Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

siena1
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2009-02-13
Žinutės: 71
Atsiliepimai: 0

#2026 2010-03-25 09:02

Re: Bendro pobūdžio pagalba

kenis rašė:

Thirdsoul rašė:

siena1 rašė:

Jokiu būdu negalima atsisakyti anglevandenių, baltymines duobes daro  profai ruošiantis varžyboms, Jums to reikia, pagal Jūsų duomenis tikrai nereikėtų imtis drastiškų priemonių deginant riebalus, tiesiog susiderint mitybą, kitaip nieko nebus, kitas klausimas kokie jie bus anglevandeniai, avižinė košė, laukiniai ryžiai-gerai, šokoladai, bandelės, ir t.t. blogai, visiškai atsisakius angliu organizmas skaidis gliukogeno atsargas raumenyse į gliukoze ir naudos kaip kurą,  tai gi bus ardomi ir tie turimi raumenys, atsiras toks specifinis amoniako kvapas prakaituojant ypač darant kardio, patarimas visgi daugiau domėtis ir susirinkt daugiau info dominančia tema,  baltymai, anglevandeniai, geri riebalai visi elementai būtini, svarbu pasirinkti gerus produktus ir suderinti mitybą

Na va aciu. O kaip pvz del sausu pusryciu ryte? Galima?

Geriau butu kose: avizu, grikiu, ryziu.

Pritariu, kadangi į sausus pusryčius įeina daug pašalinių medžiagų, tokių kaip cukrus ir. t.t.,

Neprisijungęs

JustyZ
Naujas dalyvis
Vietovė: Anyksciai
Registravosi: 2008-11-19
Žinutės: 14

#2027 2010-04-05 17:37

Sveiki, nezinau ar cia klausiu, bet gal kas gali tiksliai atsakyt kur yra talija ? Kazkaip manydavau, kad tai yra taip sakant juosmuo? Ar as klystu ?

Neprisijungęs

BUBU
Dažnas senbūvis
Vietovė: Raseiniai-Kaunas
Registravosi: 2009-05-28
Žinutės: 830
Atsiliepimai: 1

#2028 2010-04-05 20:27

As tai virs bambos matuoju ,per ploniausia vieta ,manau ir visi taip daro ,juk ne pilva matuojam ,o talija .        http://images.google.lt/imgres?imgurl=h … s%3Disch:1
http://img100.imageshack.us/img100/9044/proporcijos.jpg

Paskutinį kartą taisė BUBU (2010-04-05 20:27)

Neprisijungęs

fanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Danija
Registravosi: 2009-09-03
Žinutės: 2413

#2029 2010-04-05 20:37

1.Hantelių spaudimas i viršų sėdint  3x10
2.Hantelių kėlimas į šalis pasilenkus 3x10
3.Mostai i šalis  3x10
4.Št trauka iki smakro 3x10
5.Hantelių kėlimas susigūžus  3x10
6.Atsilenkimai  3x20

kaip manot ar neperdaug pratimu peciams  ? ir ka butu galima ismesti , ar viska palikt taip kaip yra dabar?

Neprisijungęs

Fanaticas
Naujas dalyvis
Vietovė: vilnius
Registravosi: 2010-02-17
Žinutės: 26

#2030 2010-04-07 20:37

rasysiu i sita tema kaip bendro pobudzio, kad po to nesakytumet ne ten rasau ;D. yra problemele pas mane kaires rankos bicas atrodo daug ryskesnis negu desnes gal ka patartumet, nes kazkaip nlb graziai ziurisi

Neprisijungęs

Meshka
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-07-21
Žinutės: 295

#2031 2010-04-08 01:48

Fanaticas rašė:

rasysiu i sita tema kaip bendro pobudzio, kad po to nesakytumet ne ten rasau ;D. yra problemele pas mane kaires rankos bicas atrodo daug ryskesnis negu desnes gal ka patartumet, nes kazkaip nlb graziai ziurisi

Ish kur TIK jus tokias problemas traukiat:D

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#2032 2010-04-08 17:10

Meshka rašė:

Fanaticas rašė:

Ish kur TIK jus tokias problemas traukiat:D

Tau pačiam atrodo kad didelis skirtumas, kiti tirkiausia net nepastebi

Neprisijungęs

TITANAS
Dažnas senbūvis
Vietovė: Mažeikiai
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 955

#2033 2010-04-08 17:41

Fanaticas rašė:

nei vienas zmogus nera visiskai simetriskas... desine kuno dalis truputi skiriasi nuo kaires - bet cia tik idemiau isiziurejus wink

Neprisijungęs

pampersas
Baned
Vietovė: too big for you
Registravosi: 2010-03-17
Žinutės: 3970
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 7

#2034 2010-04-08 21:02

kaip padidinti stangos spaudima? daryt  spaudima piramides principu ? nuo mazesnio iki didesnio svorio su maziau pakartojimu ? kiti pratimai turi itakos  spaudimui? tai visus pratimus piramides principu daryt ?

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-04-23
Žinutės: 2087

#2035 2010-04-11 14:18

pampersas rašė:

kaip padidinti stangos spaudima? daryt  spaudima piramides principu ? nuo mazesnio iki didesnio svorio su maziau pakartojimu ? kiti pratimai turi itakos  spaudimui? tai visus pratimus piramides principu daryt ?

nenorėk 60 sverdamas daug paspausti. Pradžioj sportuok ir dirbk visas raumenų grupes, kai kažkas bus ant spaudimo pereik jei taip nori.

Neprisijungęs

sezonas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-11-12
Žinutės: 232

#2036 2010-04-12 14:50

sveiki ira toke beda buvo luzes dilbis ir dabar sportuojan skauda ta vieta ka patartumet?

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2009-08-24
Žinutės: 1572
Atsiliepimai: 2

#2037 2010-04-12 14:56

sezonas rašė:

sveiki ira toke beda buvo luzes dilbis ir dabar sportuojan skauda ta vieta ka patartumet?

Buvau rieša susilaužes, kai pradėjau sportuot jau 2 mėn po lūžio kaškur(su riešo įtvaru), tai skaudėdavo, bet besportuojant skausmas mažėjo ir galiausiai dingo  smile

Neprisijungęs

sezonas
Dažnas dalyvis

#2038 2010-04-12 15:12

Fake'as rašė:

sezonas rašė:

Buvau rieša susilaužes, kai pradėjau sportuot jau 2 mėn po lūžio kaškur(su riešo įtvaru), tai skaudėdavo, bet besportuojant skausmas mažėjo ir galiausiai dingo  smile

as irgi riesa buvau bet rieso neskauda o dilbi net labai kai apsivinioju elastini binta tai maziau skauda tai galvoju gal ira dilbiui itvaru kokiu pirkt hmm iskojau nete bet kolkas dar neradau sad

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2009-08-24
Žinutės: 1572
Atsiliepimai: 2

#2039 2010-04-12 15:15

sezonas rašė:

Fake'as rašė:

sezonas rašė:

as irgi riesa buvau bet rieso neskauda o dilbi net labai kai apsivinioju elastini binta tai maziau skauda tai galvoju gal ira dilbiui itvaru kokiu pirkt hmm iskojau nete bet kolkas dar neradau sad

Man dylbio neskaudėdavo... tik patį riešą, tai per skausmą dariau pratimus dylbiui ir po kiek laiko dyngo visai skausmas ir įtvaro nebereikjo smile

Neprisijungęs

sezonas
Dažnas dalyvis

#2040 2010-04-12 17:50

Fake'as rašė:

sezonas rašė:

Fake'as rašė:

Man dylbio neskaudėdavo... tik patį riešą, tai per skausmą dariau pratimus dylbiui ir po kiek laiko dyngo visai skausmas ir įtvaro nebereikjo smile

nu nzn ziuresim kaip ce bus smile

Neprisijungęs

Metrox
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-10-26
Žinutės: 12

#2041 2010-04-15 18:44

Iškilo problėmėlė. Sportuoju nepilnus metus. Iš pradžių dariau masės programą viskas buvo gerai augo ir masė ir jėga. Paskui dariau jėgos programą ir jėga tikrai pakilo. Užbaigdavau daryt vienam kartui su 70. Dabar pradėjau daryt masę vėl. Darau apie 2-3 savaitės sakau reikia pabandyt paspaust max. Ir neišspaudžiau net 70. Kame bėdos čia gali būt ?

Neprisijungęs

justg
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-05-25
Žinutės: 168

#2042 2010-04-16 16:23

Metrox rašė:

Iškilo problėmėlė. Sportuoju nepilnus metus. Iš pradžių dariau masės programą viskas buvo gerai augo ir masė ir jėga. Paskui dariau jėgos programą ir jėga tikrai pakilo. Užbaigdavau daryt vienam kartui su 70. Dabar pradėjau daryt masę vėl. Darau apie 2-3 savaitės sakau reikia pabandyt paspaust max. Ir neišspaudžiau net 70. Kame bėdos čia gali būt ?

nieko cia keisto , max spaudimas visada nukrenta kai nustoji pastoviai ji daryt

Neprisijungęs

Fanaticas
Naujas dalyvis
Vietovė: vilnius
Registravosi: 2010-02-17
Žinutės: 26

#2043 2010-04-23 19:33

TITANAS rašė:

Fanaticas rašė:

nei vienas zmogus nera visiskai simetriskas... desine kuno dalis truputi skiriasi nuo kaires - bet cia tik idemiau isiziurejus wink

nu gal but  ;D

Neprisijungęs

TITANAS
Dažnas senbūvis
Vietovė: Mažeikiai
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 955

#2044 2010-04-23 23:36

tai gal kairiarankis esi? smile

Neprisijungęs

Tuborg
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-04-24
Žinutės: 5

#2045 2010-04-24 03:25

Sveiki,norejau patarimo is didesnes auditorijos nes pats apsispresti negaliu.Situacija tokia kad metus esu nesportaves pries tai visada sportavau su ~2-3men.pertraukomis vel noriu pradeti sportuoti, nes biski padidejo pilvas,pats is saves nesu storas,sakyciau visas riebalas eina i slaunis,pilva ir subine,bet palaikydamas minimalu fizini kruvi turiu siokia tokia forma.Tad neapsisprendziu prie kokios programos eiti Ryskinimo ar jegos(taip sportuodavau anksciau) is esmes galwoju pradziai porai menesiu atiduoti jegos treniruotems,o veliau pereiti prie ryskinimo ka jus manot ar taip gerai? Ugis - 1.88 Svoris - 98kg.

Neprisijungęs

fanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Danija
Registravosi: 2009-09-03
Žinutės: 2413

#2046 2010-04-24 10:06

man atrodo galetum ir jegos sportuot , tik mityba suderinti ir kristu tas riebalas

Neprisijungęs

Tuborg
Naujas dalyvis

#2047 2010-04-24 20:39

Nu del mitybos as dar nelabai zinau kas kaip ir kiek,nes seniau to nereikedavo,eidavau i mase ir tiek... Istikro idomu kiek kartu valgyt,6 i diena? skaiciuoti ka ir kiek suvalgau ta prasme kazkokia riba?ir butu idomu ka valgyti pries treniruote? kiek skaiciau reikia 1-2h pries treniruote greit pasisavinanciu angliavandeniu ir negreit,po to apelsina banana ar dar ka.

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010

#2048 2010-04-24 20:42

Tuborg rašė:

Nu del mitybos as dar nelabai zinau kas kaip ir kiek,nes seniau to nereikedavo,eidavau i mase ir tiek... Istikro idomu kiek kartu valgyt,6 i diena? skaiciuoti ka ir kiek suvalgau ta prasme kazkokia riba?ir butu idomu ka valgyti pries treniruote? kiek skaiciau reikia 1-2h pries treniruote greit pasisavinanciu angliavandeniu ir negreit,po to apelsina banana ar dar ka.

mitybą reikia susiderint.
6xdienoi. Su kiekvienu valgiu baltymų turi gauti, ir surinkti atitinkama kcal kiekį kuris priklauso nuo tikslo

Neprisijungęs

Tuborg
Naujas dalyvis

#2049 2010-04-24 20:49

Nu tikslas kaip ir Jega nes ryskinimas manau man per sunkus variantas,dbr tenoriu susigrazinti kuno linijas, forma.O kur paziureti kiek man reikia kcal?

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010

#2050 2010-04-24 20:51

Tuborg rašė:

Nu tikslas kaip ir Jega nes ryskinimas manau man per sunkus variantas,dbr tenoriu susigrazinti kuno linijas, forma.O kur paziureti kiek man reikia kcal?

http://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm
Jei nezinai savo ugio pedomis, tai rašyk į google pvz: 180 cm to feet ir išmes tau apie 5,11 ir tai irašai ten.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net