greit nepereisiu, tuo labiau kol 74kg sveriu, kūdiems išvis nematau tikslo trikovininkams traukt klasika, bet taip ir yra, tokiose kategorijose klasika traukia vienas iš dvidešimt. Daugiau klasika traukia sunkiasvoriai, bet ir tai toli gražu nevisi, čia kaip ir sakiau pagal kūno tipą labiau, proporcingas esu liemuo kojos nepertrumpos neperilgos vienas kito atžvilgiu, kojos dominuojanti jėga pas mane, ,,lockoautas" pas mane silpniausia vieta ypač kelių, tai klasika ne man. Viskas vardan rezultato eina. Juolabiau yra kaikas aukščiau manęs (treneris ir pan.) kas kontroliuoja mano techniką, pyktis visai nenoriu
Neprisijungęs
- jutas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2007-03-09
- Žinutės: 4732
- Atsiliepimai: 14
#5305 2013-09-01 15:17
159159 rašė:
whatever rašė:
159159 rašė:
nu čia kaip ką suprast, dirbu ant silpnosios vietos dabar labiausiai, vasarą va traukai specializaciją padariau, pramušiau, bet nematau tikslo traukt klasika kai sumo bent kažkiek geriau sekasi, ir turbūt dar greit nepereisiu, tuo labiau kol 74kg sveriu, kūdiems išvis nematau tikslo trikovininkams traukt klasika, bet taip ir yra, tokiose kategorijose klasika traukia vienas iš dvidešimt. Daugiau klasika traukia sunkiasvoriai, bet ir tai toli gražu nevisi, čia kaip ir sakiau pagal kūno tipą labiau, proporcingas esu liemuo kojos nepertrumpos neperilgos vienas kito atžvilgiu, kojos dominuojanti jėga pas mane, ,,lockoautas" pas mane silpniausia vieta ypač kelių, tai klasika ne man. Viskas vardan rezultato eina. Juolabiau yra kaikas aukščiau manęs (treneris ir pan.) kas kontroliuoja mano techniką, pyktis visai nenoriu
Pradetum aiskint kaip nori traukt tai man rodos is visu tavo treneriu per ausi gautum
Neprisijungęs
- 159159
#5306 2013-09-01 15:22
jutas rašė:
159159 rašė:
whatever rašė:
Pradetum aiskint kaip nori traukt tai man rodos is visu tavo treneriu per ausi gautum
taip ir būtų jeigu pradėčiau klasika traukt tai su treneriu susipykčiau, o kaikas suprastų tą lyg prisiryčiau metano vos ne taip, daugiau niekur nesivežtų manęs dalyvaut (net į spaudimo čempus) ir gyvenime nebesikalbėtų, paskutinis pokalbis būtų,kad išsitrinčiau galvą su svogūnais
Ir taip grybo supjaut sugebu
Paskutinį kartą taisė 159159 (2013-09-01 15:23)
Neprisijungęs
- jutas
- Dažnas senbūvis
#5307 2013-09-01 15:25
159159 rašė:
jutas rašė:
159159 rašė:
taip ir būtų
jeigu pradėčiau klasika traukt tai su treneriu susipykčiau, o kaikas suprastų tą lyg prisiryčiau metano vos ne taip, daugiau niekur nesivežtų manęs dalyvaut (net į spaudimo čempus) ir gyvenime nebesikalbėtų, paskutinis pokalbis būtų,kad išsitrinčiau galvą su svogūnais
Tie svogunai tai ten legendinis perliukas o kad tu sugebi pries varzybas suest torta ir paskui dvest tai cia manes jau nebestebina
Paskutinį kartą taisė jutas (2013-09-01 15:26)
Neprisijungęs
- 159159
#5308 2013-09-01 15:27
jutas rašė:
159159 rašė:
jutas rašė:
taip ir būtų
jeigu pradėčiau klasika traukt tai su treneriu susipykčiau, o kaikas suprastų tą lyg prisiryčiau metano vos ne taip, daugiau niekur nesivežtų manęs dalyvaut (net į spaudimo čempus) ir gyvenime nebesikalbėtų, paskutinis pokalbis būtų,kad išsitrinčiau galvą su svogūnais
Tie svogunai tai ten legendinis perliukas
o kad tu sugebi pries varzybas suest torta ir paskui dvest tai cia manes jau nebestebina
ne vieną ir ne du kart girdėjau jau tą aš dar netokių dalykų sugebėdavau
vakar svėriau ryte nusituštinęs 77.5
dabar laisvai į 83 eičiau, bet ne, mum reikia medalių sako
Paskutinį kartą taisė 159159 (2013-09-01 15:29)
Neprisijungęs
- jutas
- Dažnas senbūvis
#5309 2013-09-01 15:29
159159 rašė:
jutas rašė:
159159 rašė:
taip ir būtųjeigu pradėčiau klasika traukt tai su treneriu susipykčiau, o kaikas suprastų tą lyg prisiryčiau metano vos ne taip, daugiau niekur nesivežtų manęs dalyvaut (net į spaudimo čempus) ir gyvenime nebesikalbėtų, paskutinis pokalbis būtų,kad išsitrinčiau galvą su svogūnais
Tie svogunai tai ten legendinis perliukas
o kad tu sugebi pries varzybas suest torta ir paskui dvest tai cia manes jau nebestebina
ne vieną ir ne du kart girdėjau jau tą
aš dar netokių dalykų sugebėdavau
Dziaukis kad vasara, nes suzinotu tai vel svogunais galva lieptu issitrint.
Neprisijungęs
- 159159
#5310 2013-09-01 15:31
jutas rašė:
159159 rašė:
jutas rašė:
Tie svogunai tai ten legendinis perliukaso kad tu sugebi pries varzybas suest torta ir paskui dvest tai cia manes jau nebestebina
ne vieną ir ne du kart girdėjau jau tą
aš dar netokių dalykų sugebėdavau
Dziaukis kad vasara, nes suzinotu tai vel svogunais galva lieptu issitrint.
nesakiau šito, kad taip žiauriai svyruoja svoris, bet mane jau ant dienų registruos dalyvaut krč, šiai dienai pagal nominacijas būčiau lygiai 9. Lygiai paskutintas kovosiu dėl priešpaskutinės nafik
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#5311 2013-09-01 15:34
159159 rašė:
jutas rašė:
159159 rašė:
nu čia kaip ką suprast, dirbu ant silpnosios vietos dabar labiausiai, vasarą va traukai specializaciją padariau, pramušiau, bet nematau tikslo traukt klasika kai sumo bent kažkiek geriau sekasi, ir turbūt dar greit nepereisiu, tuo labiau kol 74kg sveriu, kūdiems išvis nematau tikslo trikovininkams traukt klasika, bet taip ir yra, tokiose kategorijose klasika traukia vienas iš dvidešimt. Daugiau klasika traukia sunkiasvoriai, bet ir tai toli gražu nevisi, čia kaip ir sakiau pagal kūno tipą labiau, proporcingas esu liemuo kojos nepertrumpos neperilgos vienas kito atžvilgiu, kojos dominuojanti jėga pas mane, ,,lockoautas" pas mane silpniausia vieta ypač kelių, tai klasika ne man. Viskas vardan rezultato eina. Juolabiau yra kaikas aukščiau manęs (treneris ir pan.) kas kontroliuoja mano techniką, pyktis visai nenoriuPradetum aiskint kaip nori traukt tai man rodos is visu tavo treneriu per ausi gautum
taip ir būtų
Kas jam su galva paciam yra?
Daryk ka tau sako. Man utiutiu. Tik sakau, kad vyrai traukia vyriska stovesena
Neprisijungęs
- 159159
#5312 2013-09-01 15:38
whatever rašė:
159159 rašė:
jutas rašė:
taip ir būtų
Daryk ka tau sako. Man utiutiu.Tik sakau, kad vyrai traukia vyriska stovesena
tu tiesiog nesupranti, ką reiškia kova dėl medalių, tu labiau dėl principų eini. Va pasakysiu vieną situaciją kas buvo iš principų mano buvusiam treneriui grybui vienam. Kadangi jis manęs niekada netreniravo ir kišo grūdo chemiją norėjo kad cheminčiau būdamas 15metų, aišku savo sveikatos negadinau, paskui pradėjo treniruot kitas treneris, tai jam labai gruzas buvo. Vienam čempionate visai neseniai galėjo per trauką su vienu vaikinuku paimt drąsiai 3 vietą, gal ir antrą, bet ne, jie norėjo ne laimėt tą vietą, o... o aptraukt mane iš principo. Jiems užteko 210 antrai vietai, o 215 traukt nieko daugiau nelėmė, tą pačią antrą vietą. kadangi aš traukiau 212.5, jie iš principo ėjo, kad mane aptraukt, nors mūsų net kategorijos skiriasi. Nepatraukė tų 215, nors labai labai nedaug trūko. Moralas, per principus kažkokius liko 4. nors net trečiai vietai pakako ar 190 ar 200, antrai 210, bet kadangi principingi kaip mergaitės, tai liko be nieko. Principų aš neturiu, mergos daug jų turi.
kai dalyvauji, reik išmetyt kažkokius durnus bobiškus principus, pvz dalyvauji kurnors EU ar pasauly, tai pamiršk LT rekordus visiškai ir pan.
Paskutinį kartą taisė 159159 (2013-09-01 15:40)
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#5313 2013-09-01 16:20
159159 rašė:
whatever rašė:
159159 rašė:
taip ir būtųjeigu pradėčiau klasika traukt tai su treneriu susipykčiau, o kaikas suprastų tą lyg prisiryčiau metano vos ne taip, daugiau niekur nesivežtų manęs dalyvaut (net į spaudimo čempus) ir gyvenime nebesikalbėtų, paskutinis pokalbis būtų,kad išsitrinčiau galvą su svogūnais
tu tiesiog nesupranti, ką reiškia kova dėl medalių, tu labiau dėl principų eini. Va pasakysiu vieną situaciją kas buvo iš principų mano buvusiam treneriui grybui vienam. Kadangi jis manęs niekada netreniravo ir kišo grūdo chemiją norėjo kad cheminčiau būdamas 15metų, aišku savo sveikatos negadinau, paskui pradėjo treniruot kitas treneris, tai jam labai gruzas buvo. Vienam čempionate visai neseniai galėjo per trauką su vienu vaikinuku paimt drąsiai 3 vietą, gal ir antrą, bet ne, jie norėjo ne laimėt tą vietą, o... o aptraukt mane iš principo. Jiems užteko 210 antrai vietai, o 215 traukt nieko daugiau nelėmė, tą pačią antrą vietą. kadangi aš traukiau 212.5, jie iš principo ėjo, kad mane aptraukt, nors mūsų net kategorijos skiriasi. Nepatraukė tų 215, nors labai labai nedaug trūko. Moralas, per principus kažkokius liko 4. nors net trečiai vietai pakako ar 190 ar 200, antrai 210, bet kadangi principingi kaip mergaitės, tai liko be nieko. Principų aš neturiu, mergos daug jų turi.
![]()
kai dalyvauji, reik išmetyt kažkokius durnus bobiškus principus, pvz dalyvauji kurnors EU ar pasauly, tai pamiršk LT rekordus visiškai ir pan.
Principai yra bobiskas reikalas? ooookkkk...
Del traukos, tai as tau sakau del to, kad klasikine trauka 100% geriau aplamai yra del viso raumenyno ir jegos vystymo. Tu ziuri tik is tu skaiciu, kuriuos 1 kart gali padaryt ir tiek. Bet cia nera ko plestis i tai.
Pasakei, kad trauki taip, kad patraukt daugiau - tai va, lygiai del to pacio as traukiu kaip traukiu, kad daugiau patraukciau Morala sau cia issivesk
Neprisijungęs
- 159159
#5314 2013-09-01 16:29
whatever rašė:
159159 rašė:
whatever rašė:
![]()
kai dalyvauji, reik išmetyt kažkokius durnus bobiškus principus, pvz dalyvauji kurnors EU ar pasauly, tai pamiršk LT rekordus visiškai ir pan.Principai yra bobiskas reikalas?
ooookkkk...
Del traukos, tai as tau sakau del to, kad klasikine trauka 100% geriau aplamai yra del viso raumenyno ir jegos vystymo. Tu ziuri tik is tu skaiciu, kuriuos 1 kart gali padaryt ir tiek. Bet cia nera ko plestis i tai.
Pasakei, kad trauki taip, kad patraukt daugiau - tai va, lygiai del to pacio as traukiu kaip traukiu, kad daugiau patraukciauMorala sau cia issivesk
nu tai va, kas kaip nori tas taip traukia, čia pasirinkimas trikovininkų yra nes galima ir taip ir taip traukt. O sakyt, kad viena trauka geresnė už kitą be argumentų tai šnipštas yra. matyt klasika traukiką traukiant sumo tai juokinga ištikrųjų yra ir nieko jis visai netrauks nes pusiausvyros neišlaikys visiškai arba nuo žemės neatplėš į klasika daugkas pereina iš sumo, bet kai tam būna priežastis.
Paskutinį kartą taisė 159159 (2013-09-01 16:29)
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#5315 2013-09-01 16:34
159159 rašė:
whatever rašė:
159159 rašė:
tu tiesiog nesupranti, ką reiškia kova dėl medalių, tu labiau dėl principų eini. Va pasakysiu vieną situaciją kas buvo iš principų mano buvusiam treneriui grybui vienam. Kadangi jis manęs niekada netreniravo ir kišo grūdo chemiją norėjo kad cheminčiau būdamas 15metų, aišku savo sveikatos negadinau, paskui pradėjo treniruot kitas treneris, tai jam labai gruzas buvo. Vienam čempionate visai neseniai galėjo per trauką su vienu vaikinuku paimt drąsiai 3 vietą, gal ir antrą, bet ne, jie norėjo ne laimėt tą vietą, o... o aptraukt mane iš principo. Jiems užteko 210 antrai vietai, o 215 traukt nieko daugiau nelėmė, tą pačią antrą vietą. kadangi aš traukiau 212.5, jie iš principo ėjo, kad mane aptraukt, nors mūsų net kategorijos skiriasi. Nepatraukė tų 215, nors labai labai nedaug trūko. Moralas, per principus kažkokius liko 4. nors net trečiai vietai pakako ar 190 ar 200, antrai 210, bet kadangi principingi kaip mergaitės, tai liko be nieko. Principų aš neturiu, mergos daug jų turi.![]()
kai dalyvauji, reik išmetyt kažkokius durnus bobiškus principus, pvz dalyvauji kurnors EU ar pasauly, tai pamiršk LT rekordus visiškai ir pan.Principai yra bobiskas reikalas?
ooookkkk...
Pasakei, kad trauki taip, kad patraukt daugiau - tai va, lygiai del to pacio as traukiu kaip traukiu, kad daugiau patraukciauMorala sau cia issivesk
nu tai va, kas kaip nori tas taip traukia, čia pasirinkimas trikovininkų yra nes galima ir taip ir taip traukt. O sakyt, kad viena trauka geresnė už kitą be argumentų tai šnipštas yra. matyt klasika traukiką traukiant sumo tai juokinga ištikrųjų yra ir nieko jis visai netrauks nes pusiausvyros neišlaikys visiškai arba nuo žemės neatplėš
į klasika daugkas pereina iš sumo, bet kai tam būna priežastis.
Kaip tai be argumentu? Tu kiek ten sake 169cm ar pan. Pusiau is spagata sedi
Visas traukimas yra apie sprindis... Praktiskai taip kaip as Rack Pull'us daryciau
Tiesa, pries kelis metus buvau nuo rack'o 320 pasitraukes. Padariau 2 priejimus. Dar senam telefo foto turejau su tuo svoriu. bbbbddd kas per jausmas su tokiu svoriu
Neprisijungęs
- 159159
#5316 2013-09-01 17:34
whatever rašė:
159159 rašė:
whatever rašė:
Principai yra bobiskas reikalas?
ooookkkk...
nu tai va, kas kaip nori tas taip traukia, čia pasirinkimas trikovininkų yra nes galima ir taip ir taip traukt. O sakyt, kad viena trauka geresnė už kitą be argumentų tai šnipštas yra. matyt klasika traukiką traukiant sumo tai juokinga ištikrųjų yra ir nieko jis visai netrauks nes pusiausvyros neišlaikys visiškai arba nuo žemės neatplėš
į klasika daugkas pereina iš sumo, bet kai tam būna priežastis.
Kaip tai be argumentu?
Tu kiek ten sake 169cm ar pan. Pusiau is spagata sedi
Visas traukimas yra apie sprindis... Praktiskai taip kaip as Rack Pull'us daryciau
Tiesa, pries kelis metus buvau nuo rack'o 320 pasitraukes. Padariau 2 priejimus. Dar senam telefo foto turejau su tuo svoriu. bbbbddd kas per jausmas su tokiu svoriu
rack pull tuos tavo suprantu kaip nuo kaladžių? su tuo kad plačiai kojas dedi tai anksčiau gerai man būdavo, dabar kai plačiai dedi kojas tai tiesiog datraukiu iki kelių ir ragas būna, neužfiksuoju kelių. O biški siauriau juos užfiksuoju, tai tokia technika traukiu, per plačiai man negerai. Tokia kaip aš technika traukiu tai vos vos mažiau lieka traukt negu kad stočiau klasikine, Vidas panašiam ploty traukia, vos siauriau, bet jis rankas labai plačiai deda tai klasika visvien. aš kažkur 170cm gal su biškiu, nu tai panašiai taip ir yra. Be argumentų tai laikau tą, kad kai sakydavai trauk klasika nes taip reikia, nu dabar jau kitaip kalbi.
Paskutinį kartą taisė 159159 (2013-09-01 17:34)
Neprisijungęs
- Misius
- Keiciu ratus PM
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2012-02-21
- Žinutės: 2279
- Atsiliepimai: 4
#5317 2013-09-01 21:01
Nagi, baikit. Vienam svarbu pakelti taip, kad daugiau ir techniškai tvarkingai, kad užskaitytų, kitam svarbu dirbti, tai yra DARYTI TRAUKĄ.
Neprisijungęs
- Vegitas
- Captain Lithuania
- Registravosi: 2006-04-19
- Žinutės: 2497
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 3
#5318 2013-09-01 21:05
Koki limona kartu jus del to pacio gincijotes vienas del rezultato kitas del vyriskumo kazka kukuoja... viskas cia aisq galit nebemalt to pacio per ta pati.
Imesk geriau koki video ar foto bus idomiau
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#5319 2013-09-01 22:38
159159 rašė:
whatever rašė:
159159 rašė:
nu tai va, kas kaip nori tas taip traukia, čia pasirinkimas trikovininkų yra nes galima ir taip ir taip traukt. O sakyt, kad viena trauka geresnė už kitą be argumentų tai šnipštas yra. matyt klasika traukiką traukiant sumo tai juokinga ištikrųjų yra ir nieko jis visai netrauks nes pusiausvyros neišlaikys visiškai arba nuo žemės neatplėšį klasika daugkas pereina iš sumo, bet kai tam būna priežastis.
Kaip tai be argumentu?
Tu kiek ten sake 169cm ar pan. Pusiau is spagata sedi
rack pull tuos tavo suprantu kaip nuo kaladžių? su tuo kad plačiai kojas dedi tai anksčiau gerai man būdavo, dabar kai plačiai dedi kojas tai tiesiog datraukiu iki kelių ir ragas būna, neužfiksuoju kelių. O biški siauriau juos užfiksuoju, tai tokia technika traukiu, per plačiai man negerai. Tokia kaip aš technika traukiu tai vos vos mažiau lieka traukt negu kad stočiau klasikine, Vidas panašiam ploty traukia, vos siauriau, bet jis rankas labai plačiai deda tai klasika visvien. aš kažkur 170cm gal su biškiu, nu tai panašiai taip ir yra. Be argumentų tai laikau tą, kad kai sakydavai trauk klasika nes taip reikia, nu dabar jau kitaip kalbi.
Niekad nebuvau taip sakes. Greiciausiai, kad per uzsitriedima pasirodyt cia pries kitus, sokant man i aki, tu taip buvai suprates
Sakes buvo, kad vyrai traukia klasika. T.y. "neapipisineja" saves su amplitudes mazinimu, o atsistoja normaliai ir traukia
Kitiems komentuojantiems, nesiparinkit - ginco cia jokio nera. Jis traukia vienam, as kitaip. Viskas.
Neprisijungęs
- Jonn
- Psichinis romantikas
- Vietovė: Lithuania
- Registravosi: 2013-03-02
- Žinutės: 5236
- Atsiliepimai: 8
#5320 2013-09-01 22:43
Man tai utiutiu tie kurie vos ne spagato pozoj trauka daro, pakelia gal sprindi koki ir galvoja čia normaliai.. Isipisinejimas kazkoks
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#5321 2013-09-01 22:45
Jonn rašė:
Man tai utiutiu tie kurie vos ne spagato pozoj trauka daro, pakelia gal sprindi koki ir galvoja čia normaliai.. Isipisinejimas kazkoks
sita turi minty?
Neprisijungęs
- Jonn
- Psichinis romantikas
- Vietovė: Lithuania
- Registravosi: 2013-03-02
- Žinutės: 5236
- Atsiliepimai: 8
#5322 2013-09-01 22:48
Jo, sitas apsestas ziuriu pacanas rytų menų..
Neprisijungęs
- 159159
#5323 2013-09-01 22:51
nu tam video dar plačiai stojau, dabar siauriau, bet kaip matai, ne sprindį traukiu, arba prastai su aplinkos orientacija, matuoji ant ekrano, ne realybės mastais, joks čia neapipisinėjimas, amplitudė sumažėja geru sprindžiu maximumų maksimumu Jūs vis su savo amplitude, trauka klasika ir sumo ne amplitudės reikalu skiriasi, bet skirtingu raumenų pajungimu skirtingu apkrovimu nugarai ir kojoms, siauras mąstymas, jeigu taip atrodo, kad amplitudė daugiausiai suvaidina. Ar jūs norit, kad 170cm būdamas pakelčiau iki neregėtų matmenų tą štangą? tiek klasika tiek sumo į panašų aukštį ją pakeliu..
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#5324 2013-09-01 22:52
Jonn rašė:
159, ziurek kaip tave meistrai pyzdavoja
Neprisijungęs
- 159159
#5325 2013-09-01 22:53
Jonn rašė:
nu jo, iš kojos į galvą įutiutiu sugebu, sumedėjęs neesu, kad suslenkt net nesugebėčiau
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 211 212 213 214 215 … 361
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » mano foto