Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » Sugrįžimas
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#101 2013-05-16 11:28
Re: Sugrįžimas
o lynai ko blogai?
Neprisijungęs
- Kykas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-04-20
- Žinutės: 904
- Atsiliepimai: 3
#102 2013-05-16 11:32
Neblogai, bet jausmas jau kitoks man.
Tarkim su lynais jaučiu vienaip, o ant skersinio pasispirdamas kitaip...
Gal kažką kažkur netaisyklingai darau.
Kažkodėl manau kad toks specifinis treniruoklis man praverstų...
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Atsiliepimai: 19
#103 2013-05-16 11:36
ant lynų blogai darai, nes tai labai geras pagalbinis prisitraukimam
Neprisijungęs
- Kaspa
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-09-26
- Žinutės: 728
- Atsiliepimai: 2
#104 2013-05-16 11:56
lolardas rašė:
ant lynų blogai darai, nes tai labai geras pagalbinis prisitraukimam
Ta prasme vertikali troso trauka?
Neprisijungęs
- Sarun4kas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-04-14
- Žinutės: 741
- Atsiliepimai: 2
#105 2013-05-16 12:02
Kykas rašė:
Kažkodėl manau kad toks specifinis treniruoklis man praverstų...
I lauka ant turniko ir darai kasdien po max kiek gali. pramusi greit. pats taip pramusiau nuo 8 iki 20, jokie pagalbiniai treniruokliai ar trosai neatstos tikru pristraukimu
Paskutinį kartą taisė Sarun4kas (2013-05-16 12:03)
Neprisijungęs
- maciulaitis
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2012-04-22
- Žinutės: 58
- Atsiliepimai: 0
#106 2013-05-16 12:26
krapas rašė:
Ukuose salei ateina angliukai atsiseda ant suoliuko pasiciumpa stanga ir daro visa diena bica koki ar pecius po kiekvieno seto bega pries veidrodi ziuret i bica paskui ant suoliuko sededami plaukus grazinas , su telefonu zaidzia , o kai paklausi ar jau baigei mucyt ta stanga tai atsako ne ir toliau sedi:)
Tamsta ir blogiau buna. Skotijoje universiteto gym'e azijieciai tokiu bajeriu prirodo, kad nei juoktis nei verkti...
Neprisijungęs
- wooz
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2011-03-17
- Žinutės: 51
#107 2013-05-16 12:33
Sarun4kas rašė:
Kykas rašė:
Kažkodėl manau kad toks specifinis treniruoklis man praverstų...I lauka ant turniko ir darai kasdien po max kiek gali. pramusi greit. pats taip pramusiau nuo 8 iki 20, jokie pagalbiniai treniruokliai ar trosai neatstos tikru pristraukimu
Jo, čia tiesa. Tikrai neatstos. Dar seniau bandydavom max'us tempt darant serijom- pirma serija vienas, antra- du, trečia-trys prisitraukimai.. ir žiūri kiek max. Labiau prasivalinęs pradedi jau pirmą seriją ne nuo vieno prisitraukimo o nuo kokių 3-4 tarkim
Neprisijungęs
- wooz
- Kalbus dalyvis
#108 2013-05-16 12:34
maciulaitis rašė:
krapas rašė:
Ukuose salei ateina angliukai atsiseda ant suoliuko pasiciumpa stanga ir daro visa diena bica koki ar pecius po kiekvieno seto bega pries veidrodi ziuret i bica paskui ant suoliuko sededami plaukus grazinas , su telefonu zaidzia , o kai paklausi ar jau baigei mucyt ta stanga tai atsako ne ir toliau sedi:)
Tamsta ir blogiau buna. Skotijoje universiteto gym'e azijieciai tokiu bajeriu prirodo, kad nei juoktis nei verkti...
Pvz? atsineša matematikos vadovėlį ir skaičiuliatorių ir sprendžia ant laisvo suoliuko?
Neprisijungęs
- Ptycka
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Honolulu
- Registravosi: 2008-12-04
- Žinutės: 6275
- Atsiliepimai: 9
#109 2013-05-16 13:33
jai tokie drocilkos sedi ant jum reikalingu suolu ir kitu nera tai meskit utiutiu juos ir viskas
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-10-14
- Žinutės: 7048
#110 2013-05-16 14:26
wooz rašė:
athletic rašė:
Aš tai pirmyn atgal vaikštau, labiau apkraunasi man kojos. O apie trosą, ten rankėna yra kad delnai vienas į kitą, o skersinis 3in1, dips, abs, pull ups.
http://www.atletas-powergym.com/atletas … ts/m32.jpg
tokį turėjai omeny? pas mus va būtent toks stovi. Praktiškai prisitraukimai ir suvedimai ne ant tų pačių eina rankenų, vienas trosus tampo, kitas ant turniko.. Tačiau dviese daryt beveik neįmanoma
O kas dėl įtupstų tai pastebėjau jog geriau prieš pritūpimus daryt, nes po jų labai jau ketrugalvį pakerta
Ant tokio treniruokliu dviese nieko daryt neimanoma?
Pas mane normaliai tuo paciu metu 5-6 zmones ant sportuoja + dar 3-4 poroj buna prie tu kitu.
O jeigu kas prisitraukimus nori padaryt, pasipraso ir isoka trumpam.
Is viso , darau isvada, kad jus visi afigieni sportininkai, kuriems trukdo sportuot visokie lavonai, kuriu neisdrystat nusivyt
Neprisijungęs
- Wiliukazz
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-01-13
- Žinutės: 2242
- Atsiliepimai: 7
#111 2013-05-16 14:29
Paskutinį kartą taisė Wiliukazz (2013-05-16 14:29)
Neprisijungęs
- wooz
- Kalbus dalyvis
#112 2013-05-16 15:24
whatever rašė:
![]()
Pas mane normaliai tuo paciu metu 5-6 zmones ant sportuoja + dar 3-4 poroj buna prie tu kitu.
Is viso , darau isvada, kad jus visi afigieni sportininkai, kuriems trukdo sportuot visokie lavonai, kuriu neisdrystat nusivyt
Kalbu būtent apie suvedimus ir prisitraukimus.
Na, bet išsivaduok kaip nori ;]
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-05-08
- Žinutės: 5718
- Atsiliepimai: 17
#113 2013-05-16 15:41
whatever rašė:
wooz rašė:
athletic rašė:
Aš tai pirmyn atgal vaikštau, labiau apkraunasi man kojos. O apie trosą, ten rankėna yra kad delnai vienas į kitą, o skersinis 3in1, dips, abs, pull ups.
http://www.atletas-powergym.com/atletas … ts/m32.jpg
tokį turėjai omeny? pas mus va būtent toks stovi. Praktiškai prisitraukimai ir suvedimai ne ant tų pačių eina rankenų, vienas trosus tampo, kitas ant turniko.. Tačiau dviese daryt beveik neįmanoma
O kas dėl įtupstų tai pastebėjau jog geriau prieš pritūpimus daryt, nes po jų labai jau ketrugalvį pakertaAnt tokio treniruokliu dviese nieko daryt neimanoma?
![]()
Turbūt tavo salėje ir žmonės kitokie
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-10-14
- Žinutės: 7048
#114 2013-05-16 16:50
wooz rašė:
whatever rašė:
![]()
Is viso , darau isvada, kad jus visi afigieni sportininkai, kuriems trukdo sportuot visokie lavonai, kuriu neisdrystat nusivytKalbu būtent apie suvedimus ir prisitraukimus.
Na, bet išsivaduok kaip nori ;]
Nu as tau pasakysiu naujiena, kad ir power rack'e tuo paciu metu ir tupt ir spaudima gulom ar peciams neiseina daryt
Kaip cia toki zodi sugebejai parasyt?
Neprisijungęs
- wooz
- Kalbus dalyvis
#115 2013-05-17 11:41
o pasirodo dėl kažko ir nesiginčyt su tavim galima
Žėkit, toks klausimas.. Jums atrodys akivaizdus, bet man dar nėra labai aišku.. Energetikai(pvz musclepharm assault) ir azoto oksido skatintojai(pvz BSN NO explode). Koks jų skirtumas yra? Energetikas kaip suprantu kad sužvalina, o azoto oksidas tiesiog padeda užpumpuot ar irgi veikia kaip energetikas?
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#116 2013-05-17 11:45
Sudeti reikia ziuret, AAKG, CM pumpa duoda, beta alaninas istverme, energetikai kaip kofeinas, zalios arbatos ekstraktas, dmaa - koncentracija, uzsivedima, o noexplode pagrindas neurotrasmiteriai.
Neprisijungęs
- wooz
- Kalbus dalyvis
#117 2013-05-17 12:01
hmz. Nu ok, o jei sukonkretinus.. Pirkdamas preworkoutą išties ieškojau būtent azoto skatintojų.. Tačiau pašiūlė šitą (http://shop.kulturizmas.net/grenade-50-calibre-50-porc) ir kažkaip susigundžiau, nors čia vien energetikas buvo.. Tai vat o jei pasiimčiau NO explode..? Matau kad ten nėra kofeino, tai savaime aišku ir tokio energijos boosto smarkaus nebus.. taip? ką jūs esat bandę, kaip atsiliepimai..?
Neprisijungęs
- waifajus
- Išmestas
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2013-04-25
- Žinutės: 1614
#118 2013-05-17 15:10
krapas rašė:
Tai snd as atejau jau du bachuriukai buvo(aisku ugis 180 svoris 60), spejau apsilima padaryt ir 7 pratimus, o jie vis dar dare ta pati pratima tipo stovint plesima su lynais.... Ir be to nesiojasi gertuves kuriuose yra proteino ir atskirai dar turi bonkute vandens :DDDDDDD
Neprisijungęs
- waifajus
- Išmestas
#119 2013-05-17 15:12
wooz rašė:
hmz. Nu ok, o jei sukonkretinus.. Pirkdamas preworkoutą išties ieškojau būtent azoto skatintojų.. Tačiau pašiūlė šitą (http://shop.kulturizmas.net/grenade-50-calibre-50-porc) ir kažkaip susigundžiau, nors čia vien energetikas buvo.. Tai vat o jei pasiimčiau NO explode..? Matau kad ten nėra kofeino, tai savaime aišku ir tokio energijos boosto smarkaus nebus.. taip? ką jūs esat bandę, kaip atsiliepimai..?
No xplode imk jeigu nori nemiga isivaryt.
grenade .50 calibre gali imt visai nieko tik man nelb patiko kazkas neistirpe likdavo...
Warrior rage reborn kolkas vienas is megstamiausiu...
Neprisijungęs
- pampersas
- Baned
- Vietovė: too big for you
- Registravosi: 2010-03-17
- Žinutės: 3970
- Įspėjimai: 2
#120 2013-05-17 22:36
greanade 50 caliber teko vartot viena servinga ten 11gr tai patiko lb,bet trumpai laikesi padariau keturis pratimus nugarai ir dingo tas toks jaudulys visas. pumpas geras nuo jo irgi,
Paskutinį kartą taisė pampersas (2013-05-17 22:36)
Neprisijungęs
- rolka78
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-06-29
- Žinutės: 5285
- Atsiliepimai: 21
#121 2013-05-17 23:48
Jus cia apie dalyniu nuotraukas kledekit.O ne apie caliber,nso arkokius ten energetikus.
I tema pavarykit.
Neprisijungęs
- wooz
- Kalbus dalyvis
#122 2013-05-19 11:13
Rolka, tai viskas ok, yra ir kritikos, yra ir patarimų kuriose vietose kaulus slėpti ;] O kas svarbiausia ir pasisakymų iš asmeninės patirties apie tą ar aną ;]
Neprisijungęs
- wooz
- Kalbus dalyvis
#123 2013-05-19 19:43
waifajus rašė:
grenade .50 calibre gali imt visai nieko tik man nelb patiko kazkas neistirpe likdavo...
Warrior rage reborn kolkas vienas is megstamiausiu...
Kreatinas ten neištirpsta.. Bet po kokteilio ant viršaus vandens užsipilu ir į salę nešuos ir dzin, niekur nedingsta tie neištirpę
Neprisijungęs
- waifajus
- Išmestas
#124 2013-05-19 21:21
wooz rašė:
waifajus rašė:
Warrior rage reborn kolkas vienas is megstamiausiu...Kreatinas ten neištirpsta.. Bet po kokteilio ant viršaus vandens užsipilu ir į salę nešuos ir dzin, niekur nedingsta tie neištirpę
Taip ir maniau, arba kreatinas, arba beta-alaninas... Bet vistiek, patarciau pabandyk warrior dar gavau gaspari superpump ir redweiler olimp samplu tai reikes isbandyt, bet kolkas warrior is visu bandytu megstamiausias
Neprisijungęs
- wooz
- Kalbus dalyvis
#125 2013-05-22 09:00
Kai šitą baigsiu reikės aktyviau pasidairyti kokių preworkoutų, turiėsiu omeny dėl warrior ;] o kodėl nuo xplode nemiga turėtų atsirast?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » Sugrįžimas