Puslapiai: 1 … 314 315 316 317 318 … 361
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » mano foto
- Stallion
- Išmestas
- Vietovė: Panevezys
- Registravosi: 2013-03-03
- Žinutės: 3399
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 2
#7876 2014-04-21 20:31
Re: mano foto
O kaip tau,Whatever, gerai sueina tas 10x10? Su kiek pavarai?
Neprisijungęs
- vinstrolis
- Lietuvos Čempionas (IFBB)
- Registravosi: 2007-10-03
- Žinutės: 693
- Atsiliepimai: 5
#7877 2014-04-21 20:37
Jonn rašė:
athletic rašė:
Reikės kada pabandyt tas legendines 10x10
bandysiu su 70, po kokių 2sav.
Kiekviena trenke 10x10 pritupimai eina pas mane, smagiai kojos progresuoja normaliai sakyciau. (Su 100kg)
Poto 6x12 legpress su drop setu iki negalejimo. (Svoris iki 350 ir zemyn. iki negalejimo)
Itupsai su 30kg 5x12
Koju tiesimas 5x12 6 iki negalejimo, taip pat koju lenkimas. Aisku tokiai trenkej prigeriu nemazai energetiku
jei atvirai tai netikiu kad tiek ypisi:)pasakysiu kodel- nes snd patspabandziau kas cia per 10*10 nu ka galiu pasakyt nepadariau as 10 padhodu 9 uzteko,ir pertraukos pas mane ne 30 sekundziu nes 2 darem ta paty tai vienas kitas be sustojimo tik kol bintus uzsirisi,tehnika letai iki dugno ir pilnai neatsistojant nu supratot..ka galiu pasakyt-kolega po 7 setu norejo pavemt as 9 siaip ne taip paskui leg presa ir tiesima bet siti 2 pratimas formalumas tik nes realiai galima buvo eit namo po pritupimu.isvada-sugebekit save apkraut normaliai 2-3pratimuose nereiks jum tu 5-6 pratimu arba jie bus atliekami tik tam kad sakyt kad padariau o jausmui jau ate.
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-10-14
- Žinutės: 7048
- Atsiliepimai: 9
#7878 2014-04-21 20:41
Keinas rašė:
Neprivalges rašė:
Keinas rašė:
pff pirma kart dariau 10x10 su 10sec pertrauka..
su 30 sec galima ir svori pasimt 70% nuo 1 maxo
žinai kiek čia tokių darytojų? Pafilmuok kaip su tais 70 proc nuo max darai...
su 85kg 1x84 buvo pas mane, uzfiksuota yra. O, kad netikit ka tai jusu problema.
Pritupimai buvo ar tupciojimai? Tik nemeluok.
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#7879 2014-04-21 20:42
Stallion rašė:
O kaip tau,Whatever, gerai sueina tas 10x10? Su kiek pavarai?
Nedarau as aplamai ju. Tiesa sakant , siandien kojas dariau po ilgos pertraukos.
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#7880 2014-04-21 20:47
vinstrolis rašė:
Jonn rašė:
athletic rašė:
Reikės kada pabandyt tas legendines 10x10
bandysiu su 70, po kokių 2sav.
Kiekviena trenke 10x10 pritupimai eina pas mane, smagiai kojos progresuoja normaliai sakyciau. (Su 100kg)
Poto 6x12 legpress su drop setu iki negalejimo. (Svoris iki 350 ir zemyn. iki negalejimo)
Itupsai su 30kg 5x12
Koju tiesimas 5x12 6 iki negalejimo, taip pat koju lenkimas. Aisku tokiai trenkej prigeriu nemazai energetikujei atvirai tai netikiu kad tiek ypisi:)pasakysiu kodel- nes snd patspabandziau kas cia per 10*10 nu ka galiu pasakyt nepadariau as 10 padhodu 9 uzteko,ir pertraukos pas mane ne 30 sekundziu nes 2 darem ta paty tai vienas kitas be sustojimo tik kol bintus uzsirisi,tehnika letai iki dugno ir pilnai neatsistojant nu supratot..ka galiu pasakyt-kolega po 7 setu norejo pavemt as 9 siaip ne taip paskui leg presa ir tiesima bet siti 2 pratimas formalumas tik nes realiai galima buvo eit namo po pritupimu.isvada-sugebekit save apkraut normaliai 2-3pratimuose nereiks jum tu 5-6 pratimu arba jie bus atliekami tik tam kad sakyt kad padariau o jausmui jau ate.
Is esmes, tai lenkimas+tiesimas supersetu 4-6 ratai, tada leg-press'as ir tada 10x10 pritupimai. Koma savaitei kaip minimum kojoms. Nebent turbinos normaliai eina ir mityba su poilsio kaip uoga suderinta.
Ir kojos auga kaip suciaros
Neprisijungęs
- vinstrolis
#7881 2014-04-21 20:52
whatever rašė:
vinstrolis rašė:
Jonn rašė:
Itupsai su 30kg 5x12
Koju tiesimas 5x12 6 iki negalejimo, taip pat koju lenkimas. Aisku tokiai trenkej prigeriu nemazai energetikujei atvirai tai netikiu kad tiek ypisi:)pasakysiu kodel- nes snd patspabandziau kas cia per 10*10 nu ka galiu pasakyt nepadariau as 10 padhodu 9 uzteko,ir pertraukos pas mane ne 30 sekundziu nes 2 darem ta paty tai vienas kitas be sustojimo tik kol bintus uzsirisi,tehnika letai iki dugno ir pilnai neatsistojant nu supratot..ka galiu pasakyt-kolega po 7 setu norejo pavemt as 9 siaip ne taip paskui leg presa ir tiesima bet siti 2 pratimas formalumas tik nes realiai galima buvo eit namo po pritupimu.isvada-sugebekit save apkraut normaliai 2-3pratimuose nereiks jum tu 5-6 pratimu arba jie bus atliekami tik tam kad sakyt kad padariau o jausmui jau ate.
Is esmes, tai lenkimas+tiesimas supersetu 4-6 ratai, tada leg-press'as ir tada 10x10 pritupimai. Koma savaitei kaip minimum kojoms. Nebent turbinos normaliai eina ir mityba su poilsio kaip uoga suderinta.
Ir kojos auga kaip suciaros
utiutiu pabandysiu kazka panasaus nes neuzilgo turbinsiu,bet as matai siemet atskyriau dvigalvi nuo keturalvio nes kojas noriu uzdet nes prieksperimentaves dahuja ir vis dar rakto nerandu tokio tikslaus sau.bet siaip toks sokas nelogas gaunasi ir as net manyciau kiekviena trefke to daryt negalima,kokia kas 3 trefke manau,nes kitaip manau is viso jas uzdusint galima:)bet kaip cia veikejai rasineja kad taip daro ir vos ne pastoviai nu nepykit netikiu,arba kazko nedadarot arba svorius vaikiskus imat.
Paskutinį kartą taisė vinstrolis (2014-04-21 20:53)
Neprisijungęs
- Keinas
- 12cm gun
- Registravosi: 2012-02-21
- Žinutės: 1417
- Atsiliepimai: 1
#7882 2014-04-21 20:52
whatever rašė:
Keinas rašė:
Neprivalges rašė:
žinai kiek čia tokių darytojų? Pafilmuok kaip su tais 70 proc nuo max darai...su 85kg 1x84 buvo pas mane, uzfiksuota yra. O, kad netikit ka tai jusu problema.
Pritupimai buvo ar tupciojimai?
Tik nemeluok.
Varzybos buvo, tupciojimu neuzsake pora tokiu buvo. Video nera tik fotke su prizu ir parasyta kiek pritupiau.
Neprisijungęs
- Neprivalges
- mentai kompą grąžino
- Vietovė: Pussyland
- Registravosi: 2013-12-23
- Žinutės: 5316
- Atsiliepimai: 15
#7883 2014-04-21 20:54
Keinas rašė:
whatever rašė:
Keinas rašė:
su 85kg 1x84 buvo pas mane, uzfiksuota yra. O, kad netikit ka tai jusu problema.Pritupimai buvo ar tupciojimai?
Tik nemeluok.
Varzybos buvo, tupciojimu neuzsake pora tokiu buvo. Video nera tik fotke su prizu ir parasyta kiek pritupiau.
apie 10x10 kalba eina....
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#7884 2014-04-21 20:57
vinstrolis rašė:
whatever rašė:
vinstrolis rašė:
jei atvirai tai netikiu kad tiek ypisi:)pasakysiu kodel- nes snd patspabandziau kas cia per 10*10 nu ka galiu pasakyt nepadariau as 10 padhodu 9 uzteko,ir pertraukos pas mane ne 30 sekundziu nes 2 darem ta paty tai vienas kitas be sustojimo tik kol bintus uzsirisi,tehnika letai iki dugno ir pilnai neatsistojant nu supratot..ka galiu pasakyt-kolega po 7 setu norejo pavemt as 9 siaip ne taip paskui leg presa ir tiesima bet siti 2 pratimas formalumas tik nes realiai galima buvo eit namo po pritupimu.isvada-sugebekit save apkraut normaliai 2-3pratimuose nereiks jum tu 5-6 pratimu arba jie bus atliekami tik tam kad sakyt kad padariau o jausmui jau ate.Is esmes, tai lenkimas+tiesimas supersetu 4-6 ratai, tada leg-press'as ir tada 10x10 pritupimai. Koma savaitei kaip minimum kojoms. Nebent turbinos normaliai eina ir mityba su poilsio kaip uoga suderinta.
Ir kojos auga kaip suciarosutiutiu pabandysiu kazka panasaus nes neuzilgo turbinsiu,bet as matai siemet atskyriau dvigalvi nuo keturalvio nes kojas noriu uzdet nes prieksperimentaves dahuja ir vis dar rakto nerandu tokio tikslaus sau.bet siaip toks sokas nelogas gaunasi ir as net manyciau kiekviena trefke to daryt negalima,kokia kas 3 trefke manau,nes kitaip manau is viso jas uzdusint galima:)bet kaip cia veikejai rasineja kad taip daro ir vos ne pastoviai nu nepykit netikiu,arba kazko nedadarot arba svorius vaikiskus imat.
Veliau atrasysiu. Einam pozuot dabar.
Neprisijungęs
- azuolyno bicas
- Varžybų dalyvis
- Vietovė: uk
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 3111
- Atsiliepimai: 23
#7885 2014-04-21 21:34
whatever rašė:
azuolyno bicas rašė:
whatever rašė:
Viska galima. Bet t3 cia jau butinas reikalas pagal tave ar kaip cia skaitosi?nera butina hemija irgi nera butina, buna naturalu varzybos, bet ji egzistuoja, ir tai kiekvieno asmeninis pasirinkimas
Nu cia jau nuklydom i varzybas
As aplamai apie tai, kad valgyt tiek nereikia, kad augt, o tuo labiau tokie kaip T3...
jop agree.. buvau kazkada atkases tyrimus su t3, siaip geras dalykas, daug geriau nei DNP, o siaip tai auksine taisykle, kad pasiruosimus pradet geriau kokia 20sav kaio minimum, ir pamazu, be jokiu t3, ir t.t...
o kas siaip sportuoja tai tikrai nereikia.. bile kalorijas surinkt augimui, brazil nuts 100gr apie 600kcal + protein shake, ir jau didele doze gaunas ;D
Neprisijungęs
- Vysne
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2013-05-26
- Žinutės: 3669
- Atsiliepimai: 16
#7886 2014-04-21 23:28
Keinas rašė:
whatever rašė:
Keinas rašė:
su 85kg 1x84 buvo pas mane, uzfiksuota yra. O, kad netikit ka tai jusu problema.Pritupimai buvo ar tupciojimai?
Tik nemeluok.
o kiek pats sverei?
Neprisijungęs
- azuolyno bicas
- Varžybų dalyvis
- Vietovė: uk
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 3111
- Atsiliepimai: 23
#7887 2014-04-22 00:56
vinstrolis rašė:
whatever rašė:
vinstrolis rašė:
jei atvirai tai netikiu kad tiek ypisi:)pasakysiu kodel- nes snd patspabandziau kas cia per 10*10 nu ka galiu pasakyt nepadariau as 10 padhodu 9 uzteko,ir pertraukos pas mane ne 30 sekundziu nes 2 darem ta paty tai vienas kitas be sustojimo tik kol bintus uzsirisi,tehnika letai iki dugno ir pilnai neatsistojant nu supratot..ka galiu pasakyt-kolega po 7 setu norejo pavemt as 9 siaip ne taip paskui leg presa ir tiesima bet siti 2 pratimas formalumas tik nes realiai galima buvo eit namo po pritupimu.isvada-sugebekit save apkraut normaliai 2-3pratimuose nereiks jum tu 5-6 pratimu arba jie bus atliekami tik tam kad sakyt kad padariau o jausmui jau ate.Is esmes, tai lenkimas+tiesimas supersetu 4-6 ratai, tada leg-press'as ir tada 10x10 pritupimai. Koma savaitei kaip minimum kojoms. Nebent turbinos normaliai eina ir mityba su poilsio kaip uoga suderinta.
Ir kojos auga kaip suciarosble pabandysiu kazka panasaus nes neuzilgo turbinsiu,bet as matai siemet atskyriau dvigalvi nuo keturalvio nes kojas noriu uzdet nes prieksperimentaves dahuja ir vis dar rakto nerandu tokio tikslaus sau.bet siaip toks sokas nelogas gaunasi ir as net manyciau kiekviena trefke to daryt negalima,kokia kas 3 trefke manau,nes kitaip manau is viso jas uzdusint galima:)bet kaip cia veikejai rasineja kad taip daro ir vos ne pastoviai nu nepykit netikiu,arba kazko nedadarot arba svorius vaikiskus imat.
jo visiskai sutinku, nes jei pastoviai tai uzduchini kojas ir tiek... nuo tiek setu realiai issidegina gliukogenas, o paskui per poilsi, prisipildo vel, tad ir jaucias tas ispumpimas,...
Neprisijungęs
- Keinas
- 12cm gun
- Registravosi: 2012-02-21
- Žinutės: 1417
- Atsiliepimai: 1
#7888 2014-04-22 01:48
Vysne rašė:
Keinas rašė:
whatever rašė:
Pritupimai buvo ar tupciojimai?Tik nemeluok.
o kiek pats sverei?
85kg savas svoris
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#7889 2014-04-22 03:26
vinstrolis rašė:
whatever rašė:
vinstrolis rašė:
Ir kojos auga kaip suciarosutiutiu pabandysiu kazka panasaus nes neuzilgo turbinsiu,bet as matai siemet atskyriau dvigalvi nuo keturalvio nes kojas noriu uzdet nes prieksperimentaves dahuja ir vis dar rakto nerandu tokio tikslaus sau.bet siaip toks sokas nelogas gaunasi ir as net manyciau kiekviena trefke to daryt negalima,kokia kas 3 trefke manau,nes kitaip manau is viso jas uzdusint galima:)bet kaip cia veikejai rasineja kad taip daro ir vos ne pastoviai nu nepykit netikiu,arba kazko nedadarot arba svorius vaikiskus imat.
Pradesiu nuo kito galo tavo postu. Svoriai visiskai utiutiu. Ne trikovei ruosiasi zmones Pats zinai kaip su tuo yra.
Tiesa sakant, tai jeigu mano valia butu, tai as tau duociau 100kg stanga pritupimams ir jobink 30-40 pakartojimu
Kita treniruote leg-press'a dvatcatkem + itupstai (minimum 50-60m) su blynais rankose.
Atskyres dvigalvi nuo keturgalvio esi, tai tikiuosi, kad mirties trauka tiesiom kojom darai, o po sito utiutiu sueina GHR suolas (jeigu nera pas jus - skambinkit Atletui ir uzsisakinekit). Afigienas dalykas. Sitie 2 esmiu esme. Visa kita - kosmetiniais sumetimais
O siaip kojas visiskai uzdubasint, tai cia jau super uzduotis. Nu mes tikrai not designed to brake down that easy. Dinozaurai neuzdubasino - koju treniruotes tuo labiau neuzdubasins
p.s. tu zemesniu pakartojimu diapazone kojas visada varei ar ne?
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Atsiliepimai: 19
#7890 2014-04-22 08:35
Palengvinai čia jam 100x30 net aš buvau daręs
Neprisijungęs
- Negeras
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-04-15
- Žinutės: 1579
- Atsiliepimai: 2
#7891 2014-04-22 08:37
lolardas rašė:
Palengvinai čia jam
100x30 net aš buvau daręs
ir as dariau tik man prireike 5 setu ir 7 minuciu
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
#7892 2014-04-22 09:29
:d
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#7893 2014-04-22 12:47
Nu as jam siuliau VIENA priejima su tiek pakartojimu. Kojos pakankamai stiprios - turi padaryt.
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
#7894 2014-04-22 12:50
nu jei daugiau nei vienas tai juokinga jau būtų
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#7895 2014-04-22 12:57
lolardas rašė:
Kas ten zino kas per skaidulos vyrauja, kaip reikalai su sirdim ir plauciais. +nuo pritupimu viskas priklauso. Man kaip nedaranciam, tai manau, kad truba butu konkreti. (as tik pamenu viena karta pernai ar uzpernai, kai netupinejau ir is lempos po apsilimo ir keliu darbiniu dejau 23 pakartojimus, bet nepamenu ar 100 ar 110 buvo; savijauta ne kazka buvo po to )
Neprisijungęs
- nenugalimas
- pulsometras
- Registravosi: 2011-03-15
- Žinutės: 3797
- Atsiliepimai: 13
#7896 2014-04-22 13:04
whatever rašė:
lolardas rašė:
Kas ten zino kas per skaidulos vyrauja, kaip reikalai su sirdim ir plauciais. +nuo pritupimu viskas priklauso. Man kaip nedaranciam, tai manau, kad truba butu konkreti. (as tik pamenu viena karta pernai ar uzpernai, kai netupinejau ir is lempos po apsilimo ir keliu darbiniu dejau 23 pakartojimus, bet nepamenu ar 100 ar 110 buvo; savijauta ne kazka buvo po to
)
Kas buvo?
Neprisijungęs
- ramas
- buvęs ramli
- Registravosi: 2013-05-09
- Žinutės: 7566
- Atsiliepimai: 8
#7897 2014-04-22 13:33
Sustojo sirdis.
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#7898 2014-04-22 14:42
Bandom kas tupiau parasyt ar kas cia vyksta?
nenugalimas, is tavo klausimo galima sprest, kad iki siol dar neteko tau rimciau pasportuot...
Neprisijungęs
- vinstrolis
#7899 2014-04-22 15:19
whatever rašė:
vinstrolis rašė:
whatever rašė:
Pradesiu nuo kito galo tavo postu. Svoriai visiskai utiutiu. Ne trikovei ruosiasi zmones
Pats zinai kaip su tuo yra.
Tiesa sakant, tai jeigu mano valia butu, tai as tau duociau 100kg stanga pritupimams ir jobink 30-40 pakartojimu
Kita treniruote leg-press'a dvatcatkem + itupstai (minimum 50-60m) su blynais rankose.
Atskyres dvigalvi nuo keturgalvio esi, tai tikiuosi, kad mirties trauka tiesiom kojom darai, o po sito utiutiu sueina GHR suolas (jeigu nera pas jus - skambinkit Atletui ir uzsisakinekit). Afigienas dalykas. Sitie 2 esmiu esme. Visa kita - kosmetiniais sumetimais
O siaip kojas visiskai uzdubasint, tai cia jau super uzduotis. Nu mes tikrai not designed to brake down that easy. Dinozaurai neuzdubasino - koju treniruotes tuo labiau neuzdubasins
p.s. tu zemesniu pakartojimu diapazone kojas visada varei ar ne?
visaip darydavau ir 15,15,12,12,10,10 ,8,8ir 5 po 8
ir 4 po 8-6 maziau 6 nedariau niekad ir daugioau 20 nebandes,teisingai sakai nerandu dar sau pagal skaidulas kokiu butent darbo reik.bet pabandysiu kazka naujo nors nuo 15 kartu man jos sukos ryskeja ir dziusta o man reik apimties,isdziovint as jas moku:D
tiesima darau atskira diena dvigalviui butinai,as ten per suolas toks kur uzkisi kojas ir tupi savo svoriu?tu ta 30-40 pakartojimu siulai pries leg presus visus?
Neprisijungęs
- Tiomis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-09-26
- Žinutės: 4392
#7900 2014-04-22 17:04
kiek supratau tai ne.Cia parasti tiesimai ir lenkimai atsisedus paduoti kraujo ir kojas
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 314 315 316 317 318 … 361
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » mano foto