Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Aukselis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2016-06-15
Žinutės: 240
Atsiliepimai: 0

#5851 2016-06-29 18:21

Re: Bendro pobūdžio pagalba

zaliotronas rašė:

Sveiki, cia mano preso treniruociu ratas kuri darau 3 kartus per savaite po svoriu ir idomu ar reikia bent kokias pertraukas daryti tarp siu pratimu? ir ar sakot pades kazka? ir dar klausimas kaip taisyklingai Pasisukimai į šonus – kojos ore daryti?

1    Priekis    Atsilenkimai gulint ant kilimėlio    20   
2    Šonas    Pasisukimai į šonus – kojos ore    40   
3    Priekis    Kojų kėlimas gulint į dangų    15   
4    Šonas    Gulint šonu kojos ir rankos suvedimas    15   
5    Priekis    Atsilenkimas ir kojų rankų sukėlimas į viršų    15   
6    Nugara    Atsilenkimai gulint ant pilvo    15   
7    Nugara    Sėdmenų ir nugaros užlaikymas ant kamuolio    15    6 sec
8    Nugara    Lentos pozicijoje rankos ir kojos pakėlimas    15

p.s 180cm 70kg auginu mase, preso kolkas neturiu

Normalius pratimus daryk 4 serijos po 15-20 kartu. Po 2 pratimus ant galo treniruotes uztieks. Kiekviena diena skirtingas dienas skirtingus pratimus daryk.

Paskutinį kartą taisė Aukselis (2016-06-29 18:39)

Neprisijungęs

Red Dragon
Naujas dalyvis
Registravosi: 2016-05-31
Žinutės: 43

#5852 2016-07-07 14:41

kam tau priekiui reikia ? dirba taip stumimuose visuose daryk  spaudima sedint su štanga už galvos ir mostus su hanteliais į šalis , kita karta sėdint su dviem hanteliais kėlimas į viršų+ štangos trauka pečiams prie pilvo viskas bace pratimai ir daužys pečius kaip turi būti, plius dėk trumpas pauzes tarp pertraukų 15-30s. dirbk dideliu intervalų.ir užaugs.

RobertasDainys rašė:

Žinau, todėl ir sunku suderint, nes 2pratimai galinei deltai eina, tai lieka tik po 1 priekiui ir 1viduriui..

Neprisijungęs

ShadowLXX
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-11-11
Žinutės: 26

#5853 2016-07-25 19:01

Kame reikalas gali but padidejas prakaitavimas?Anksciau maziau prakaituodavau dabar patebekau kad smarkiai padidejo

Neprisijungęs

Kavioras
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-05-01
Žinutės: 2833
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 7

#5854 2016-07-25 19:42

ShadowLXX rašė:

Kame reikalas gali but padidejas prakaitavimas?Anksciau maziau prakaituodavau dabar patebekau kad smarkiai padidejo

Gali būt širdies ir kraujagyslių ligos, arba tiesiog pagreitėjus medžiagų apykaitą dėl to energijos junginiai sparčiau deginami del to sušyli ir prakaituoji

Neprisijungęs

Rojus
Netamsinti langai
Registravosi: 2011-02-12
Žinutės: 1003
Atsiliepimai: 4

#5855 2016-07-25 20:24

Kavioras rašė:

ShadowLXX rašė:

Gali būt širdies ir kraujagyslių ligos, arba tiesiog pagreitėjus medžiagų apykaitą dėl to energijos junginiai sparčiau deginami del to sušyli ir prakaituoji

O jeigu visada per kūno kultūra pats pirmasis suprakaituodavau. Tai ką čia reiškia?

Neprisijungęs

Kavioras
Dažnas senbūvis

#5856 2016-07-25 20:25

Rojus rašė:

Kavioras rašė:

ShadowLXX rašė:

O jeigu visada per kūno kultūra pats pirmasis suprakaituodavau. Tai ką čia reiškia?

Turbūt kad daugiausia laiko ant suolo praleisdavai kai kiti sportuodavo, kaip manai?

Neprisijungęs

Rojus
Netamsinti langai
Registravosi: 2011-02-12
Žinutės: 1003
Atsiliepimai: 4

#5857 2016-07-25 20:28

Kavioras rašė:

Rojus rašė:

Kavioras rašė:

Turbūt kad daugiausia laiko ant suolo praleisdavai kai kiti sportuodavo, kaip manai?

Ne aš rimtai klausiu. Ir dabar ganėtinai greitai suprakaituoju, greičiau nei kiti žmonės ir man visa gyvenima taip, kad ir cardio darau, prakaitas bėga smile

Neprisijungęs

Kavioras
Dažnas senbūvis

#5858 2016-07-25 20:38

Rojus rašė:

Kavioras rašė:

Rojus rašė:

Ne aš rimtai klausiu. Ir dabar ganėtinai greitai suprakaituoju, greičiau nei kiti žmonės ir man visa gyvenima taip, kad ir cardio darau, prakaitas bėga smile

Nu tai sportuoji gal daugiau nei kiti, gali būt ir medžiagų apykaita greitesne, ar skysčių daugiau geri dėl to yra iš ko daug prakaituot, visko gali būt.

Neprisijungęs

Submission
Dažnas dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2015-01-07
Žinutės: 648
Atsiliepimai: 3

#5859 2016-07-25 20:44

Rojus rašė:

Kavioras rašė:

Rojus rašė:

O aš iš vis kažkodėl pradėjau labai mažai prakaituoti, po poros metų sporto (ne štangų sporto) ir nesuprantu kodėl, atrodo ir sportuoji ir stengiesi, o išeini iš salės beveik nesušlapęs

Neprisijungęs

Kavioras
Dažnas senbūvis

#5860 2016-07-25 21:08

Submission rašė:

Rojus rašė:

Kavioras rašė:

O aš iš vis kažkodėl pradėjau labai mažai prakaituoti, po poros metų sporto (ne štangų sporto) ir nesuprantu kodėl, atrodo ir sportuoji ir stengiesi, o išeini iš salės beveik nesušlapęs

Kūnas prisitaikė prie didelio fizinio krūvio, padidėjo atsparumas fiziniam krūviui, pagerėjo organizmo funkcinės galimybės todėl mažiau ir prakaituoji, viskas normalu.

Neprisijungęs

RobertasDainys
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2016-04-30
Žinutės: 74

#5861 2016-09-10 19:29

Sveiki, norėčiau paklaust kokie pratimai nugarai geriausiai formuoja V raidę ar kaip jus ten ją vadinat big_smile 2-3pratimus pasakykit geriausius, dėkui.

Neprisijungęs

Gaganas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Telšiai
Registravosi: 2015-12-13
Žinutės: 958
Įspėjimai: 1

#5862 2016-09-11 02:06

Sveikas.
Prisitraukimai delnai nuo saves (paemimo plotis ivairus);  prisitraukimai delnais i save (paemimo plotis ivairus); kazko sunkaus trauka prie pilvo pasilenkus (pvz stanga).
Darant mirties trauka nugara gali susiformoti iki W raides formos, tad atsargiai.

Neprisijungęs

ATjr
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-10-02
Žinutės: 7356
Atsiliepimai: 21

#5863 2016-09-11 08:44

RobertasDainys rašė:

Sveiki, norėčiau paklaust kokie pratimai nugarai geriausiai formuoja V raidę ar kaip jus ten ją vadinat big_smile 2-3pratimus pasakykit geriausius, dėkui.

Tai pagalvok kuriuos konkreciai raumenis reikia akcentuoti, o ka maziau judinti, kad butu norima V.

Neprisijungęs

Banditas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2016-01-31
Žinutės: 45

#5864 2016-09-18 16:10

Sveiki,  reikia nezinau gal kokios kaip ir motivacijos, nezinau kaip pasakyti, siaip buna atsportuoju kokiu puse metu ir metu, nes nebeleidzia kazkas, ar darbas ar mokslai. dabar noriu vel pradeti, cia man vienam taip ar ir dar kam taip buna, visalaika sportuodavau vienoi salei, bet dabar man netinka jos darbo laikas, tai teks eiti i kita, bet utiutiu kazkaip nejauku vienam pradeti eiti i nauja sale big_smile ir kaip jus perlauziate save valgyti tinkama maista, po truputi kazkaip ar pasaket, kad nuo siandien bus taip ir ne kitaip ir pakeiciat visa givensena.

Neprisijungęs

Aukselis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2016-06-15
Žinutės: 240

#5865 2016-09-18 16:27

Banditas rašė:

Sveiki,  reikia nezinau gal kokios kaip ir motivacijos, nezinau kaip pasakyti, siaip buna atsportuoju kokiu puse metu ir metu, nes nebeleidzia kazkas, ar darbas ar mokslai. dabar noriu vel pradeti, cia man vienam taip ar ir dar kam taip buna, visalaika sportuodavau vienoi salei, bet dabar man netinka jos darbo laikas, tai teks eiti i kita, bet utiutiu kazkaip nejauku vienam pradeti eiti i nauja sale big_smile ir kaip jus perlauziate save valgyti tinkama maista, po truputi kazkaip ar pasaket, kad nuo siandien bus taip ir ne kitaip ir pakeiciat visa givensena.

Man nauja sale atvirksciai labiau padeda is naujo pradet i ritma sugrizt. Nauja programa ivairove prideda noro

Neprisijungęs

Dziugelis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-06-28
Žinutės: 31

#5866 2016-09-19 10:40

Sveiki,

pas mane tokia situacija, kad dabar esu jauciu su biski virsvoriu. Esu 190cm ir sveriu 100kg. Noriu pradet rimciau sportuot, bet neapsisprendziu ka daryt. Draugai, kurie sportuoja man sake nemesti svorio ir sportuot su tokiu kokiu dabar esu ir augint liesa mase, kiti sako, kad mesciau svori ir tada iskart auginciaus sveikia ir liesa mase, kad leistu lengviau sportuot. Siaip visada pasportuoju, neesu visiskas teslius, nes sporto sales abonimenta visada turiu. Taciau pilvukas uzaugo nuo nesveiko maisto. Klausimas: ar geriau mesti svori ir augintis liesa mase ar sportuot su tuo ka turiu ir augint mase ant dabartinio svorio?

Neprisijungęs

BloodyZero
Visagino fenomenas
Vietovė: Kaunas/Visaginas
Registravosi: 2013-03-24
Žinutės: 6429
Atsiliepimai: 15

#5867 2016-09-19 10:54

Dziugelis rašė:

Sveiki,

pas mane tokia situacija, kad dabar esu jauciu su biski virsvoriu. Esu 190cm ir sveriu 100kg. Noriu pradet rimciau sportuot, bet neapsisprendziu ka daryt. Draugai, kurie sportuoja man sake nemesti svorio ir sportuot su tokiu kokiu dabar esu ir augint liesa mase, kiti sako, kad mesciau svori ir tada iskart auginciaus sveikia ir liesa mase, kad leistu lengviau sportuot. Siaip visada pasportuoju, neesu visiskas teslius, nes sporto sales abonimenta visada turiu. Taciau pilvukas uzaugo nuo nesveiko maisto. Klausimas: ar geriau mesti svori ir augintis liesa mase ar sportuot su tuo ka turiu ir augint mase ant dabartinio svorio?

Pradek sveikai valgyt ir toliau sportuok.

Neprisijungęs

Triušis69
Naujas dalyvis
Registravosi: 2016-09-19
Žinutės: 6

#5868 2016-09-19 19:06

Dziugelis rašė:

Sveiki,

sveikas, siulau numesti kokius 5-10kg ir tuomet auginti liesa mase, po kurio laiko kai noresi isiryskinsi kaip reikiant wink

Neprisijungęs

Dziugelis
Naujas dalyvis

#5869 2016-10-11 09:59

Klausimas, del pritupimu. Kai leidziuosi viskas okey, kojos nepakrypsta atrodo, kad darau gerai, taciau kai keliuosi kelenai labai eina i vidu, taip pat norisi linkti i prieky. Ar cia todel, kad uzsidejes per dideli svori? Ar tiesiog reikia laikyti labiau kuna?

Neprisijungęs

ATjr
Dažnas senbūvis

#5870 2016-10-11 11:43

Kaip mazdaug treniruoji kojas paskutinius 6 men?

Faktas tas, kad bus per didelis svoris, bet tai gali pasireiksti prie ypatingai dideliu svoriu, kazkas nuo 90-95 1RM. Bet jeigu jau apsilime taip darai, tai stiprink adductor, ir stumk kelius i isore.

Neprisijungęs

Dziugelis
Naujas dalyvis

#5871 2016-10-21 12:41

Buvo beda pacio pratimo pratimo, nes neismesdavau pedu i isore, dabar viskas susitvarke, nors darau ir su tuo paciu svoriu.

Dabar toks klausimelis dar: sportuoju apie 5 savaites, mityba susitvarkiau dalinai(valgiau kai reikia, palaikant normalias kcal ir maistines medziagas. Taciau i savaite karta tikria pacytinu su popkornais filme arba mcdonalde burgeri nukirsdamas, bet max 1 kart savaitej. Siaip jauciuos daug geriau ir aktyvesnis tapau. Taciau svoris soktelejo iki 107kg nuo 100kg per tas 5 sav. Ar tureciau susirupint?
Neesu as linkes mesti svorio ir tai nera vienas is mano prioritetu, labiau noriu auginti raumenine mase. Siaip jaucias visur pakylimas ir kunas automatiskai grazeja, nors svoris kyla.

Paskutinį kartą taisė Dziugelis (2016-10-21 12:41)

Neprisijungęs

ATjr
Dažnas senbūvis

#5872 2016-10-21 13:24

Kavioras rašė:

Rojus rašė:

Kavioras rašė:

Nu tai sportuoji gal daugiau nei kiti, gali būt ir medžiagų apykaita greitesne, ar skysčių daugiau geri dėl to yra iš ko daug prakaituot, visko gali būt.

Koks tu lempinis, tik dabar pamaciau. Neteko apie termoreguliacija girdeti?

Maziau nesamoniu skaityk ir biski daazniau 10 klases biologijos vadoveli atsiversk.

Neprisijungęs

Beast Mode
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2014-03-24
Žinutės: 415
Atsiliepimai: 8

#5873 2016-10-21 13:27

Dziugelis rašė:

Buvo beda pacio pratimo pratimo, nes neismesdavau pedu i isore, dabar viskas susitvarke, nors darau ir su tuo paciu svoriu.

Dabar toks klausimelis dar: sportuoju apie 5 savaites, mityba susitvarkiau dalinai(valgiau kai reikia, palaikant normalias kcal ir maistines medziagas. Taciau i savaite karta tikria pacytinu su popkornais filme arba mcdonalde burgeri nukirsdamas, bet max 1 kart savaitej. Siaip jauciuos daug geriau ir aktyvesnis tapau. Taciau svoris soktelejo iki 107kg nuo 100kg per tas 5 sav. Ar tureciau susirupint?
Neesu as linkes mesti svorio ir tai nera vienas is mano prioritetu, labiau noriu auginti raumenine mase. Siaip jaucias visur pakylimas ir kunas automatiskai grazeja, nors svoris kyla.

Tai jei patenkintas esi vaizdu, bet nori daugiau mases augini toliau. Jei turi per daug bodyfat, tai nera tikslo kazka augint per riebalus. Cia vel viskas nuo tavo tikslu, ne visiems reikia tos ryskesnes formos ir pan. Kitiems patinka masej buti ir gerai jauciasi.

Neprisijungęs

Kavioras
Dažnas senbūvis

#5874 2016-10-21 13:28

ATjr rašė:

Kavioras rašė:

Rojus rašė:

Koks tu lempinis, tik dabar pamaciau. Neteko apie termoreguliacija girdeti?

Maziau nesamoniu skaityk ir biski daazniau 10 klases biologijos vadoveli atsiversk.

Ne neteko, pasakok viska ka zinai

Neprisijungęs

ATjr
Dažnas senbūvis

#5875 2016-10-21 13:29

Dziugelis rašė:

Pats cheat mealas nera blogai.
Vienas blogas valgymas visko nesugadins, lygiai taip pat kaip vienas teisingas valgymas visko nepagerins.

Svoris reguliuojasi, tai nera blogai. Kazkuriam taske sustos. Gali buti, kad tiesiog vandens pasikaupe. O jei mityboj stipriai kcal pakelei tai gali buti ir riebalu apaugai.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net