Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

gedemas
Dažnas senbūvis
Vietovė: norvegija
Registravosi: 2010-12-29
Žinutės: 2748
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 4

#5676 2013-09-26 17:34

Re: mano foto

na ir as pabandziau kojas kaip whatever siule, viskas ejo be problemu, aisku svoriai ne tokie kaip pas dauguma, bet darant FSQ 5po 10 paskutinius brolis padejo nes jau atsistot paciam niekaip nejo o ir tupiant jau vos ne laisvas kritinmas zemyn gaudavosi big_smile tupiau tik su 40 bet kol ejau blauzdas daryt teko kokias 5 minutes pailset, nes kojos drebejo nevaikiskai smile
taigi si trenyruote uzskaityta smile

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-10-14
Žinutės: 7048
Atsiliepimai: 9

#5677 2013-09-26 18:04

gedemas rašė:

na ir as pabandziau kojas kaip whatever siule, viskas ejo be problemu, aisku svoriai ne tokie kaip pas dauguma, bet darant FSQ 5po 10 paskutinius brolis padejo nes jau atsistot paciam niekaip nejo o ir tupiant jau vos ne laisvas kritinmas zemyn gaudavosi big_smile tupiau tik su 40 bet kol ejau blauzdas daryt teko kokias 5 minutes pailset, nes kojos drebejo nevaikiskai smile

Svori pagal save reikia rinktis, bet 50kg, tai nera daug - nereikejo mazint.

Neprisijungęs

rolka78
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2010-06-29
Žinutės: 5285
Atsiliepimai: 21

#5678 2013-09-26 18:26

Pabandžiau ir aš.Visai patiko smagiai viskas suėjo. Tik aš FSQ padariau  8x8 su 70kg.
Šiaip payvairinimui smagi treniruote. nykstys

Paskutinį kartą taisė rolka78 (2013-09-26 18:34)

Neprisijungęs

gedemas
Dažnas senbūvis
Vietovė: norvegija
Registravosi: 2010-12-29
Žinutės: 2748
Atsiliepimai: 4

#5679 2013-09-26 18:29

whatever rašė:

gedemas rašė:

Svori pagal save reikia rinktis, bet 50kg, tai nera daug - nereikejo mazint.

na pirmam kartui nenorejau perstistengt, norejau bant kiek padaryt, bet man ir 40 buvo pats tas, jei dar kada ymaisysiu kazka tokio bandysiu imt daugiau, bet nevisada turiu partnery tai geriau siek tiek maziau smile

Neprisijungęs

transporteris
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-07-16
Žinutės: 433
Atsiliepimai: 1

#5680 2013-09-26 18:56

whatever rašė:

transporteris rašė:

MrBurbulas rašė:

pirma kart kojas padare gal normaliai big_smile

Visko gali but big_smile jaučiausi kai lavonas, po 3 FSQ serijos vos neatpyliau pietu big_smile

Nedares matyt koju nei karto ne tai, kad KAIP TURI BUT, bet net nei is tolo kaip turi but smile Tikriausiai pries tai nedares net poros rimtesniu priejimu. Tai nera ko ir stebetis, kad greitai galvos skausmai parejo.
Su spaudimu zaist nereikia. Kartais reikia sustot laiku smile

Na taip silpnas šitam reikale esu, uzteko su 200 man legpreso ir FSQ su 40kg ir išdaužė kaip priklauso, bet nieko pabandysiu kita savaite gal geriau eisis wink

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5681 2013-09-26 22:27

Visi pakeitimai, kuriuos padaret - sumazina efektyvuma ir TIKRA "SKANUMA" tokios treniruotes.
Sekanti karta susikaupkit ir pasidarykit kaip priklauso wink

Neprisijungęs

Edasss
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2012-03-03
Žinutės: 163
Atsiliepimai: 0

#5682 2013-09-30 16:18

whatever kokias kojines naudoji mirties traukai ? Nes man tai kelieniam ragas   po traukos buna , vaikstau kruvinas po sale big_smile

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5683 2013-09-30 16:41

Edasss rašė:

whatever kokias kojines naudoji mirties traukai ? Nes man tai kelieniam ragas   po traukos buna , vaikstau kruvinas po sale big_smile

Pries tai su regbio dariau. Bet tos turi pastorinta pada, tai naxer. Dabar nusipirkau futbolistines - plonas tokias.

p.s.siandien padare pora nauju zemesniu platformu, tai reikes pratestuot. Nors sestadieni traukiau smile Krikstas reikalingas big_smile

Neprisijungęs

rolka78
Dažnas senbūvis

#5684 2013-09-30 17:47

kur ir su kuo trauki?

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5685 2013-09-30 18:08

rolka78 rašė:

kur ir su kuo trauki?

Kaip suprast? smile

Neprisijungęs

Ptycka
Dažnas senbūvis
Vietovė: Honolulu
Registravosi: 2008-12-04
Žinutės: 6275

#5686 2013-09-30 18:18

Maciau tas platformytes nykstys

Paskutinį kartą taisė Ptycka (2013-09-30 18:19)

Neprisijungęs

drembig
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2013-07-07

#5687 2013-09-30 19:03

whatever rašė:

ramli rašė:

ieskojau pas tave video su gumom,bet pavargau ieskot smile tos gumos labai standzios turetu buti?

Cia rack'e.

nugaros dar nespejai susivaryt? nes tehnika cia tavo tai isvis lempine keli i klaustuka susirietes bet svorio daug maladec:D

Neprisijungęs

Building
Varžybų dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-07-23
Žinutės: 6562
Atsiliepimai: 6

#5688 2013-09-30 19:52

drembig rašė:

whatever rašė:

ramli rašė:

ieskojau pas tave video su gumom,bet pavargau ieskot smile tos gumos labai standzios turetu buti?

Cia rack'e.

nugaros dar nespejai susivaryt? nes tehnika cia tavo tai isvis lempine keli i klaustuka susirietes bet svorio daug maladec:D

tu pabandyk tiesia nugara patraukt tiek, nemanau, kad išeis smile

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5689 2013-09-30 20:01

Building rašė:

drembig rašė:

whatever rašė:

Cia rack'e.

big_smile big_smile kitas dar big_smile ziurek. Tiesiai sviesiai as tau - patrauk,kad ir susilenkes,man daaa pyyzdi wink Tavo kelimai,tavo nuomone ir t.t. - pooooxuj man wink Uzauk,pakelk kazka ir po to bandyk kazka sakyt,ok wink

Neprisijungęs

drembig
Atkaklus dalyvis

#5690 2013-09-30 20:03

tai kam tada traukt nusiemi blynu ir trauki tiese ar cia prikolas yra tame kad kuo daugiau patraukt neskaitant to kad zaloji save ?

Neprisijungęs

Building
Varžybų dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-07-23
Žinutės: 6562
Atsiliepimai: 6

#5691 2013-09-30 20:05

whatever rašė:

Building rašė:

drembig rašė:

big_smile big_smile kitas dar big_smile ziurek. Tiesiai sviesiai as tau - patrauk,kad ir susilenkes,man daaa pyyzdi wink Tavo kelimai,tavo nuomone ir t.t. - pooooxuj man wink Uzauk,pakelk kazka ir po to bandyk kazka sakyt,ok wink

Čia ne tau whateveri smile čia dreambig rašiau, kad jei toki svori užsimestu, pats lenktusi smile

Neprisijungęs

drembig
Atkaklus dalyvis

#5692 2013-09-30 20:07

whatever rašė:

Building rašė:

drembig rašė:

tu ciuhinkis su tais savo augimais ir savo nesamonem susireiksmines iki nebegaliu butum sale zandikaulius issukiociau ir galetum ait trauk savo toliau tu stangu per maumeneli negaves kad cia visus uz siuksles laikai ar istirpo smegenys ?

Neprisijungęs

Mxv
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-12-02
Žinutės: 834
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 1

#5693 2013-09-30 20:16

drembig rašė:

whatever rašė:

Building rašė:

tu ciuhinkis su tais savo augimais ir savo nesamonem susireiksmines iki nebegaliu butum sale zandikaulius issukiociau ir galetum ait trauk savo toliau tu stangu per maumeneli negaves kad cia visus uz siuksles laikai ar istirpo smegenys ?

Nu va big_smile foruma vel bus įdomu paskaitinėt big_smileD

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-05-28
Žinutės: 10084
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 20

#5694 2013-09-30 20:21

bet krc, bendravau su vienu litofcu kur pas viperi vaida salej sportuoja, tai sake viskas ok su juo, bbz ka jis cia forume parodyt nori big_smile

Neprisijungęs

Ptycka
Dažnas senbūvis
Vietovė: Honolulu
Registravosi: 2008-12-04
Žinutės: 6275

#5695 2013-09-30 20:21

http://i43.tinypic.com/1ekk5x.jpg

Neprisijungęs

rolka78
Dažnas senbūvis

#5696 2013-09-30 20:31

whatever rašė:

Edasss rašė:

Pries tai su regbio dariau. Bet tos turi pastorinta pada, tai naxer. Dabar nusipirkau futbolistines - plonas tokias.

p.s.siandien padare pora nauju zemesniu platformu, tai reikes pratestuot. Nors sestadieni traukiau smile Krikstas reikalingas big_smile

Perskaiciau kad trauksiu (tai ir klausiau kur ir su kuo trauksi,pagalvojau kad dalyvausi kurnors),o parases ir paskaites dar karta pamaciau kad traukiai smile
Susiveliau pats cia wink

Neprisijungęs

rolka78
Dažnas senbūvis

#5697 2013-09-30 20:33

drembig rašė:

whatever rašė:

Building rašė:

Veza trenas ane.Kaip ant sparnu jauties?Visus detum i vieta ane? Nusileisk ant zemes ereli visciuko galva.

Neprisijungęs

drembig
Atkaklus dalyvis

#5698 2013-09-30 20:47

rolka78 rašė:

drembig rašė:

whatever rašė:

Veza trenas ane.Kaip ant sparnu jauties?Visus detum i vieta ane? Nusileisk ant zemes ereli visciuko galva.

as visalaik tolerantiskas ramus ir neissisokantis bet kai daveda tai jau daveda. o de treno viskas kontruoliuojama ne jis man leidzia taip sneket wink

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5699 2013-09-30 21:36

Building rašė:

whatever rašė:

Building rašė:

Čia ne tau whateveri smile čia dreambig rašiau, kad jei toki svori užsimestu, pats lenktusi smile

As ten jam ir atrasiau wink tik ne ta pacitavau

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#5700 2013-09-30 21:38

drembig rašė:

rolka78 rašė:

drembig rašė:

as visalaik tolerantiskas ramus ir neissisokantis bet kai daveda tai jau daveda. o de treno viskas kontruoliuojama ne jis man leidzia taip sneket wink

Eiiiik tik klaune su savo maumoneliais big_smile Tiek atpyzdintas esi,kad sakini sudeliot nepavyksta. Tu aplamai esi geda visiems sportuojantiems wink

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net