Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Sveiki - aš Trixe ;) Jungiuosi prie jūsų :)
- Ignas87
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-01-15
- Žinutės: 3226
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 12
#76 2013-07-05 01:48
Re: Sveiki - aš Trixe ;) Jungiuosi prie jūsų :)
159159 rašė:
man tai mirtis vakare sportuot
įprast reikėtų. Kažkada du kart nesupratęs bandžiau tai į dušą paskui mirtis, širdis šokinėja. apie miegą išvis net nesvajot porą valandų po to
Manau truputį pasiklydai.. Čia žmonės kaip suprantu po darbo sportuoja, ir kitos galimybės nėr.. .+ tu neini miegot nes manau kokių preworkautų susipili prieš treniruotę su energetikais po kurių 6-7h apie miegą pagalvot net nesinori, o čia žmogus jokių tokių papildų neima...
Neprisijungęs
- 159159
- Rusų ambasados apmokamas komentatorius
- Registravosi: 2010-11-18
- Žinutės: 10805
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 24
#77 2013-07-05 02:59
Ignas87 rašė:
159159 rašė:
įprast reikėtų. Kažkada du kart nesupratęs bandžiau tai į dušą paskui mirtis, širdis šokinėja. apie miegą išvis net nesvajot porą valandų po to
Manau truputį pasiklydai.. Čia žmonės kaip suprantu po darbo sportuoja, ir kitos galimybės nėr.. .+ tu neini miegot nes manau kokių preworkautų susipili prieš treniruotę su energetikais po kurių 6-7h apie miegą pagalvot net nesinori, o čia žmogus jokių tokių papildų neima...
visada prieš energetikus šiaip. Varžybose kartais. Suprantu, kad po darbo, aš irgi pradedu tik 16tą valandą treniruotę, bet tiesiog turėjau omenyje įpratimą, galėčiau ir 22val sportuot, tik tam reikia pratint organizmą
Paskutinį kartą taisė 159159 (2013-07-05 03:00)
Neprisijungęs
- Privatus
- Išmestas
- Registravosi: 2013-07-01
- Žinutės: 405
- Atsiliepimai: 3
#78 2013-07-05 07:18
159159 rašė:
Ignas87 rašė:
159159 rašė:
visada prieš energetikus šiaip. Varžybose kartais. Suprantu, kad po darbo, aš irgi pradedu tik 16tą valandą treniruotę, bet tiesiog turėjau omenyje įpratimą, galėčiau ir 22val sportuot, tik tam reikia pratint organizmą
Tyngiu per tavo 8000 zinuciu eit, bet kai pats rasei koki papildu sarasa pirksi, tarp ju buvo ir energetikas )
Neprisijungęs
- Trixe
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2013-05-20
- Žinutės: 90
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 0
#79 2013-07-05 08:41
Ignas87 rašė:
159159 rašė:
Taip, kitu metu sportuoti neturiu galimybės. Energetikų nevartoju, tad po sporto man kaip tik malonumas įlysti į dušą ir eit miegučių Po sporto vakare kaip tik labai greit užmiegu
Neprisijungęs
- Trixe
- Kalbus dalyvis
#80 2013-07-05 08:42
rolka78 rašė:
Trixe rašė:
samas rašė:
+Ir dar tuo labiau, kad pasportuoji po tos 19h.Nu liux
Vadinas nuo šiandien mažiau skaitysiu straipsnių ir daugiau klausysiu jūsų
Dėkui
Tu gerai pagalvok.Kazkokia labai lengvabudiska.
Nesu lengvabūdiška Tiesiog - mano nuomone geriau pasikliauti žmonėmis, kurie ilgą laiką sportuoja
Neprisijungęs
- Ignas87
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2013-01-15
- Žinutės: 3226
- Atsiliepimai: 12
#81 2013-07-05 09:08
Trixe rašė:
rolka78 rašė:
Trixe rašė:
Nu liuxVadinas nuo šiandien mažiau skaitysiu straipsnių ir daugiau klausysiu jūsų
Dėkui
Nesu lengvabūdiška
Tiesiog - mano nuomone geriau pasikliauti žmonėmis, kurie ilgą laiką sportuoja
Bet atsirink irgi ką sako.. Visų tikslai kitokie.. Vieni nori būt tik kuo didesni ir kaip balionėliai, kiti nori turėt kuo mažesnį bf ir būt labiau atletiški, kiti į reljefą dėmesio nekreipia labai tiesiog labiau kovotojai ir pagal kitą programą dirba.. Maistas irgi, vieni nori numest svorio, kiti priaugt ir tt.. Bet mitybos temose pilna apie viską prirašyta tai gali ir eksperimentuot kas tau priimtina kas ne..
Neprisijungęs
- Trixe
- Kalbus dalyvis
#82 2013-07-05 09:41
Ignas87 rašė:
Trixe rašė:
rolka78 rašė:
Nesu lengvabūdiška
Bet atsirink irgi ką sako.. Visų tikslai kitokie.. Vieni nori būt tik kuo didesni ir kaip balionėliai, kiti nori turėt kuo mažesnį bf ir būt labiau atletiški, kiti į reljefą dėmesio nekreipia labai tiesiog labiau kovotojai ir pagal kitą programą dirba.. Maistas irgi, vieni nori numest svorio, kiti priaugt ir tt.. Bet mitybos temose pilna apie viską prirašyta tai gali ir eksperimentuot kas tau priimtina kas ne..
Na aš minėjau, kad noriu numesti svorio ir paryškinti raumenuką jei pavyks
Mitybos temose tikrai visko daug prirašyta, bet neturiu tiek daug laiko, kad viską perskaityti, nes ten daug man neaktualių diskusijų - čia daug paprasčiau pasiklausti
Dėkui ir tau už patarimus Mėginu atsirinkti
Paskutinį kartą taisė Trixe (2013-07-05 09:41)
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#83 2013-07-05 09:48
tavo mityba ligsioline tau dave rezultatu, siokiu tokiu korekciju padaryt jau patare, tai ir nera prasmes siuo momentu kazkokiu kardinaliu pokyciu mityboj daryt ir po niuansus kapstytis, kol veikia - pirmyn. Kai jau sustos, tada perziuresi, ka dar koreguot. Salen vaiksciot pradejai, raumenukus daugiau-maziau pramankstinsi ir gut siam etapui
Neprisijungęs
- 159159
- Rusų ambasados apmokamas komentatorius
- Registravosi: 2010-11-18
- Žinutės: 10805
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 24
#84 2013-07-05 11:01
Privatus rašė:
159159 rašė:
Ignas87 rašė:
Manau truputį pasiklydai.. Čia žmonės kaip suprantu po darbo sportuoja, ir kitos galimybės nėr.. .+ tu neini miegot nes manau kokių preworkautų susipili prieš treniruotę su energetikais po kurių 6-7h apie miegą pagalvot net nesinori, o čia žmogus jokių tokių papildų neima...visada prieš energetikus šiaip. Varžybose kartais. Suprantu, kad po darbo, aš irgi pradedu tik 16tą valandą treniruotę, bet tiesiog turėjau omenyje įpratimą, galėčiau ir 22val sportuot, tik tam reikia pratint organizmą
Tyngiu per tavo 8000 zinuciu eit, bet kai pats rasei koki papildu sarasa pirksi, tarp ju buvo ir energetikas
)
maišai su pre workoutu be energetikų ir tas virto paprastu AAKG
Neprisijungęs
- Žyga
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2013-06-20
- Žinutės: 110
#85 2013-07-05 17:00
Trixe kur foto ?
Neprisijungęs
- rolka78
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2010-06-29
- Žinutės: 5285
- Atsiliepimai: 21
#86 2014-02-09 20:39
Trixe rašė:
rolka78 rašė:
Trixe rašė:
Nu liuxVadinas nuo šiandien mažiau skaitysiu straipsnių ir daugiau klausysiu jūsų
Dėkui
Nesu lengvabūdiška
Nors ir pasikliausi,jie nebus atsakingi uz tave.Ka pati "pasesi" ta ir "pjausi".
Neprisijungęs
- Human
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2013-09-09
- Žinutės: 2122
- Atsiliepimai: 5
#87 2014-02-11 12:35
4 puslapiai pliurpalu apie nieka?
Neprisijungęs
- parabol
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2013-05-31
- Žinutės: 93
#88 2014-02-14 01:09
Trixe rašė:
Ignas87 rašė:
Pusryčiam aš varškės nevalgyčiau, kadangi tai daugiau lėto įsisavinimo baltymai.. Kada sportuoji? Kuriuo paros metu? Obuoliai gerai prieš treniruotę, kadangi obuolį yra cukraus tai duoda energijos prieš sportą..Pusryčiam rinkis arba kaiušinius arba košę o vakare kiaušiniai tai mano manymu ne prie ko visiškai kaip ir žuvis.. nors nelygu kada ta tavo vakarienė.. Grietinės, majonezų venk geriau nes visiškai nenaudingi produktai realiai kasdieniam vartojimui.. O šiaip labas ir sėkmės.
Sportuoju vakarais - dažniausiai pradedu 19 arba 20 val.
Vakarienė mano 18 val.
O kuo blogai vakare kiaušiniai ir žuvis?
Labas ir dėkui
Labas, mano manymu, su maistu svarbiausia ivairove nes kitaip pasidarys nuobodu gyvent. o del treniruokliu sales tai nesistebek jei prabegus porai men pakils kuno svoris 2,3 kg ir apimtys bendrai padides. cia apmastymui.sekmes
Neprisijungęs
- Jonn
- Psichinis romantikas
- Vietovė: Lithuania
- Registravosi: 2013-03-02
- Žinutės: 5233
- Atsiliepimai: 8
#89 2014-02-14 21:07
159159 rašė:
Ignas87 rašė:
159159 rašė:
As i zinok negaliu vakare sportuoti, man 3-4 pats tas. O jei veliau tai sirdis kala, neramumas ima,, zodziu pieva kazkokia
Neprisijungęs
- Trixe
- Kalbus dalyvis
#90 2014-03-18 13:40
parabol rašė:
Trixe rašė:
Ignas87 rašė:
Pusryčiam aš varškės nevalgyčiau, kadangi tai daugiau lėto įsisavinimo baltymai.. Kada sportuoji? Kuriuo paros metu? Obuoliai gerai prieš treniruotę, kadangi obuolį yra cukraus tai duoda energijos prieš sportą..Pusryčiam rinkis arba kaiušinius arba košę o vakare kiaušiniai tai mano manymu ne prie ko visiškai kaip ir žuvis.. nors nelygu kada ta tavo vakarienė.. Grietinės, majonezų venk geriau nes visiškai nenaudingi produktai realiai kasdieniam vartojimui.. O šiaip labas ir sėkmės.
Sportuoju vakarais - dažniausiai pradedu 19 arba 20 val.
Vakarienė mano 18 val.
O kuo blogai vakare kiaušiniai ir žuvis?
Labas ir dėkuiLabas, mano manymu, su maistu svarbiausia ivairove nes kitaip pasidarys nuobodu gyvent. o del treniruokliu sales tai nesistebek jei prabegus porai men pakils kuno svoris 2,3 kg ir apimtys bendrai padides. cia apmastymui.sekmes
Na man taip ir nutiko - svoris senokai nebekrenta. Apimtys sumažėjusios, nes lašinuko nemažai turėjau (ir dabar dar jo turiu). Dabar sportuoju 4 kartus per savaitę.
Parašiau temoje apie svorio metimą dėl mitybos. Gal sakau su ja kažkas negerai? Nors maitinuosi pagal dietologės ir trenerio sudarytą valgiaraštį.
Paskutinį kartą taisė Trixe (2014-04-23 10:17)
Neprisijungęs
- Human
- Dažnas senbūvis
#91 2014-03-18 14:34
No foto no comments
Neprisijungęs
- Neprivalges
- mentai kompą grąžino
- Vietovė: Pussyland
- Registravosi: 2013-12-23
- Žinutės: 5316
- Atsiliepimai: 15
#92 2014-03-18 14:35
trixe, avatare tu?
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
- Registravosi: 2013-02-19
- Žinutės: 12998
- Atsiliepimai: 37
#93 2014-03-18 14:36
Neprivalges rašė:
trixe, avatare tu?
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
- Atsiliepimai: 37
#94 2014-03-18 14:37
Neprivalges rašė:
trixe, avatare tu?
Neprisijungęs
- Trixe
- Kalbus dalyvis
#95 2014-03-18 15:27
Paskutinį kartą taisė Trixe (2014-04-17 15:20)
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-09-18
- Žinutės: 3499
- Atsiliepimai: 22
#96 2014-03-18 15:38
Prie fotkes truksta prieraso....pavasario/vasaros drabuziu kolekcija
Neprisijungęs
- Human
- Dažnas senbūvis
#97 2014-03-18 15:49
Subu kolekcija. Reiks ir man su pufaike kokia nusifotkint, sakysiu: vertinkit
Neprisijungęs
- Trixe
- Kalbus dalyvis
#98 2014-03-18 15:58
Human rašė:
Aš neprašiau vertinti raumenų linkių ar riebalų rinkių. Šiai dienai man aktualu sumažinti kūno apimtis. Tada galėsime ir toliau žiūrėti, tada jau reiks ir su maudymkėm pasirodyti. O kol kas pilnai pakanka foto ir su rūbais.
Gal gana tų beprasmių komentarų?
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Atsiliepimai: 19
#99 2014-03-18 16:00
tai kad dabar jau kauliena su riebalais ką ten bemažinsi?
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-09-18
- Žinutės: 3499
- Atsiliepimai: 22
#100 2014-03-18 16:18
Trixe rašė:
Human rašė:
Aš neprašiau vertinti raumenų linkių ar riebalų rinkių. Šiai dienai man aktualu sumažinti kūno apimtis. Tada galėsime ir toliau žiūrėti, tada jau reiks ir su maudymkėm pasirodyti. O kol kas pilnai pakanka foto ir su rūbais.
Gal gana tų beprasmių komentarų?
Nematau kur cia ka mest.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Sveiki - aš Trixe ;) Jungiuosi prie jūsų :)