Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Estranged
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-22
Žinutės: 2928
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 4

#4701 2013-05-16 22:40

Re: Bendro pobūdžio pagalba

ATjr rašė:

sladeinflame7 rašė:

athletic rašė:

Bodyfat kaip ir raumenys turi "atmintį", jei dabar pvz 20, numesi iki 10, iki 20 vėl bus vieni juokai užsimest.

Tai i sita verta atsizvelgt bulkinantis? Ta prasme nekelt pvz. BF virs 15% ar pan.

Tikrai nereik kelt daugiau 15% bf, nes veliau kol numesi visa ta bruda, isvaizda keisis.. Laikyk tarp 10-15% ir bus viskas ok, o siaip isvis, geriausia liesa mase auginti ir po to nesidulkint su tais metimais

Nu cia kiekvienam skirtingai matyt. As visad buvau apie ~14-15% BF, ir kai eina bulkingas pakyla iki ~20+%. Bet dabar metu, ir reikes matyt svaresne mase paskui augint tongue

uzsivedes rašė:

Kiek as zinau, tai numetus reikia palaikyt bent keleta menesiu, kad organizmas suprastu, kad toks bf yra jo nauja normali busena

Ka reiskia "palaikyt"? Nieko nevalgyt ir neprogresuot? Nebus kaloriju pertekliaus nebus ir optimalaus raumens augimo.

Neprisijungęs

athletic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-05-08
Žinutės: 5718
Atsiliepimai: 17

#4702 2013-05-16 22:43

Liesą masę augint, bf toks pat liks, progresuosi.

Neprisijungęs

Estranged
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-22
Žinutės: 2928
Atsiliepimai: 4

#4703 2013-05-16 22:47

athletic rašė:

Liesą masę augint, bf toks pat liks, progresuosi.

Ne siaip sau juk yra bulkingai/cuttingai smile

Visais atvejais tas lieso raumens augimas gal ir nieko jei yra puikiai paskaiciuota ir suderinta mityba ir pan kas nera lengva.

Paskutinį kartą taisė sladeinflame7 (2013-05-16 22:48)

Neprisijungęs

Keinas
12cm gun
Registravosi: 2012-02-21
Žinutės: 1417
Atsiliepimai: 1

#4704 2013-05-16 23:13

Pagal fotkes dabar pas mane pns 13% bf tai cuju dar nieko nemesiu. O vaistinej dar galima pasimatuot bf ?

Neprisijungęs

athletic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-05-08
Žinutės: 5718
Atsiliepimai: 17

#4705 2013-05-16 23:21

Bendra vaizdą žiūrėk geriau.

Neprisijungęs

rindindu
Naujas dalyvis
Registravosi: 2013-05-18
Žinutės: 2
Atsiliepimai: 0

#4706 2013-05-18 20:12

Sveiki , man 15 metų , mačiau ,kad į impulsą įleidžia į sporto salę tik nuo 16 metų ,tai galvoju pora mėnesių kažkaip pasiruošti tam sportavimui ir pradet sportuot. Gal galėtumėt duot patarimų ,kaip treniruotis , kokių pratimų , tiek rankoms , tiek presui , kojom , nugarai ir t.t. Ar man labiau apsimoka paprašyti tėvų prašymo ir daktaro raštelio ,kad galėčiau sportuoti tam impulse ,nes man 16 bus vasaros gale ir norėčiau kažką vasarą pasportuoti ,kai nebus treniruočių , sporto salėj nedaryčiau per daug. Paprastus dalykus , bicepsą , presą , bėgiočiau ir t.t. Bet įvairių kėlimų ir t.t. nebandyčiau kol nesueis 16 metų ,nes norisi dar ugtelti . Laukiu atsakymų roll

Neprisijungęs

Zuke
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2013-01-18
Žinutės: 121

#4707 2013-05-18 20:26

Keinas rašė:

Pagal fotkes dabar pas mane pns 13% bf tai cuju dar nieko nemesiu. O vaistinej dar galima pasimatuot bf ?

vaistinese ne tiksliai rodo ,bet idomumo delei gali juk

Neprisijungęs

Zuke
Atkaklus dalyvis

#4708 2013-05-18 20:28

rindindu rašė:

Sveiki , man 15 metų , mačiau ,kad į impulsą įleidžia į sporto salę tik nuo 16 metų ,tai galvoju pora mėnesių kažkaip pasiruošti tam sportavimui ir pradet sportuot. Gal galėtumėt duot patarimų ,kaip treniruotis , kokių pratimų , tiek rankoms , tiek presui , kojom , nugarai ir t.t. Ar man labiau apsimoka paprašyti tėvų prašymo ir daktaro raštelio ,kad galėčiau sportuoti tam impulse ,nes man 16 bus vasaros gale ir norėčiau kažką vasarą pasportuoti ,kai nebus treniruočių , sporto salėj nedaryčiau per daug. Paprastus dalykus , bicepsą , presą , bėgiočiau ir t.t. Bet įvairių kėlimų ir t.t. nebandyčiau kol nesueis 16 metų ,nes norisi dar ugtelti . Laukiu atsakymų roll

turnikas ,lygegriates ,dviratis ,begiojimas ,plaukimas. youtubei pratimu pilna ant turniko

Neprisijungęs

Žilvinas.
buvęs Parapapapapa
Registravosi: 2013-05-05
Žinutės: 3088
Atsiliepimai: 11

#4709 2013-05-18 20:46

Zuke rašė:

rindindu rašė:

turnikas ,lygegriates ,dviratis ,begiojimas ,plaukimas. youtubei pratimu pilna ant turniko

nu tu nesiparink per daug. man dabar 17, kai buvau 15 tai ir mirties traukas darydavau ir max spaudimus.ir t.t. bet nei stuburas nei sanariai parejo kolkas, ugis tuo labiau, nuo to laiko dar istisau ohoho. kiek lemta tiek augsi, genaii cia pagrinde vaidmeni vaidina :-D aisku protingai reikia viska daaryt

Neprisijungęs

rindindu
Naujas dalyvis
Registravosi: 2013-05-18
Žinutės: 2

#4710 2013-05-18 21:27

Parapapapapa rašė:

Zuke rašė:

rindindu rašė:

nu tu nesiparink per daug. man dabar 17, kai buvau 15 tai ir mirties traukas darydavau ir max spaudimus.ir t.t. bet nei stuburas nei sanariai parejo kolkas, ugis tuo labiau, nuo to laiko dar istisau ohoho. kiek lemta tiek augsi, genaii cia pagrinde vaidmeni vaidina :-D aisku protingai reikia viska daaryt

Tai kaip man geriau daryti ,eiti į sporto klubą ar pats bandyt kažką?

Neprisijungęs

Zuke
Atkaklus dalyvis

#4711 2013-05-18 21:51

rindindu rašė:

Parapapapapa rašė:

Zuke rašė:

Tai kaip man geriau daryti ,eiti į sporto klubą ar pats bandyt kažką?

i sporto kluba viska darant proto ribose smile Technika ivaldyk ,kad traumu nebutu ,o geriausia eik ten kur pati labiau traukia.

Neprisijungęs

Gentleman
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-07-13
Žinutės: 18

#4712 2013-05-18 22:55

Sveiki,rasau po ilgo laiko tarpo su klausimu.Per puse metu nuosirdaus darbo sugebejau stangineje nuo 69kg pasikelti iki 75kg,ugis mano 180cm.Daugelyje sriciu teko perlipti per baimes,bijojima apsikvailinti ir pns. bet daug kur ir patobulejau.Taip pat pastambejau,igavau tam tikrus pagrindus dirbant su svoriais.Panaikinau daugybe neigiamu dalyku mityboje,kaip rytiniai sumustiniai su kava ir cukraus injekcija,reguliariai valgiau mokykloje(man 17metu),o visos mitybos ypac treniruociu dienomis buvo grieztai laikomasi,buvau apie 4men atsisakes nesveiko maisto ir kt.Bet rezultatai vidutiniai-rankos aisku pastambejo,nugara irgi,bet krutine kaip liko atsilikusi taip ir lieka,nekalbu,kad del tam tikru nuolaidziavimu turiu sioki riebaliuka.Yra ir kita situacija,ka tik teko 2men stabdyti sporto reikalus del baigiamuju,vairavimo ir kt. gana rimtos veiklos.Aisku man tik 17 ir visas gyvenimas pries akis,bet labiausiai nesinori leisti LAIKO veltui,pagaliau atrandu tai kas man teikia malonuma,savo sritis ir  ypac po 2 sav be sporto,suvokiau,kad turiu deti viskam taska.Arba imti rimtai viska,arba likti vidutinioku.Todel esu siek tiek sutrikes ir tikuosi jusu patarimu:
1)Ar verta 1men persimesti i lauko sporta(begimas,skersinis,lygiagretes),tol kol uzsibaigs visi darbai,nusimesiu nereikalinga mase ir tada vel grizti prie stangines?
2)Ar tiesa,kad norint tureti tikrai rysku gerai sudeta kuna reikia tikai nemazai disciplinos?Kalbu apie pvz ledu valgymo salinima,kas dvi savaites picos keli gabaliukai,alko ir kt.Kalbu apie rimta tiksla metams,kuri pasiruoses issikelti sau,bet reiktu ir jusu griezto zodzio sia tema.
3)Ar be papildu imanoma pasiekti tai apie ka as kalbu?Nors litu yra,bet tol kol nepradesiu visiskai savarankiskai gyventi nezadu veltui metyti pinigu.Kokia jusu nuomone apie tai.
4)Ar tiesa,kad griezta mityba butina islaikyti 6/7 dienu siekiant rimtu tikslu?Ar griezta mityba tai rutina tu paciu patiekalu?ar svarbu jos laikytis ir ne sporto dienomis?
5)Mano mityba:
7:30h-4 grudu kose(neziuriu kiek gramu dedu,greiciau is akies matau kiek reikia norint gauti pilna lekste),arbata
10:30-pasuku varske,obuolys
12:00h-bandele kartais,vanduo(iki triesos isgerdavau apie 1l vien vandens)
14:00h-pietums normalus antras(krutineles kepsnys su ryziais ir darzovem,lydeka ar kazkas kito)
16:30h-treniruote
17:45h-darydavausi liesos varskes ir lieso jogurto mixa idedant 2-3 saukstus namines uogienes,razinu.
Tolesne mityba priklausydavo nuo mylimos motinos gaminimo noro. smile
Idomu kaip vertinat?Stengiausi visiskai nuosirdziai viska isdestyti..

Kas nepatinges viso sito perskaityt,tikiuosi atras pora patarimu,ka daryti norint judeti link rimtesniu tikslu. wink

Neprisijungęs

ramas
buvęs ramli
Registravosi: 2013-05-09
Žinutės: 7566
Atsiliepimai: 8

#4713 2013-05-19 00:17

1-sportas lauke visad i nauda
2-taip
3- jei kalba eina ape mase,taip imanoma,tiesiog reikia sveiko masto.
4-taip svarbu,ar tu galvoju,kad ai nesportuosi gali valgyt beleka ir belekiek?(kalbu apie tikrai rimtus rezultatus)
5- nevalgyk bandeliu,ir seip tavo valgis atrodo kaip per badmeti. jei dabar pradejai viska derint,nusipirk svarstykles,kol pamatysi kokie kiekiai turetu buti,veliu galesi is akies reguliuoti.

Neprisijungęs

Jojikas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-02-27
Žinutės: 557
Atsiliepimai: 7

#4714 2013-05-19 09:52

Gentleman rašė:

pastambejo,nugara irgi,bet krutine kaip liko atsilikusi taip ir lieka,nekalbu,kad del tam tikru nuolaidziavimu turiu sioki riebaliuka.Yra ir kita situacija,ka tik teko 2men stabdyti sporto reikalus del baigiamuju,vairavimo ir kt. gana rimtos veiklos.Aisku man tik 17 ir visas gyvenimas pries akis,bet labiausiai nesinori leisti LAIKO veltui,pagaliau atrandu tai kas man teikia malonuma,savo sritis ir  ypac po 2 sav be sporto,suvokiau,kad turiu deti viskam taska.Arba imti rimtai viska,arba likti vidutinioku.
1)Ar verta 1men persimesti i lauko sporta(begimas,skersinis,lygiagretes),tol kol uzsibaigs visi darbai,nusimesiu nereikalinga mase ir tada vel grizti prie stangines?
2)Ar tiesa,kad norint tureti tikrai rysku gerai sudeta kuna reikia tikai nemazai disciplinos?Kalbu apie pvz ledu valgymo salinima,kas dvi savaites picos keli gabaliukai,alko ir kt.Kalbu apie rimta tiksla metams,kuri pasiruoses issikelti sau,bet reiktu ir jusu griezto zodzio sia tema.

Teisingai sakai, pirmiausia turi matyti prioritetus. Susitvarkyti savo grafiką taip, kad pasiektum mokslo tikslus, nebūtum atsilikėlis ar vidutiniokas. Jau pavasaris ar net vasara, sportuoti gali mažiau, palaikomuoju režimu, kol susitvarkysi pagrindinius reikalus.Todėl užteks sporto lauke. Tačiau ir čia turi nepamiršti krūtinės, būtų gerai turėti savo hantelius, o šiaip be štangos neapseisi, jei nori geros krūtinės.
Reguliariai sportuojant, viskas pasidaro įpročiu, gyvenimo būdu ar stiliumi ir jokios ypatingos disciplinos nereikia. Kai vertini savo sunkiu darbu pelnytus pasiekimus, tau pačiam nesinorės jiems kenkti tokiais dalykais, kurie stabdo baltymų sintezę, ardo raumenis, sukelia insuliną, kai to visai nereikia, augina riebalus, siaurina kraujagysles, numuša testosterono lygį ir t.t. Kad retkarčiais suvalgysi ledų ar picą, nieko neatsitiks, tačiau apskritai šlamšto reikia vengti. Maistas turi būti įvairus, bet geras ir laiku. Esi jau vyras ir gali pats pasidaryt, ko tau reikia (pvz, jei vakare motina kepa blynus ar verda sriubą, o tau reikia baltymų). Pusryčiams dar išsivirk kelis kiaušinius, galima ir iš vakaro. Valandą ar pusantros prieš tren. ir iškart po jos suvalgyk bananą ar obuolį. Po treniruotės reikėtų valgyt ne ilgai įsisavinamą varškę (palik tai 21-22 val.) , o mėsos ar žuvies, nes pagal kai kurias teorijas turi gauti baltymų per  45 min. langą  po tren., kai jie geriausiai įsisavinami. Vietoj bandelių, spurgų su blogais riebalais pagraužk  riešutų, jų visada turi turėt kuprinėje.

Paskutinį kartą taisė Jojikas (2013-05-19 10:00)

Neprisijungęs

Sarun4kas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-04-14
Žinutės: 741
Atsiliepimai: 2

#4715 2013-05-19 13:58

ramli rašė:

1-sportas lauke visad i nauda
2-taip
3- [b]
jei kalba eina ape mase,taip imanoma,tiesiog reikia sveiko masto.[/b]
4-taip svarbu,ar tu galvoju,kad ai nesportuosi gali valgyt beleka ir belekiek?(kalbu apie tikrai rimtus rezultatus)
5- nevalgyk bandeliu,ir seip tavo valgis atrodo kaip per badmeti. jei dabar pradejai viska derint,nusipirk svarstykles,kol pamatysi kokie kiekiai turetu buti,veliu galesi is akies reguliuoti.

Jei kalba neina apie mase, tai neimanoma nieko padaryt be papildu ar kaip?

Neprisijungęs

MBuster
Naujas dalyvis
Registravosi: 2013-05-20
Žinutės: 7

#4716 2013-05-20 18:51

Sveiki. Pradėjau sportuot namuose.
Darau 100 atsispaudimų programą,
8 min abs,
pritupimus,
bicepsą su elastine guma, vėliau turėsiu galimybę pakeist į štangą ir prisitraukimus. Stengiuosi daryti kievkieną dieną.
Nenoriu būt REMBO, noriu tik sutvirtėti ir priaugti kelis kg. Ar tai įmanoma taip sportuojant, ar tik nežymiai sustiprinsiu raumenis? smile

Paskutinį kartą taisė MBuster (2013-05-20 19:06)

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-09-18
Žinutės: 3499
Atsiliepimai: 22

#4717 2013-05-20 18:56

MBuster rašė:

8 min abs,
pritupimus,
bicepsą su elastine guma, vėliau turėsiu galimybę pakeist į štangą ir prisitraukimus. Stengiuosi daryti kievkieną dieną.
Nenoriu būt REMBO, noriu tik sutvirtėti ir priaugit kelis kg? Ar tai įmanoma taip sportuojant, ar tik nežymiai sustiprinsiu raumenis? smile

Imanoma

Neprisijungęs

Sarun4kas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-04-14
Žinutės: 741
Atsiliepimai: 2

#4718 2013-05-20 19:06

MBuster rašė:

8 min abs,
pritupimus,
Nenoriu būt REMBO, noriu tik sutvirtėti ir priaugit kelis kg? Ar tai įmanoma taip sportuojant, ar tik nežymiai sustiprinsiu raumenis? smile

Patikek, REMBO dar ateinancius 10 metu nebusi, del to pergyvent nereikia. O apetitas kyla bevalgant, pamatysi progresa ateity ir jau svajosi apie buvima Rembo: ) sekmes sporte smile

Paskutinį kartą taisė Sarun4kas (2013-05-20 19:07)

Neprisijungęs

MBuster
Naujas dalyvis
Registravosi: 2013-05-20
Žinutės: 7

#4719 2013-05-20 19:14

Dėkui smile O maždaug per kiek laiko tūrėtų matytis rezultatas?

Neprisijungęs

waifajus
Išmestas
Vietovė: UK
Registravosi: 2013-04-25
Žinutės: 1614
Atsiliepimai: 7

#4720 2013-05-20 19:33

Nuo kitos savaites

Neprisijungęs

Kudoist
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2013-01-05
Žinutės: 73
Įspėjimai: 2

#4721 2013-05-20 21:20

Sveiki. Sportuoju jau antrą mėnesį ir pastebėjau,jog man kairė ranka stipresnė nei dešine. Pradėjas sportuot viską vienodai dariau abiem rankom,nei vienos neišskyriau. Pvz dbr kai stumiu štangą,ir būna paskutinė serija,maždaug 6 keliu ir kai iškeliu iki pusės štanga dešine ranka sustoja,kaire ranka dar keliu į viršų,o dešine "sustoja" ir man jau sunku kelt su ja,beto taip jaučiasi ir ant kitų pratimų. Niekad gyvenime su kaire nieko papildomai nekilnojau ar kitaip treniravau,esu dešiniarankis,todėl nesuprantu kame bėda?

Kitąą: Ar normalu,kad pasportavus nieko nesijaučia rankom po treniruotės ar kitą dieną? Per treniruotę darydamas viską jaučiu,o jau kokia 20min po treniruotės ir lyg nebūčiau ant rankų sportavęs. Kojas darydamas jaučiu ir po treniruotės,o rankų va jau nelabai. Atrodo viską gerai darau,nes buvo ir rodyta man ne viena kartą,bet kažkas ne taip..

Neprisijungęs

zookyto
Dažnas senbūvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2009-05-11
Žinutės: 2281
Atsiliepimai: 1

#4722 2013-05-20 21:24

nuo drozima pripratai , tai nebeskauda

Prisijungęs

Kudoist
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2013-01-05
Žinutės: 73
Įspėjimai: 2

#4723 2013-05-20 21:29

zookyto rašė:

nuo drozima pripratai , tai nebeskauda

Ne dviem rankom drožiu,gudročiau.

Neprisijungęs

ramas
buvęs ramli
Registravosi: 2013-05-09
Žinutės: 7566
Atsiliepimai: 8

#4724 2013-05-20 21:42

o tau ant visu pratimu desine atsilieka,ar tik darant krutine?

Neprisijungęs

Zuke
Atkaklus dalyvis

#4725 2013-05-20 21:42

Priprato rankos ir nebesijaucia ,kojas gal retai darai.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net