Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Sveikuciai :)
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2013-08-11
- Žinutės: 885
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 3
#401 2013-08-21 17:53
Re: Sveikuciai :)
Gourmandises rašė:
Vokiete rašė:
samas rašė:
Tai cia tik tau taip atrodo. Yra 15m vaiku kurie protingesni uz tave.Galima ginčytis dėl to. Šiaip kas mane pažįsta tai laiko mane protinga ir pagal savo amžių pakankamai subrendusiai mąstančia panelė, o kas čia ką apie mane galvoja tai man mažiausiai rūpi. Nei mane čia kažkas pažįsta, nei ką... Puikiai žinau kokia esu ir durnumu tikrai nepasižymiu.
tai kiek tau tu metu? kazkur sakei, kad 25
Nebeskiesk .
Neprisijungęs
- Gourmandises
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-07-11
- Žinutės: 1651
- Atsiliepimai: 7
#402 2013-08-21 21:01
Vokiete rašė:
Gourmandises rašė:
Vokiete rašė:
Galima ginčytis dėl to. Šiaip kas mane pažįsta tai laiko mane protinga ir pagal savo amžių pakankamai subrendusiai mąstančia panelė, o kas čia ką apie mane galvoja tai man mažiausiai rūpi. Nei mane čia kažkas pažįsta, nei ką... Puikiai žinau kokia esu ir durnumu tikrai nepasižymiu.tai kiek tau tu metu? kazkur sakei, kad 25
Nebeskiesk .
ai jo, sakei apie papus. my bad
Neprisijungęs
- ThePain
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2013-06-15
- Žinutės: 53
- Atsiliepimai: 0
#403 2013-08-22 12:46
Vokiete rašė:
Galima ginčytis dėl to. Šiaip kas mane pažįsta tai laiko mane protinga ir pagal savo amžių pakankamai subrendusiai mąstančia panelė, o kas čia ką apie mane galvoja tai man mažiausiai rūpi. Nei mane čia kažkas pažįsta, nei ką... Puikiai žinau kokia esu ir durnumu tikrai nepasižymiu.
Būtum protingą, tai čia nesąmoniu nevapaliotum, beto nereikia pažinoti tavęs, užtenka paskaityt ką forume rašinėji tai.... už galvos susiėmus dėjuot tik galima....
Paskutinį kartą taisė ThePain (2013-08-22 12:47)
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#404 2013-08-22 13:27
ThePain rašė:
Vokiete rašė:
Galima ginčytis dėl to. Šiaip kas mane pažįsta tai laiko mane protinga ir pagal savo amžių pakankamai subrendusiai mąstančia panelė, o kas čia ką apie mane galvoja tai man mažiausiai rūpi. Nei mane čia kažkas pažįsta, nei ką... Puikiai žinau kokia esu ir durnumu tikrai nepasižymiu.
Būtum protingą, tai čia nesąmoniu nevapaliotum, beto nereikia pažinoti tavęs, užtenka paskaityt ką forume rašinėji tai.... už galvos susiėmus dėjuot tik galima....
Dar vienas protinguolis 17 iolikinis, sugebantis kritiskai ivertint kitu postu, nors pats nemoka net kaloriju pasiskaiciuot...
Neprisijungęs
- ThePain
- Kalbus dalyvis
#405 2013-08-22 13:31
Robšė rašė:
ThePain rašė:
Vokiete rašė:
Dar vienas protinguolis 17 iolikinis, sugebantis kritiskai ivertint kitu postu, nors pats nemoka net kaloriju pasiskaiciuot...
Sorry, nevisi gimstam mokėdami naudotis tais internetais ir ju puslapiais, beto jau seną temą ir senai jos paskaičiuotos . O del vertinimo tai labai paprastą yra, koks esi žmogus realiai toks ir čia pasirodai, nebent moki durniu ijunges šudą malt būdamas anonimas.
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#406 2013-08-22 13:36
tai per 2 menesius jauties jau pakankamai isminties pasisemes, kad galetum kriiskai vertinti kitu postus? Ar siaip megsti po kompanija pakiaukset?
Neprisijungęs
- ThePain
- Kalbus dalyvis
#407 2013-08-22 13:38
O čia reikia turėti bent keliu metų patirties forume, kad kažka įvertinti galėtum, beje kas yra labai akivaizdu ?
Neprisijungęs
- Pasaka
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2013-06-19
- Žinutės: 202
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 1
#408 2013-08-22 15:08
ThePain rašė:
Vokiete rašė:
Butum protingas kokiu tu cia save laikai, laikytumeis savo pozicijos, o ne kitiem cia pasirodyt bandytum, savo ale tai 'Protingais' postais.
Neprisijungęs
- Zeus
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2012-04-24
- Žinutės: 141
#409 2013-08-22 15:11
Pasaka rašė:
ThePain rašė:
Vokiete rašė:
Butum protingas kokiu tu cia save laikai, laikytumeis savo pozicijos, o ne kitiem cia pasirodyt bandytum, savo ale tai 'Protingais' postais.
Tai jei jau pradeda vienas lot kitiem irgi reikia
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2013-08-11
- Žinutės: 885
- Atsiliepimai: 3
#410 2013-08-22 20:18
ThePain rašė:
Robšė rašė:
ThePain rašė:
Būtum protingą, tai čia nesąmoniu nevapaliotum, beto nereikia pažinoti tavęs, užtenka paskaityt ką forume rašinėji tai.... už galvos susiėmus dėjuot tik galima....Dar vienas protinguolis 17 iolikinis, sugebantis kritiskai ivertint kitu postu, nors pats nemoka net kaloriju pasiskaiciuot...
Sorry, nevisi gimstam mokėdami naudotis tais internetais ir ju puslapiais, beto jau seną temą ir senai jos paskaičiuotos
. O del vertinimo tai labai paprastą yra, koks esi žmogus realiai toks ir čia pasirodai, nebent moki durniu ijunges šudą malt būdamas anonimas.
Neprisijungęs
- Ignas87
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-01-15
- Žinutės: 3213
- Atsiliepimai: 12
#411 2013-08-22 23:07
Čia tie "būtum protingas" jau tuoi bus iš serijos " tavo mama tokia stora kad.. "
Neprisijungęs
- markota
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Lazdijiai
- Registravosi: 2010-06-26
- Žinutės: 924
#412 2013-08-22 23:09
Zeus rašė:
Pasaka rašė:
ThePain rašė:
Būtum protingą, tai čia nesąmoniu nevapaliotum, beto nereikia pažinoti tavęs, užtenka paskaityt ką forume rašinėji tai.... už galvos susiėmus dėjuot tik galima....Butum protingas kokiu tu cia save laikai, laikytumeis savo pozicijos, o ne kitiem cia pasirodyt bandytum, savo ale tai 'Protingais' postais.
Tai jei jau pradeda vienas lot kitiem irgi reikia
au au au au
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Sveikuciai :)