- Mencerisgryzo
- Atkaklus dalyvis

- Registravosi: 2012-12-23
- Žinutės: 161
- Atsiliepimai: 0
#101 2013-02-14 15:42
Re: Tiklas grynas raumuo, tonusas , ryskumas
whatever rašė:
doctor rašė:
whatever rašė:
Taip toliau kalbek,tai gausi krienu su garstyciom diena ir dziaugsiesiTai kad maivotes cia kaip cielkikes. Atkreipiau demesi kad kiekviena karta pasakes ka griesciau gaunu normalesni atsakyma
. Gal jum kokiu kareivuku atsiusti tai dar ir kiema prashluotumet
))
Nuopisa, nusileisk ant zemes.
Arba ka padarysi man nuosmauka tu ? 
Fermeri supi.stas 

Pasm_aukykit su olegu vienas kitam gal nusiramins hormonai pedikai jus abu 

Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10851
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#102 2013-02-14 15:52
Mencerisgryzo rašė:
whatever rašė:
doctor rašė:
Tai kad maivotes cia kaip cielkikes. Atkreipiau demesi kad kiekviena karta pasakes ka griesciau gaunu normalesni atsakyma. Gal jum kokiu kareivuku atsiusti tai dar ir kiema prashluotumet
))
Fermeri supi.stas
kaip čia išsidavei kad per du minimum akountus sėdi 
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#103 2013-02-14 15:55
lolardas rašė:
Mencerisgryzo rašė:
whatever rašė:
Nuopisa, nusileisk ant zemes.Arba ka padarysi man nuosmauka tu ?
Fermeri supi.stas
Pasm_aukykit su olegu vienas kitam gal nusiramins hormonai pedikai jus abukaip čia išsidavei kad per du minimum akountus sėdi
Su vienu desto apie mityba, su kitu klausia.... 
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis

- Registravosi: 2012-10-14
- Žinutės: 7048
- Atsiliepimai: 9
#104 2013-02-14 16:27
lolardas rašė:
Mencerisgryzo rašė:
whatever rašė:
Nuopisa, nusileisk ant zemes.Arba ka padarysi man nuosmauka tu ?
Fermeri supi.stas
Pasm_aukykit su olegu vienas kitam gal nusiramins hormonai pedikai jus abukaip čia išsidavei kad per du minimum akountus sėdi
Pats saves klausia ir pats sau pataria? 
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
#105 2013-02-14 16:29
sunkus gyvenimas pono remerono
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis

#106 2013-02-14 16:38
lolardas rašė:

Gal ir cia klijai kalti... :-)
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8124
- Atsiliepimai: 54
#107 2013-02-14 16:39
whatever rašė:
lolardas rašė:
Mencerisgryzo rašė:
Fermeri supi.stas
Pats saves klausia ir pats sau pataria?
nu i utiutiu is kur tokiu idiotu, a jis rimtai su 2 akauntais ?

Neprisijungęs
- Loading
- Dažnas senbūvis

- Registravosi: 2011-05-28
- Žinutės: 10084
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 20
#108 2013-02-14 16:40
lolardas rašė:
man atrodo, kad ne sitas remerona valge.
galetu kuris modas patikrint ar cia jo abu akountai. nes jei jo abu, tai cia ipatingas atvejis 
Paskutinį kartą taisė Loading (2013-02-14 16:41)
Neprisijungęs
- doctor
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2012-06-15
- Žinutės: 51
#109 2013-02-14 17:13
lorenzo rašė:
tikiuosi hemingvejaus ne 'seni ir jura' ir ne 'atsisveikinima su ginklais skaitai', 11 klases kurso literatura
Tai ka as skaitau nesvarbu;) cia zuikuciam parinkau truputi kad per daug sunkiai nebutu 
Neprisijungęs
- doctor
- Kalbus dalyvis
#110 2013-02-14 17:18
whatever rašė:
doctor rašė:
whatever rašė:
Eik eik. Kas tau trugdo, erudite, pasiskaitinet apie mitybos bazinius dalykus ir neuzdavinet buku klausymu? :-) 30 metu sulaukes nusprendei kazka su savim daryt? Nuskriaude gal kas ar paliktas eilini karta buvai? ;-)Matai galvojau pasidomesiu ir pasiklausinesiu rimtu sportininku bet kai pradejo savo ishmone rodyti steroidiniai apsauginiai tai rankos nusviro... nei sakini surezga nei siaip ka idomaus ishstena. kagi teks nueiti pas rimta treneri ir pasidaryti dieta negaistant laiko. Zuiki niekas manes nepaliko, o su savo forma tai manau cia ne viena pramesciau... Tiesiog su metais kunas pradejo reguoti skirtingai i maista, metabolizmas suletejo tai ir domiuosi. Sprendziant is tavo manieru ir vaikishku izeidinejimu esi arba mokyklinukas arba nevisprotis. Geriau daugiau skaityk ir sudu visokiu nerasinek. Beje siulau paskaityti ka nors ish hemigvejaus, paprastai skaitosi bet gyli mintis. Sekmes pasiekimuose drocyla.
Kurie cia steroidiniai apsauginiai?
![]()
Anukeli, Hemingveju palik vaikuciams, nu ir pats dar gali bandyt iveikt. +pas tave pakraipa gal biski zydra nesanti ar tu visus zuikiais vadini?
Pas tave forma nupezusio senio. Pabusk - jau sakiau. 30 jam suejo ir jis byret pradejoDar vienas nevykelis... Kastruotas tu ar kas tau yra? Nedaryk tu gedos visiems, kam virs 30...
Ir neisizeidinek, nes dar nepradejo niekas taves izeidinet - tik faktai konstatuojami
O kaip jumis kitaip vadinti? pasiziurekit kokiom manierom rasinejat. Nejaugi normalus gali taip rasineti?
tai vadinu mazybiniais vardais kaip priklauso...toks jausmas kad ne kulturistu i zuikuciu forume esu
kaip as galiu issizeisti jai tu nesamones rasineji:)nei tu matei tos formos nei ka, tai kam cia reikia sneket kad tik sneket. pasijuoki numoji ranka - duok durneliui kelia...
Neprisijungęs
- doctor
- Kalbus dalyvis
#111 2013-02-14 17:20
Mencerisgryzo rašė:
whatever rašė:
doctor rašė:
Tai kad maivotes cia kaip cielkikes. Atkreipiau demesi kad kiekviena karta pasakes ka griesciau gaunu normalesni atsakyma
. Gal jum kokiu kareivuku atsiusti tai dar ir kiema prashluotumet
))
Fermeri supi.stas
Paskutinį kartą taisė doctor (2013-02-14 17:32)
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
#112 2013-02-14 17:23
tau nejuokinga pačiam su savim koliotis? 
Neprisijungęs
- Loading
- Dažnas senbūvis

#113 2013-02-14 17:25
as tai jau cia nieko nesuprantu 
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
#114 2013-02-14 17:28
Neprisijungęs
- doctor
- Kalbus dalyvis
#115 2013-02-14 17:31
Sita vyrai pagalvojau ar jum nuo streso raumenys nenukris ? greitai bekit prie veidriodzio pasiziureti:) .
Neprisijungęs
- kenis
- Dažnas senbūvis

- Registravosi: 2009-03-29
- Žinutės: 2585
- Atsiliepimai: 6
#116 2013-02-14 17:31
Žiūriu krč ir nerišu kampo. 
Neprisijungęs
- doctor
- Kalbus dalyvis
#117 2013-02-14 17:38
kenis normaliai cia viskas! vyrai man aiskina kaip dieta pasidaryti!! shaunuoliai labai "stengiasi", o uz padeka as juos pedikais isvadinau 
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
#118 2013-02-14 17:42
tu svarbiausia bananų šiukštu nevalgyk
Neprisijungęs
- olegaskimanas
#119 2013-02-14 17:44
doctor rašė:
kenis normaliai cia viskas! vyrai man aiskina kaip dieta pasidaryti!! shaunuoliai labai "stengiasi", o uz padeka as juos pedikais isvadinau
Tau buvo parasyta kad reikia valgyt normalu maista ir stebet pokycius ant saves. Ar tu nori kad cia imtu ir priburtu nesamoniu. Toks vyras esi, negi nesupranti tokiu paprastu dalyku? 
Neprisijungęs
- doctor
- Kalbus dalyvis
#120 2013-02-14 17:54
olegaskimanas rašė:
doctor rašė:
Tau buvo parasyta kad reikia valgyt normalu maista ir stebet pokycius ant saves. Ar tu nori kad cia imtu ir priburtu nesamoniu. Toks vyras esi, negi nesupranti tokiu paprastu dalyku?
Dabar pats suprask ateinu i foruma ir primetu pradedantyji. Rasau kad valgau ta ir ta. "specai " sako man suda valgai, kur karbai, daug fato, valgyk normalu maista. Tai as nueinu i parduotuve ir sakau man du normalaus maisto be fato ir 4 normalesnio maisto nes karbiku reikia ir viskas as dieta paruoshes:) Tada stebiu pokycius ir rimtai normalus maistas normaliai veikia. Na gerai kad atejau cia ir paklausiau:) stumiat normaliai !
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8124
- Atsiliepimai: 54
#121 2013-02-14 18:02
doctor rašė:
olegaskimanas rašė:
doctor rašė:
Dabar pats suprask ateinu i foruma ir primetu pradedantyji. Rasau kad valgau ta ir ta. "specai " sako man suda valgai, kur karbai, daug fato, valgyk normalu maista. Tai as nueinu i parduotuve ir sakau man du normalaus maisto be fato ir 4 normalesnio maisto nes karbiku reikia ir viskas as dieta paruoshes:) Tada stebiu pokycius ir rimtai normalus maistas normaliai veikia. Na gerai kad atejau cia ir paklausiau:) stumiat normaliai !
30 metu vyrui, na sakyciau cia mergaite kokiu 12 metu. sedi ir verkia kad negali niekas suskaiciuoti kaloriju vietoj jo. KELMAS
geras maistas:
baltymai- paukstiena, zuvis, mesa liesa, varske, kiausiniai
anglys- ryziai, grikiai, avizos...
riebalai- siemenu aliejus, riesutai, riebi zuvis....
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis

#122 2013-02-14 18:06
doctor rašė:
olegaskimanas rašė:
doctor rašė:
Nu tai kam tu toks protingas cia aplamai atejai? :-) Pasigirt norejai,kad jau Hemingveju iveikei? :-)
Neprisijungęs
- doctor
- Kalbus dalyvis
#123 2013-02-15 13:53
whatever rašė:
doctor rašė:
olegaskimanas rašė:
Tau buvo parasyta kad reikia valgyt normalu maista ir stebet pokycius ant saves. Ar tu nori kad cia imtu ir priburtu nesamoniu. Toks vyras esi, negi nesupranti tokiu paprastu dalyku?Dabar pats suprask ateinu i foruma ir primetu pradedantyji. Rasau kad valgau ta ir ta. "specai " sako man suda valgai, kur karbai, daug fato, valgyk normalu maista. Tai as nueinu i parduotuve ir sakau man du normalaus maisto be fato ir 4 normalesnio maisto nes karbiku reikia ir viskas as dieta paruoshes:) Tada stebiu pokycius ir rimtai normalus maistas normaliai veikia. Na gerai kad atejau cia ir paklausiau:) stumiat normaliai !
Nu tai kam tu toks protingas cia aplamai atejai? :-) Pasigirt norejai,kad jau Hemingveju iveikei? :-)
tu rimtai utiutiu ? tau perkopinti posta ish auskciau?
Tikejausi profesionalu komentaru ir diskusiju. Nes vieni uzsiima sportu profesionaliai, o kiti pavyzdziui dirba ofise, statybose ir t.t. Taigi antrieji neturi laiko ir ziniu skaitinetis ir ryskintis. Tokia shio forumo ir paskirtis dalintis ziniomis. Bet va sedi " proto bokstai" kurie i tiesu klausima tesugeba atsakyti- muuu, mee, buuu utiutiu eik ir t.t. paskui padulkina vienas kita i sikna ir jokios info absoliuciai neishspaudzia, o paskui stebisi kad pedikais isvadino.
Parashe vienas venk bananu! viskas visiem aisku, aciu.Bet kai parasho valgyk normalu maista ... truksta zodziu...
Neprisijungęs
- olegaskimanas
#124 2013-02-15 13:57
Tai nezinai kas yra normalus maistas?
Ne zodziu truksta, o proto!
Neprisijungęs
- Loading
- Dažnas senbūvis

#125 2013-02-15 14:12
doctor rašė:
whatever rašė:
doctor rašė:
Dabar pats suprask ateinu i foruma ir primetu pradedantyji. Rasau kad valgau ta ir ta. "specai " sako man suda valgai, kur karbai, daug fato, valgyk normalu maista. Tai as nueinu i parduotuve ir sakau man du normalaus maisto be fato ir 4 normalesnio maisto nes karbiku reikia ir viskas as dieta paruoshes:) Tada stebiu pokycius ir rimtai normalus maistas normaliai veikia. Na gerai kad atejau cia ir paklausiau:) stumiat normaliai !Nu tai kam tu toks protingas cia aplamai atejai? :-) Pasigirt norejai,kad jau Hemingveju iveikei? :-)
tu rimtai utiutiu ? tau perkopinti posta ish auskciau?
Tikejausi profesionalu komentaru ir diskusiju. Nes vieni uzsiima sportu profesionaliai, o kiti pavyzdziui dirba ofise, statybose ir t.t. Taigi antrieji neturi laiko ir ziniu skaitinetis ir ryskintis. Tokia shio forumo ir paskirtis dalintis ziniomis. Bet va sedi " proto bokstai" kurie i tiesu klausima tesugeba atsakyti- muuu, mee, buuu utiutiu eik ir t.t. paskui padulkina vienas kita i sikna ir jokios info absoliuciai neishspaudzia, o paskui stebisi kad pedikais isvadino.
Parashe vienas venk bananu! viskas visiem aisku, aciu.Bet kai parasho valgyk normalu maista ... truksta zodziu...
tu lope, tau buvau parases ka daryt, kas dar tau neaisku? durnelis utiutiu atejo viska jam ant lekstukes padek. eik pas treneri, mokek pinigus ir bus tau rami galva. valgysi kiausini su sviestu ir galesi girtis, kad geriau isisavina.
Neprisijungęs
El. parduotuvė