- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3732
- Atsiliepimai: 15
#151 2012-12-13 21:19
Re: Pradžių pradžia
zaliasss rašė:
Cuukrus rašė:
AintNo* rašė:
Manyčiau, kad mokslai dabar svarbiausia. Visa tavo veikla (organizacijos, antra mokykla) tik augina tavo bendrą išprusimą bei patirtį, išmoko darbštumo, o to neabejotinai reiks universitete. Neapleisk jų,
O jei kalbant apie sportą/mitybą, tai pusryčiams siūlau suvalgyti indelį jogurto (lieso) be priedų (pvz.:Bios)., ryžių paplotėlių, avižų košės, varškės, salotų, nepamiršk išgerti ir didelį puodelį arbatos (suprantama, visų šių produktų valgyti nereikia, tiesiog rinkis). Pietums siūlau suvalgyti mėsos (geriausia liesesnė), pvz.: vištiena, kalakutiena, kartais jautiena. Šalia kokių salotų, ryžių ar grikių. Vakarienei gali kažką iš pusryčių asortimento. Ir niekad nepamiršk vaisių. Taip pat gerk daug vandens. Jei užsimanysi persivalgyti - išgerk vandens, norėsi pasmaližiauti - išgerk dar vandens xd Kadangi daug gersi, tai reiks retkarčiais papildyti elementų atsargas (Magnis, kalcis, kalis pagrinde). Gali dar išmėginti chromo papildus: kiek žinau, chromas gali padėti atsikratyti saldumynų poreikio, taip pat jis turi įtakos medžiagų apykaitai.
Ir taip pat kartais leisk sau pailsėti: kaip supratau esi velniškai užimta, tad organizmui kartais reikia visapusio poilsio (juk protinis darbas toks pat sunkus, kaip ir fizinis), tad kas dvi savaites (ar rečiau) gali pasmaguriauti. Niekad nepersistenk - per didelis krūvis gali atsiliepti ne tik figūrai, mokslms ar kitai veiklai, bet ir vidaus organams (širdžiai, kepenims ir t.t.), gali gauti ir kokį visišką išsekimą.
Sėkmės.Labai smagu pagaliau pamatyti normalų komentarą su patarimais. Man iš ties to reikėjo.
Dėl mitybos, tai tikrai atsižvelgsiu į tavo pasiūlymus.
O šiaip, aš ir dabar geriu pagrindinius vitaminus kaip magnis, kalis.
Ir šiaip, mano organizmas per daug pripratęs jau prie viso to krūvio, kartais nevalgymo kelias dienas, tad jį nualinti pas mane per daug sunku.
Dar kartą dėkui labai už patarimus!kur cia tie normalus patarimai? badauti kiauras dienas? kas is to padidaryk normale mityba ir valgyk, o cia snekat vejus
1valgis. avizu kose 50gr + 2 kiausiniai
2valgis. liesa mesa100gr + 50 gr ryziu/grikiu + darzoves
3valgys = antram
4valgis. pakelis varsekes su liesom pasukom
tarp valgiu, keletas vaisiu, arbata
darzoviu galima valgyti kiek nori
pasiskaiciuok kiek cia kaloriju bus, nes taip is akies parasiau. busi visa diena soti ir kaloriju mazai
o jei apgaudinesi save, tai sekmes. o cia atejus kad verksi storos kojos, dideli papai. man atrodo niekam nei silta nei salta, visi juokiasi is taves ir tiek
riebalu reiktu pridet, tai tarp valgiu riesutu iterpk, kelis saukstus semenu aliejaus, ar avokado suvalgyk
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#152 2012-12-13 21:21
taip reiktu ir riebalu, riesutais nepyknaudziauk
pora saukstu siemenu aliejus ir norm.
Neprisijungęs
- Cuukrus
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2012-12-10
- Žinutės: 66
- Atsiliepimai: 0
#153 2012-12-13 21:29
zaliasss rašė:
Cuukrus rašė:
AintNo* rašė:
Manyčiau, kad mokslai dabar svarbiausia. Visa tavo veikla (organizacijos, antra mokykla) tik augina tavo bendrą išprusimą bei patirtį, išmoko darbštumo, o to neabejotinai reiks universitete. Neapleisk jų,
O jei kalbant apie sportą/mitybą, tai pusryčiams siūlau suvalgyti indelį jogurto (lieso) be priedų (pvz.:Bios)., ryžių paplotėlių, avižų košės, varškės, salotų, nepamiršk išgerti ir didelį puodelį arbatos (suprantama, visų šių produktų valgyti nereikia, tiesiog rinkis). Pietums siūlau suvalgyti mėsos (geriausia liesesnė), pvz.: vištiena, kalakutiena, kartais jautiena. Šalia kokių salotų, ryžių ar grikių. Vakarienei gali kažką iš pusryčių asortimento. Ir niekad nepamiršk vaisių. Taip pat gerk daug vandens. Jei užsimanysi persivalgyti - išgerk vandens, norėsi pasmaližiauti - išgerk dar vandens xd Kadangi daug gersi, tai reiks retkarčiais papildyti elementų atsargas (Magnis, kalcis, kalis pagrinde). Gali dar išmėginti chromo papildus: kiek žinau, chromas gali padėti atsikratyti saldumynų poreikio, taip pat jis turi įtakos medžiagų apykaitai.
Ir taip pat kartais leisk sau pailsėti: kaip supratau esi velniškai užimta, tad organizmui kartais reikia visapusio poilsio (juk protinis darbas toks pat sunkus, kaip ir fizinis), tad kas dvi savaites (ar rečiau) gali pasmaguriauti. Niekad nepersistenk - per didelis krūvis gali atsiliepti ne tik figūrai, mokslms ar kitai veiklai, bet ir vidaus organams (širdžiai, kepenims ir t.t.), gali gauti ir kokį visišką išsekimą.
Sėkmės.Labai smagu pagaliau pamatyti normalų komentarą su patarimais. Man iš ties to reikėjo.
Ir šiaip, mano organizmas per daug pripratęs jau prie viso to krūvio, kartais nevalgymo kelias dienas, tad jį nualinti pas mane per daug sunku.
Dar kartą dėkui labai už patarimus!kur cia tie normalus patarimai? badauti kiauras dienas? kas is to padidaryk normale mityba ir valgyk, o cia snekat vejus
3valgys = antram
pasiskaiciuok kiek cia kaloriju bus, nes taip is akies parasiau. busi visa diena soti ir kaloriju mazai
o jei apgaudinesi save, tai sekmes. o cia atejus kad verksi storos kojos, dideli papai. man atrodo niekam nei silta nei salta, visi juokiasi is taves ir tiek
Ačiū už patarimus, bet nereikia taip grubiai. Neatėjau čia paverkti, tiesiog noriu gauti patarimų ir viskas.
Jei aš nesistengčiau kažko daryt, kad pasikeist, tai valio, galėtum sakyt, kad tiesiog paverkt atėjau.
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#154 2012-12-13 21:30
bet utiutiu ta jogurta visi visur kisa as niekaip nesuprantu ,ka nera maisto normalaus ?
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
#155 2012-12-13 21:33
Cuukrus rašė:
zaliasss rašė:
Cuukrus rašė:
Labai smagu pagaliau pamatyti normalų komentarą su patarimais. Man iš ties to reikėjo.
3valgys = antram
o jei apgaudinesi save, tai sekmes. o cia atejus kad verksi storos kojos, dideli papai. man atrodo niekam nei silta nei salta, visi juokiasi is taves ir tiekAčiū už patarimus, bet nereikia taip grubiai. Neatėjau čia paverkti, tiesiog noriu gauti patarimų ir viskas.
Jei aš nesistengčiau kažko daryt, kad pasikeist, tai valio, galėtum sakyt, kad tiesiog paverkt atėjau.
nu tai va turi plana imk nuo ryto ir pradek laikytis jo
o cia su tais jogurciukais, ryziu paploteliais pilnais cukraus, badausi ir rezultato nebus....
Neprisijungęs
- Cuukrus
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2012-12-10
- Žinutės: 66
- Atsiliepimai: 0
#156 2012-12-13 21:36
zaliasss rašė:
Cuukrus rašė:
zaliasss rašė:
kur cia tie normalus patarimai? badauti kiauras dienas? kas is to padidaryk normale mityba ir valgyk, o cia snekat vejus
3valgys = antram
o jei apgaudinesi save, tai sekmes. o cia atejus kad verksi storos kojos, dideli papai. man atrodo niekam nei silta nei salta, visi juokiasi is taves ir tiekAčiū už patarimus, bet nereikia taip grubiai. Neatėjau čia paverkti, tiesiog noriu gauti patarimų ir viskas.
Jei aš nesistengčiau kažko daryt, kad pasikeist, tai valio, galėtum sakyt, kad tiesiog paverkt atėjau.nu tai va turi plana imk nuo ryto ir pradek laikytis jo
o cia su tais jogurciukais, ryziu paploteliais pilnais cukraus, badausi ir rezultato nebus....
Būtinai
Neprisijungęs
- AintNo*
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-12-13
- Žinutės: 8
- Atsiliepimai: 1
#157 2012-12-13 21:55
zaliasss rašė:
Cuukrus rašė:
zaliasss rašė:
kur cia tie normalus patarimai? badauti kiauras dienas? kas is to padidaryk normale mityba ir valgyk, o cia snekat vejus
3valgys = antram
Jei aš nesistengčiau kažko daryt, kad pasikeist, tai valio, galėtum sakyt, kad tiesiog paverkt atėjau.nu tai va turi plana imk nuo ryto ir pradek laikytis jo
Na nieks ir nesako vien "jogurčiukais" ar paplotėliais apsiriboti, tačiau nereiktų pamiršti, kas yra lėtai įsisavinantys angliavandeniai. O natūralus jogurtas gerina virškinimą, yra lengvas, nekaloringas, tačiau suteikia sotumo jausmą.
Nepamirškit, kad žmogus ketina numesti svorį ir pagerinti raumenų tonusą, o ne auginti pastarųjų masę.
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#158 2012-12-13 21:56
jogurtas suteikia sotumo ? nuo kada utiutiu?
Neprisijungęs
- 21.30 PM
- Piktas
- Vietovė: London
- Registravosi: 2012-01-18
- Žinutės: 1562
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 11
#159 2012-12-13 22:00
uzsivedes rašė:
Kai busi tevas kitaip kalbesi. Jei mano 16metei dukrai kazkoks 30 virs metu kaciokas seksa kaip svorio metimo buda pasiulytu sukisciau jo birka paciam i sikna
Kad tik jos pacaim netektu nulaizyt. Atsipalaiduok, kartais zmones juokauja
Neprisijungęs
- 21.30 PM
- Piktas
#160 2012-12-13 22:01
Cuukrus rašė:
21.30 PM rašė:
Cuukrus rašė:
Gal galėtumėt duot kokių patarimų, kaip greičiau tai padaryti?
Kokie pratimai būtų veiksmingiausi ?Seksas.
Ateis laikas bus ir seksas.
Nepriimk viskO uz gryna piniga .
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
#161 2012-12-13 22:07
AintNo* rašė:
zaliasss rašė:
Cuukrus rašė:
Ačiū už patarimus, bet nereikia taip grubiai. Neatėjau čia paverkti, tiesiog noriu gauti patarimų ir viskas.
o cia su tais jogurciukais, ryziu paploteliais pilnais cukraus, badausi ir rezultato nebus....Na nieks ir nesako vien "jogurčiukais" ar paplotėliais apsiriboti, tačiau nereiktų pamiršti, kas yra lėtai įsisavinantys angliavandeniai. O natūralus jogurtas gerina virškinimą, yra lengvas, nekaloringas, tačiau suteikia sotumo jausmą.
Nepamirškit, kad žmogus ketina numesti svorį ir pagerinti raumenų tonusą, o ne auginti pastarųjų masę.
mano duotoj mityboj ~900kcal + ka susirinks is riebalu, vaisiu. cia galima dar daugiau valgyti..
galetu suvalgyti 1500kaloriju ir tai svoris kristu. jei ji tikrai toki aktyvi kaip raso
apgaudijat save ir verkiat kad nera rezultatu.. tokios jus esat nezinot pacios ko norit...
nori valgyt skaniai ir daug tai jesk ir neverk kad niekas neziuri i tave
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#162 2012-12-13 22:15
zaliasss rašė:
mano duotoj mityboj ~900kcal + ka susirinks is riebalu, vaisiu. cia galima dar daugiau valgyti..
galetu suvalgyti 1500kaloriju ir tai svoris kristu. jei ji tikrai toki aktyvi kaip raso
apgaudijat save ir verkiat kad nera rezultatu.. tokios jus esat nezinot pacios ko norit...
nori valgyt skaniai ir daug tai jesk ir neverk kad niekas neziuri i tave
primine
Neprisijungęs
- AintNo*
- Naujas dalyvis
#163 2012-12-13 22:18
MrBurbulas rašė:
Taip, jogurtas yra gaminamas iš pieno produktų, o tai reiškia baltyminį pagrindą. Natūralus jogurtas turi dar daugiau baltymų, tad būtent baltymai ir suteikia ilgesnį sotumo jausmą. O ką jau kalbėti apie mažą jo kaloringumą. Kiti produktai nesuteikia tokio sotumo net ir turėdami daugiau kalorijų.
Paskutinį kartą taisė AintNo* (2012-12-13 22:20)
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#164 2012-12-13 22:20
AintNo* rašė:
MrBurbulas rašė:
Taip, jogurtas yra gaminamas iš pieno produktų, o tai reiškia baltymus. Natūralus jogurtas turi dar daugiau baltymų, tad būtent baltymai ir suteikia ilgesnį sotumo jausmą. O ką jau kalbėti apie mažą jo kaloringumą. Kiti produktai nesuteikia tokio sotumo net ir turėdami daugiau kalorijų.
NATURALAUS jogurto paberzk butent naturalaus . o tokio musuose yra nedidelis pasirinkimas.
ir antra , jis turi tiek nedaug baltymu , kad mesos porcija turi bent 2x daugiau. ir zyyymiai sociau nei jogurtas.
Neprisijungęs
- AintNo*
- Naujas dalyvis
#165 2012-12-13 22:25
Jogurtą (natūralų) siūliau valgyti tik pusryčiams ar vakarienei (su daugiau nei keliomis alternatyvomis), tačiau čia man prieštaraujama ir kaip jogurto alternatyva siūloma mėsa. Pusryčiams. Ok.
Paskutinį kartą taisė AintNo* (2012-12-13 22:25)
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
#166 2012-12-13 22:25
kas tau siulo pusryciams mesa ?
Neprisijungęs
- Loading
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-05-28
- Žinutės: 10084
- Atsiliepimai: 20
#167 2012-12-13 22:26
as kartais valgau pusryciam mesa ir nieko blogo tame nematau.
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#168 2012-12-13 22:38
AintNo* rašė:
Jogurtą (natūralų) siūliau valgyti tik pusryčiams ar vakarienei (su daugiau nei keliomis alternatyvomis), tačiau čia man prieštaraujama ir kaip jogurto alternatyva siūloma mėsa. Pusryčiams. Ok.
Koks susireiksmines esi, puikiai parodei situo postu. toks jausmas tau priestaraut negalima? ir kur as siuliau?
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3732
- Atsiliepimai: 15
#169 2012-12-13 22:45
pas mus tai tik dobilo jogurta zinau, kad naturalus, o ten tie kiti ale naturalus tai nzn nzn..kazkoki esu paemes, parasyta 'naturalus' o kai paskaitai sudeti tai cukrus, E xxx ir t.t..
nusiperki maza indeli dobilo ir pats pasidarai naminio jogurto, is to mazo indelio iseina ~700ml
Neprisijungęs
- AintNo*
- Naujas dalyvis
#170 2012-12-13 22:47
Neteisingai supratau tavo komentarą. Tiesiog keista matyti tiek prieštaravimų prieš paprsčiausią jogurtą, ypač kai prieštaravimai nėra argumentuojami.
Neprisijungęs
- energy
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-09-07
- Žinutės: 678
#171 2012-12-13 22:49
Loading rašė:
as kartais valgau pusryciam mesa ir nieko blogo tame nematau.
kartais? mesa kiekvienam valgi turi but.
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#172 2012-12-13 23:12
21.30 PM rašė:
uzsivedes rašė:
Kai busi tevas kitaip kalbesi. Jei mano 16metei dukrai kazkoks 30 virs metu kaciokas seksa kaip svorio metimo buda pasiulytu sukisciau jo birka paciam i sikna
As sakau NE homoseksualizmui, o ypac siame forume sekmes ieskant partnerio
Neprisijungęs
- 21.30 PM
- Piktas
#173 2012-12-14 00:13
uzsivedes rašė:
21.30 PM rašė:
uzsivedes rašė:
As sakau NE homoseksualizmui, o ypac siame forume
sekmes ieskant partnerio
Tai va geriau ir nekisk tada niekam jokios birkos i jokias siknas.
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#174 2012-12-14 10:39
AintNo* rašė:
Neteisingai supratau tavo komentarą. Tiesiog keista matyti tiek prieštaravimų prieš paprsčiausią jogurtą, ypač kai prieštaravimai nėra argumentuojami.
na tarkim . imkim ~ 300 kcal porcija, ir kiek is to gaunasi .
vistienos krutinele 270 gr A - 0 B ~ 62,5 R~3.5
naturalus jogurtas 400 gr A - 18 B-19 R~16,5
tai per kuria vieta jis turi BEGALE baltymu kurie kaip tu sakai suteikia afigena sotumo jausma ?
toliau anglaivandeniai jogurte nera vertingi . riebalai gyvulines kilmes , kuriu tu gauni palygint DAUG.
na va ir paprasciausias jogurtas .
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-04-16
- Žinutės: 4833
- Atsiliepimai: 30
#175 2012-12-14 10:56
wopper rašė:
Cuukrus rašė:
Pries_miega rašė: