Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#101 2013-05-16 11:28

Re: Sugrįžimas

o lynai ko blogai?

Neprisijungęs

Kykas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-04-20
Žinutės: 904
Atsiliepimai: 3

#102 2013-05-16 11:32

Neblogai, bet jausmas jau kitoks man.
Tarkim su lynais jaučiu vienaip, o ant skersinio pasispirdamas kitaip...
Gal kažką kažkur netaisyklingai darau.
Kažkodėl manau kad toks specifinis treniruoklis man praverstų...

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Atsiliepimai: 19

#103 2013-05-16 11:36

ant lynų blogai darai, nes tai labai geras pagalbinis prisitraukimam

Neprisijungęs

Kaspa
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-09-26
Žinutės: 728
Atsiliepimai: 2

#104 2013-05-16 11:56

lolardas rašė:

ant lynų blogai darai, nes tai labai geras pagalbinis prisitraukimam

Ta prasme vertikali troso trauka?

Neprisijungęs

Sarun4kas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-04-14
Žinutės: 741
Atsiliepimai: 2

#105 2013-05-16 12:02

Kykas rašė:

I lauka ant turniko ir darai kasdien po max kiek gali. pramusi greit. pats taip pramusiau nuo 8 iki 20, jokie pagalbiniai treniruokliai ar trosai neatstos tikru pristraukimu

Paskutinį kartą taisė Sarun4kas (2013-05-16 12:03)

Neprisijungęs

maciulaitis
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2012-04-22
Žinutės: 58
Atsiliepimai: 0

#106 2013-05-16 12:26

krapas rašė:

Ukuose salei ateina angliukai atsiseda ant suoliuko pasiciumpa stanga ir  daro visa diena bica koki ar pecius po kiekvieno seto bega pries veidrodi ziuret i bica  paskui ant suoliuko  sededami plaukus grazinas , su telefonu zaidzia , o kai paklausi ar jau baigei mucyt ta stanga tai atsako ne ir toliau sedi:)

Tamsta ir blogiau buna. Skotijoje universiteto gym'e azijieciai tokiu bajeriu prirodo, kad nei juoktis nei verkti...

Neprisijungęs

wooz
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2011-03-17
Žinutės: 51

#107 2013-05-16 12:33

Sarun4kas rašė:

Kykas rašė:

I lauka ant turniko ir darai kasdien po max kiek gali. pramusi greit. pats taip pramusiau nuo 8 iki 20, jokie pagalbiniai treniruokliai ar trosai neatstos tikru pristraukimu

Jo, čia tiesa. Tikrai neatstos. Dar seniau bandydavom max'us tempt darant serijom- pirma serija vienas, antra- du, trečia-trys prisitraukimai.. ir  žiūri kiek max. Labiau prasivalinęs pradedi jau pirmą seriją ne nuo vieno prisitraukimo o nuo kokių 3-4 tarkim smile

Neprisijungęs

wooz
Kalbus dalyvis

#108 2013-05-16 12:34

maciulaitis rašė:

krapas rašė:

Ukuose salei ateina angliukai atsiseda ant suoliuko pasiciumpa stanga ir  daro visa diena bica koki ar pecius po kiekvieno seto bega pries veidrodi ziuret i bica  paskui ant suoliuko  sededami plaukus grazinas , su telefonu zaidzia , o kai paklausi ar jau baigei mucyt ta stanga tai atsako ne ir toliau sedi:)

Tamsta ir blogiau buna. Skotijoje universiteto gym'e azijieciai tokiu bajeriu prirodo, kad nei juoktis nei verkti...

Pvz? atsineša matematikos vadovėlį ir skaičiuliatorių ir sprendžia ant laisvo suoliuko? big_smile

Neprisijungęs

Ptycka
Dažnas senbūvis
Vietovė: Honolulu
Registravosi: 2008-12-04
Žinutės: 6275
Atsiliepimai: 9

#109 2013-05-16 13:33

jai tokie drocilkos sedi ant jum reikalingu suolu ir kitu nera tai meskit utiutiu juos ir viskas big_smile

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-10-14
Žinutės: 7048

#110 2013-05-16 14:26

wooz rašė:

athletic rašė:

Aš tai pirmyn atgal vaikštau, labiau apkraunasi man kojos. O apie trosą, ten rankėna yra kad delnai vienas į kitą, o skersinis 3in1, dips, abs, pull ups.

http://www.atletas-powergym.com/atletas … ts/m32.jpg

tokį turėjai omeny? pas mus va būtent toks stovi. Praktiškai prisitraukimai ir suvedimai ne ant tų pačių eina rankenų, vienas trosus tampo, kitas ant turniko.. Tačiau dviese daryt beveik neįmanoma big_smile
O kas dėl įtupstų tai pastebėjau jog geriau prieš pritūpimus daryt, nes po jų labai jau ketrugalvį pakerta

Ant tokio treniruokliu dviese nieko daryt neimanoma? big_smile big_smile Pas mane normaliai tuo paciu metu 5-6 zmones ant sportuoja + dar 3-4 poroj buna prie tu kitu.
O jeigu kas prisitraukimus nori padaryt, pasipraso ir isoka trumpam.

Is viso , darau isvada, kad jus visi afigieni sportininkai, kuriems trukdo sportuot visokie lavonai, kuriu neisdrystat nusivyt big_smile

Neprisijungęs

Wiliukazz
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-01-13
Žinutės: 2242
Atsiliepimai: 7

#111 2013-05-16 14:29

lol

Paskutinį kartą taisė Wiliukazz (2013-05-16 14:29)

Neprisijungęs

wooz
Kalbus dalyvis

#112 2013-05-16 15:24

whatever rašė:

Ant tokio treniruokliu dviese nieko daryt neimanoma? big_smile big_smile Pas mane normaliai tuo paciu metu 5-6 zmones ant sportuoja + dar 3-4 poroj buna prie tu kitu.

Is viso , darau isvada, kad jus visi afigieni sportininkai, kuriems trukdo sportuot visokie lavonai, kuriu neisdrystat nusivyt big_smile

Kalbu būtent apie suvedimus ir prisitraukimus.
Na, bet išsivaduok kaip nori ;]

Neprisijungęs

athletic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-05-08
Žinutės: 5718
Atsiliepimai: 17

#113 2013-05-16 15:41

whatever rašė:

wooz rašė:

athletic rašė:

Aš tai pirmyn atgal vaikštau, labiau apkraunasi man kojos. O apie trosą, ten rankėna yra kad delnai vienas į kitą, o skersinis 3in1, dips, abs, pull ups.

http://www.atletas-powergym.com/atletas … ts/m32.jpg

tokį turėjai omeny? pas mus va būtent toks stovi. Praktiškai prisitraukimai ir suvedimai ne ant tų pačių eina rankenų, vienas trosus tampo, kitas ant turniko.. Tačiau dviese daryt beveik neįmanoma big_smile
O kas dėl įtupstų tai pastebėjau jog geriau prieš pritūpimus daryt, nes po jų labai jau ketrugalvį pakerta

Turbūt tavo salėje ir žmonės kitokie smile

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-10-14
Žinutės: 7048

#114 2013-05-16 16:50

wooz rašė:

whatever rašė:

Kalbu būtent apie suvedimus ir prisitraukimus.
Na, bet išsivaduok kaip nori ;]

Nu as tau pasakysiu naujiena, kad ir power rack'e tuo paciu metu ir tupt ir spaudima gulom ar peciams neiseina daryt big_smile

Kaip cia toki zodi sugebejai parasyt? big_smile

Neprisijungęs

wooz
Kalbus dalyvis

#115 2013-05-17 11:41

o pasirodo dėl kažko ir nesiginčyt su tavim galima big_smile
Žėkit, toks klausimas.. Jums atrodys akivaizdus, bet man dar nėra labai aišku.. Energetikai(pvz musclepharm assault) ir azoto oksido skatintojai(pvz BSN NO explode). Koks jų skirtumas yra? Energetikas kaip suprantu kad sužvalina, o azoto oksidas tiesiog padeda užpumpuot ar irgi veikia kaip energetikas?

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-12-18
Žinutės: 12846
Atsiliepimai: 34

#116 2013-05-17 11:45

Sudeti reikia ziuret, AAKG, CM pumpa duoda, beta alaninas istverme, energetikai kaip kofeinas, zalios arbatos ekstraktas, dmaa - koncentracija, uzsivedima, o noexplode pagrindas neurotrasmiteriai.

Neprisijungęs

wooz
Kalbus dalyvis

#117 2013-05-17 12:01

hmz. Nu ok, o jei sukonkretinus.. Pirkdamas preworkoutą išties ieškojau būtent azoto skatintojų.. Tačiau pašiūlė šitą (http://shop.kulturizmas.net/grenade-50-calibre-50-porc) ir kažkaip susigundžiau, nors čia vien energetikas buvo.. Tai vat o jei pasiimčiau NO explode..? Matau kad ten nėra kofeino, tai savaime aišku ir tokio energijos boosto smarkaus nebus.. taip? ką jūs esat bandę, kaip atsiliepimai..? smile

Neprisijungęs

waifajus
Išmestas
Vietovė: UK
Registravosi: 2013-04-25
Žinutės: 1614

#118 2013-05-17 15:10

krapas rašė:

Tai snd as atejau jau du bachuriukai buvo(aisku ugis 180 svoris 60), spejau apsilima padaryt ir 7 pratimus, o jie vis dar dare ta pati pratima tipo stovint plesima su lynais.... Ir be to nesiojasi gertuves kuriuose yra proteino ir atskirai dar turi bonkute vandens :DDDDDDD

Neprisijungęs

waifajus
Išmestas

#119 2013-05-17 15:12

wooz rašė:

hmz. Nu ok, o jei sukonkretinus.. Pirkdamas preworkoutą išties ieškojau būtent azoto skatintojų.. Tačiau pašiūlė šitą (http://shop.kulturizmas.net/grenade-50-calibre-50-porc) ir kažkaip susigundžiau, nors čia vien energetikas buvo.. Tai vat o jei pasiimčiau NO explode..? Matau kad ten nėra kofeino, tai savaime aišku ir tokio energijos boosto smarkaus nebus.. taip? ką jūs esat bandę, kaip atsiliepimai..? smile

No xplode imk jeigu nori nemiga isivaryt.
grenade .50 calibre gali imt visai nieko tik man nelb patiko kazkas neistirpe likdavo...
Warrior rage reborn kolkas vienas is megstamiausiu...

Neprisijungęs

pampersas
Baned
Vietovė: too big for you
Registravosi: 2010-03-17
Žinutės: 3970
Įspėjimai: 2

#120 2013-05-17 22:36

greanade 50 caliber teko vartot viena servinga ten 11gr tai  patiko lb,bet trumpai laikesi padariau keturis pratimus nugarai ir dingo tas toks jaudulys visas. pumpas geras nuo jo irgi,

Paskutinį kartą taisė pampersas (2013-05-17 22:36)

Neprisijungęs

rolka78
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-06-29
Žinutės: 5285
Atsiliepimai: 21

#121 2013-05-17 23:48

Jus cia apie dalyniu nuotraukas kledekit.O ne apie caliber,nso arkokius ten energetikus.
I tema pavarykit. smile

Neprisijungęs

wooz
Kalbus dalyvis

#122 2013-05-19 11:13

Rolka, tai viskas ok, yra ir kritikos, yra ir patarimų kuriose vietose kaulus slėpti ;] O kas svarbiausia ir pasisakymų iš asmeninės patirties apie tą ar aną ;]

Neprisijungęs

wooz
Kalbus dalyvis

#123 2013-05-19 19:43

waifajus rašė:

grenade .50 calibre gali imt visai nieko tik man nelb patiko kazkas neistirpe likdavo...

Kreatinas ten neištirpsta.. Bet po kokteilio ant viršaus vandens užsipilu ir į salę nešuos ir dzin, niekur nedingsta tie neištirpę big_smile

Neprisijungęs

waifajus
Išmestas

#124 2013-05-19 21:21

wooz rašė:

waifajus rašė:

Kreatinas ten neištirpsta.. Bet po kokteilio ant viršaus vandens užsipilu ir į salę nešuos ir dzin, niekur nedingsta tie neištirpę big_smile

Taip ir maniau, arba kreatinas, arba beta-alaninas... Bet vistiek, patarciau pabandyk warrior smile dar gavau gaspari superpump ir redweiler olimp samplu tai reikes isbandyt, bet kolkas warrior is visu bandytu megstamiausias

Neprisijungęs

wooz
Kalbus dalyvis

#125 2013-05-22 09:00

Kai šitą baigsiu reikės aktyviau pasidairyti kokių preworkoutų, turiėsiu omeny dėl warrior ;] o kodėl nuo xplode nemiga turėtų atsirast?

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net