Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

minis
Administratorius
Registravosi: 2006-01-25
Žinutės: 2291
Atsiliepimai: 5

#1 2006-04-10 19:39

Be štangų

Štangom vien gyvas nebūsi, bent jau aš. Atšilo oras, pakilo noras ... palakstyt ir patrankyt kamuolį gatvėj. Aišku nemoku ąš ten tų triukų ir panašiai, žinau kur kamuolys ir kur mest ar spirt ir to man užtenka praleisti laiką, beto malonu pasistumdyt ir prasijudint smile  Ką jūs? Taip ir tampysit vien štangas ir auginsit masę? Nes kiek pastebėjau daugelis štangistų ir panašiai bijo pajudėti, kad tik nesudeginti kalorijų... Juokinga, bet tai tiesa... Taigi kaip supratot, ši tema skirta jūsų "po-štanginei" veiklai smile

Neprisijungęs

TZR
Dažnas senbūvis
Vietovė: DK
Registravosi: 2006-02-18
Žinutės: 1529
Atsiliepimai: 0

#2 2006-04-10 19:53

Re: Be štangų

Atšilo oras pakilo noras.......einu pas mergina...big_smile..šiaip kašio nemėgstu..(nes nemoku žaist roll ), futbola kartais pažaidžiu... bet vistiek pagrinde masę auginu..tiksliau truputi ryškinu vasarai.. wink

Neprisijungęs

Vitamin_C
Administratorius
Žinutės: 1612
Atsiliepimai: 2

#3 2006-04-11 06:14

Ten oras ar noras, manau neesmė smile Jei turi norų, tai jie tave lydės visur, ne tik kai tas oras šiltėja smile Jei kalbėti apie tai kad dauguma bijo kažkiek padeginti tų kalorijų, dažniausiai tai tiesa, vien pažiūrėjus į tai, kad dydžioji dauguma net tikrai pvz bijo reljefo ciklų, bijo kad taps tiesiog mažesni. Iš ko nors aktyvesnio, labai patinka pabėgioti. Dar senais laikais kai nesportuodavau, prisimenu kad bėgimas buvo baisiausia tragedija. O darant kartu ir kojas, labai pasikeičia ir jų jėga, ir kai bėgi, toks jausmas kad važiuoji su dviračiu (turiu omeny kad lengva bėgti ir nejauti sunkumo). Krepšinio nevirškinu, labai retai anksčiau dar išeidavau tik šiaip pamėtyti, dabar kažkaip ir visiškai neįdomu, ir laiko tam nėra

Neprisijungęs

minis
Administratorius

#4 2006-04-11 08:22

Gryno krepšinio aš ir nemėgstu. Geriausias variantas tai žaisti gatvėj du prieš du, žaidi dėl malonumo, nėra nei jokių taisyklių ten smulkmeniškų nei ką. Stumdais mėtai ir nieks nesuk galvos. Paskui dar įdomu paspardyt kokį amerikoną ar 1000, nes futbola žaist neman smile O jei žiūrint iš tos pusės, kad laikytis visų taisyklių, žaist per visą aikštę, dar jei salėje, tai nepriversi manes, geriau jau televizorių žiūrėsiu smile

Neprisijungęs

sauliuz1692
Naujas dalyvis
Registravosi: 2006-03-27
Žinutės: 23

#5 2006-04-11 12:41

krepsinis ir futbolas gerai, bet tik gatveje ir pagal savas taisykles big_smile

Neprisijungęs

minis
Administratorius

#6 2006-04-11 13:32

sauliuz1692 rašė:

krepsinis ir futbolas gerai, bet tik gatveje ir pagal savas taisykles big_smile

Būtent smile

Neprisijungęs

tomas03
Išmestas
Registravosi: 2006-01-26
Žinutės: 31

#7 2006-04-11 14:12

palaukit kai bus silta vasarele ir tinkliniuka palost galesim su hebryte:Dbig_smilesmilewinkwinkwink

Paskutinį kartą taisė tomas03 (2006-04-11 14:12)

Neprisijungęs

SKULL
Dažnas dalyvis
Vietovė: Alisos "Stebuklų šalis"
Registravosi: 2006-01-27
Žinutės: 347
Atsiliepimai: 1

#8 2006-04-11 14:44

Man tai ragas. Sedziu masinoj vaziuoju ar valgau ir vis galvoju kaip stanga kelnoju lol
Krc addicted lol Bet paplaukiot tai mekstu tongue

Paskutinį kartą taisė SKULL (2006-04-11 14:45)

Neprisijungęs

minis
Administratorius

#9 2006-04-16 22:05

Atidariau šią savaitę dviračių sezona, saskaitoj jau netoli 100 kilometrų smile Gan malonu prieš miega pramint grynu oru smile

Neprisijungęs

Vitamin_C
Administratorius

#10 2006-04-16 22:20

Taip, kartais neblogai irgi, taip pat geras daiktas kokiai nors panų medžioklei mieste jei yra dar koks naparnikas, pagąsdinti su tuo garsiai rekiančiu signalu smile Esu dar kartais mėgėjas išvis net į kitą miestą su juo nuvažiuoti (kokiu pvz į vieną pusę apie 30km atstumu) smile Galiniam rate dar prieš žiemą subirėjo visi guoliai, reikės kada nunešti kad pataisytų, pats neturiu tam laiko, tingiu ir nenoriu terliotis smile

Neprisijungęs

minis
Administratorius

#11 2006-04-16 22:23

Jo, dėl panų kabinimo tai veikia, visas žiūri kai pasileidi bulvaru skersas big_smile

Neprisijungęs

Vitamin_C
Administratorius

#12 2006-04-16 22:29

Prisimenu dar pernai variau per geležinkelio tiltą, praejimas ten nėra labai platus, ėjo kažkokia boba. Kažkaip gavosi kad tyliai privažiavau, paleidau tą labai garsiai rekiantį signalą, tai boba net pašoko iš baimės big_smile Vienu žodžiu reikės irgi greičiau sutaisyti tą savo techniką.. Geras cardio priedas smile

Neprisijungęs

regis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas r
Registravosi: 2006-03-01
Žinutės: 936

#13 2007-03-21 20:48

tai ka sakau reik atnaujint sena tema wink.gi ir vel vasara nepertoliausiai. pvz:man jau teko su chebryte palost kase taip nesinorejo zaist, gaila gi mesu uzaugintu per ziema, bet isprase mane zaist, nu ka ir visai patiko cool tai kaip negailesit kaloriju zaidzent kase ar seip...? roll

Neprisijungęs

funky
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-08-05
Žinutės: 926

#14 2007-03-21 21:00

regis rašė:

tai ka sakau reik atnaujint sena tema wink.gi ir vel vasara nepertoliausiai. pvz:man jau teko su chebryte palost kase taip nesinorejo zaist, gaila gi mesu uzaugintu per ziema, bet isprase mane zaist, nu ka ir visai patiko cool tai kaip negailesit kaloriju zaidzent kase ar seip...? roll

manau dar nelaikas zaist krepsini smile o siaip tai kiek stebejau orus tai zada atsalt sad

Neprisijungęs

TZR
Dažnas senbūvis

#15 2007-03-21 21:07

funky rašė:

regis rašė:

manau dar nelaikas zaist krepsini smile o siaip tai kiek stebejau orus tai zada atsalt sad

šaltis čia ne kliūtis, galima gi salėj žaist..o ir lauke žaidžiant šalta nebūn... wink
aš tai pasiilgau jau sniego, kai futbolą žaizdavom apsnigtam stadione... smile

Neprisijungęs

funky
Dažnas senbūvis

#16 2007-03-21 21:11

TZR rašė:

funky rašė:

regis rašė:

šaltis čia ne kliūtis, galima gi salėj žaist..o ir lauke žaidžiant šalta nebūn... wink
aš tai pasiilgau jau sniego, kai futbolą žaizdavom apsnigtam stadione... smile

ir man teko zaist big_smile tik po tokiu ispudziu teko gulet su 38temp big_smile

Neprisijungęs

regis
Dažnas senbūvis

#17 2007-03-21 21:19

nu jo man pries kelias dienas teko lost lauke kase, tai ka vejas buvo nemazas, bet dzin kaip apsyli tai nei vejas nesijaucia smile tik kad ant rytojaus gerkle biski skaudejo sad

Neprisijungęs

funky
Dažnas senbūvis

#18 2007-03-21 21:22

regis rašė:

nu jo man pries kelias dienas teko lost lauke kase, tai ka vejas buvo nemazas, bet dzin kaip apsyli tai nei vejas nesijaucia smile tik kad ant rytojaus gerkle biski skaudejo sad

visvien geriau nei gulet lovoj ir gert vaistus sad

Neprisijungęs

regis
Dažnas senbūvis

#19 2007-03-21 21:29

funky rašė:

regis rašė:

ne nenoriu isivaizduot sad. atsimenu kaip pernai upej balandzio 8 d. issimaudziau tai poto 1men plauciu uzdegimu sirgau sad

Neprisijungęs

funky
Dažnas senbūvis

#20 2007-03-21 21:32

regis rašė:

funky rašė:

regis rašė:

ne nenoriu isivaizduot sad. atsimenu kaip pernai upej balandzio 8 d. issimaudziau tai poto 1men plauciu uzdegimu sirgau sad

nu wa o man uzteko plonai apsirengus pavaiksciot per nesmarku lietu ir gawau plauciu uzdegima ir teko pragulet menesi ligoninej sad

Neprisijungęs

regis
Dažnas senbūvis

#21 2007-03-21 21:49

a as kazkaip i ligonines nesikreipiu,nezinau neistverciau turbut menesio ligoninej, kas ten per maistas ziauru nori pavalgit tai viska savo turi imt.o kaip tau po plauciu uzdegimo greit atsigavai?man tai nekas buvo su skrandziu ir seip per ta laika kol sirgau kelis kg numeciau sad tai si pavasari reik pasisaugot kad ir vel taip nebutu:|

Neprisijungęs

funky
Dažnas senbūvis

#22 2007-03-21 22:06

regis rašė:

a as kazkaip i ligonines nesikreipiu,nezinau neistverciau turbut menesio ligoninej, kas ten per maistas ziauru nori pavalgit tai viska savo turi imt.o kaip tau po plauciu uzdegimo greit atsigavai?man tai nekas buvo su skrandziu ir seip per ta laika kol sirgau kelis kg numeciau sad tai si pavasari reik pasisaugot kad ir vel taip nebutu:|

nu gi zinai dar norejo siust i sanatorija bet nenorejau  ir sejp nzn pasveikau gan greit smile o siaip tai viskas norma buwo tik tikrai maistas fuj sad bet kai vercia nelabai ka ir padarysi... smile

Neprisijungęs

`CR`
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-08-27
Žinutės: 821

#23 2007-03-22 06:50

dar nepakankamai atsilo big_smile kai bus laiko tai jau dviracio nepaleisiu ir varysiu plaukiot kaip tik laiko bus.

Neprisijungęs

TZR
Dažnas senbūvis

#24 2007-03-22 07:21

kiek paskaičiau pas jus prasta imuninė sistema, jei taip lengvai susergat..

Neprisijungęs

Alibras
Varžybų dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2006-07-21
Žinutės: 3684

#25 2007-03-22 14:08

prasta, nes prie kompo per daug sedi big_smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis