Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

bender
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-12-05
Žinutės: 5060
Atsiliepimai: 34

#8651 2021-06-18 13:51

Re: Kraujo tyrimai

Egisz123 rašė:

Insulinas nevalgius 6,39 mU/l
STH 0,20 ng/ml
E2 162,5 pmol/l
Test 18,4 nmol
Prolaktinas 445 mIU/l
FSH 3,95 IU/L
LH 7,10 IU/L

Viskas naturaliai jokios chemijos , kaip numisti prolaktina ar verta imti caberi ar mk677 ?

O kam mk677?
Kaip tyrimas atliktas kada kraujas priduotas nuo atsikelimo?

Neprisijungęs

 
Egisz123
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-05-30
Žinutės: 23
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#8652 2021-06-18 13:53

Re: Kraujo tyrimai

7h ryto

Neprisijungęs

 
Egisz123
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-05-30
Žinutės: 23
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#8653 2021-06-18 13:54

Re: Kraujo tyrimai

bender rašė:

Egisz123 rašė:

Insulinas nevalgius 6,39 mU/l
STH 0,20 ng/ml
E2 162,5 pmol/l
Test 18,4 nmol
Prolaktinas 445 mIU/l
FSH 3,95 IU/L
LH 7,10 IU/L

Viskas naturaliai jokios chemijos , kaip numisti prolaktina ar verta imti caberi ar mk677 ?

O kam mk677?
Kaip tyrimas atliktas kada kraujas priduotas nuo atsikelimo?

Ryte nuo atsikelimo ,  mk677 tai del augimo hormono nes kaip matai jo ner beveik

Neprisijungęs

 
Apskritas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2019-09-26
Žinutės: 22
Atsiliepimai: 0

#8654 2021-06-18 13:54

Re: Kraujo tyrimai

Test E 300mg week onyx pharma , po 3 sav https://part.lt/img/ec89bf5622705510dc2 … cd9134.png

Neprisijungęs

 
bender
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-12-05
Žinutės: 5060
Atsiliepimai: 34

#8655 2021-06-18 14:21

Re: Kraujo tyrimai

Egisz123 rašė:

bender rašė:

Egisz123 rašė:

Insulinas nevalgius 6,39 mU/l
STH 0,20 ng/ml
E2 162,5 pmol/l
Test 18,4 nmol
Prolaktinas 445 mIU/l
FSH 3,95 IU/L
LH 7,10 IU/L

Viskas naturaliai jokios chemijos , kaip numisti prolaktina ar verta imti caberi ar mk677 ?

O kam mk677?
Kaip tyrimas atliktas kada kraujas priduotas nuo atsikelimo?

Ryte nuo atsikelimo ,  mk677 tai del augimo hormono nes kaip matai jo ner beveik

Klausiu kiek laiko nuo atsikelimo priduotas kraujas, ar tik atsikeliai ir lekiai priduoti?
O del augimo tai suauges zmogus jei esi tai jo ir nebera pas tave.

Neprisijungęs

 
bender
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-12-05
Žinutės: 5060
Atsiliepimai: 34

#8656 2021-06-18 14:23

Re: Kraujo tyrimai

Apskritas rašė:

Test E 300mg week onyx pharma , po 3 sav https://part.lt/img/ec89bf5622705510dc2 … cd9134.png

Viskas good. Stebet reiktu e2, bet kolkas tikrai nemusciau zemyn. Kaip administruoji ar per karta sauni savo 300mg ar dalini i 2 ar daugiau inj.

Neprisijungęs

 
Apskritas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2019-09-26
Žinutės: 22
Atsiliepimai: 0

#8657 2021-06-18 14:33

Re: Kraujo tyrimai

bender rašė:

Apskritas rašė:

Test E 300mg week onyx pharma , po 3 sav https://part.lt/img/ec89bf5622705510dc2 … cd9134.png

Viskas good. Stebet reiktu e2, bet kolkas tikrai nemusciau zemyn. Kaip administruoji ar per karta sauni savo 300mg ar dalini i 2 ar daugiau inj.

2x week 0.5ml antradieni ir penktadieni

Neprisijungęs

 
Egisz123
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-05-30
Žinutės: 23
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#8658 2021-06-18 15:22

Re: Kraujo tyrimai

bender rašė:

Egisz123 rašė:

bender rašė:


O kam mk677?
Kaip tyrimas atliktas kada kraujas priduotas nuo atsikelimo?

Ryte nuo atsikelimo ,  mk677 tai del augimo hormono nes kaip matai jo ner beveik

Klausiu kiek laiko nuo atsikelimo priduotas kraujas, ar tik atsikeliai ir lekiai priduoti?
O del augimo tai suauges zmogus jei esi tai jo ir nebera pas tave.

Dvi valandos nuo atsikelimo , o jei del to augimo hormo tai esu suaauges bet atrodo kaip vaikas rankos pagalio dydzio

Neprisijungęs

 
Savage
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 6296
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 38

#8659 2021-06-18 15:34

Re: Kraujo tyrimai

Apskritas rašė:

Test E 300mg week onyx pharma , po 3 sav https://part.lt/img/ec89bf5622705510dc2 … cd9134.png

Nu va labai skirtingai visiem sukelia ta testa,man 375mg enkos 103mol,yra kam 500cypos 42rodo ir kaltina farma tai ar cia nemoka susileist ibraumeny ir puse i lasina eina ar ant tiek skirtingai savinas visiem?

Prisijungęs

 
intuziastas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2013-07-02
Žinutės: 1538
Atsiliepimai: 8

#8660 2021-06-18 16:07

Re: Kraujo tyrimai

Drisciau teigti kad testas fuflo… prie 300 testo tikrai aukstesnis turetu buti lygis. Just saying 🙂 cia toki testa rodo kitiems and tilto SUBQ prie 150mg testo 🙂

Paskutinį kartą taisė intuziastas (2021-06-18 16:12)

Neprisijungęs

 
Bune
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2018-05-01
Žinutės: 952
Atsiliepimai: 9

#8661 2021-06-18 16:44

Re: Kraujo tyrimai

Viskas gerai su tom sultim... pvz anteja rodo 40mol o kita lab rodo 52.02 tai lubos ir galima teigti kad gali buti gerokai auksciau. Paskutiniu metu kazkas negerai su anteja. Vienam mieste rodo 200 ir daugiau nuo to pacio 500mg week o kitam mieste jau darytas tyrimas ten koki velnia vos virs 40mol

Neprisijungęs

 
Egisz123
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-05-30
Žinutės: 23
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#8662 2021-06-18 16:54

Re: Kraujo tyrimai

Verta caber naudot ar ne ?

Neprisijungęs

 
Wiliukazz
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2012-01-13
Žinutės: 2039
Atsiliepimai: 6

#8663 2021-06-18 17:35

Re: Kraujo tyrimai

Bune rašė:

Viskas gerai su tom sultim... pvz anteja rodo 40mol o kita lab rodo 52.02 tai lubos ir galima teigti kad gali buti gerokai auksciau. Paskutiniu metu kazkas negerai su anteja. Vienam mieste rodo 200 ir daugiau nuo to pacio 500mg week o kitam mieste jau darytas tyrimas ten koki velnia vos virs 40mol

sitipriai svyruoja dienos bėgy big_smile big_smile Dabar parkė kaip yra iš tikro big_smile

Neprisijungęs

 
Savage
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 6296
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 38

#8664 2021-06-18 17:51

Re: Kraujo tyrimai

Wiliukazz rašė:

Bune rašė:

Viskas gerai su tom sultim... pvz anteja rodo 40mol o kita lab rodo 52.02 tai lubos ir galima teigti kad gali buti gerokai auksciau. Paskutiniu metu kazkas negerai su anteja. Vienam mieste rodo 200 ir daugiau nuo to pacio 500mg week o kitam mieste jau darytas tyrimas ten koki velnia vos virs 40mol

sitipriai svyruoja dienos bėgy big_smile big_smile Dabar parkė kaip yra iš tikro big_smile

Man antejoj visad ok rodo,o yra kam didesne doze zymiai maziau parodo,to pacio ugl

Prisijungęs

 
bender
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-12-05
Žinutės: 5060
Atsiliepimai: 34

#8665 2021-06-18 18:29

Re: Kraujo tyrimai

Egisz123 rašė:

Verta caber naudot ar ne ?

Neverta.

Neprisijungęs

 
Egisz123
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-05-30
Žinutės: 23
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#8666 2021-06-18 18:47

Re: Kraujo tyrimai

https://ibb.co/qDjzrx0
Kodel neverta , tai kaip nusimusti ?

Neprisijungęs

 
intuziastas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2013-07-02
Žinutės: 1538
Atsiliepimai: 8

#8667 2021-06-18 21:04

Re: Kraujo tyrimai

Egisz123 rašė:

https://ibb.co/qDjzrx0
Kodel neverta , tai kaip nusimusti ?

1/4 caberio isgerk jei jau taip nori. Bet rytais visad truputi aukstesnis bus. Cia dar neaisku ka tu diena pries tyrima darei,nes daug dakyku gali itakoti hormnu svyravimus.

Neprisijungęs

 
Egisz123
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-05-30
Žinutės: 23
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#8668 2021-06-18 21:10

Re: Kraujo tyrimai

intuziastas rašė:

Egisz123 rašė:

https://ibb.co/qDjzrx0
Kodel neverta , tai kaip nusimusti ?

1/4 caberio isgerk jei jau taip nori. Bet rytais visad truputi aukstesnis bus. Cia dar neaisku ka tu diena pries tyrima darei,nes daug dakyku gali itakoti hormnu svyravimus.

12 valandu nevalgiau , ilsejausi kaip buvo parasyta

Neprisijungęs

 
Savage
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 6296
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 38

#8669 2021-06-18 21:56

Re: Kraujo tyrimai

Nu jo ikalk ketvirti nieko blogo nenutiks

Prisijungęs

 
Apskritas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2019-09-26
Žinutės: 22
Atsiliepimai: 0

#8670 2021-06-19 07:36

Re: Kraujo tyrimai

Savage rašė:

Apskritas rašė:

Test E 300mg week onyx pharma , po 3 sav https://part.lt/img/ec89bf5622705510dc2 … cd9134.png

Nu va labai skirtingai visiem sukelia ta testa,man 375mg enkos 103mol,yra kam 500cypos 42rodo ir kaltina farma tai ar cia nemoka susileist ibraumeny ir puse i lasina eina ar ant tiek skirtingai savinas visiem?

i [pecius reik bandyti big_smile

Paskutinį kartą taisė Apskritas (2021-06-19 07:36)

Neprisijungęs

 
sportininkas7
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-02-14
Žinutės: 370
Atsiliepimai: 0

#8671 2021-06-19 14:33

Re: Kraujo tyrimai

Gal zinot kaip yra su feritinu? Ten jo normos 20 - 300ug/l, jei 50ug/l tai jau mazokai? reiktu pavartot gelezies?

Neprisijungęs

 
Apskritas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2019-09-26
Žinutės: 22
Atsiliepimai: 0

#8672 2021-08-06 09:59

Re: Kraujo tyrimai

https://part.lt/img/5ccec8d676e48742a6b … 81e354.png Tuščias onyx NPP, negerta nei viena caber tab per 3men big_smile

Neprisijungęs

 
bender
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-12-05
Žinutės: 5060
Atsiliepimai: 34

#8673 2021-08-06 10:07

Re: Kraujo tyrimai

Apskritas rašė:

https://part.lt/img/5ccec8d676e48742a6b9a7331776781e354.png Tuščias onyx NPP, negerta nei viena caber tab per 3men big_smile

Nu ir ka kad negerta? Pagal tai kad prl nesukilo jau sprendi kad tuscia? Daugeliui zmoniu net nereikia to caberio prie npp.
Pats kiek naudojes esu npp niekad caber nereikdavo, caberio reikia prie tren nebent.

Neprisijungęs

 
Savage
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 6296
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 38

#8674 2021-08-06 10:13

Re: Kraujo tyrimai

Apskritas rašė:

https://part.lt/img/5ccec8d676e48742a6b9a7331776781e354.png Tuščias onyx NPP, negerta nei viena caber tab per 3men big_smile

Man nekelia prl npp,o dareis testo tyrima?as dariaus ant npp 300mg ir 250mg sustos tai testa rode 220mol,tai rodo npp/deca kai testa,nors velgi nevisada parodo kazkodel,grybauja anteja,bet ta karta rode,pamegink test tyrima

Prisijungęs

 
Siarnas
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2013-08-29
Žinutės: 55
Atsiliepimai: 0

#8675 2021-08-09 14:17

Re: Kraujo tyrimai

12menesiu hgh
6menesiai farma
siuo metu esu 8men po pct ir pasidariau tyrimus siokius tokius
SHBG 16-55nmol (123nmol)
LH 1.7-8.6iu (7.3iu)
FSH 1.5-12.4iu (3.1iu)
OESTRADIOL <192pmol ( 86pmol)
TEST     7.6-31.4nmol (28.1nmol)
FREE TEST 0.2-0.62nmol (0.223nmol)
PROLACTIN 86-324miu (329miu)
tyrima dariau 13:00 per pietus ,
valgiau 4h iki tyrimo
PRL gal biski virs normu , nes per pietus testas darytas
o SHBG kodel ? kepenys? skydliauke?
Dietos nesilaikau , valgau daug kcal tai ir fat ir angliu ir baltymo nemazai.

Paskutinį kartą taisė Siarnas (2021-08-09 14:51)

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2021 Kulturizmas.net