Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Sveikuciai :)
- whatever
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-10-14
- Žinutės: 7048
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 9
#51 2013-08-16 03:00
Re: Sveikuciai :)
Pasaka rašė:
Kazkas suklydo stipriai sakydamas visokiu yra visokiu reikia.
Sita uzsirasyk ant popieriuko, pravers gyvenime.
Kas tave taip izeide su tokiu lapeliu?
P.S. o ten turejo but "stipriai sakydamas" ar vis gi turejo but "stipriai suklydo" tam pirmam sakiny?
Neprisijungęs
- Pasaka
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2013-06-19
- Žinutės: 202
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 1
#52 2013-08-16 03:02
whatever rašė:
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Sakinys turbut teisingas... - ar daznai tu ji naudoji? Niekas nepasiule paciam ji perskaityt ar pan.?Ne, pirma karta panaudojau, nelabai tokiu bukanosiu ir sutikes buvau.
Tai gal perskaityk idemiai ta sakini ir jeigu nors kiek ten kazko yra tam tavo ceinyke - pajudink bent kazkiek
Kurie butu bukanosiai ir kurie smailanosiai?Kurie is ju su "Bobisku Akcentu"?
Kam gi man vargintis, kai turim cia viena duh*li vardu - whatever, kuris uz kitus paskaito.
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#53 2013-08-16 03:03
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Pasaka rašė:
[/b]
Dar karteli paskaityk ka parasei.Jooo... Cia toks jau labai pagerintas variantas... Su Sarkazmu nedraugauji matomai.
Jau pradedu jaustis negerai,kad is silpnaprocio tyciojuosi ar kazkas pan.Sarkazmo karalius turbut busi.
Tyciojuosi sako
D Ne nu baisus tu fruktas, nejauti ribu tu ziuriu.
svarbiausia,kad nesuvokia zmogus,kad cia ne juoktis reikia... Bukas ir Bukesnis Viename cia Klausyk, tu gal Vokietes bachuras?
Gal ribas parodysi?
Neprisijungęs
- Pasaka
- Dažnas dalyvis
#54 2013-08-16 03:04
whatever rašė:
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Jooo... Cia toks jau labai pagerintas variantas... Su Sarkazmu nedraugauji matomai.
Jau pradedu jaustis negerai,kad is silpnaprocio tyciojuosi ar kazkas pan.Sarkazmo karalius turbut busi.
Tyciojuosi sako
svarbiausia,kad nesuvokia zmogus,kad cia ne juoktis reikia... Bukas ir Bukesnis Viename cia
Klausyk, tu gal Vokietes bachuras?
Gal ribas parodysi?![]()
Tai gal tu nebenurasinek, o paskaityk kas yra tau adresuota ir kas yra man adresuota, kibirgalvi.
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#55 2013-08-16 03:05
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Pasaka rašė:
Ne, pirma karta panaudojau, nelabai tokiu bukanosiu ir sutikes buvau.Tai gal perskaityk idemiai ta sakini ir jeigu nors kiek ten kazko yra tam tavo ceinyke - pajudink bent kazkiek
Kam gi man vargintis, kai turim cia viena duh*li vardu - whatever, kuris uz kitus paskaito.
Bet tai biski trioxala esi Pasakei,kad jau Fsio, isejai. Bendrauju sau vienas, o tu vis dar sedi... Arsiau negu boba elgiesi. Ar ne taip? Cia gal tas akcentas bus?
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#56 2013-08-16 03:06
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Pasaka rašė:
Sarkazmo karalius turbut busi.Tyciojuosi sako
svarbiausia,kad nesuvokia zmogus,kad cia ne juoktis reikia... Bukas ir Bukesnis Viename cia
Klausyk, tu gal Vokietes bachuras?
Gal ribas parodysi?![]()
Tai gal tu nebenurasinek, o paskaityk kas yra tau adresuota ir kas yra man adresuota, kibirgalvi.
Man atrodo rytoj sita tema bus pati popiuliariausia
tu vidurine iveikes esi?
Neprisijungęs
- Pasaka
- Dažnas dalyvis
#57 2013-08-16 03:07
whatever rašė:
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Tai gal perskaityk idemiai ta sakini ir jeigu nors kiek ten kazko yra tam tavo ceinyke - pajudink bent kazkiek
Bet tai biski trioxala esi
Pasakei,kad jau Fsio, isejai. Bendrauju sau vienas, o tu vis dar sedi... Arsiau negu boba elgiesi. Ar ne taip? Cia gal tas akcentas bus?
Nu tai uzdusink ta savo trioxalyne ir niekas taves nebekalbins.
Neprisijungęs
- Pasaka
- Dažnas dalyvis
#58 2013-08-16 03:08
whatever rašė:
Pasaka rašė:
whatever rašė:
svarbiausia,kad nesuvokia zmogus,kad cia ne juoktis reikia... Bukas ir Bukesnis Viename ciaKlausyk, tu gal Vokietes bachuras?
Gal ribas parodysi?![]()
tu vidurine iveikes esi?
Ne, nesu, o ka ? Gi as Fabriko Karalius, kam man ta vidurine.
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#59 2013-08-16 03:09
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Pasaka rašė:
Kam gi man vargintis, kai turim cia viena duh*li vardu - whatever, kuris uz kitus paskaito.Bet tai biski trioxala esi
Pasakei,kad jau Fsio, isejai. Bendrauju sau vienas, o tu vis dar sedi... Arsiau negu boba elgiesi. Ar ne taip? Cia gal tas akcentas bus?
Tu cia I Vokiete kreipesi. Nes tu trioxalyne (ka visi akivaizdziai mato).
Neprisijungęs
- Pasaka
- Dažnas dalyvis
#60 2013-08-16 03:10
whatever rašė:
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Bet tai biski trioxala esiPasakei,kad jau Fsio, isejai. Bendrauju sau vienas, o tu vis dar sedi... Arsiau negu boba elgiesi. Ar ne taip? Cia gal tas akcentas bus?
Tu cia I Vokiete kreipesi. Nes tu trioxalyne (ka visi akivaizdziai mato).
Akivaizdziai kliedi, nes mes cia tik dviese, meduoliuk.
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#61 2013-08-16 03:13
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Pasaka rašė:
Tai gal tu nebenurasinek, o paskaityk kas yra tau adresuota ir kas yra man adresuota, kibirgalvi.Man atrodo rytoj sita tema bus pati popiuliariausia
tu vidurine iveikes esi?Ne, nesu, o ka ? Gi as Fabriko Karalius, kam man ta vidurine.
Nu nieko gero. Lietuviskai rasyt nelabai sekasi, minti isdestyt taip pat sunkiai. Del darbo,svorio ir vairuojamos auto kazkokie kompleksai...
Bandymas uzdengt viska isivaizduojamais erelio sparnais, bet tik zvirblio ispesiotos plunksnos tesimato :-)
Gandro kojas zadi uzkacialint,bet pats pripazysti,kad su protu jau viskas - liepto galas
P.S.eik jau gal,vaikas, prigulsi. O tai dar per giliai I sirdi viska priimsi...
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#62 2013-08-16 03:14
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Pasaka rašė:
Nu tai uzdusink ta savo trioxalyne ir niekas taves nebekalbins.Tu cia I Vokiete kreipesi. Nes tu trioxalyne (ka visi akivaizdziai mato).
Akivaizdziai kliedi, nes mes cia tik dviese, meduoliuk.
Nu pydermonu klausymais tai jau tikrai ne I mane. Kiemas ar kazkas panasaus sako,kad susijes su vaivorykstiniais. Tai tu gal jau pas ji kreipkis visais teisiu klausimais ir t.t.
Neprisijungęs
- Pasaka
- Dažnas dalyvis
#63 2013-08-16 03:17
whatever rašė:
Pasaka rašė:
whatever rašė:
tu vidurine iveikes esi?Ne, nesu, o ka ? Gi as Fabriko Karalius, kam man ta vidurine.
Nu nieko gero. Lietuviskai rasyt nelabai sekasi, minti isdestyt taip pat sunkiai. Del darbo,svorio ir vairuojamos auto kazkokie kompleksai...
Bandymas uzdengt viska isivaizduojamais erelio sparnais, bet tik zvirblio ispesiotos plunksnos tesimato :-)
Gandro kojas zadi uzkacialint,bet pats pripazysti,kad su protu jau viskas - liepto galas
P.S.eik jau gal,vaikas, prigulsi. O tai dar per giliai I sirdi viska priimsi...
Na ir inteligentas, visas rasytojas. Puse tavo minties, suprasi tik tai tu, netik turi siokia tokia neagalia su protu, bet dar megsti siektiek pafantazuoti bei isplesti savo apgailetinas peripetijas. Nezinau kas tau zmogau gyvenime nesiseka, bet manau esi nelaimingas.
Neprisijungęs
- Pasaka
- Dažnas dalyvis
#64 2013-08-16 03:19
whatever rašė:
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Tu cia I Vokiete kreipesi. Nes tu trioxalyne (ka visi akivaizdziai mato).Akivaizdziai kliedi, nes mes cia tik dviese, meduoliuk.
Nu pydermonu klausymais tai jau tikrai ne I mane. Kiemas ar kazkas panasaus sako,kad susijes su vaivorykstiniais. Tai tu gal jau pas ji kreipkis visais teisiu klausimais ir t.t.
Pasimeciau, tikrai norejai pasakyt ta ka pasakei.. ? Kiek cia ta savo gaidziuku kalba kalbesi, ar giedosi ? )
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#65 2013-08-16 03:22
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Pasaka rašė:
Ne, nesu, o ka ? Gi as Fabriko Karalius, kam man ta vidurine.Nu nieko gero. Lietuviskai rasyt nelabai sekasi, minti isdestyt taip pat sunkiai. Del darbo,svorio ir vairuojamos auto kazkokie kompleksai...
P.S.eik jau gal,vaikas, prigulsi. O tai dar per giliai I sirdi viska priimsi...Na ir inteligentas, visas rasytojas.
Puse tavo minties, suprasi tik tai tu, netik turi siokia tokia neagalia su protu, bet dar megsti siektiek pafantazuoti bei isplesti savo apgailetinas peripetijas. Nezinau kas tau zmogau gyvenime nesiseka, bet manau esi nelaimingas.
Sakai,ala protingu zodziu ivelt sumastei NENAUDOK ZODZIU,KURIU REIKSMES PILNAI NESUPRANTI, anukeli
Norejau paryskint pirma sakini,po to ziuriu,kad ir antra reikia... Is esmes visos postas yra sedevras
Eiiiiik miegot.
p.s.tu klysti,mes cia ne vieni
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#66 2013-08-16 03:24
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Pasaka rašė:
Akivaizdziai kliedi, nes mes cia tik dviese, meduoliuk.Nu pydermonu klausymais tai jau tikrai ne I mane. Kiemas ar kazkas panasaus sako,kad susijes su vaivorykstiniais. Tai tu gal jau pas ji kreipkis visais teisiu klausimais ir t.t.
Pasimeciau, tikrai norejai pasakyt ta ka pasakei.. ? Kiek cia ta savo gaidziuku kalba kalbesi, ar giedosi ?
)
As tau paryskinau... Dabar savo posta sau skirk ir jau tikrai eik vaike eik
Neprisijungęs
- Pasaka
- Dažnas dalyvis
#67 2013-08-16 03:32
whatever rašė:
Pasaka rašė:
whatever rašė:
P.S.eik jau gal,vaikas, prigulsi. O tai dar per giliai I sirdi viska priimsi...Na ir inteligentas, visas rasytojas.
Puse tavo minties, suprasi tik tai tu, netik turi siokia tokia neagalia su protu, bet dar megsti siektiek pafantazuoti bei isplesti savo apgailetinas peripetijas. Nezinau kas tau zmogau gyvenime nesiseka, bet manau esi nelaimingas.
Sakai,ala protingu zodziu ivelt sumastei
NENAUDOK ZODZIU,KURIU REIKSMES PILNAI NESUPRANTI, anukeli
Norejau paryskint pirma sakini,po to ziuriu,kad ir antra reikia... Is esmes visos postas yra sedevras
Eiiiiik miegot.
p.s.tu klysti,mes cia ne vieni
Nu jau tik neapsikrauk taip stiprei, kulverstuk.
Neprisijungęs
- Pasaka
- Dažnas dalyvis
#68 2013-08-16 03:33
whatever rašė:
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Nu pydermonu klausymais tai jau tikrai ne I mane. Kiemas ar kazkas panasaus sako,kad susijes su vaivorykstiniais. Tai tu gal jau pas ji kreipkis visais teisiu klausimais ir t.t.Pasimeciau, tikrai norejai pasakyt ta ka pasakei.. ? Kiek cia ta savo gaidziuku kalba kalbesi, ar giedosi ?
)
Na sakau, esu labai pamalonintas kad turiu toki Duh*li kaip tu, kuris uz mane ir parysina bei pakartoja viska kas atrodo idomiau.
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#69 2013-08-16 03:35
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Pasaka rašė:
Na ir inteligentas, visas rasytojas.Puse tavo minties, suprasi tik tai tu, netik turi siokia tokia neagalia su protu, bet dar megsti siektiek pafantazuoti bei isplesti savo apgailetinas peripetijas. Nezinau kas tau zmogau gyvenime nesiseka, bet manau esi nelaimingas.
Sakai,ala protingu zodziu ivelt sumastei
NENAUDOK ZODZIU,KURIU REIKSMES PILNAI NESUPRANTI, anukeli
Eiiiiik miegot.
p.s.tu klysti,mes cia ne vieniNu jau tik neapsikrauk taip stiprei, kulverstuk.
Tu nors zodzius ismok rasyt pradziai. Po to prie teisingo ju naudojimo prieisi Ir eik jau miegot, raudonkepuraite, nesivartes
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#70 2013-08-16 03:38
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Pasaka rašė:
Pasimeciau, tikrai norejai pasakyt ta ka pasakei.. ? Kiek cia ta savo gaidziuku kalba kalbesi, ar giedosi ?)
Na sakau, esu labai pamalonintas kad turiu toki Duh*li kaip tu, kuris uz mane ir parysina bei pakartoja viska kas atrodo idomiau.
Kas ten per zodis su zvaigzdute?
Cia ne apie idomiau atrodo, o TU RASAI KAIP PYDERAS Gal tu su visais ten "meduoliaujiesi" , bet cia ne tuo adresu. Kontroliuok savo pyderskas mintis kazkiek.
Neprisijungęs
- Pasaka
- Dažnas dalyvis
#71 2013-08-16 03:58
whatever rašė:
Pasaka rašė:
whatever rašė:
As tau paryskinau... Dabar savo posta sau skirk ir jau tikrai eik vaike eikNa sakau, esu labai pamalonintas kad turiu toki Duh*li kaip tu, kuris uz mane ir parysina bei pakartoja viska kas atrodo idomiau.
Cia ne apie idomiau atrodo, o TU RASAI KAIP PYDERASGal tu su visais ten "meduoliaujiesi" , bet cia ne tuo adresu. Kontroliuok savo pyderskas mintis kazkiek.
O tu dar ir adresa turi ? Siandien jau dideli siuntiniu srauta priemiai, leidziu eiti ilsetis.
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#72 2013-08-16 04:03
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Pasaka rašė:
Na sakau, esu labai pamalonintas kad turiu toki Duh*li kaip tu, kuris uz mane ir parysina bei pakartoja viska kas atrodo idomiau.Kas ten per zodis su zvaigzdute?
Cia ne apie idomiau atrodo, o TU RASAI KAIP PYDERASGal tu su visais ten "meduoliaujiesi" , bet cia ne tuo adresu. Kontroliuok savo pyderskas mintis kazkiek.
O tu dar ir adresa turi ?
Siandien jau dideli siuntiniu srauta priemiai, leidziu eiti ilsetis.
Maumonelis pas tave ryskiai per minkstas kazkokiam padoresniam sakiniui
Eik vaike eik. Ziurek,gal pradesi kiek augt. Vietoj pagaliu kojos atsiras
Neprisijungęs
- Pasaka
- Dažnas dalyvis
#73 2013-08-16 04:14
whatever rašė:
Pasaka rašė:
whatever rašė:
O tu dar ir adresa turi ?
Siandien jau dideli siuntiniu srauta priemiai, leidziu eiti ilsetis.
Eik vaike eik. Ziurek,gal pradesi kiek augt. Vietoj pagaliu kojos atsiras
Del dievo meiles Plungiski, nesirupink gi as tau dar karta kartoju.
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#74 2013-08-16 04:18
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Pasaka rašė:
O tu dar ir adresa turi ?Siandien jau dideli siuntiniu srauta priemiai, leidziu eiti ilsetis.
Eik vaike eik. Ziurek,gal pradesi kiek augt. Vietoj pagaliu kojos atsirasDel dievo meiles Plungiski, nesirupink gi as tau dar karta kartoju.
Plunges Padebesiai
Uzaugsi ir pats sakai?
O kam augt? Masina afigiena gi turi - viskas, daugiau nieko nereikia
Nu tik mokykla reiketu uzbaigt
Neprisijungęs
- Pasaka
- Dažnas dalyvis
#75 2013-08-16 04:52
whatever rašė:
Pasaka rašė:
whatever rašė:
Eik vaike eik. Ziurek,gal pradesi kiek augt. Vietoj pagaliu kojos atsirasDel dievo meiles Plungiski, nesirupink gi as tau dar karta kartoju.
Plunges Padebesiai
![]()
Uzaugsi ir pats sakai?
O kam augt? Masina afigiena gi turi - viskas, daugiau nieko nereikia
Nu tik mokykla reiketu uzbaigt
Na, matai. Tavo siauram proteliui dar daug ko nesuprast sitam pasaulyje.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Sveikuciai :)