Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Ignas87
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-01-15
Žinutės: 3226
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 12

#76 2013-07-05 01:48

Re: Sveiki - aš Trixe ;) Jungiuosi prie jūsų :)

159159 rašė:

man tai mirtis vakare sportuot big_smile  įprast reikėtų. Kažkada du kart nesupratęs bandžiau tai į dušą paskui mirtis, širdis šokinėja. apie miegą išvis net nesvajot porą valandų po to big_smile

Manau truputį pasiklydai.. Čia žmonės kaip suprantu po darbo sportuoja, ir kitos galimybės nėr.. .+ tu neini miegot nes manau kokių preworkautų susipili prieš treniruotę su energetikais po kurių 6-7h apie miegą pagalvot net nesinori, o čia žmogus jokių tokių papildų neima...

Neprisijungęs

159159
Rusų ambasados apmokamas komentatorius
Registravosi: 2010-11-18
Žinutės: 10805
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 24

#77 2013-07-05 02:59

Ignas87 rašė:

159159 rašė:

man tai mirtis vakare sportuot big_smile  įprast reikėtų. Kažkada du kart nesupratęs bandžiau tai į dušą paskui mirtis, širdis šokinėja. apie miegą išvis net nesvajot porą valandų po to big_smile

Manau truputį pasiklydai.. Čia žmonės kaip suprantu po darbo sportuoja, ir kitos galimybės nėr.. .+ tu neini miegot nes manau kokių preworkautų susipili prieš treniruotę su energetikais po kurių 6-7h apie miegą pagalvot net nesinori, o čia žmogus jokių tokių papildų neima...

visada prieš energetikus šiaip. Varžybose kartais. Suprantu, kad po darbo, aš irgi pradedu tik 16tą valandą treniruotę, bet tiesiog turėjau omenyje įpratimą, galėčiau ir 22val sportuot, tik tam reikia pratint organizmą smile

Paskutinį kartą taisė 159159 (2013-07-05 03:00)

Neprisijungęs

Privatus
Išmestas
Registravosi: 2013-07-01
Žinutės: 405
Atsiliepimai: 3

#78 2013-07-05 07:18

159159 rašė:

Ignas87 rašė:

159159 rašė:

visada prieš energetikus šiaip. Varžybose kartais. Suprantu, kad po darbo, aš irgi pradedu tik 16tą valandą treniruotę, bet tiesiog turėjau omenyje įpratimą, galėčiau ir 22val sportuot, tik tam reikia pratint organizmą smile

Tyngiu per tavo 8000 zinuciu eit, bet kai pats rasei koki papildu sarasa pirksi, tarp ju buvo ir energetikas smile)

Neprisijungęs

Trixe
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2013-05-20
Žinutės: 90
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#79 2013-07-05 08:41

Ignas87 rašė:

159159 rašė:

Taip, kitu metu sportuoti neturiu galimybės. Energetikų nevartoju, tad po sporto man kaip tik malonumas įlysti į dušą ir eit miegučių smile Po sporto vakare kaip tik labai greit užmiegu smile

Neprisijungęs

Trixe
Kalbus dalyvis

#80 2013-07-05 08:42

rolka78 rašė:

Trixe rašė:

samas rašė:

+Ir dar tuo labiau, kad pasportuoji po tos 19h.

Nu liux smile Vadinas nuo šiandien mažiau skaitysiu straipsnių ir daugiau klausysiu jūsų smile Dėkui smile

Tu gerai pagalvok.Kazkokia labai lengvabudiska.

Nesu lengvabūdiška big_smile Tiesiog - mano nuomone geriau pasikliauti žmonėmis, kurie ilgą laiką sportuoja smile

Neprisijungęs

Ignas87
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2013-01-15
Žinutės: 3226
Atsiliepimai: 12

#81 2013-07-05 09:08

Trixe rašė:

rolka78 rašė:

Trixe rašė:

Nu liux smile Vadinas nuo šiandien mažiau skaitysiu straipsnių ir daugiau klausysiu jūsų smile Dėkui smile

Nesu lengvabūdiška big_smile Tiesiog - mano nuomone geriau pasikliauti žmonėmis, kurie ilgą laiką sportuoja smile

Bet atsirink irgi ką sako.. Visų tikslai kitokie.. Vieni nori būt tik kuo didesni ir kaip balionėliai, kiti nori turėt kuo mažesnį bf ir būt labiau atletiški, kiti į reljefą dėmesio nekreipia labai tiesiog labiau kovotojai ir pagal kitą programą dirba.. Maistas irgi, vieni nori numest svorio, kiti priaugt ir tt.. Bet mitybos temose pilna apie viską prirašyta tai gali ir eksperimentuot kas tau priimtina kas ne..

Neprisijungęs

Trixe
Kalbus dalyvis

#82 2013-07-05 09:41

Ignas87 rašė:

Trixe rašė:

rolka78 rašė:

Bet atsirink irgi ką sako.. Visų tikslai kitokie.. Vieni nori būt tik kuo didesni ir kaip balionėliai, kiti nori turėt kuo mažesnį bf ir būt labiau atletiški, kiti į reljefą dėmesio nekreipia labai tiesiog labiau kovotojai ir pagal kitą programą dirba.. Maistas irgi, vieni nori numest svorio, kiti priaugt ir tt.. Bet mitybos temose pilna apie viską prirašyta tai gali ir eksperimentuot kas tau priimtina kas ne..

Na aš minėjau, kad noriu numesti svorio ir paryškinti raumenuką jei pavyks smile

Mitybos temose tikrai visko daug prirašyta, bet neturiu tiek daug laiko, kad viską perskaityti, nes ten daug man neaktualių diskusijų - čia daug paprasčiau pasiklausti smile
Dėkui ir tau už patarimus smile Mėginu atsirinkti smile

Paskutinį kartą taisė Trixe (2013-07-05 09:41)

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#83 2013-07-05 09:48

tavo mityba ligsioline tau dave rezultatu, siokiu tokiu korekciju padaryt jau patare, tai ir nera prasmes siuo momentu kazkokiu kardinaliu pokyciu mityboj daryt ir po niuansus kapstytis, kol veikia - pirmyn. Kai jau sustos, tada perziuresi, ka dar koreguot. Salen vaiksciot pradejai, raumenukus daugiau-maziau pramankstinsi ir gut siam etapui

Neprisijungęs

159159
Rusų ambasados apmokamas komentatorius
Registravosi: 2010-11-18
Žinutės: 10805
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 24

#84 2013-07-05 11:01

Privatus rašė:

159159 rašė:

Ignas87 rašė:

Tyngiu per tavo 8000 zinuciu eit, bet kai pats rasei koki papildu sarasa pirksi, tarp ju buvo ir energetikas smile)

maišai su pre workoutu be energetikų smile ir tas virto paprastu AAKG

Neprisijungęs

Žyga
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2013-06-20
Žinutės: 110

#85 2013-07-05 17:00

Trixe kur foto smile?

Neprisijungęs

rolka78
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2010-06-29
Žinutės: 5285
Atsiliepimai: 21

#86 2014-02-09 20:39

Trixe rašė:

rolka78 rašė:

Trixe rašė:

Nors ir pasikliausi,jie nebus atsakingi uz tave.Ka pati "pasesi" ta ir "pjausi".

Neprisijungęs

Human
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2013-09-09
Žinutės: 2122
Atsiliepimai: 5

#87 2014-02-11 12:35

4 puslapiai pliurpalu apie nieka?

Neprisijungęs

parabol
Kalbus dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2013-05-31
Žinutės: 93

#88 2014-02-14 01:09

Trixe rašė:

Ignas87 rašė:

Pusryčiam aš varškės nevalgyčiau, kadangi tai daugiau lėto įsisavinimo baltymai.. Kada sportuoji? Kuriuo paros metu? Obuoliai gerai prieš treniruotę, kadangi obuolį yra cukraus tai duoda energijos prieš sportą..Pusryčiam rinkis arba kaiušinius arba košę o vakare kiaušiniai tai mano manymu ne prie ko visiškai kaip ir žuvis.. nors nelygu kada ta tavo vakarienė.. Grietinės, majonezų venk geriau nes visiškai nenaudingi produktai realiai kasdieniam vartojimui.. O šiaip labas ir sėkmės.

Sportuoju vakarais - dažniausiai pradedu 19 arba 20 val.
Vakarienė mano 18 val.

O kuo blogai vakare kiaušiniai ir žuvis? roll

Labas ir dėkui wink

Labas, mano manymu, su maistu svarbiausia ivairove nes kitaip pasidarys nuobodu gyvent. o del treniruokliu sales tai nesistebek jei prabegus porai men pakils kuno svoris 2,3 kg ir apimtys bendrai padides. cia apmastymui.sekmes

Neprisijungęs

Jonn
Psichinis romantikas
Vietovė: Lithuania
Registravosi: 2013-03-02
Žinutės: 5233
Atsiliepimai: 8

#89 2014-02-14 21:07

159159 rašė:

Ignas87 rašė:

159159 rašė:

As i zinok negaliu vakare sportuoti, man 3-4 pats tas. O jei veliau tai sirdis kala, neramumas ima,, zodziu pieva kazkokia big_smile

Neprisijungęs

Trixe
Kalbus dalyvis

#90 2014-03-18 13:40

parabol rašė:

Trixe rašė:

Ignas87 rašė:

Pusryčiam aš varškės nevalgyčiau, kadangi tai daugiau lėto įsisavinimo baltymai.. Kada sportuoji? Kuriuo paros metu? Obuoliai gerai prieš treniruotę, kadangi obuolį yra cukraus tai duoda energijos prieš sportą..Pusryčiam rinkis arba kaiušinius arba košę o vakare kiaušiniai tai mano manymu ne prie ko visiškai kaip ir žuvis.. nors nelygu kada ta tavo vakarienė.. Grietinės, majonezų venk geriau nes visiškai nenaudingi produktai realiai kasdieniam vartojimui.. O šiaip labas ir sėkmės.

Sportuoju vakarais - dažniausiai pradedu 19 arba 20 val.
Vakarienė mano 18 val.

O kuo blogai vakare kiaušiniai ir žuvis? roll

Labas ir dėkui wink

Labas, mano manymu, su maistu svarbiausia ivairove nes kitaip pasidarys nuobodu gyvent. o del treniruokliu sales tai nesistebek jei prabegus porai men pakils kuno svoris 2,3 kg ir apimtys bendrai padides. cia apmastymui.sekmes

Na man taip ir nutiko - svoris senokai nebekrenta. Apimtys sumažėjusios, nes lašinuko nemažai turėjau (ir dabar dar jo turiu). Dabar sportuoju 4 kartus per savaitę.
Parašiau temoje apie svorio metimą dėl mitybos. Gal sakau su ja kažkas negerai? Nors maitinuosi pagal dietologės ir trenerio sudarytą valgiaraštį.

Paskutinį kartą taisė Trixe (2014-04-23 10:17)

Neprisijungęs

Human
Dažnas senbūvis

#91 2014-03-18 14:34

No foto no comments big_smile

Neprisijungęs

Neprivalges
mentai kompą grąžino
Vietovė: Pussyland
Registravosi: 2013-12-23
Žinutės: 5316
Atsiliepimai: 15

#92 2014-03-18 14:35

trixe, avatare tu?

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Atsiliepimai: 37

#93 2014-03-18 14:36

Neprivalges rašė:

trixe, avatare tu?

lol

Neprisijungęs

Pelesis
Šaltibarštinis
Registravosi: 2011-12-15
Žinutės: 12895
Atsiliepimai: 37

#94 2014-03-18 14:37

Neprivalges rašė:

trixe, avatare tu?

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/1970586_1450224245213460_1549836531_n.jpg

Neprisijungęs

Trixe
Kalbus dalyvis

#95 2014-03-18 15:27

smile

Paskutinį kartą taisė Trixe (2014-04-17 15:20)

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-09-18
Žinutės: 3499
Atsiliepimai: 22

#96 2014-03-18 15:38

Prie fotkes truksta prieraso....pavasario/vasaros drabuziu kolekcija smile

Neprisijungęs

Human
Dažnas senbūvis

#97 2014-03-18 15:49

Subu kolekcija. Reiks ir man su pufaike kokia nusifotkint, sakysiu: vertinkit big_smile

Neprisijungęs

Trixe
Kalbus dalyvis

#98 2014-03-18 15:58

Human rašė:

Subu kolekcija. Reiks ir man su pufaike kokia nusifotkint, sakysiu: vertinkit big_smile

Aš neprašiau vertinti raumenų linkių ar riebalų rinkių. Šiai dienai man aktualu sumažinti kūno apimtis. Tada galėsime ir toliau žiūrėti, tada jau reiks ir su maudymkėm pasirodyti. O kol kas pilnai pakanka foto ir su rūbais.

Gal gana tų beprasmių komentarų?

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Atsiliepimai: 19

#99 2014-03-18 16:00

tai kad dabar jau kauliena su riebalais ką ten bemažinsi?

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-09-18
Žinutės: 3499
Atsiliepimai: 22

#100 2014-03-18 16:18

Trixe rašė:

Human rašė:

Aš neprašiau vertinti raumenų linkių ar riebalų rinkių. Šiai dienai man aktualu sumažinti kūno apimtis. Tada galėsime ir toliau žiūrėti, tada jau reiks ir su maudymkėm pasirodyti. O kol kas pilnai pakanka foto ir su rūbais.

Gal gana tų beprasmių komentarų?

Nematau kur cia ka mest.  hmm

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net